3Commas Alternatives που πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

Είναι κατανοητό να μην μου αρέσουν κάποια εργαλεία, παρόλο που είναι καλά ή κακά.

Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε, και κυρίως, αυτό ισχύει στην κρυπτοσφαίρα όταν έχετε τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με το εργαλείο 3Commas και αναζητάτε μια εναλλακτική λύση.

Λοιπόν, πρέπει να πω ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος επειδή, τις τελευταίες εβδομάδες, είχα την τύχη να δοκιμάσω μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις 3Commas.

Θα ήθελα να μοιραστώ τα ευρήματά μου μαζί σας σε αυτήν την ανάρτηση, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά τη δέουσα επιμέλεια σας. Ορίστε λοιπόν η λίστα μου:

3Commas Free Alternative

Εδώ είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την υπηρεσία 3commas και όλοι αυτοί οι ανταγωνιστές 3commas είναι αρκετά καλοί για να εκπληρώσουν τις προθέσεις σας για διαπραγμάτευση:

# 1. Pionex

Δοκιμάστε το Pionex Grid Trading Bot χωρίς κίνδυνο ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 • Εγγραφείτε στο Pionex χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο
 • Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Pionex, θα δείτε το banner “Κέρδος δικό σας, απώλεια δικού μας” στην κορυφή της κύριας σελίδας.
 • Ακολουθήστε τα βήματα της καμπάνιας, θα σας καθοδηγήσει να δημιουργήσετε το πρώτο σας δίκτυο εμπορικών συναλλαγών στο Pionex. Το Pionex θα καλύψει την απώλεια εάν υπάρχει κάποιο από αυτό το bot και μπορείτε να πάρετε όλα τα κέρδη από αυτό το bot. Wowww!!

Pionex είναι ένα από τα πρώτα ανταλλακτικά στον κόσμο με ενσωματωμένα bots συναλλαγών που είναι ΔΩΡΕΑΝ. Συγκεντρώνει τη ρευστότητα από την Binance και την Huobi Global και είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεσίτες Binance.

Ως ένας από τους μεγαλύτερους μεσίτες Binance, η Pionex παρέχει βαθιά ρευστότητα που συγκεντρώνει τη ρευστότητα των Binance και Huobi Global μαζί με τη δική της ρευστότητα από το Pionex exchange.

Εκτός από τη βαθιά ρευστότητα, το Pionex παρέχει 12 δωρεάν bots συναλλαγών, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις συναλλαγές τους 24/7 χωρίς να ελέγχουν πάντα τις αγορές.

Μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Pionex είναι:

 • Το Pionex παρέχει 12 δωρεάν bots συναλλαγών για ιδιώτες επενδυτές.
 • Το τέλος διαπραγμάτευσης είναι το χαμηλότερο σε σύγκριση με τα περισσότερα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια. Η χρέωση διαπραγμάτευσης στο Pionex είναι 0,05% για κατασκευαστές και αγοραστές.
 • Το Grid Trading Bot είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρομπότ στο pionex. Επιτρέπει στους εμπόρους να αγοράζουν χαμηλές και υψηλές πωλήσεις σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών.
 • Το Leveraged Grid Bot παρέχει μόχλευση έως 5x.
 • Το bot Spot-Futures Arbitrage βοηθά τους επενδυτές λιανικής να κάνουν παθητικό εισόδημα με χαμηλό κίνδυνο. Η εκτιμώμενη απόδοση αυτής της στρατηγικής είναι 15 ~ 50% ΣΕΠΕ.
 • Η Pionex έχει επίσης εκδώσει ένα από τα καλύτερα Leveraged Tokens στην αγορά κρυπτογράφησης.
 • Επιπλέον, το τερματικό Smart Trade επιτρέπει στους εμπόρους να ρυθμίζουν stop-loss, να λαμβάνουν κέρδη, να ακολουθούν μία συναλλαγή. Το Pionex έχει παραχωρηθεί από την Άδεια MSB (Money Services Business) των ΗΠΑ FinCEN.

Δοκιμάστε το Pionex τώρα

# 2. Ποσότητα

Αναβαθμίστε σε Quadency Pro ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα

 1. Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ & Σύνδεση Quadency χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.
 2. Στη συνέχεια, συνδέστε τον υπάρχοντα λογαριασμό ανταλλαγής σας ή έναν νέο λογαριασμό ανταλλαγής όπως (Binance, Kucoin, Liquid, OKeX) με Quadency με οποιοδήποτε ποσό κατάθεσης.
 3. Εκτέλεση 1 χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο εμπόριο bot με ανταλλαγή συνεργατών από το Quadency.

Μετά από μια επιτυχημένη εκτέλεση συναλλαγών, ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Pro για ΔΩΡΕΑΝ (αξίας 49 $) εντός περίπου 1 ώρας, ενεργοποιώντας μια ειδοποίηση μέσω email για επιβεβαίωση.

Θέλετε κάτι ακόμα πιο ολοκληρωμένο και ελαφρύτερο στη χρήση?

Γυρίστε σε Quadency.

Το Quadency είναι ένας εξυπνότερος τρόπος διαχείρισης και ανταλλαγής των κρυπτονομισμάτων σας, καθιστώντας την μια αξιοπρεπή εναλλακτική λύση 3Commas.

Όπως το 3Commas, μπορείτε να φτάσετε σε δέκα δημοφιλή ανταλλακτικά κρυπτογράφησης και να λερώσετε τα χέρια σας σε 880+ εμπορεύσιμα κρυπτογραφικά στοιχεία που επίσης, με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Επιπλέον, λαμβάνετε προηγμένα εργαλεία χαρτογράφησης και δείκτες για τη διαμόρφωση των στρατηγικών TA, στις οποίες τα ενσωματωμένα bots στο Quadency μπορούν να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε.

 • Θέλετε να το δείτε σε βάθος; Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Quadency για εσάς !!

Μου αρέσει ιδιαίτερα η λειτουργία δοκιμής τους, που σημαίνει ότι το κάνετε βάσει δεδομένων και αριθμών αντί να το τραβάτε στο σκοτάδι.

Δοκιμάστε το Quadency Now

# 3. TradeSanta

Η ετικέτα του TradeSanta είναι αυτοματοποιημένη η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης. Αυτό είναι αρκετά αυτονόητο και δείχνει ότι το TradeSanta είναι ένα crypto bot για διαπραγμάτευση και μια εναλλακτική λύση για το 3Commas.

Αυτό που είναι απαραίτητο, ωστόσο, είναι η ικανότητά του να συνδέεται με τέσσερις μεγάλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, όπως – Binance, Bittrex, HitBTC, Bitfinex, για να σας βοηθήσει να ανταλλάξετε ταυτόχρονα.

Όπως το 3Commans, χρησιμοποιώντας το TradeSanta, μπορείτε να είστε πανταχού παρόντες σε αυτές τις τέσσερις ανταλλαγές για να διατυπώσετε και να εκτελέσετε τις στρατηγικές συναλλαγών σας.

Τώρα η χρήση συναλλαγών κρυπτογράφησης TradeSanta δεν θα είναι πλήρης απασχόληση για εσάς και θα χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμες και σύντομες στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν με μεγάλους όγκους συναλλαγών χωρίς ολίσθηση.

Δοκιμάστε το TradeSanta τώρα

# 4. Cryptohopper

Τι θα λέγατε για να μάθετε μια ακόμη εναλλακτική λύση για το 3Commas?

Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στο Cryptohopper. Το Cryptohopper είναι λίγο ανώτερο από το 3Commas, καθώς είναι γεμάτο με πλήρη εργαλεία διαπραγμάτευσης της βιομηχανίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αυτοματοποιημένη συναλλαγή κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους 130 δείκτες του Cryptohopper με ένα κλικ, να αντιγράψετε εμπόρους ειδικών, να ακολουθήσουν το stop-loss ή να κερδίσετε κέρδη και πολλά άλλα σε δέκα ανταλλαγές κρυπτογράφησης ταυτόχρονα.

Η πραγματοποίηση προσομοιωμένων συναλλαγών, η αφαίρεση σε δέκα κρυπτονομίσματα και η μείωση ορισμένων από τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα είναι πολύ δυνατή χρησιμοποιώντας το Cryptohopper.

Τέλος, το ψωμί τους & Το βούτυρο δοκιμάζει ιστορικά δεδομένα, οπότε δεν σας αρέσει να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο noob.

Δοκιμάστε το Cryptohopper τώρα

# 5. Γαρίδες

Εάν δεν πραγματοποιείτε συχνά συναλλαγές και η στρατηγική σας αφορά κυρίως το HODL, θα πρέπει να επιλέξετε το Shrimpy ως σύντροφό σας.

Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί !!

Σίγουρα, το Shrimpy είναι ένα εναλλακτικό bot 3Commas και γι ‘αυτό το αναφέρω εδώ. Αλλά είναι bot ειδικά σχεδιασμένο για διαχείριση χαρτοφυλακίου, ευρετηρίαση, εξισορρόπηση και στρατηγικό backtesting.

Το Just HODL είναι ο παλιός τρόπος, αλλά το HODL με προσαρμογές εξισορρόπησης που παρέχονται από τη Shimpy είναι ο νέος τρόπος μεγιστοποίησης των κρυπτογράφησης.

Κάντε τα χρήματα του προσαρμοσμένου ευρετηρίου σας, δοκιμάστε τα και αυτοματοποιήστε το για εκτέλεση σε 10+ κρυπτογραφικές ανταλλαγές.

Δοκιμάστε το Shrimpy Now

# 6. Zignaly

Το Zinglay είναι ένα άλλο bot όπως το 3Commas και πρόσφατα άρχισε να έχει αξιοπρεπή πρόσφυση.

Μέχρι στιγμής, στην κοινότητά μου, έχω ακούσει το όνομά της μερικές φορές. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, αλλά κατά τον αρχικό έλεγχο, φαίνεται εντυπωσιακό.

Εδώ βρήκα:

Το Zignaly είναι ένα εργαλείο για εμπόρους κρυπτονομισμάτων που θέλουν να αυτοματοποιήσουν τις εμπορικές τους στρατηγικές. Κάντε τις στρατηγικές σας στο TradingView να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες το Zignaly για συναλλαγές για εσάς σε πέντε μεγάλες κρυπτογραφικές ανταλλαγές όπως Binance, Bittrex, Poloniex, KuCoin, BitMex.

Με αυτόν τον τρόπο, κάνετε το Zignaly το τερματικό συναλλαγών σας για να φτάσετε σε 1000s κρυπτονομισμάτων, τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε με ένα μόνο κλικ του Zignaly.

Δοκιμάστε το Zignaly Now

Τώρα σε σένα

Εσείς και εγώ γνωρίζουμε, το Reddit είναι το πρώτο μέρος που οι άνθρωποι αναζητούν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις και επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις για αυτό.

Δεν πιστεύω σε δωρεάν εργαλεία και γι ‘αυτό δεν έχω αναζητήσει καμία εναλλακτική λύση 3Commans στο Reddit. Αν θέλετε, μπορείτε να το κάνετε, αλλά η εξάρτηση από δωρεάν εργαλεία στον άγριο, ευμετάβλητο κόσμο των κρυπτονομισμάτων δεν είναι σοφό να κάνετε.

Μέχρι στιγμής, κατάφερα να βρω αυτές τις αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για το 3Commas και ψάχνω για περισσότερα.

Καθώς τα βρήκα, θα αναφέρω περισσότερες εναλλακτικές λύσεις εδώ, αλλά σας θυμάμαι. θα πληρωθούν εργαλεία όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Και νομίζω ότι η πληρωμή μερικών δολαρίων μηνιαίως ή κάθε χρόνο δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για σοβαρούς εμπόρους που θέλουν να κάνουν αξιοπρεπείς αποδόσεις με σιγουριά.

Αυτό είναι όλο από μένα σήμερα και τώρα λέτε: Ποιο εργαλείο σας αρέσει περισσότερο; Χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε εργαλείο τύπου 3Commas για την κρυπτογράφηση σας; Πώς ήταν η εμπειρία σας μέχρι τώρα?

Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. είμαστε πρόθυμοι να σας ακούσουμε &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner