Med 87% op i prisen, vil Ripple (XRP) ramme $ 1 ved udgangen af ​​2021?

Ripple-mønten (XRP) har oplevet en enorm vækst i de sidste par år med en kæmpe stigning i prisen. Ripples blockchain-teknologi og dens sikkerhedsprotokol baseret på konsensus tiltrækker flere og flere investorer om bord.

I løbet af de sidste par måneder har Ripple været en af ​​de mest effektive mønter i kryptoverdenen med hensyn til pris. Investorer er nysgerrige efter at vide, om denne kryptokurrency vil finde vej til $ 1 ved udgangen af ​​2021, da den allerede er steget med 87% siden begyndelsen af ​​året.

Hvad gør krusning til en unik kryptovaluta?

Ripple Labs skabte Ripple med den hensigt at være en mere skalerbar, hurtig og billigere kryptokurrency. Det sigter mod at fjerne interbankoverførsels høje omkostninger og er således populært kendt som ‘kongen af ​​bankinfrastruktur’. Hvad der gør Ripple unik er, at i modsætning til andre kryptoer er Ripple-projektet ikke beregnet til fuldstændig at modsætte sig de nuværende traditionelle finansielle systemer som banker og regeringer. I stedet sigter Ripple på at integrere med det nuværende system for at gøre det mere avanceret og tilgængeligt for sine brugere.

Ripple har en unik konsensusmekanisme; det forbedrer den samlede integritet ved at validere kontosaldoer og transaktioner. Dette vil til sidst blokere for ondsindede poster og gøre transaktioner meget sikre. Ripple har en langt lavere pris end andre kryptoer på markedet, hvilket gør det til en mulig mulighed for investorer.

Læs mere: Hvad er Ripple? En begynderguide

The Ripple Network: XRP og XRPL

Populært er Ripple bare en cross-chain værdioverførselsplatform udviklet af Ripple Labs til sine oprindelige brugere.

Der er en gennemsigtig hovedbog kendt som XRP Ledger (XRPL) bag den digitale platform. XRPL er en åben, decentral, kryptografisk hovedbog, der ikke er baseret på nogen blockchain, snarere drevet af et samfund uden en central myndighed. Det er et peer-to-peer-netværk, der er tilgængeligt for alle. XRP er den oprindelige valuta af Ripple-hovedbogen, og dette digitale aktiv transmitterer værdi på tværs af grænser med det samme med lavere omkostninger.

Der er tre store produkter i Ripple Network. xCurrent, som giver pengeoverførsler let for banker. XRapid bruger XRP som et aktiv, der hjælper virksomheder og finansielle institutioner i deres transaktioner. xVia, ved hjælp af avanceret blockchain-teknologi, hjælper virksomheder, der bevæger penge med at få adgang til oplysningerne i banker.

Blandt disse tre produkter fokuseres der på On-Demand Liquidity (ODL) -løsningen, et værktøj bygget oven på xCurrent messaging-systemet. Det er en stor del af RippleNet-pakken, der muliggør billig og øjeblikkelig pengeoverførsel for udbydere af finansielle tjenester på tværs af jurisdiktioner ved hjælp af XRP-mønt.

ODL reducerer også risikoen for valutakursudsving. Dette er et af Ripples største værdiforslag. Med sin underliggende teknologi, der kan hjælpe finansielle institutioner, vil flere og flere banker vedtage denne kryptokurrency. Dette vil yderligere øge efterspørgslen efter XRP, og der er en god chance for, at Ripple rammer høje områder inden udgangen af ​​dette år.

Ripples nuværende præstation og fremtidige udvikling

Ud over RippleNet og dets tre produkter, der forbedrer XRPs position i blockchain-netværket, udvides dets brugsværdi til smart contracting og DeFi i den kommende fremtid af Ripple labs. Med en aktuel markedsværdi på omkring $ 1.515.735.575.264 og en bekvem lav pris pr. Mønt gør XRP vej til investorens favoritliste i år. Den cirkulerende forsyning af XRP-mønter er 45.404.028.640, og den har en maksimal forsyning på 100.000.000.000 XRP-mønter.

XRP viser en lovende fremtid, når ledelsen hævder, at de har underskrevet næsten 300 bank- og finansielle kundepartnerskaber. Denne liste inkluderer nogle af de største våben på markedet som Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain osv. I dag letter flere finansielle institutioner denne digitale valuta som et alternativ til SWIFT-netværket, og dette giver XRP en reel applikation.

Sæt det enkelt, Ripple er en relativt høj markedsværdi, og som et sikret, hurtigt og billigt betalingssystem har det et stort potentiale for vækst i en overskuelig fremtid.

Gå ikke glip af: forudsigelse af krusningspris

Will Ripple Hit $ 1 inden udgangen af ​​2021: The Bottom Line

I løbet af de sidste par år har Ripple vist enorm vækst og har skabt betydelige overskrifter ved at hjælpe banksektoren med at opgradere sin underliggende struktur.

Ripple har gjort transaktioner billigere og hurtigere for gennemsnitlige brugere over hele verden. Med lanceringen af ​​DeFi i Ripple open ledger, investeringer fra flere store institutioner og plads til bedre kryptoregulering har Ripple en ganske god chance for at rally til $ 1 inden udgangen af ​​2021.

eToro – Den bedste platform at købe Krusning

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner