De bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021

Bästa FTSE 100-aktier för 2021

Letar du efter att investera i de bästa FTSE 100-aktierna inom 2021? Letar du efter vägledning om vilka FTSE 100-aktier som är bäst för 2021?

Vi har allt täckt och mer, eftersom vi har delat upp en lista över några av de bästa FTSE 100-aktierna under det senaste året och fram till början av 2021.

De bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021:

 1. GlaxoSmithKline
 2. HSBC Holdings
 3. JD Sports Mode
 4. WM Morrison Mataffär
 5. RSA försäkringsgrupp
 6. Scottish Mortgage Investment Trust
 7. Aveva Group
 8. BP
 9. Nästa
 10. Admiral Group
 11. Ocado Group
 12. Persimmon
 13. Tesco
 14. Ashtead Group

FTSE 100-aktier 2021

2020 hade FTSE 100-indexet visat en dålig prestanda på grund av effekterna och de utmaningar som coronaviruspandemin hade på FTSE 100, utan realistiskt på hela den brittiska aktiemarknaden. Medan andra internationella index som NASDAQ, Dow Jones Industrial Average och S&P 500 inom den amerikanska marknaden blomstrade.

För en aktiemarknad som anses vara en av de mest populära aktiehandelsmarknaderna i världen ansågs den brittiska handelsmarknaden vara den mest impopulära i världen inom 2020, eftersom ekonomin tillsammans med företag led enormt med påverkan från pandemin lämnar en förödande effekt.

Ser vi fram emot det nya året, eftersom Storbritannien och världen för närvarande genomgår den största utbyggnaden av massvaccinationer, utan tvekan att världen har sett eller åtminstone under de senaste åren, för oss närmare för ekonomin att börja växa tillsammans med uppgång och intresse inom olika marknader.

Och det var inte bara Covid-19-förstörelsen som har drabbat olika branscher och FTSE 100-indexet, Brexit-affären skulle också ha tagit sin rättvisa andel också.

Idag har FTSE 100-index stigit med nästan en tredjedel sedan lågpunkten mellan mars och april 2020. “Blue-chip” -indexet får fart senast 2021 hittills, även om det hade en liten nedgång på onsdagen när Joe Biden svor in som USA: s nya president.

Vad är FTSE 100-indexet?

Om du är nybörjare i brittisk aktiehandel är FTSE 100-indexet ett index som består av 100 av de största företagen baserat på deras börsvärde på Londonbörsen..

FTSE 100-indexet har en bra indikation, eftersom dessa aktier trivs för investerare vilka är de ledande företagen som de vill bli en del av.

Nu har vi fastställt vad som ingår i FTSE 100-indexet, låt oss ta en titt på några av de bästa företagen som listas inom FTSE 100 som du bör överväga eller se att köpa när vi fortsätter att gå längre fram till 2021. Dessutom kommer också tittar på att hålla några av dessa toppaktier i din samling på lång sikt.

Från att visa en ökning under 2020, till att visa sin uppgång i början av året hittills, tillsammans med ytterligare stora fördelar med sportiga hälsosamma balansräkningar, bra aktiekurser, kan vissa klassificera några av dessa aktier som är undervärderade för aktiepotentialen, bra utdelningsaktier och majoriteten har en gedigen historia bakom sig.

Låt oss ta en liten inblick i hur de valda FTSE 100-aktierna gick fram 2020 och ser ut när vi går in i 2021 och för framtiden framöver, tillsammans med vad dessa aktier kan erbjuda.

Här är 14 av de bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021:

1. GlaxoSmithKline Plc (GSK.L)

GlaxoSmithKline Plc, om du redan vet lite om detta brittiska aktie, har varit i rubrikerna nyligen av både positiva och negativa skäl.

Det brittiska ‘vetenskapsledade’ globala sjukvårdsföretaget hade en titel redan 2019 som ett av de sjätte största läkemedelsföretagen i världen. Och är fortfarande en av de största hittills.

Från och med 2020 presenterade företaget i företagets rapport för tredje kvartalet sina framtida planer, som har prognostiserats att potentiellt kunna tjäna miljarder under de kommande åren från företagets konsumenthälsosida, eftersom de försöker skapa nya läkemedel tillsammans med dess vaccindivision som skapar nya eftertraktade vacciner.

Företaget visade en elastisk utveckling totalt sett från tredje kvartalet med några mindre minusresultat. Men sett en stark efterfrågan på försäljningen av nya läkemedel och specialprodukter upp till 2,5 miljarder pund och andningsförsäljningen också upp till 978 miljoner pund.

Företaget domineras av sin läkemedelssektor och i företagets resultat för tredje kvartalet sågs intäkterna ner till 4,2 miljarder pund -3%, följt av konsumentsektorn som drog in en positiv + 2% intäkt på 2,4 miljarder pund och slutligen dess vaccindivision tar in £ 2,0 miljarder -9% ner.

Med tanke på de senaste globala händelserna och hur världen kräver mer än någonsin vacciner mot Covid-19, är detta fortfarande en bra position för GSK att vara i.

I de senaste nyheterna hade GSK: s HIV-specialistföretag ViiV Healthcare fått sitt läkemedel ”Cabenuva” godkänt av FDA, som är det första och enda kompletta långtidsmedlet för behandling av HIV-1-infektion hos vuxna..

Dessa nyheter kan vara en ytterligare fördel för att företagets aktiekurs ska öka, eftersom den för närvarande ligger på 1 374,00 p med ett 52-veckorsintervall mellan 1 291,8 p – som lägst och 1 822,80 p som högst.

Analytiker värderar också detta brittiska aktie bra, eftersom företaget har fått en Zacks Rank-konsensus “Hold” för aktien, tillsammans med 3 av 7 analytiker som ger aktien en “Buy” -rating..

Denna brittiska sjukvårdsmagnat är ett bestånd som förutspås och visar att det kan utföra stora prestationer. Mot bakgrund av alla de senaste händelserna i världen är det här aktien utan tvekan kommer att bli efterfrågad mer under de kommande åren..

2. HSBC Holdings PLC (HSBA.L)

Det brittiska investeringsbankföretaget kommer som ett FTSE 100-aktie som kan se stor tillväxt under 2021 och de kommande åren.

Trots de senaste nyheterna om att varumärket ser ut att stänga 82 butiker över hela Storbritannien, som vissa kan se detta som en negativ faktor, kommer det faktiskt från resultat av ett positivt resultat.

HSBC Holdings har beslutat att göra detta på grund av rapporter om att företaget tillgodoser konsumenternas behov genom att bli den marknadsledande digitala bankkoncernen, eftersom varumärket försöker förbättra sina tjänster under en av många av företagets nya strategiska planer..

HSBC har en stark närvaro inte bara inom Storbritannien utan i olika internationella länder inklusive Storbritannien, Europa, USA och Asien. Asien är en kontinent som kan hjälpa enormt med tillväxten av HSBC Holdings under 2021 när deras ekonomi börjar byggas.

Från HSBC Holdings Q3-rapport fanns bevisen för att se hur väl den asiatiska ekonomin kom starkt tillbaka, vilket ledde till mer aktivitet och mer handel för HSBA-varumärket.

Från detta har HSBC bekräftat att de ökar sina investeringsplaner i Asien för att matcha deras ambitioner att gå över till en större bild.

När vi ser tillbaka på företagets finans bekräftade företaget ett rapporterat resultat efter skatt på 2,0 miljarder dollar jämfört med föregående kvartal på 1,4 miljarder dollar, tillsammans med en justerad intäkt på 652 miljoner dollar rörelse i volatila poster som hade en positiv inverkan och kundutlåningen stabil jämfört med andra kvartalet. var upp till 164 miljarder dollar, också över företagets siffror för 2019.

Inom Storbritannien ökade företagets justerade intäkter med 6% jämfört med andra kvartalet, tillsammans med HSBC: s innehav på inteckningsfronten 13% marknadsandel av ny affärsutlåning i juli och augusti tillsammans med stark statsutlåning..

Under de senaste dagarna har HSBC Holdings aktiekurs varit en av de bäst bäst när företaget släppte sina ytterligare strategiska planer för den asiatiska marknaden..

HSBC: s VD Mark Tucker släppte dessa nya planer i ett uttalande nyligen som kan fortsätta att driva Europas största bank med tillgångar HSBC, till toppen av FTSE 100: s lista över bäst prissatta aktiekurser inom 2021. Tucker bekräftade att företaget accelererade sin planerar att bli en större bank inom den kinesiska marknaden i en nyligen uppdaterad uppdatering eftersom de är angelägna om att flytta.

Företaget har en aktiekurs idag på 406,05 p med ett 52-veckorsintervall mellan 283,35 p som det lägsta och 595,40 p som det högsta. Företagets resultatprognos kommer också att öka med 48,61% per år efter deras expansion inom Asien.

Banken har en god finansiell ställning framåt, tillsammans med att driva sina strategiska planer framåt för att anpassa sig till konsumenternas behov på alla internationella marknader, vilket gör detta bankbrittiska aktie ett att köpa in som en stor långsiktig investering..

3. JD Sports Fashion PLC (JD.L)

JD Sports mode, det brittiska sportsmode-detaljhandelsföretaget har vuxit från styrka till styrka genom åren men mer inom 2020. Eftersom många andra återförsäljare och andra företag inom olika branscher drabbades mycket hårt, blomstrade detta lager.

Eftersom Storbritannien och resten av världen har och för närvarande är begränsade till både lockdown- och utegångsmätningar, tillsammans med att främja en hälsosam livsstil genom att träna regelbundet, har detta sett en enorm försäljningsökning för varumärket JD som kommer att fortsätta växa.

Varumärket vill också blåsa ut företagets förväntade finansiella resultat, tillsammans med potentiellt andra finansiella områden som slår sina prognoser.

Företaget bevittnade också en glad festperiod under november och december då onlineförsäljningen ökade, eftersom deras butiker för närvarande är stängda och ser ut att vara åtminstone till mars 2021, men från och med de första veckorna i januari var företaget redan över 5% på på årsbasis.

På denna anteckning, JD. har bekräftat den här nyheten när de meddelade att företagets vinst före skatt uppgick till cirka 295 miljoner pund, vilket är långt över marknadens förväntningar som spårades för sportmärket. Om man ser på årssiffran har man förväntat sig att helårsresultatet före skatt kan överstiga över 400 miljoner pund.

Det verkar inte finnas något som hindrar denna brittiska sporthandlare.

In mot framtiden vill företaget potentiellt uppnå ett resultat före skatt för hela året som slutar den 29 januari 2022, upp med nästan 10% från 2021.

Vid sidan av företagets positiva ekonomiska prognosprognoser gillar detta ledande varumärke också att ha sina händer även på andra områden när de vill köpa nya äventyr. I slutet av 2020 var företagets senaste satsning köpet av Shoe Palace för 325 miljoner dollar, vilket ökade företagets aktier med 5%. Var säker på att det här varumärket inte kommer att stanna där eftersom de strävar efter att få mer tillväxt över tiden.

Idag är företagets aktiekurs 829,60p med ett 52-veckorsintervall mellan 293,20p och det lägsta till 883,20p. Företaget har också ett P / E-förhållande på 24,29.

På lång sikt JD. aktien ser ut som ett hälsosamt långsiktigt val som kan se en betydande tillväxt när vi går in i ytterligare nya år.

4. WM Morrison Supermarket PLC (MRW.L)

WM Morrison Supermarket Plc som vi har talat om vid flera tillfällen nu, eftersom detta snabbköpslager inte bara har gett fantastiska resultat utan det strävar efter att fortsätta spännande alléäventyr, tillsammans med konsumentvarumärket som är starkt, både före och efter koronaviruspandemin.

Mot bakgrund av MRW: s framgångsrika år och julperioden är varumärket nu den första stormarknaden som leder vägen att börja betala sina anställda en lön på £ 10 per timme på grund av alla deras hårda ansträngningar under detta utmanande år, tillsammans med företagets imponerande resultat.

Utöver företagets framgångsrika finansiella rapporter, inklusive dess 64% ökning av Champagne-försäljningen och 40% laxförsäljning under festperioden, kan företagets väg att erbjuda mathämmare som är tillgängliga via Amazon Prime-abonnemang potentiellt se ut att blomstra snyggt när familjer och individer är begränsad till att hålla sig hemma i mätningar i Storbritanniens tredje nationella avstängning, och eftersom den står utan någon tydlig indikation på när den vill avsluta eller underlätta begränsningarna.

Med designade hämmare för att tillgodose alla individuella behov, allt med lätthet och med ett klick på ett par knappar, blir det inte enklare än så. Företagets onlineförsäljning i båda segmenten anses vara ”Mycket stark”, vilket uttrycks i företagets senaste handelsuppdatering.

Den ledande stormarknaden kommer att betala en särskild utdelning den 25 januari på grund av företagets starka kassaflöde och en sund balansräkning, en tidigare uppskjuten specialutdelning för H2 2019/20 på 4,00 p per aktie. Denna bekräftelse är en stark indikation på hur bra varumärket presterar ekonomiskt.

Företaget har också sett en kraftig ökning av sitt bränslesegment och har uttryckt att företagets resultat före skatt och förväntningar skulle vara i linje med prognoserna inom intervallet 420-440 miljoner pund..

Med tanke på hur bra företaget presterar idag fortsätter MRW: s aktiekurs fortfarande att öka eftersom det ligger på 187,13p och idag har ett 52-veckorsintervall mellan 157,77p som det lägsta och 203,60p som det högsta.

Det råder ingen tvekan om att detta FTSE 100-stormarknadslager kommer att fortsätta leverera varorna när vi fortsätter i många år framöver, vilket också ger bra värde, vilket gör denna stormarknad brittiska lager till ett bra lager att köpa för 2021.

WM Morrison stormarknad kommer att publicera helårsresultat den 31 januari 2021.

5. RSA Insurance Group PLC (RSA.L)

RSA Insurance Group plc tillhandahåller personliga och kommersiella allmänna försäkringstjänster i olika län som inkluderar Storbritannien, Kanada och Skandinavien.

Erbjuder alla typer av försäkringsprodukter från hemförsäkring, husdjursförsäkring, reseförsäkring och mer, tillsammans med dess kommersiella sida som erbjuder försäkringsprodukter för fastigheter, fordon och yrkesansvar för att bara nämna tre på en lista med många.

Försäkringskoncernen, som har sitt huvudkontor i London, bytte namn till RSA Insurance Group i maj 2008 där den tidigare hette Royal & Sun Alliance Insurance Group plc.

Försäkringskoncernen har visat bra resultat inom 2020 med tanke på den stora utmaningen från Covid-19-pandemin. I bolagets handelsuppdatering i november rapporterade företaget mindre nedgångar bland alla premier som bekräftade att koncernens nettotillskott minskade med 3% till 4 663 miljoner pund. Men i det stora hela är inget dåligt resultat alls för försäkringsgruppen.

RSA bekräftade också att koncernens rörelseresultat ökade för första gången under de första nio månaderna som slutade i slutet av oktober 2020.

Men de senaste nyheterna om detta lager som orsakar mer spekulationer och skapar en hype beror på att försäkringsmärket nyligen har köpt ut i ett förvärv av 7,2 miljarder dollar av det danska försäkringsbolaget Tryg och Canadas Intact Financial Corporation.

Denna buyout har lett till spekulationer om enorm tillväxtpotential för försäkringsmärket framåt.

Analytiker tittar noga på det här brittiska beståndet mot bakgrund av de senaste nyheterna och har gett detta bestånd en konsensus “Buy” betyg från nio företag som för närvarande täcker aktiens framsteg.

På samma prognosämne har företaget fått en vinstprognos att växa med 16,08% eftersom vinsten har ökat med 21,6% under det senaste 2020.

FTSE 100-företagens aktiekurs idag är 676,80p något lägre än tidigare dagar den tidigare stängningen, ändå sitter den fortfarande snyggt vad gäller företagets framtidsutsikter, varför detta aktie också bedöms vara undervärderat.

Företaget har ett 52-veckorsintervall på mellan 321,20p som lägst och 618,60p som det högsta. Företaget har också ett P / E-förhållande på 17,80.

6. Scottish Mortgage Investment Trust (SMT.L)

Scottish Mortgage Investment Trust har haft ett heck av ett år inom 2020 och fortsätter fortfarande att visa hur imponerande det kan vara när du investerar i rätt företag.

Det sottiska hypoteksinvesteringens aktiekurs har sett en enorm höjning, som steg upp över 105% under det senaste året och stabiliserar sig eller potentiellt vill öka när framtiden kommer.

Företaget som känner till ett bra lager till rätt pris när det ser det, har en lista med många under sitt band, inklusive två stora megaaktier Tesla och Amazon, detta är bara för att nämna två av många bra aktier som SMT har inom sina innehav.

Investeringsförtroendet letar emellertid också efter småkapitalaktier för att lägga till sina innehav, av vilka vissa inte ens är på den öppna marknaden. Tillsammans med företagets dynamiska duo har det också smart spel att äga både privata och offentliga företag inom sin portfölj.

I de långsiktiga utsikterna ser detta ut som en bra investering. Med företagets skyldighet James Anderson och Tom Slater har gott om handel och investeringskunskap som det har visat de senaste åren till nu och potentiellt framåt för framtiden.

Med tanke på framtiden har denna aktie potential att antingen behålla eller utmärka sig ännu längre som 2020 har sett, det här aktiet är mer än kapabelt att slå det höga eftersom det investerar på alla rätt platser.

Bolagets aktiekurs idag är 1 279,00 p med en 52-veckors genomsnittlig rating på 468,40 p som lägst och 1 278,00 p som högst.

7. Aveva Group PLC (AVV.L)

Det brittiska multikulturella informationsteknologiföretaget är en av de bästa i FTSE 100 just nu.

Teknikbeståndet bekräftade i företagshandelsrapporten i oktober att det ledande teknikföretaget skulle vara på rätt spår under första halvåret av FY21 med en intäktsförväntning på cirka 333 miljoner pund.

När företagets delårsrapport 2020 kom ut i november bekräftade detta även om det fortfarande var positivt att företaget låg något före H1 FY20, men visar fortfarande positiva resultat trots den utmaning som Covid-19 har för branschen.

Företagets återkommande intäkter ökade något till 64,2% från 61,9% under första halvåret, tillsammans med företagets nettokassa och inlåning ökade också något till 59,9 miljoner £ jämfört med 58,6 miljoner £ inom första halvåret 20. Även om företaget rapporterade en minskning av intäkterna med 15,1% till £ 332,6 miljoner.

Framåt meddelade företaget att de förväntar sig att företagets intäkter kommer att öka när vi går framåt till 2021, eftersom den starka efterfrågan ställs framåt och efter det starka kvartalet förnyelser.

AVEVEs intäkter ökar redan som rapporterades i december 2020, med en ökning med 1,5% under årets första nio månader.

Nyheten bekräftades tillsammans med att styrelsen var “upphetsad” över de “betydande” tillväxtmöjligheter som företaget kan uppnå framöver, tillsammans med att bekräfta att AVEVE hade 2,7 miljarder dollar i kontanter och ingen skuld efter emissionen för förvärvet av OSI soft.

För det brittiska teknikbeståndet som går framåt ligger företagets aktiekurs på 3 836,00p med ett 52-veckorsintervall mellan 2,636,00p som lägst och 5,360,00p som högst. Med företagets P / E-ration på 44,65.

Eftersom företagets aktiekurs fortsätter att öka som den har gjort de senaste dagarna, är detta tekniska aktie verkligen en att hoppa på eftersom tillväxtpotentialen är en enorm möjlighet att inte missa.

8. BP PLC (BP.L)

Okej, BP. Olje- och gasföretaget kommer som ett FTSE 100-aktie som har en synlig potentiell tillväxt inom sin nya väg till sin långsiktiga förnybara energibana.

Eftersom oljeindustrin tog en enorm hit 2020, när världen såg flygindustrin nästan stoppa som BP. utbudet, sedan tillsammans med den stora efterfrågan på elfordon som i hög grad vill ta över världen, planerna att flytta in i framtiden för BP. kanske kom vid rätt tidpunkt för det populära brittiska företaget.

Men med detta sagt drivs de flesta bilar på planeten idag av fossila bränslen, så företaget kan och kommer fortfarande att dra nytta av den sidan av saker medan dess nya aveny växer. Tillsammans med lanseringen av massvaccinering kommer flygindustrin och bilarna snart att dominera himlen och vägarna igen och generera generösa inkomstintäkter för varumärket.

Så när vi går in i företagets nya äventyr om att bli mer miljövänliga och gå in i förnybar energi, har företaget också samarbetat med några stora namn inklusive Microsoft för att se på utmärkta.

Baserat på företagets gedigna historia och eftersom företaget är på väg att utvidgas till sin nya aveny förnybar energi, ligger företagets aktiekurs idag på 289,45 p, och står relativt bra med tanke på vad som eventuellt kan komma.

BP: s nuvarande 52-veckors genomsnitt ligger på 188,54p som lägst med 489,95p som högst tillsammans med ett aktuellt P / E-förhållande på 20.30.

Även om planerna för detta brittiska olje- och gasföretag att flytta in i förnybar energi är osäkra, så är det naturligtvis en chans att du skulle ta på dig detta solida varumärke, men ändå anser vi att det är en bra chans och möjlighet att ta för de långsiktiga utsikterna.

9. Nästa Plc (NXT.L)

Den brittiska modehandlaren är ett välkänt FTSE 100-lager, tillsammans med att det är ett aktie som investerare gillar att ha i sin samling av aktier. Anledningen till detta är att det här företaget mer än ofta klarar sig bra på alla områden och också är en nationens favoritvarumärke.

Tillsammans med att Next är en favorit inom Storbritannien, erbjuder det också sin närvaro i Europa, Asien och internationellt.

I företagets senaste handelsuppdateringsrapport som släpptes den 5 januari visade företaget hur varumärket presterade under julperioden, samtidigt som investerarna fick en grov uppfattning om var företaget vill sluta i sin helårsrapport som ska vara tillkännagavs den 1 april 2021.

Med tanke på Covid-19-pandemin som har orsakat förstörelse inom denna bransch har Next bevittnat ett ganska bra resultat. Totalt sett minskade företagets totala fullprisförsäljning inklusive ränteintäkter under fjärde kvartalet med -1,1%. Inom den större bilden är detta ett positivt resultat.

Eftersom Next för närvarande har alla sina butiker stängda när vi sitter inom Storbritanniens tredje nationella lockdown-period, förlitar sig varumärket enbart på deras onlinebutik vars kundbas ökade 24% under festperioden. Effekten på varumärkets förlust av fotfall genom Nexts dörrar är dock en viktig del av försäljningsintäkterna.

När vi går in i framtiden, eftersom butikerna kommer att öppnas inom en snar framtid över hela världen, kommer Next utan tvekan att återställa försäljningen, vilket kan bidra till analytikerprognosen för företaget eftersom resultatet förväntas växa med 23,56% per år.

Ett annat positivt att ta från uppdateringsrapporten är att bolagets skulder vid årsskiftet också vill minska eftersom prognosuppsättningen är att se på en minskning från 625 miljoner £ till 487 miljoner £.

Från företagets aktiekurs idag på 7 898,00 p kan detta brittiska FTSE 100-aktie vara ett bra aktie för att sitta snyggt i din samling som en perfekt långsiktig investering.

Företaget har för närvarande ett 52-veckorsintervall av 3 311,00 p som lägst och 8 180,00 p som högst och håller för närvarande ett P / E-förhållande på 17,27.

10. Admiral Group PLC (ADM.L)

Det brittiska finansiella tjänsteföretaget är ett av de bästa aktierna inom FTSE 100 som har presterat bra i många år.

Finansföretaget marknadsför varumärken som Admiral och Bell för att nämna två, tillsammans med ADM som också driver de populära prisjämföringswebbplatserna Confused.com och Compare.com.

I nyare nyheter har Admiral Group enligt uppgift gått överens om en affär på 508 miljoner pund för att sälja några av gruppens verksamheter som inkluderar Confused.com och Admiral Technologies.

Under de utmanande tiderna med Covid-19-pandemin har onlinejämförelsewebbplatser ökat i efterfrågan eftersom individer ser för att få de bästa erbjudandena och vill spara pengar så mycket de kan.

Enligt företagets VD, David Stevens, talade han om transaktionen redan i december och bekräftade att detta resultat ger en lysande positiv syn på varumärket..

I sitt uttalande talade Stevens om de positiva utsikterna för företaget och deras planer framåt tillsammans med vad företagets planer är med avkastningsvinsten.

”RVUs köp av jämförelseföretag i Storbritannien och Europa ger ett positivt resultat för våra kunder och våra anställda och ger också bra värde för våra aktieägare.”

“Admiral kommer att fortsätta att fokusera på det som Admiral genomgående har haft bra, nämligen att designa och teckna prisvärda massmarknadsfiktiva tjänsteprodukter.”

Avslutningsvis talade Stevens om att företaget förväntar sig att återbetala majoriteten av medlen till aktieägarna, med en del kontanter för att stödja investeringar i nya affärsäventyr i framtiden..

Med bekräftelsen på försäljningen lämnar detta spänning och potentiell tillväxt och visst värde för Admiral Group.

Bolagets aktiekurs såg ett djupt fall i början av januari 2020, men sedan dess har det stigit sedan dess. Idag ligger företagets aktiekurs på 2 955,00 p med ett 52-veckorsintervall mellan 1 887,00 p som lägst och 3 029,00 p som högst.

Denna brittiska försäkringsaktie är en investering att köpa och se ut att hålla på lång sikt, eftersom den försöker växa ner nya vägar, tillsammans med att ha en gedigen affärsmodell bakom sig..

11. Ocado Group PLC (OCDO.L)

Det offentligt handelsföretaget Ocado Group PLC är ett FTSE 100-lager som om du inte har tittat på att köpa in, kanske du vill ompröva. Eftersom detta bestånd ser ut som ett fantastiskt tillväxtbestånd som går in i 2021.

Aktien har nyligen fått fantastiska recensioner och har också en konsensus “Buy” -rating som ges av analytiker som täcker det brittiska beståndet.

Företagets resultat förra året var enormt, eftersom företagets aktiekurs förmodligen var en av de bästa inom FTSE 100-indexet, och från och med idag har aktien för närvarande ökat med 120% under de senaste 12 månaderna.

Detta är ingen verklig överraskning eftersom Covid-19-pandemin tvingade många individer att bli bekanta med nätbutiken som helhet.

Naturligtvis lämnade detta OCDO att vara inte bara ett steg före, utan att ha en solid och stark uppgång som det inte ser ut att sakta ner någon gång snart, men det var inte helt enkelt att segla.

I början av 2020, när mars kom, sjönk företagens aktiekurs avsevärt medan världen kom till vad som hände tills folk blev mer bekanta med världshändelserna och i sin tur blev bekanta med Ocado Group.

Inom företagets senaste finansiella rapport, som Ocado Retail Ltd är ett gemensamt äventyr med Ocado Group och återförsäljaren Marks and Spencer Group.

Inom rapporten var företagets 13-veckorsresultat från och med den 29 november positiva, eftersom detaljhandelns intäkter ökade med 35% till 579,6 miljoner pund, vilket bekräftade den starka efterfrågan med en genomsnittlig orderstorlek på £ 133 per kund.

När det gäller företagets aktiekurs har det stigit snyggt det senaste året och ligger idag på 2 690,00 p med ett 52-veckorsintervall på mellan 1 064,00 p som lägst och 2 895,00 p på sitt högsta.

Online-återförsäljaren är snyggt inställd på att sträva efter mer framgång fram till 2021, eftersom rädslan för Covid-19 fortfarande fortsätter på en hög nivå vilket gör det enklare och säkrare för individer att hålla fast vid online-shopping som deras go-to, detta futuristiska lager ser ut att fortsätta sky-raket i potentiellt många år framöver.

12. Persimmon PLC (PSN.L)

Det York-baserade husbyggnadsföretaget ser ut som ett FTSE 100-lager att köpa för att se framåt.

Med tanke på effekterna som Covid-19 har haft på fastighetsbranschen och att fastighetsmarknaden har stannat tillfälligt under de första två nationella spärrperioderna har fastighetsmarknaden sedan dess varit fortsatt motståndskraftig trots den globala pandemin.

Till följd av regeringen som tillät fastighetsbranschen att arbeta med säkerhetsåtgärder på plats, kunde fastighetsmarknaden och husbyggnadsföretag arbeta under säkerhetsåtgärder.

Och det var precis vad PSN gjorde, eftersom företaget har rapporterat att de är knappt 10% lägre än sina koncernintäkter till 3,33 miljarder pund, något ned från 3,65 miljarder pund 2019, tillsammans med en framtida försäljningsbok 25% högre än året innan 2019 till 1,7 miljarder pund.

Med detta sagt finns det osäkerhet kring fastighetsbranschen när vi går vidare in i året, eftersom regeringen är inställd på att avsluta Stamp Duty Holiday-ordningen tillsammans med ändrade Help To Buy-ordningen. Tillsammans med den enorma osäkerhet som fortfarande omger Covid-19-pandemin med individs ekonomiska situation som potentiellt blir begränsad.

Men trots all osäkerhet kring fastighetsbranschen är den här branschen alltid en populär. Med de hoppfulla nyheterna om att komma närmare normaliteten kan detta se fler människor som vill hoppa på fastighetsmarknaden när ekonomin börjar återhämta sig.

Som det står står företagets aktiekurs relativt upp till 2 716,00 p med ett 52-veckorsintervall mellan 1064,00 p som lägst och 2 895,00 p som högst.

Företaget har ett P / E-förhållande på 10,23.

13. Tesco PLC (TSCO.L)

Sedan 2020 har varit året för de flesta viktiga återförsäljare över hela världen är det ingen överraskning att se det ledande stormarknadsvarumärket Tesco PLC slå listan som en topp FTSE 100-aktie.

Från början av det nya året ökade FTSE 100 redan strax under 5%, likaså aktierna i stormarknadsvarumärket.

Kommer från företagets senaste handelsuppdatering som inkluderade julförsäljningen visade TSCO ett imponerande resultat under julhelgen när försäljningen ökade med 80%.

Q3-rapporten bekräftade att TSCO-aktieintäkterna ökade med 7,0% jämfört med samma period föregående år till 19,9 miljarder pund, medan den brittiska försäljningen ökade med 7,6% jämfört med året innan till 14,7 miljarder pund.

Bolagets utdelning per aktie ökade också till 58,6% till 9,19 p från 5,77 p per aktie 2019.

Koncernen tillkännagav också den föreslagna försäljningen av sin verksamhet inom Malaysia och Thailand som kommer att ha väsentligt värde och för att enbart kunna fokusera på varumärket Tesco..

Företagets starka grund kommer att göra det möjligt för dem att hålla huvudet över Covid-19-pandemin blandat med kundernas efterfrågan som kommer att driva på försäljning och intäkter. Detta stormarknadsvarumärke ser ut som ett bra lager att ha och att hålla som en långsiktig investering.

Företaget har för närvarande en aktiekurs på 241,90 p med ett 52-veckorsintervall mellan 203,00 p som lägst och 257,40 p som högst.

14. Ashtead Group PLC (AHT.L)

Det brittiska uthyrningsföretaget för industriell utrustning är ett FTSE 100-lager som kontinuerligt har levererat med bra resultat.

Under de senaste nyheterna har företaget visat förtroende för sina nya strategiska planer framåt, vilket har gjort det möjligt för aktien att få en uppgraderad konsensusbedömning av ett “Köp” från ett tidigare betyg av “Hold” av Deutsche Bank.

Inom företagets fullständiga årsrapport för 2020 bekräftade företaget att intäkterna var upp till 5 054 miljoner pund från 4500 pund 2019.

När det gäller företagets övriga finansiella siffror var de flesta av siffrorna fortfarande positiva, men visade en liten minskning från 2019, vilket inkluderar företagens resultat före skatt som var 983 miljoner £ jämfört med varumärkesresultatet för 2019.

När det gäller företagets strategiska planer framåt, vill företaget bygga en plattform för tillväxt, driva spetskompetens tillsammans med bibehålla ekonomisk och operativ flexibilitet.

Företaget är redan igång med leveransen av sin nya plan och kommer snart att tillåta investerare att få en ytterligare inblick i företagets strategiska planer inom 2021 och därefter, inkluderat i dess uppdatering av utvecklingen, men hype är redan kring detta aktie.

Detta aktie har en solid resultatbakgrund, om du är ny på att investera är det här ett bra aktie med stora aktier att titta på för att lägga till din portfölj som kan erbjuda dig ny tillväxt tillsammans med stabilitet.

Företagets aktiekurs idag är 3 832,00 p med ett 52-veckorsintervall mellan 1 300,00 p som lägst och 3 832,00 p som högst. Med ett aktuellt P / E-förhållande på 21,49.

Topp FTSE 100-aktier – Sammanfattning

Sammanfattningsvis är dessa topp-FTSE 100-aktier alla stora aktier som inte bara har en solid bakgrund bakom sig, men de har också nyligen levererat några imponerande resultat, med tanke på att vi förmodligen är mitt i världens dödligaste sjukdomar som världen har sett. har dessa bestånd fortsatt att lysa.

Ser vi framåt är dessa aktier bra aktier att köpa och att se till att hålla fast vid dessa ljusa investeringar som leder in i framtiden, eftersom de erbjuder tillväxt, värde och stabilitet, särskilt under normala tider. På den anmärkningen är en bra take-away-punkt om dessa aktier kan klara det här i så svåra och utmanande tider, då är detta ytterligare ett positivt som du kan ta när du vill investera i sådana aktier.

Slutligen, även om dessa aktier har många fördelar, är det värt att rekommendera att de fortfarande har sina egna riskelement, varför det rekommenderas att alltid vara medveten om alla aspekter innan du funderar på att investera och det är klokt att göra ytterligare forskning om ditt valda topp FTSE 100-aktier.

Hur man investerar i de bästa FTSE 100-aktierna?

Efter att ha tittat på några av de lovande och glödande FTSE 100-aktierna med stora aktier är det dags att undersöka att bli en del av ett av de mest önskade indexen i världen.

Om du är ny på att investera kanske du har undrat vilket är det bästa sättet att gå för att starta din handelsresa, och med all ärlighet kan den här delen vara lika okomplicerad, snabb och enkel.

Men om du vill skapa en långsiktig väg eller till och med en karriär inom detta område måste du vara dedikerad, vara villig att lägga tid och energi på att känna in och ut på aktiehandelsmarknaden och varje företag, tillsammans med att ha en positiv syn på alla äventyr.

Eftersom handelsaktier är lika spännande på en resa som det är, kommer det ibland med överraskande utmaningar.

För det första är det första steget för att börja din resa att titta på att få en mäklare.

Att välja en mäklare för att upprätta din handelsresa är inte bara ett viktigt inslag i processen utan det är också den viktigaste delen när det gäller att välja rätt mäklare som passar dina investeringsbehov..

På samma anteckning finns det många online-handelsplattformar tillgängliga på marknaden idag som kommer med mäklare som du kan ställa in från din egen komfort i ditt vardagsrum.

Men en stark rekommendation när man tittar på handelsplattformar online är att se till att plattformen har rätt licens eller licenser för att fungera, samma för mäklaren.

Om detta inte är fallet, var försiktig eftersom detta potentiellt kan vara kostsamt och kan bli föremål för felaktiga handlingar.

En plattform som vi rekommenderar är den prisbelönta online-handelsplattformen eToro.

eToro blir i hög grad inte bara en av världens pålitliga online-handelsplattformar utan är också hem för över 800+ aktier, inklusive FTSE 100-indexet på över 19 internationella marknader och har idag över 15 miljoner kunder på sin plattform och stiger.

En betydande fördel med den här ledande handelsplattformen är att företaget erbjuder noll provisioner. Detta innebär att du kan investera i dina valda aktier utan att behöva betala några extra kostnader för att göra det.

Om det är mer kunskap och förståelse som du behöver, nu när du framgångsrikt har öppnat ett handelskonto, har du nu exklusiv tillgång till en online virtuell handelsplattform där du kan investera, skapa en mångsidig portfölj och lära dig alla tricks i handeln allt med 100 000 dollar i virtuella medel till ditt förfogande.

Med det är ni alla redo att gå.

Köp FTSE 100-aktier nu

Om du vill köpa FTSE 100-aktier i ett av de ovan nämnda företagen måste du använda en online-mäklare. I detta avseende anser de flesta nybörjare att eToro.

eToro – Bästa aktiemäklare i Storbritannien, köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Viktiga avhämtningar:

 • De bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021 har varit de bästa brittiska aktierna inom FTSE-index under det senaste året, och som ser ut att fortsätta sin resa framgångsrikt under 2021 när ekonomin ser ut att växa.
 • FTSE 100 är ett index som består av 100 av de största företagen baserat på börsvärde inom Londonbörsen.
 • FTSE 100 står för sitt förnamn Financial Times Stock Exchange.
 • FTSE 100-aktier kan också ges namnet och kallas oftare för ”Blue-Chip” -aktier.
 • FTSE 100-index är känt och ses som en bra indikator på de bäst presterande företagen på marknaden idag, varför många investerare ser ut att vara en del av aktierna inom detta index.
 • För nybörjare och erfarna investerare är FTSE 100-indexet starkt och har måste-ha-aktier som ska läggas till din växande portfölj.
 • Även om de bäst presterande företagen har och har en stark bakgrund har dessa företag fortfarande sina egna riskelement.
 • Innan du investerar i dessa topp FTSE 100-aktier är det värt att göra ytterligare undersökning av dina valda aktier innan du investerar dina egna medel.
 • Att välja en mäklare är en viktig del av handelsresan, ta så mycket tid och forskning du behöver innan du väljer en betrodd mäklare att arbeta med.
 • Slutligen, alltid investera med dina medel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner