Förväntas Ripple (XRP) nå $ 100 eller mer under de kommande 5 åren?

Berömmelsen för kryptovärlden har fördubblats genom åren, och nu ser alla investerare på kryptoriken som en potentiell plats för framtida lagring av pengar. Detta gör det möjligt för kryptomarknaden att expandera och kryptohandel kan bli den nya normalen. Finansiella tillgångar lagras fortfarande fysiskt och transaktioner görs på liknande sätt över hela världen, men framtiden kommer dock att bli nästan helt digital.

Detta gör det möjligt för många att titta på marknaden på ett annat sätt och ett nytt ljus. Sådana förutsägelser ökar bara värdet på kryptotillgångar, och det är bara logiskt att de kan nå nya värdehöjder inom en snar framtid.

Här har vi inkluderat Ripple, ett system för banker och nätverk som fungerar i valutaväxling. Huruvida Ripple når $ 100 de närmaste fem åren är tveksamt, beroende på många faktorer.

Enligt en XRP_Cro-undersökning, 72,4% av Ripple-investerare tror att kryptotillgången kan nå värdet 100 dollar de närmaste fem åren.

Kan Ripple nå $ 1000

Experter uppskattar att Ripple kanske inte kan nå $ 1000 inom en snar framtid. Detta står som en anledning eftersom dess marknadsvärde skulle behöva slå ett kapital på 100 biljoner dollar för att detta ska hända, vilket är ganska omöjligt.

Nu kan sådana förutsägelser vara otrevliga när de visar sig vara oriktiga, eftersom marknaden kan slå obeskrivliga värden som vi kanske inte förväntar oss. Men för närvarande är sådana uppskattningar korrekta och kommer bara att förändras när marknadsvärdet förändras. Då kommer det att finnas utrymme för kryptomynt att växa i överflöd och värde samtidigt.

Målet som gjordes mot Ripple i slutet av förra året av den amerikanska säkerhetsavdelningen resulterade i en stor förlust för marknadsandelar den såg. Rättegången halverade nästan företagets vinst och orsakade stora motgångar för det på marknaden. Efter en sådan händelse tar det tid för företaget att återgå till makten.

Enligt Ripple Coin News antyder det att Ripples pris kan gå uppåt till ett värde av cirka 10 dollar. Detta gör det möjligt för experter att lägga förutsägelser för andra kryptomynt samtidigt.

När Bitcoin nådde värdet på nästan 50 000 dollar i år, säkerställdes det att andra kryptomynt kommer att arbeta på samma sätt och uppnå samma engagemang i online-världen. Kryptovärlden blomstrar i nyheter och publiken som engagerar sig i den trivs på en konsekvent kurva, som bara går uppåt ända sedan Bitcoin ökade förra decenniet.

Kan Ripple nå $ 10000

Den ovannämnda uppskattningen drog slutsatsen att det kommer att vara nästan omöjligt för Ripple att nå ett värde av $ 1000 på marknaden i framtiden. För att ett pris på 10000 $ ska hända står det därför ännu mer osannolikt att ett sådant värde i första hand uppnås eller eftersträvas.

Priset på Ripple beräknas uppgå till maximalt 1-2 dollar vid slutet av 2021, men det finns en chans att det kan gå högre och inte överstiga summan av $ 10. Denna förutsägelse backas upp av analytiker i kryptovärlden, och den står i linje med förväntningarna från andra kryptovalutor som är kraftfulla just nu, som till exempel Bitcoin och Ethereum.

Will Ripple gör mig till miljonär?

Detta är ett knepigt spel att spela eftersom kryptomarknaden är en av de mest oförutsägbara marknaderna i världen. För ett ögonblick kan den nå otänkbara höjder, sväva högt på himlen och sedan den andra kan den smula ner till ett förstörelsebost. Det är alltså inte säkert att säga om Ripple kommer att göra dig miljonär eller inte. Sådana påståenden görs på en personlig basis, och beräkningar bör göras därefter.

Det är bäst att din investering inte överstiger summan av pengar som du inte har råd med, det är bäst att ha en säker landning. Tänk igenom huruvida kryptomynt är värda att investera i vid denna tidpunkt i ditt liv, och i så fall fortsätt med det. Så mycket som kryptomarknaden är oförutsägbar kan den också vara mycket lönsam. Många har valt kryptoinvesteringens väg som en livsinvestering, och det har visat sig mer än bra för dem.

Kommer Ripple vinna mot SEC?

Securities Exchange Commission (SEC) anklagar Ripple för att sälja sina XRP-tokens som en oregistrerad säkerhet och bryter därmed mot lagen. Ripple fortsätter att förneka detta anklagelse och säger att Ripple inte är säkerhet. Chanserna att Ripple vinner striden med SEC är goda av två skäl:

Först var Ripple böter 2015 av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) och kvalificerades som en "virtuell valuta" inte en säkerhet. Det faktum att en tillsynsmyndighet som FinCEN har klassificerat Ripple som en virtuell valuta kan på vissa sätt ogiltigförklara SEC-anklagelserna.

För det andra kan Ripple vara i en bra position för att vinna mot SEC, som i spetsen för SEC är nu Gary Gensler, en före detta ordförande för Commodities Futures Trading Commission (CFTC). Gensler är känd som en anhängare av kryptovalutor och hade beskrivit Bitcoin som "en katalysator för förändring".

eToro – Den bästa plattformen att köpa Krusning

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Kryptovärldens berömmelse har fördubblats genom åren, och nu ser alla investerare på kryptoriken som en potentiell plats för framtida lagring av pengar.
  • Experter uppskattar att Ripple kanske inte kan nå $ 1000 nu eller inom en snar framtid.
  • Det är bäst att din investering i krypto inte överstiger summan av pengar som du inte har råd att förlora, det är bäst att ha en säker landning. "virtuell valuta" inte en säkerhet.
  • Det faktum att en tillsynsmyndighet som FinCEN har klassificerat Ripple som en virtuell valuta kan på vissa sätt ogiltigförklara SEC-anklagelserna.

Missa inte:

Vad är Ripple? En nybörjarguide för krusning och tips för att investera i XRP

Prediction för krusning

Vad kommer att driva Ripple XRP-priset 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner