Cryptobridge Review 2021: Paras uusi hajautettu pörssi (DEX)?

Hajautetun vaihdon idea on välttämätön. Loppujen lopuksi kryptovaluutanvaihdossa on monia haavoittuvuuksia. Yli kymmenesosa maailman Bitcoinista on varastettu. Suuri osa tästä tulee hakkeroiduista salausvaihdoista, hakkeroista ja huijauksista. On kuitenkin joitain DEX: itä, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto, ja juuri tämän selvitämme tässä Cryptobridge-katsauksessa.

PÄIVITYS: VastuuvapauslausekeCryptoBridge on sammunut ja lopetti kaikki palvelunsa 15. joulukuuta 2019 alkaen.  DEX: t ovat erittäin tärkeitä kryptovaluuttakaupassa. Nämä yritykset vetoavat käyttäjiin, jotka haluavat käydä kauppaa altcoineilla ilman riskiä menettää niitä alustan ulkopuolisille osapuolille. Luottamus laitetaan takaisin heidän käsiinsä, ja tämä voi tarkoittaa, että liiketoimet ovat turvallisempia. Cryptobridge tuli vuonna 2017 tehtävälle tämän asian ratkaisemiseksi. Heidän käyttäjät vaihtivat suoraan keskenään, eikä heidän tarvinnut luottaa keskituomariin. Tapahtumiensa todentamiseksi ja lunastamiseksi heidän täytyi luottaa vain toisiinsa. Cryptobridge kutsui tätä “luotettavaksi” toiminnaksi. Tämän lokakuussa he kuitenkin lisäsivät KYC-vaatimukset jokaiselle käyttäjälle. Ennen tätä he tarvitsivat vain käyttäjänimen ja salasanan. Tämä liike on herättänyt heille paljon kritiikkiä, vaikka suosituimmissa pörsseissä on pääsääntöisesti KYC. Tätä tarkastelua varten tarkastelemme pörssin kehitystä vuonna 2020. Uusille kauppiaille se saattaa tuntua uudelta uudelta tulolta hajautettujen pörssien maailmassa. Se voi olla erinomainen haastaja, mutta sillä on joitain takaiskuja. Tarkastellaan toistaiseksi toiminnallisuutta ennen kuin jatkat.

Onko Cryptobridge turvallinen vaihto?

Uusimpia esimerkkejä hajautetusta vaihdosta (DEX) on Changelly, yksi suosituimmista. Muita kotitalouden nimiä ovat Open Ledger, Waves, Stellar, Bisq, Barter ja BitShares. Luettelo kasvaa vuosittain. Cryptobridge ei ole kovin erilainen kuin ne, kun on kyse sen toiminnasta. Käyttöliittymä on kunnollinen. Koska he päättivät sisällyttää KYC (Know-Your-Client) -käytännöt, sinua muistutetaan siitä heidän kotisivuillaan. Palaamme tähän aiheeseen myöhemmin tässä Cryptobridge-katsauksessa. Uudet käyttäjät kohtaavat alla olevan kuvan. Voit luoda tilin bin-tiedostolla käytettäväksi flash-asemasta. Käyttäjät voivat myös luoda säännöllisen online-pilvitilin, joka heidän mielestään saattaa olla vähemmän turvallinen – tili toimii myös lompakkona.

Cryptobridge-arvostelu

Voit myös käyttää tilisi palauttamista ja varmuuskopiointia verkkosivustolla. Tämä on kätevää, jos salasana menettää kokonaan.

Voisimme väittää, että verkkosivusto ottaa turvallisuuden vakavasti, ja käyttäjät voivat hyötyä siitä. Ensi silmäyksellä yritys hoitaa turvallista vaihtoa. Jos noudatat heidän KYC-sääntöjään nostettaessa ja talletettaessa, sinulla on myös pääsy vankkaan tukilinjaan. Yritys on myös melko julkinen: löydät helposti päivitetyt tiedot, oppaat ja oppaat niistä.

Kuinka Cryptobridge toimii?

BitShares Exchange ja Platform

Cryptobridge toimii yrityksen BitShares luomassa blockchain-verkossa. Ne ovat johtava hajautettu pörssi, joka sijaitsee Tanskassa. Voisit myös sanoa, että he ovat blockchain-tekniikan edelläkävijöitä. Cryptobridge-vaihto toimii Graphene-lohkoketjujärjestelmän päällä. Yhtiö väittää käsittelevänsä yli 100 000 tapahtumaa sekunnissa. BitShares omistaa Graphenen, ja puolestaan ​​Cryptobridge-tilit toimivat myös BitShares-pörssissä. Muut DEX: t, kuten OpenLedger, käyttävät myös Graphenea vaihtoon. BitShares on tällä hetkellä suositumpi vaihtoehto kuin Cryptobridge juuri nyt. Ero niiden välillä on se, mitä Cryptobridge tarjosi: täysin hajautettu kauppa. Kun vaihdat salausta Cryptobridgessa, sinulla on pääsy vain varoihisi. Loppujen lopuksi olet ainoa henkilö, jolla on avaimet, jotka saavat lohkoketjutapahtumat toimimaan. Tavallaan olet portti, ja sama tapahtuu niille, jotka käyvät kauppaa kanssasi. Transaktiopalkkiot ovat tällä hetkellä 0,09%, niukka ja houkutteleva. He laskivat sitä 0,2 prosentista tässä kuussa.

Tilisi perustaminen

Kun olet määrittänyt tilisi, pääset hallintapaneeliin. Tässä voit selata omaisuuttasi, aktiviteettiasi ja avata tilauksia. Kauppa-osa on paikka, jossa vaihto tapahtuu. Voit mukauttaa sitä suhteellisen helposti. Joidenkin ominaisuuksien muuttaminen myöhemmin saattaa olla hieman hankalaa. Sivuston lataaminen vie paljon aikaa tämän osan lataamiseen. Voit ladata työpöydän asiakkaan paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Ansaitse-osio näyttää viittausohjelman Cryptobridge-käyttäjille. Tämä ohjelma tuli aktiiviseksi 15. toukokuuta ja päättyi 15. elokuuta. Verkkosivustolla todetaan, että he uudistavat sen kansan kysynnän kautta. Kiinnostuneet käyttäjät huomaavat, että etusivun yläosassa on viittauslinkkejä mainostava banneri.

Cryptobridge Review: Kuinka se toimii

Pörssin ominaisuudet ovat alan standardi. Alustalla ei ole merkittäviä puutteita käyttöliittymässään. Vaihto voi kuitenkin joskus olla hieman hidasta. Käyttäjän tottuminen siihen kestää todennäköisesti useamman kuin yhden istunnon. Muut vaihdot tarjoavat virtaviivaisemman kokemuksen.

SiltaKolikko

Jos avaat tilin Cryptobridge-palvelussa, kohtaat myös BridgeCoinin. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että tämä kolikko voi antaa käyttäjille todellisen osuuden yrityksestä. BridgeCoinin haltijat saavat viisikymmentä prosenttia kaupankäyntimaksuista kerätyistä tuloista.

Et saa BridgeCoinia, kun avaat tilin, mutta voit hankkia joitain Cryptobridge-pörssistä. Saat palkintoja käyttämällä alustaa tietyn ajan. Yhtiöllä on panostuskausi, joka maksaa maksuja kahdesti kuukaudessa.

SiltaKolikko

Cryptobridge ottaa panoksesi koon (valitsemasi BridgeCoinsin kokonaismäärä) ja kertoo tämän määrän 50 prosentilla markkinoiden takaajamaksuista. Ne tarjoavat myös bonuksia kannustamaan käyttäjiä pysymään alustalla: 20%: n bonus yhden kuukauden, 50%: n kuuden kuukauden ja 100%: n vuoden ajaksi.

Osoittaakseen arvostusta käyttäjilleen Cryptobridge tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden saavuttaa 200%: n bonus toisen vuoden jälkeen. He voivat jatkaa panosta, kunnes he saavuttavat 300% bonuksen.

Tänä vuonna Cryptobridge julkaisi raportin 45. maksustaan, joka maksettiin 1. syyskuuta ja 15. syyskuuta. Raportin mukaan he maksoivat BTC: ssä 0,133658797, mikä on noin 1200 dollaria. He sanovat, että yli 70% BridgeCoin-tarjonnasta on tällä hetkellä sidottu.

Cryptobridge ID -vaatimukset (KYC)

Cryptobridge on ollut viime aikoina tulessa KYC-politiikan hyväksymisen vuoksi. Kuten aiemmin mainitsimme, KYC tarkoittaa Know-Your-Client -tietoa, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on nyt annettava henkilöllisyystodistuksensa alustan käyttämiseksi. Yhtiö kertoi uutisen tästä politiikan muutoksesta lokakuussa ja sai nopeasti vastakohdan käyttäjäkunnastaan.

Hajautetut pörssit tarjoavat kaikki mahdollisuuden lisätä yksityisyyttä ja nimettömyyttä kaupankäynnissä. Cryptobridge väittää ottavansa tämän askeleen pidemmälle eliminoimalla välittäjät, mutta heidän uusi KYC-politiikkansa on suoraan ristiriidassa heidän tehtävänsä kanssa.

Heillä on tällä hetkellä KYC-osio usein kysytyissä kysymyksissä. Siellä he ilmoittavat, että passi tai valtion ajokortti ovat ensimmäiset asiakirjat, jotka he ottavat huomioon tilin tarkastuksessa. He vaativat myös sosiaaliturvatunnuksen yhdysvaltalaisille hakijoille. Muiden maiden käyttäjät antavat yleensä passinsa, mutta epäonnistuneista tarkastuksista on valitettu.

CryptoBridge-vaatimukset

Kuten yllä olevasta kuvasta näet (otettu heidän verkkosivustoltaan), Cryptobridge aloitti KYC-politiikan noudattaakseen EU: n viidennen rahanpesudirektiivin vaatimuksia. Tämä päivitetty laki tuli voimaan viime vuoden kesäkuussa. Tämän kuukauden blogiviestissä yritys väittää pyrkivänsä välttämään syytöksiä rahanpesusta.

He väittävät myös, että salauksenvaihdon on yleensä täytettävä nämä määräykset leimautumisen voittamiseksi. Tämä lausunto saa käyttäjät kuitenkin miettimään: mitä tapahtui ajatuksella täysin hajautetusta vaihdosta?

Teoriassa Cryptobridge-vaihto on edelleen hajautettu, mutta vaihto ei ole nyt tuntematon. Nimettömyys ja yksityisyys ovat kaksi ominaisuutta, jotka toivat monet käyttäjät ovelle. 

Monet näistä käyttäjistä tuntevat nyt huijausta. Muut Cryptobridge-arvostelut kertoivat, että aktiiviset käyttäjät vähenivät tämän päätöksen jälkeen.

Kuinka vahvistaa henkilöllisyytesi Cryptobridgessa

Tällä hetkellä käyttäjien on päätettävä henkilökohtaisten tietojensa luovuttamisesta. Tämä ei ehkä ole niin huono asia. Monet muut pörssit (keskitetty tai ei) vaativat käyttäjiä antamaan jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen kauppaa varten.

Cryptobridgen KYC: n pääkysymys oli, että toimenpide tuli täydelliseksi yllätykseksi; he panivat sen täytäntöön ilman ennakkoilmoitusta. Cryptobridge väittää, että käyttäjien vahvistus tekee verkosta turvallisemman: henkilöllisyysrajoitukset ovat hyviä työkaluja todellisten rikollisten karkottamiseksi. Tämä saattaa olla totta, mutta se ei tarkoita, että Cryptobridge puolustaisi käyttäjiä näiltä rikollisilta.

Jos löydät heidän paluunsa outoksi, mutta päätät silti antaa henkilötodistuksen, sinun on tehtävä se Fractal-alustan kautta. Tämä yritys pitää hallussaan Cryptobridgen käyttäjätietoja, ja yritys väittää noudattavansa kaikkia tarvittavia säännöksiä käyttäjien tietojen suojaamiseksi.

Cryptobridge tarkistaa henkilöllisyyden

Sinun on annettava myös fyysinen osoite. Sitten sinun on ladattava asiakirja osoitetodistukseksi. Vaihtoehdot ovat samat riippumatta siitä, asutko Yhdysvalloissa vai ei.

Sosiaalinen media ja ristiriitapalvelin

Cryptobridgellä on aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Twitter on heidän ensisijainen myyntipiste, mutta he pitävät myös blogia, joka päivitetään joka viikko. BridgeCoinia panostavat käyttäjät saattavat haluta kiinnittää huomiota tähän blogiin.

Viimeisimmässä 29. lokakuuta julkaistussa viestissään he ilmoittavat aikovansa palauttaa viittausohjelmansa. He haluavat tarjota 10 dollaria per tuotettu volyymin BTC, erinomainen palkkio mahdollisille käyttäjille. He toistivat myös alustansa nopeuden: sata tuhatta tapahtumaa sekunnissa, keskimääräinen vahvistusaika vain kolme sekuntia.

Käyttäjät, jotka haluavat saada tietoa paremmin, voivat myös tarkistaa Cryptobridge Discord -palvelimen. Voit käyttää sitä jo sisällä olevan henkilön viittauslinkin kautta, jota ei ole vaikea löytää.

Cryptobridge Social Media

Cryptobridge Discord on erittäin aktiivinen, ja se tarjoaa tonnia hashtageja saadakseen käyttäjät tielle. Vasemmanpuoleisessa valikossa (yllä olevassa kuvassa) näkyvä hyödyllinen linkkitunniste sisältää monia opetusohjelmia ja oppaita, joiden avulla voit ymmärtää BitSharesia, BridgeCoinia ja kaupankäyntiä Cryptobridge-alustalla.

Jotkut käyttäjät luottavat alustaan ​​sisäpiiritiedon puutteen vuoksi. Cryptobridgen takana ei ole virallisia tilejä, eikä heidän virallisella verkkosivustollaan ole tietoa heidän joukkueestaan. Twitter, Reddit ja Discord ovat heidän aktiivisimmat sosiaalisen median alustansa. Yritys tekee viralliset ilmoituksensa näiden välineiden kautta, mutta ne käyttävät aina käyttäjänimiä.

Cryptobridge Review: Johtopäätös

Cryptobridgellä on tällä hetkellä paljon tekemistä siihen, mutta heidän on päästävä läpi KYC: n takaisku. Monet käyttäjät eivät ole pystyneet vahvistamaan tilinsä, ja he käyttävät sosiaalista mediaa protestina. Yritys ei käsittele asioita suoraan, mutta pitää luotettavia tukikanavia käytettävissä.

Jotkut käyttäjät puolustavat heitä: he väittävät, että heillä ei ole ollut ongelmia alustan kanssa, vain muiden käyttäjien kanssa. Tunnus on vain pieni hinta vaihdosta, joka tarjoaa edelleen paljon hajauttamista.

Löydät myös suuren määrän Cryptobridge-arvosteluja ja sosiaalisen median viestejä, jotka hylkäävät ne kokonaan. Näille käyttäjille KYC tarkoittaa, että vaihto on matkalla mahdolliseen keskittämiseen.

Jotta yritys voisi puhdistaa nimensä, heidän on tarjottava entistä parempaa tukea käyttäjilleen ja kuunneltava tukikohtaansa ennen kuin tehdään muita turvallisuus- ja henkilötodistuksia koskevia päätöksiä. Heidän on myös päivitettävä jatkuvasti alustaansa ja parannettava kaupankäyntivalintoja, talletuksia ja nostoja.

Lopetetaan tämä tarkastelu toteamalla, että alustalla on kohtuullisen hyvä kaupankäyntitulos. Heidän ohjelmansa näyttävät olevan laillisia. BridgeCoin laskee tällä hetkellä hintaa, mutta se on edelleen suhteellisen vakaa. Pörssin kokonaiskauppavolyymi on noin 148 000 dollaria tänään.

Käy sivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner