Antminer L3 / L3 + anmeldelse – Kan det give dig fortjeneste?

Når du hører ordet minedrift, er vi ret sikre på, at svedige arbejdere, nogle skarpe mekaniske værktøjer og en svagt oplyst underjordisk hule er nogle af de første ting, der dukker op i dit sind. Nå, alt dette er ved at ændre sig. Alt takket være kryptokurver og den indflydelse, de har haft på den moderne verden, blev vi introduceret til en ny slags minedrift; en der ikke kræver tunge løft eller ned i underjordiske huler.

Denne type minedrift er af teknologisk art. Alt hvad du behøver for at minde dig af hjertets indhold er noget baggrundsviden og et stykke minedrift hardware kaldet mineriggen. En anden ting, du bestemt har brug for, er dog masser af strøm, for disse minerigge går ikke billigt på din elektricitet.

Den bedste del er dog, at du kan gøre det helt alene. Mens der findes støttegrupper, hvor minearbejdere fra forskellige dele af verden, der er forbundet via internettet, samler deres ressourcer og fokuserer deres indsats for at opnå bedre resultater, er de på ingen måde en nødvendighed for at opnå frugterne af dit (metaforiske) hårde arbejdskraft.

Disse ‘støttegrupper’ kaldes minedriftspuljer, og selvom de kræver, at hver enkelt minearbejder lægger nogle poolgebyrer som en måde at opkræve en slags tilknytningsafgift på alle på, får det fortjeneste, du står for, at det virker meget ubetydeligt.

Nu hvis du ikke har gættet det endnu, er vi nu temmelig sikre på, at du efterlader at undre dig over, hvad formålet med at gennemgå alle disse problemer er. Hvis vi ikke bryder efter juveler i en hule, hvad er det så, vi udvinder til? Svaret er kryptomønter. Bitcoin-minedrift eller minedrift til enhver anden kryptokurrency er generelt blevet meget af en tendens på det seneste.

Med et godt udvalg af overskud og et noget let at oprette arrangement, er folk hurtigt klar over, at minedrift tilfældigvis er en hurtig måde at tjene ekstra penge på, eller bare samle et par egne kryptokurver.

Yderligere udnyttet af den massive og uoverstigelige popularitet opnået af kryptokurver, især Bitcoin, klatrer minedrift hurtigt popularitetskortene og når alle de dele af verden, der tidligere er blevet rørt af Bitcoin eller enhver anden kryptokurrency..

Bitmain Antminer L3 anmeldelse

Antminer L3 anmeldelseAntminer L3 er et fremragende valg for dem, der leder efter en ideel minearbejder til Litecoins. Nu er L3 en efterfølger til den meget succesrige L3 og tilføjer den til nogle meget tiltrængte funktioner og et par forbedringer. Vi ser nærmere på alt dette detaljeret.

Ligesom sin forgænger bruger L3 BM1485-chippen. Det fungerer næsten nøjagtigt som L3, men med et par undtagelser. Først og fremmest modtager L3 et massivt boost i sin hash-hastighed, hvilket er næsten det dobbelte af, hvad den tidligere model plejede at have. Men med stigningen i det gode er det dårlige også steget. L3 bruger også næsten dobbelt strøm end L3, hvilket betyder, at energiregninger kun bliver højere, hvis du planlægger at opgradere.

KOM I GANG MED ANTMINER L3

Ting at overveje

Hash-hastighed

Nu da en høj hashrate altid har været den mest efterspurgte kvalitet i en minearbejder, har Antimer gjort meget for at sikre, at deres kunder ikke finder nogen grund til at bekymre sig og desto flere grunde til at fejre. L3’s hash-hastighed er blevet forstærket med så meget som næsten 100%, hvilket er dobbelt så meget som L3 plejede at have. Mens den ældre model tilbød en hashrate på omkring 255 MH / s, er den nyere gået op til ekstremt imponerende 504 MH / s.

Elforbrug

Nu er den næststørste faktor, når du køber en minearbejder, den mængde energi, som den skal forbruge. I modsætning til hash-hastigheden er dette tilfældigvis en uønsket mængde, som skal begrænses til et minimum.

Efter at have foretaget nogenlunde præcise beregninger, blev eksperter fundet ud af, at Antminer L3s elforbrug, der er cirka 400W, kun skulle udgøre 10% af dit samlede overskud om et år. Disse statistikker maler L3 i et ret godt lys sammenlignet med andre minearbejdere fra det samme marked.

Men når det kommer til L3, bliver tingene lidt vanskelige. På grund af den øgede og næsten fordoblede hash-hastighed, der tilbydes af den sammenlignet med sin forgænger, er L3 også skyldig i at bruge næsten det dobbelte af elen, hvilket er omkring 800W.

Men hvis du tænker over det, har situationen ikke ændret sig meget. Da begge de modsatte mængder er blevet ændret med samme mængde, forbliver nettoeffektiviteten konstant for begge modeller.

Letvægts

L3 tager tydeligvis kagen her. Den vejer kun 2,5 kg, er overraskende let og kan let bæres rundt. L3 er derimod ikke så fleksibel. Den vejer godt 6,5 kg, inklusive emballagen.

Bemærk, at vægten på en rig har afgørende betydning, når det gælder forsendelse, da tungere varer generelt beder om en højere forsendelsesomkostning sammenlignet med lettere..

Støjniveauer

En anden kritisk faktor, der spiller ind, når man taler om minearbejdere eller minerigge, er den genererede lyd. Da de fleste minearbejdere foretrækker at operere fra deres boliger, er det kun fornuftigt, at riggen skal lave så lidt støj som muligt.

Den genererede lyd måles normalt i form af decibel og ønskes holdes så lav som muligt. Hvad angår L3, huser den en enkelt blæser og udsender mindst 60 dB. I modsætning hertil huser L3 dobbelte blæsere og udsender som et resultat mellem 75 dB og 95 dB støj, når den kører ved en omgivelsestemperatur.

For at opsummere, mens L3 ikke er blød nok til at blive brugt inden for rammerne af dit soveværelse, men på samme tid, er det bestemt ikke højt nok til at forårsage en ryg for dine naboer.

Størrelse

Når det kommer til maskiner af enhver art, er den eneste ting, der altid betyder noget, størrelsen på den. Hvis det er for voluminøst, uanset hvor godt eller effektivt et stykke hardware det er, vil det aldrig nogensinde leve op til sit fulde potentiale, simpelthen på grund af det faktum, at det ville være for meget besvær at betjene eller endda flytte rundt om.

Også for minerigge er størrelse tilfældigvis kritisk. Folk foretrækker, at minearbejdere er kompakte og pladseffektive. Først og fremmest forenkler en relativt lille minearbejder meget forsendelser og emballage.

For det andet, hvis riggen er lille nok, behøver du måske ikke tænke meget over, hvor du skal oprette den. Hvis den aktuelle placering ikke fungerer, kan du blot flytte den til en ny placering uden at bekymre dig meget om de tilknyttede komplikationer.

Hvad angår L3, er den faktisk anstændigt dimensioneret til kun 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. L3 er derimod meget større og har en størrelse på 35 cm ved 13 cm ved 19 cm.

Overkommelighed

Antminer L3 er tilgængelig til salg på næsten alle større detailforretninger og e-handelsplatforme som Amazon, eBay eller AliExpress. Derudover kan du også købe det fra et dedikeret websted til distributør af kryptominingartikler. Ekstrem forsigtighed skal udvises, når du bestiller en L3 fra et af ovenstående websteder, da mange af dem er rene falske ordninger, hvor salgsprisen er langt over den faktiske markedsværdi.

I det væsentlige skal obskure eller ukendte kryptomineringssteder undgås, da det meget vel kan være en omhyggeligt udformet fidus, der kun har til formål at narre sine kunder. Den eneste tommelfingerregel, der skal følges her, er at altid bestille fra en anset og velkendt sælger.

Nu hvad angår L3, vil den næste batch være tilgængelig for omkring $ 2000, mens L3 i øjeblikket er tilgængelig et sted under og omkring $ 1500.

At investere eller ikke investere?

Sammenligning af de to modeller kan vi let se, at selvom L3 leveres med dobbelt hash-hastigheden på L3, forbliver nettoeffektiviteten upåvirket. Desuden overgår forgængeren den nyere model i en række parametre såsom vægt, størrelse og støjniveauer. Under hensyntagen til ovenstående giver det helt sikkert mere mening at vælge en L3-tilstand lige nu. Det siger sig selv også, at L3 er et godt valg i sig selv, og i sidste ende kommer beslutningen om at vælge mellem de to ned på det, der tilfældigvis er tilgængeligt lettere sammen med til en mere overkommelig pris.

KOM I GANG MED ANTMINER L3

Vilkår, du skal kende

Nu for yderligere at snakke i dybden med processen, der er kryptokurvedrift, hvordan kan det gøres rentabelt, hvilke risici det indebærer, og hvor meget står du til at tjene på det, er vi nødt til at se på et par kritiske udtryk fra branchen og se godt på, hvad der kræves for at blive en succesrig minearbejder, hvad enten det er for Bitcoins eller enhver anden kryptovaluta.

Blok

Blokke er det, der udgør kryptokurrency-blockchain. Årsagen til, at det kaldes blockchain, er, at det består af en sekvens af blokke, som alle er knyttet til individuelle transaktioner. Da nye blokke fortsætter med at blive tilføjet til blockchain, bliver sikkerheden på de nederste lag fortsat fordoblet.

Kølig opbevaring

Køleopbevaring er en måde at henvise til ethvert sted, du vælger at opbevare dine kryptokurrency-mønter, der ikke er forbundet til internettet. Et eksempel på dette ville være en hardware-tegnebog. Kølehuse bruges generelt, når folk er interesserede i at sikre deres mønter fra hackere eller andre ondsindede tyveriforsøg.

Decentraliseret

Hele pointen med kryptovaluta-netværket er, at det er decentraliseret. Decentralisering henviser til det faktum, at ingen individuel regering, land eller organisation fungerer som et regulerende organ for Bitcoin-transaktioner, og de styres faktisk automatisk gennem blockchain og den kombinerede indsats fra kryptokurrencyminearbejdere.

Halvering

Sagen ved Bitcoins er, at de er begrænsede. I modsætning til enhver anden valuta, der kan produceres uendeligt gennem registrerede banker, kan Bitcoins kun mines op til et bestemt beløb. Faktisk er den samlede mængde Bitcoins, der nogensinde vil blive udstedt, 21 millioner. På grund af dette og måske for at forlænge valutaens levetid reduceres antallet af Bitcoins, der udvindes fra en enkelt blok, med det halve hvert fjerde år. Denne proces kaldes halvering.

Minedrift

Minedrift er en måde at validere transaktioner på blockchain på. Det fungerer ved at løse komplekse matematiske problemer ved hjælp af specialiseret computerhardware. Uanset hvilken minearbejder der først kommer til løsningen, tildeles nogle få mønter.

Pool

Minedrift eller pool refererer til en gruppe minearbejdere, der kommer sammen for at samle deres ressourcer og arbejde kollektivt for at få hurtigere resultater ved minedrift. De belønninger, der endelig tildeles, fordeles ligeligt mellem hvert medlem af puljen. At være i en pool forbedrer generelt et enkelt medlems rentabilitet, selvom der er et bestemt poolgebyr forbundet med det samme.

Satoshi Nakamoto

Dette navn er ret kritisk for Bitcoins historie, da det er denne person, der krediteres for at være opfinderen af ​​Bitcoins. Navnet er dog kun et pseudonym, der blev brugt i en akademisk artikel, der blev offentliggjort i år 2008, der skitserer konceptet og teknologien bag Bitcoins.

Mining Rig Parameters

Nu før vi dykker lige ind i gennemgangen af ​​et fantastisk stykke minedrifthardware, er der stadig et par nøgleord, du har brug for at kende. Dette er dybest set de nøglefaktorer, du skal overveje, inden du går ind til køb af en minerigg. Hvis den minearbejder, du vælger at købe, klarer sig godt på alle disse konti, kan du være temmelig sikker på, at du har foretaget det rigtige valg.

Hash-hastighed

Hash refererer til en enkelt matematisk beregning, der skal udføres af din computer eller minearbejder for at udvinde mønter eller kontrollere blokke på blockchain. Hashhastighed refererer til antallet af beregninger, som din miner kan udføre på et sekund. Typisk er hashhastigheder repræsenteret i terahashes, megahashes eller gigahashes per sekund. Mere hashhastigheden for en minearbejder bedre vil være dens drift.

Energiforbrug

Energiforbrug er, som tidligere nævnt, afgørende for minearbejdernes effektivitet. Selvom du ikke har noget direkte forhold til hardwarens ydeevne, hvis din minearbejder ender med at forbruge en masse strøm eller strøm, er der en ret stor chance for, at du ikke får en ønskelig nettofortjeneste til dine investeringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner