Hvad vil føre til DASH-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Dash i 2021

Hvor vil Dash-prisen gå i 2021?

Hvad sker der med DASH-prisen i 2021? Crypto-investorer har altid spekuleret på: Hvad driver DASH-prisen?

Investering i kryptokurver er den nye normale. Eksperter forudsiger, at kryptokurrency er fremtiden, så alle prøver at komme på banen. Men volatiliteten og uforudsigeligheden af ​​kryptokurver er det, der afskyder de fleste investorer. Kirsebæret på toppen er det unikke og usædvanlige system, gennem hvilket priserne afgøres.

I modsætning til traditionelle investeringer handler markedskræfterne ikke for at opnå et ligevægtsprisniveau, optimal udbud og efterspørgsel. Modellen af ​​kryptokurver kan ligne modellen med fast forsyning. Kryptovalutaer har en forudbestemt forsyning. Denne faktor annullerer alle påvirkninger på udbudssiden.

De tre faktorer, der påvirker prisen på DASH er:

  • Forbrugeropfattelse
  • Konkurrerende mønter
  • Gunstigt miljø

Vi vil forklare mere dybtgående, hvordan disse faktorer påvirker prisen på DASH, men først hvorfor DASH?

Hvorfor skal du være på udkig efter DASH?

DASH var grundlæggeren af ​​grundlægger Evan Duffield. Mønten blev lanceret den 18. januar 2014. I øjeblikket er den rangeret femtende på kryptokurrencymarkedet. DASH startede med sin pris på kun $ 0.213899, mens den blev lanceret, men opnåede en kæmpestor $ 1.642,22 $ inden 2017. DASH værdiansættes til $ 100 i dag med en samlet markedsværdi på $ 920 millioner.

dash pris diagram

DASH prisbevægelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap

DASH, en digital valuta, har sin base i den samme blockchain-teknologi, som bruges af Bitcoin. Og bortset fra de kendetegnende egenskaber ved blockchain-teknologien integrerede DASH også andre funktioner, der ville hjælpe det med at skille sig ud. DASH tilbyder større fortrolighed og en højere transaktionshastighed. Derfor har DASH været populær blandt investorer. Desuden behøver DASH-systemet ikke nogen form for ekstern finansiering eller styring. Modellen er bæredygtig, da DASH kan finansiere sit system uden indblanding udefra.

DASH har fokuseret på at løse problemer, der har udgjort som forhindringer i kryptokurver, der er bredt accepteret & vedtaget, såsom skalerbarhed, bæredygtighed, lethed og omkostninger ved transaktion og sikkerhed. Denne funktion får DASH til at skille sig ud for investorer, og håbende ting bliver sagt om dens fremtid.

Hvad adskiller DASH fra hinanden?

De tre funktioner, der giver DASH den lynhurtige transaktionshastighed og større privatliv er Masternodes, Privatesend og Instasend.

Kryptovaluta udvindes af brugere, der bekræfter transaktioner, der finder sted. DASH udvindes dog, men det har også Masternodes. Masternodes er dybest set brugere, der har deponeret mindst tusind DASH-mønter, i øjeblikket værdsat til $ 100.000. Masternode-netværket vokser konstant. Masternodes er ansvarlige for Privatesend og Instasend, den anonyme og øjeblikkelige transaktionsfunktion. Masternoder udgør møntens grundlæggende struktur og er den definerende funktion, der sikrer møntens sikkerhed.

Bitcoin tilbyder ikke noget privatliv, når det kommer til transaktioner. Alle detaljer, inklusive afsender, modtager, er offentligt kendte og kan let findes på internettet. DASH tilbyder et alternativ til dette. Privatesend-funktionen i DASH sikrer fuldstændig anonymitet, og transaktionsoplysninger afsløres ikke for nogen. Privatsend-transaktioner kan ikke spores tilbage.

Da hver Bitcoin kan spores tilbage til sin oprindelse, kan forhandlere let finde ud af, om en Bitcoin har været involveret i ulovlig aktivitet. Da DASH tilbyder højere fortrolighed, adskiller det det imidlertid ved svaghed. Hver DASH-mønt er fungibel og kan ikke differentieres.

En af de største kritikpunkter, som kryptokurver, især Bitcoin, ofte står over for, er den lange transaktionstid. Dette betragtes også som en vigtig vejspærring i Bitcoins rejse til at blive den digitale valuta og anvendelse i stor skala. Hvor Bitcoin-transaktioner i gennemsnit tager 10 minutter gennem Instasend-indstillingen, bekræftes DASH-transaktioner på få sekunder. Der er dog yderligere gebyrer for Instasend. De sædvanlige DASH-transaktioner tager cirka 2 minutter at bekræfte.

Det unikke DASH-system har en egenfinansieringsfunktion. Bitcoin minearbejdere får alle fordelene, men 10% af belønningen fra DASH minearbejdere går tilbage til systemet og investeres i DASH. Derfor kan DASH finansiere sig selv og opretholde sig selv. Brug af fonden bestemmes ved afstemning af DASH-netværksdeltagerne. Dette system sikrer, at DASH-netværket ikke er stagnerende og vokser og tilpasser sig udviklingen.

Klar til at dykke ned i DASH marked?

Faktorer, der driver DASH-prisen

De faktorer, der driver prisen på DASH, er efterspørgselssiden. På kryptovalutamarkedet spiller faktorer på udbudssiden ikke en rolle i fastlæggelsen af ​​prisniveauer, da udbuddet allerede er fast.

Der er en række faktorer på efterspørgselssiden, der er skadelige for prisen på DASH, men nogle af de vigtigste er:

1. Forbrugeropfattelse

Ligesom farerne ved fiat-penge ligger værdien af ​​kryptokurver i forbrugernes opfattelse. Det er efterspørgslen, der øger værdien af ​​kryptovalutaen. Så jo flere handlende tænker stærkt på DASH, jo højere bliver DASH værdsat.

Værdien af ​​enhver vare øges, fordi den er knap. Da levering af kryptokurver er forudbestemt, er de allerede knappe. Jo færre DASH-mønter der er på markedet, jo mere værdiansættes de. Den samlede forsyning, den hårde cap, af DASH er 18 millioner mønter, mens Bitcoins hårde cap til sammenligning ligger på 21 millioner mønter. Derfor har DASH allerede elementet af knaphed.

Forbrugernes opfattelse påvirkes også af nyheder og ekspertudtalelser. DASH-fonden har aktivt forsøgt at etablere partnerskaber med forskellige firmaer, og analytikere er optimistiske med hensyn til DASHs fremtid. Disse faktorer bidrager meget positivt til forbrugernes opfattelse.

2. Konkurrerende mønter

DASH er i øjeblikket rangeret som top 15, men de 14 mønter over DASH har stor indflydelse på dens værdi. Bitcoin, kongen af ​​kryptokurver, er førende på markedet, og for en ny investor ville Bitcoin være det oplagte valg. På makroniveau ser det ud til, at alle kryptokurver bevæger sig synkroniseret med Bitcoin og har en relativt høj korrelation.

Selvom DASH ikke har en høj positiv sammenhæng med Bitcoin, har Bitcoin stadig indflydelse på sine priser. Bitcoin påvirker markedssentimentet for hele kryptokurrencymarkedet. En stigning i Bitcoin-værdi, som vi har set for nylig, vil give bullish tendenser til markedet

Andre konkurrerende mønter, der minder meget om DASH, kan også give DASH et løb for sine penge. Da kritikere af DASH eksisterer, peger de ofte på lignende mønter som Monero, der styrer nogle af tingene på en langt bedre måde end DASH. Værdistigningen på sådanne konkurrerende mønter vil helt sikkert skade markedets følelser for DASH. Yderligere udvikling på vejen, som kan resultere i bedre, hurtigere og billigere mønter, kan resultere i, at DASH bliver forældet.

3. Gunstigt miljø

Da verden bevæger sig mod digitalisering, synes kryptokurver og lignende i stigende grad at blive accepteret og vedtaget. En generel forestilling er, at digital valuta en dag ville være betalingsmetoden over hele verden. Visionen fra grundlæggeren af ​​DASH ser ud til at passe lige i tråd med verdens fremtid, som den ser ud i øjeblikket.

Efter kryptokurrency-dille i 2017 er tingene blevet lidt mindre, og investorerne er lidt forsigtige, men tidligere i år opnåede Bitcoin sin all-time high, hvilket gør det tydeligt, at kryptokurrencymarkedet nærmer sig bullish stemninger.

Hvorfor skal du investere i DASH?

DASH har et stort potentiale. Det har fået støtte fra nogle af de meget gennemtænkte kryptovalutaeksperter. En investering på $ 50 i 2014 ville have fået hele 382.826 $ i 2017.

DASH tjener ikke formålet med at være et værdibud; i stedet er det en fungerende kryptokurrency. DASH er stærkt involveret i og påvirket af den digitale betalingsudvikling. Store finansielle institutioner undersøger også alternativer til kontanter, og DASH med dets funktioner synes at være en levedygtig mulighed. Det kan meget vel være på vej til at lede markedet for digitale betalinger, hvilket er en af ​​grundene til, at investering i DASH måske er en god mulighed lige nu.

Hvad er fordele og ulemper ved at investere i DASH

Fordele ved at investere i DASH

✅ DASH er blevet betragtet som en af ​​de sikreste kryptokurver. Det giver bedre privatliv og mere sikkerhed, især i sammenligning med Bitcoin og lignende.

✅ Masternode-netværket garanterer fuldstændig anonymitet, og ingen transaktioner kan nogensinde spores tilbage til dets oprindelse.

✅ Mønten er fungibel, hvilket betyder, at hver mønt er unik, da ingen historie nogensinde kan spores.

✅ Transaktionsomkostningerne er også en brøkdel af Bitcoin.

Ulemper ved at investere i DASH

❌ Ulempen ved det øgede privatliv, som DASH tilbyder, er modtageligheden for ulovlige aktiviteter.

❌ Da transaktioner ikke kan spores tilbage, er der en chance for, at DASH vil blive brugt til ulovlige transaktioner.

❌ Dette vil ikke være godt, når regeringer beslutter at lægge kryptokurver i snor og sætte regler på plads, DASH vil utvivlsomt være under myndighedernes mikroskop.

Experts Nogle eksperter hævder, at DASHs system strider mod den centrale tro på kryptokurver, som er decentralisering. Da masternoder sidder oven på pyramiden, ville nogen, der kontrollerer størstedelen af ​​masternodes, have total kontrol over hele systemet. Mens dette scenario er usandsynligt og vanskeligt, er det ikke helt umuligt.

❌ DASH havde også lidt af en fejl ved frigivelsen. Fejlen muliggjorde minedrift af 2 millioner DASH-mønter på bare 48 timer efter lanceringen. Selvom det ikke har haft nogen fejl siden nogle investorer stadig er skeptiske.

Vil du overveje at investere i DASH?

DASH i 2019 og før

DASH har haft en særlig volatil prishistorie, og tidligere tendenser kan hjælpe os med at forudsige fremtidige. På tidspunktet for lanceringen havde DASH en værdi på 0,21899 $. I midten af ​​2016 syntes mønten at tiltrække opmærksomhed, og prisen steg op til $ 16. Mønten rystede investeringsverdenen i 2017, da den nåede sin heltidshøjde på næsten $ 1600. Dette førte til tunge spekulationer om møntens fremtid.

Bjørnemarkedet i 2018 ramte hårdt alle kryptokurver, inklusive DASH. Mønten stoppede til et lavt niveau på $ 45 i året. Men i 2019 begyndte mønten at få fart og krydsede $ 100-mærket og steg endda op til $ 120.

DASH har opretholdt sine priser lige siden og er i øjeblikket prissat til $ 100. Investorer er optimistiske med hensyn til priserne og håber, at det nye år bliver godt.

Hvad er fremtiden for DASH?

Udsigterne for 2021 ser ud til at være positive. DASH-gruppen opretter aktivt partnerskaber med mange virksomheder. DASH er ikke kun let at bruge krypto; det tilbyder også flere funktioner, og det er alt andet end svært at bruge.

DASH-teamet arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen og har etableret et stort og sikkert netværk. Vedtagelsen af ​​kryptokurver i den nærmeste fremtid synes overhængende med DASH muligvis på forkant.

Primexbt forudsiger, at DASH kunne gå op til $ 2.000 pr. mønt i 2021, og prisen stopper ikke der. Da mønterne i stigende grad er vedtaget, kan priserne være på en skarp opadgående bane.

dash teknisk analysediagram

Teknisk analyse af Dash viser i øjeblikket, at Dash er klar til et bullish afkast. Kilde: Primexbt.

I en idealistisk situation kan DASH ifølge Primexbt koste så meget som $ 8.000 inden år 2025, hvilket virkelig er optimistisk. Det solide team af DASH Labs Development med deres konstante udvikling på netværket giver stærkt håb for DASH at igen kunne nyde sin placering i top 10 ved markedsværdi. De fortsatte udvidelser af netværket vil også bidrage til mønten.

Begynd at handle DASH med eToro

eToro er den bedste sociale handelsplatform i verden. DASH er en af ​​de 90 kryptovalutaaktiver, eToro leverer, og du kan starte din investering.

eToro skiller sig ud for deres brugervenlige platform og for deres høje sikkerhed. eToro er en mægler med tradition, og det er ikke nogen form for udveksling, der kan hackes uventet, og du kan miste dine aktiver.

Med eToro er dine aktiver sikre. Du kan endda bruge "Kopihandel" platform, hvor du kan kopiere din yndlingshandler.

eToro – Bedste mægler at købe DASH

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • De tre faktorer, der påvirker prisen på DASH, er forbrugernes opfattelse, konkurrerende mønter og det gunstige miljø.
  • DASH var grundlæggeren af ​​grundlægger Evan Duffield, og den blev lanceret den 18. januar 2014. I øjeblikket er den rangeret femtende på kryptokurrencymarkedet.
  • DASH værdiansættes til $ 100 i dag med en samlet markedsværdi på $ 920 millioner.
  • De tre funktioner, der giver DASH den lynhurtige transaktionshastighed og større privatliv er Masternodes, Privatesend og Instasend.
  • DASH rystede investeringsverdenen i 2017, da den nåede sin heltidshøjde på næsten $ 1600.
  • Primexbt forudsiger, at DASH kan gå op til $ 2.000 pr. Mønt i 2021 og $ 8.000 i 2025.

Endelig er DASH en af ​​markedslederne i kryptokurver, og netværket opdateres og ændres konstant. Hvad der adskiller det fra Bitcoin, kongen af ​​kryptokurver, er visionen for grundlægger Evan Duffield, der ønskede en mønt med alle de positive ting fra Bitcoin såvel som funktioner, som Bitcoin mangler. Det lette transaktioner, hastighed og sikkerhed, er kendetegnende egenskaber ved DASH. Den tætte forbindelse, som DASH har med digital innovation, synes at byde på gode ting for dens fremtid.

Imidlertid er kryptokurver notorisk kendt for deres uforudsigelighed, og DASH har en track record med meget voldelige prishandlinger. Selvom fremtiden virker optimistisk, kan DASH tage hits, der effektivt lander den ud af de femten bedste klubber.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner