Mitkä ovat 10 parasta kolikkoa, jotka räjähtävät vuonna 2021?

Parhaat digitaaliset kolikot sijoittamiseen vuonna 2021

Digitaaliset kolikot ovat alkaneet vuonna 2021 suunnilleen samalla tavalla kuin vuonna 2017; sijoitusyhteisön suurella huomiolla ja voimakkaalla kasvulla, erityisesti tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Vaikka he ovat tällä hetkellä laskusuhdanteessa ja korjauksia tapahtuu, salauksen harrastajat uskovat, että vuonna 2021 tulee olemaan todella jännittävä vuosi digitaalisille kolikoille.

Salausvaluutan hintojen suhteellinen nousu on saanut sijoittajat tekemään erilaisia ​​ennusteita hinnoille, jotkut jopa mainitsevat meteorisen ulottuvuuden luvut.

Jotkut salausvaluutoista ovat kuitenkin aina parempia kuin toiset. Täällä Trading Educationissa olemme valinneet 10 parasta digitaalista kolikkoa, jotka räjähtävät vuonna 2021.

Parhaat digitaaliset kolikot, jotka on otettava huomioon vuonna 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Litecoin (LTC)
 4. Ripple (XRP)
 5. TRON (TRX)
 6. Bitcoin Cash (BCH)
 7. Cardano (ADA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. IOTA (MIOTA)
 10. Tähti (XLM)

Olemme koonneet luettelon vuoden 2021 parhaista digikolikoista sinulle.

Joten ilman jatkojalostusta …

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoinia ei voi koskaan jättää pois puhuessaan salausvaroista. Kaikki alkoi Bitcoinista vuonna 2009, kun Satoshi Nakamoto päätti käynnistää sen. Bitcoin on synonyymi kryptovaluutoille, ja siitä käydään paljon keskustelua siitä, onko se tulevaisuudessa kelvollinen kilpailija fiat-valuutoille.

Olemassaolonsa aikana Bitcoin on kokenut usein nousuja ja alamäkiä, mikä on tehnyt siitä luonteeltaan epävakaa. Vuonna 2017 Bitcoin oli melkein saavuttanut 20 000 dollaria menettääkseen sitten 65% arvostaan ​​tammikuusta helmikuuhun 2018. Siksi kriitikot ovat kuvanneet sen olevan kelvoton pitkäaikaiseen sijoitukseen, koska se on uskomattoman epävakaa.

Vuosi 2020 osoitti kuitenkin, että Bitcoin on myös sijoitus suurille rahoituslaitoksille. Vuonna 2020 muistetaan vuosi, jolloin Paypal käynnisti salauspalvelut alustallaan ja kun Microstrategy päätti siirtää 1,3 miljardia dollaria varantovaroistaan ​​Bitcoinille. Tämä jopa sai Bitcoinin hinnan nousun, työntäen sitä kohti 41,941 dollarin ennätystä 8. tammikuuta 2021.

"Bitcoin on muokattu synteettinen farmaseuttinen kulta. Se on kaikki kullan etuja, mutta sitä ei voi enää tehdä," sanoi Microstrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor haastattelussa CNBC: lle.

Vuonna 2021 analyytikot uskovat, että Bitcoinin hinta todennäköisesti räjähtää.

Marraskuussa 2020 Citibankin analyytikko Thomas Fitzpatrick ennusti, että Bitcoin saattaa saavuttaa 318 000 dollarin suurimman hinnan joulukuuhun 2021 mennessä Coindesk. Fitzpatrick kuvasi Bitcoinia "juuri sellainen asia, jolla ylläpidetään pitkän aikavälin trendi".

Kukaan ei tiedä varmasti, voiko Bitcoin nousta 318 000 dollariin, mutta ottaen huomioon viimeaikaisen kasvun, aina aina 50 000 dollariin asti Bitcoin on osoittanut jälleen kerran, kuinka se voi yllättää kaikki.

2. Ethereum (ETH)

Ethereum tulee toiseksi Bitcoinin jälkeen. Ethereum on tunnettu korrelaatiosta, jota sillä on ollut Bitcoinin kanssa koko historian ajan. Äskettäinen salaushärkäajo todisti myös tämän. Kun Bitcoin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen, Ethereum seurasi myös kohti 1.346 dollaria 10. tammikuuta 2021, mikä ei ollut kaukana kaikkien aikojen korkeimmasta 1432 dollarista, joka saavutettiin 13. tammikuuta 2018..

Ethereum aloitti Vitalik Buterin vuonna 2015. Ethereum on hajautettu avoimen lähdekoodin lohkoketju. Ethereun ainutlaatuisuus on blockchain-älykkään sopimusalustan käsite. Älykkäät sopimukset ovat pohjimmiltaan tietokonesovelluksia, jotka suorittavat automaattisesti tarvittavat toimet saavuttaakseen sopimuksen eri osapuolten välillä Internetissä.

Ethereumin hinta on tällä hetkellä 1058 dollaria. Ethereumin estoketju otetaan käyttöön enemmän, ja vaikka tämä tapahtuu sitten vuonna 2021, Ethereumin hinnan odotetaan nousevan vielä enemmän.

Digitalcoin ennustaa Ethereumin voivan nousta 3479 dollariin huhtikuussa 2021. Blocktown Capitalin toimitusjohtaja James Todaro on vielä positiivisemman lähestymistavan ennustamassa Ethereumin nousevan 9000 dollariin vuonna 2021.

3. Litecoin (LTC)

Vuonna 2011 Charle Lee päätti parantaa Bitcoinia, mutta sen sijaan hän loi täysin uuden haarukan nimeltä Litecoin. Sen lohkoketjua kutsutaan "Scrypt", ja se on kehittyneempi kuin perinteinen, koska se on tehokkaampi ja tekee liiketoimet nopeammin.

Litecoinin kaikkien aikojen ennätys oli 19. joulukuuta 2018, jolloin se oli 360 dollaria. Litecoin ei luultavasti ole digitaalisen kolikon nopein kasvu, mutta se on aina pysynyt ylpeänä kymmenen parhaan joukossa. Se käänsi Ripplen (XRP) hetkeksi joulukuussa 2020 ja tammikuussa 2021 ja otti Coinmarketcapin listalla 4. sijan.

Litecoinin liiketoimet nousivat 130 000: een heti pelin ensimmäisen hajautetun Litecoin-pohjaisen RPG-fantasiapelin LiteBringer lanseeraamisen jälkeen, jossa jokaisen pelaajan liike on tapahtuma, joka on todella uskomattoman hyödyttänyt koko lohkoketjuaan.

Analyytikot uskovat, että Litecoinin hinta voi nousta vuonna 2021. Coinswitchin mukaan Litecoin voi nousta jopa 600 dollariin vuonna 2021.

4. Ripple (XRP)

Epäilemättä Ripple on yksi arvostetuimmista kryptovaluutoista ja toinen salausmaailman synonyymi.

Ripple on suunniteltu vaihtoehtoiseksi maksujärjestelmäksi. Sen tavoitteena on muuttaa ja edistää rajatylittäviä maksuja. Vuonna 2020 positiivinen asia Ripplessa oli sen blockchain-laajennus. Kolmesataa palveluntarjoajaa 40 maassa on käyttänyt sitä, mukaan lukien Banco Santander, American Express, JP Morgan ja HSBC Holdings.

Ripplelle vuosi 2020 ei kuitenkaan ole ollut paras. Ripple koki suuria hintatappioita, kun Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio SEC syytti Ripplea rekisteröimättömien arvopapereiden myynnistä myymällä samalla XRP-merkkinsä sijoittajille maailmanlaajuisesti.

Tällä hetkellä SEC ilmoitti asiasta, että monet salauspörssit alkoivat poistaa Ripplen luettelosta alustoilta aiheuttaen XRP: n hinnan dramaattisen laskun – 72% 35 päivän kuluessa.

Ripple saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä 4. tammikuuta 2018 3,84 dollarilla. Tällä hetkellä Ripple-hinta on 0,28 dollaria. Ripple-hinta voi kuitenkin riippua siitä, voittaako Ripple SEC-tapauksen. Ennustajat ovat kuitenkin optimistisia. Digitalcoin ennustaa Ripple-hinnan nousevan jopa 0,90 dollariin huhtikuuhun 2021 mennessä.

5. TRON (TRX)

TRON käynnistettiin Ethereumin verkossa tavoitteenaan mullistaa viihdeteollisuus ja demokratisoida sisällön luominen. Justin Sun perusti sen vuonna 2017 ja sitten vuonna 2018 TRONista tuli täysin riippumaton siitä, että Ethereum siirtäisi protokollansa autonomiseen vertaisverkkoon.

TRON on pohjimmiltaan sisällönjakoalusta, jossa sisältöä luovat ja jakavat käyttäjät saavat palkkion TRX-tunnuksella. TRONilla on kumppanuuksia arvostettujen yritysten, kuten Samsung, oBike, Baidu ja Baofeng, kanssa.

2020 oli TRONille hyvä vuosi, koska Tronin dApp-transaktiomäärä ylitti jopa Ethereumin. Ottaen huomioon, että vuonna 2020 foorumi käynnisti TRON 4.0 Great Voyage -protokollapäivityksen, tietosuojaominaisuuksien tuominen älykkäisiin sopimuksiin antaa meille enemmän syitä sanoa, että TRON saattaa saavuttaa uusia hintatietueita vuonna 2021.

TRON saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 0,231 dollaria, 5. tammikuuta 2018. Trading Beasts ennustaa, että Tron saattaa nousta jopa 0,047: ään joulukuuhun 2021 mennessä.

6. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash on peer to peer -kassajärjestelmä, jonka tavoitteena on tulla verkkomaksujen pääketjuksi. Vuonna 2017 Bitcoinin skaalautuvuus oli huolestuttavaa. Tämän seurauksena luotiin uusi kova haarukka nimeltä Bitcoin Cash, jota sen kannattajat pitävät Bitcoin-projektin todellisen jatkamisen vertaisverkossa käteisenä. Bitcoin Cash luotiin tarkoituksena käsitellä enemmän tapahtumia kuin sen alkuperä – Bitcoin.

Bitcoin Cash nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 4 355 dollariin 20. joulukuuta 2017. Altcoin on alkanut vuonna 2021 melko hyvin, kaupankäynnin arvo 627 dollaria 10. tammikuuta 2021. Analyytikot ovat optimistisia Bitcoin Cashin hinnan ennustamisessa vuonna 2021. Longforecast ennustaa että Bitcoin Cash -hinta voi nousta 1028 dollariin huhtikuuhun 2021 mennessä.

7. Cardano (ADA)

Cardano on epäilemättä yksi tärkeimmistä kryptovaluutoista. Cardanon kehitti Ethereumin hyväntekijä Charles Hoskinson. Muuten Cardano tunnetaan nimellä Proof-Of-Stake (PoS) -lohkoketjualusta.

Vuonna 2020 Cardanon hinta oli vakaa. Cardano on kuitenkin alkanut vuonna 2021 positiivisesti aina 0,33 dollariin 7. tammikuuta. Cardanon kaikkien aikojen ennätys 1,33 dollaria kirjattiin 4. tammikuuta 2018.

Vuonna 2021 analyytikot uskovat, että Cardanon hinta voi nousta, vaikka sen kasvu riippuu skaalautuvuusratkaisun – Hydran – julkaisemisesta, jonka odotetaan auttavan Cardanoa käsittelemään yli miljoona tapahtumaa sekunnissa.

Tällä hetkellä yksi Cardano maksaa 0,29 dollaria. Salausennusteiden mukaan Cardanon hinta saattaa nousta vuonna 2021.

Cryptobriefingin mukaan Cardano on tällä hetkellä vakaalla tuella ennen sen nousua vuonna 2021. Ennusteensa mukaan Cardano voisi saavuttaa 2,00 dollarin rajan vuonna 2021.

8. Tezos (XTZ)

Tezos on avoimen lähdekoodin lohkoketju, jolle on ominaista ketjun hallinta, jossa kaikki osallistujat voivat äänestää tehdäkseen päätöksen verkon muutoksista. Vuonna 2017 Tezos keräsi 232 miljoonan dollarin ICO: n, mikä antoi positiivisen maineen tälle kryptovaluutalle.

Hajautetun rahoituksen (DeFi) kasvaessa on mahdollista, että Tezos-hinta voi nousta vuonna 2021. Finanssiryhmä Elevated Returns valitsi Tezos blockchain-alustaksi tarjotakseen 1,6 miljardin dollarin arvoisia tokenoituja varoja kiinteistösijoittajille.

Lisäksi vuosi 2020 oli Tezosille erinomainen vuosi, kun kolikko saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 4,44 dollaria, 13. elokuuta.

Analyytikot uskovat, että kun DeFi kasvaa jatkuvasti vuonna 2021, niin myös Tezos kasvaa. Previzionibitcoin ennustaa, että Tezos voi nousta 9,63 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.

sijoita tezoihin

9. IOTA (MIOTA)

IOTA on avoimen lähdekoodin foorumi, joka on suunniteltu käsittelemään esineiden internetverkon (IoT) laitteiden välisiä tapahtumia. IOTA: n lohkoketju on ainutlaatuinen, koska se käyttää suunnattua asyklistä kaaviomallia (DAG), jossa tapahtumat sijaitsevat ja linkitetään toisiinsa verkossa nimeltä "Vyyhti".

IOTA on rakentanut kumppanuuksia auto-, valmistus- ja vakuutusmarkkinoiden toimijoiden kanssa, mikä voi johtaa hintojen kasvuun vuonna 2021.

IOTA saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 5,69 dollaria, 19. joulukuuta 2017. Vuonna 2020 IOTA: n hinta oli vakaa. Marraskuusta 2020 lähtien IOTA: n hinta on kuitenkin vakiintunut. Analyytikot ovat optimistisia IOTA: n hinnasta vuodelle 2021. Digitalcoin ennustaa, että IOTA voi nousta jopa 1,05 dollariin joulukuussa 2021.

10. Tähti (XLM)

Stellar on toinen maksuverkko, joka sallii. Stellar oli Jed McCalebin tuote, joka jätti Ripplen vuonna 2013 erimielisyyksien vuoksi yrityksen tulevaisuuden suunnasta. Yhdessä hänen asianajajansa Joyce Kimin kanssa he jatkoivat uuden maksuverkoston nimeltä Stellar luomista.

Stellar sallii rajat ylittävät liiketoimet minkä tahansa valuuttaparin välillä, ja se luotiin siltaamaan salaus valuuttojen ja perinteisen rahoituksen välillä. Stellar saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 0,93 dollaria, 4. tammikuuta 2018.

Stellar on rakentanut kumppanuuksia IBM: n, Deloitten ja Stripen kanssa aikomuksestaan ​​tulla digitaaliseksi maksuradaksi. Stellarin transaktiokustannukset ovat pienet – vain murto-osa penniäkään.

Kun otetaan huomioon nämä kumppanuudet, kun Stellar laajentaa verkostoaan, sen hinnan odotetaan kasvavan myös vuonna 2021. Vuonna 2021 analyytikot uskovat optimistisesti, että Stellar voi saavuttaa uudet hintakorot. Digitalcoin ennustaa huhtikuuhun 2021 mennessä, että Stellar voi saavuttaa 0,82 dollarin rajan.

eToro – Osta parhaat digitaaliset kolikot ilman komissiota

Sekä aloittelijoille että kokeneille sijoittajille eToro on edelleen yksi maailman parhaista alustoista sijoittaa kryptovaluuttoihin. Kaikista muista ominaisuuksista eTorossa on kaksi niistä erottuva: "Kopiointikauppa" ominaisuus ja se, että se on helppokäyttöinen alusta.

Alusta tarjoaa mahdollisuuden ostaa digikolikoita ja CFD-arvoja jopa 90 euroon saakka+ kryptovaluutat. Salauskauppiaat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla digitaalisilla kolikoilla.

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • Kryptovaluutat ovat alkaneet vuonna 2021 sijoitusyhteisön suurella huomiolla ja voimakkaalla kasvulla, erityisesti tammikuun ensimmäisellä viikolla.
 • Kymmenen parasta kolikkoa, jotka räjähtävät vuonna 2021, ovat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Bitcoin Cash, Cardano, Tezos, IOTA Stellar.
 • Bitcoinia ei voi koskaan jättää pois puhuttaessa kryptovaluutoista. Kaikki alkoi Bitcoinista vuonna 2009, kun Satoshi Nakamoto päätti käynnistää sen.
 • Bitcoin saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä, 41 941 dollaria, 8. tammikuuta 2021, kun institutionaaliset sijoittajat alkoivat sijoittaa aiemmin vuonna 2020.
 • Citibankin analyytikko Thomas Fitzpatrick uskoo, että Bitcoin voi saavuttaa huikean 318 000 dollarin hinnan joulukuuhun 2021 mennessä.
 • Ethereumin hinta on tällä hetkellä 1058 dollaria. Koska sen lohkoketju otetaan käyttöön enemmän, vuonna 2021 Ethereumin hinta voi nousta entisestään.
 • Blocktown Capitalin johtokumppanilla James Todarolla on myönteisempi lähestymistapa, jonka mukaan Ethereumin odotetaan nousevan 9000 dollariin vuonna 2021.
 • Coinswitchin mukaan Litecoin voi nousta jopa 600 dollariin vuonna 2021.
 • 2020 oli TRONille hyvä vuosi, koska Tronin dApp-transaktiomäärä ylitti jopa Ethereumin.
 • Cryptobriefingin mukaan Cardano on tällä hetkellä vakaalla tuella ennen sen nousua vuonna 2021. Ennusteensa mukaan Cardano voisi saavuttaa 2,00 dollarin rajan vuonna 2021.
 • Digitalcoin ennustaa, että IOTA voi nousta jopa 1,05 dollariin joulukuussa 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner