Cryptocurrency Trading Australia: Ultimate Guide til Crypto Trading

Contents

Sådan begynder du at handle Crypto i Australien

Den første kryptokurrency ‘Bitcoin’ blev afsløret for verden i 2009. Ingen kunne have forestillet sig, at denne digitale valuta inden 2020 ville blive brugt – på en eller anden måde form eller form, af godt 54 millioner mennesker globalt. Nogle af de mest handlede aktiver i digital valuta er Bitcoin, Ripple, Litecoin og Ethereum.

Med det sagt estimeres der nu at være næsten 7.000 kryptokurver til rådighed for handel. Kryptovalutaer kan handles mod hinanden i et par, såsom Bitcoin mod Ethereum. Imidlertid har langt størstedelen af ​​australske handlende tendens til at handle kryptoaktiver mod fiat-valutaer som den amerikanske dollar.

Er du interesseret i kryptovalutahandel i Australien? Hvis ja, så bliv lige der, hvor du er. I denne vejledning vil vi afsløre alt hvad du behøver at vide om handel med denne enormt populære aktivklasse. Dette inkluderer alt fra hvad kryptokurver er, og hvordan du kan handle dem i Australien – til strategier, hvordan du afgiver en ordre hos din mægler, og hvordan du tilmelder dig.

Indhold

Hvad er en kryptovaluta?

Hvad er Cryptocurrency Trading Australia?

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i Australien?

Cryptocurrency Trading Australia: Handelsordrer

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Australien?

Er jeg i stand til at tjene penge på handel med kryptovaluta i Australien?

Cryptocurrency Trading Australia: Forsøgte og testede strategier

Cryptocurrency Trading Australia: Fordelene

Cryptocurrency Trading Australia: Ulemperne

Cryptocurrency Trading Australia: Mulige mæglergebyrer

Cryptocurrency Trading Australia: Valgfri software og signaler

Cryptocurrency Trading Australia: Fire tip og tricks

Cryptocurrency Trading Australia: Hurtig tjekliste til valg af mægler

Sådan åbnes en konto med en Cryptocurrency Broker i Australien i 4 trin

Konklusion

FAQS

Hvad er en kryptovaluta?

En kryptovaluta er i sin mest basale form en virtuel valuta. Størstedelen af ​​digitale kryptomønter kan beskrives som ‘decentrale netværk’ – hvoraf de fleste blev udviklet ved hjælp af blockchain-teknologi og digitale filer.

Når vi siger, at kryptokurver er decentraliserede, betyder det, at de ikke bakkes op af en centralbank – som for eksempel i den australske dollar, amerikanske dollar og britiske pund. Vi har nævnt, at der er næsten 7.000 af disse virtuelle valutaer, et tal, der vokser år for år – så parringsmulighederne er næsten uendelige.

Du kan tænke på kryptokurver som digitale tokens, som du er i stand til at bruge til at handle, overføre og udveksle. I modsætning til den bankkonto, du bruger til håndgribelige, offentlige trykte penge – forhandlere opbevarer deres digitale mønter i en ‘kryptotegnebog’. For de uvidende er en kryptotegnebog i det væsentlige software, du kan bruge til at gemme, sende og modtage virtuelle valutaer.

Hver tegnebog leveres med sin egen unikke kode. Denne kode er som dit eget personlige pinkode, kaldet en ‘privat nøgle’, som giver dig adgang til din egen tegnebog. Som sådan bør du aldrig dele dette med nogen anden. Cryptocurrency-tegnebøger leveres også med en ‘adresse’. Dette er en ‘offentlig nøgle’, der identificerer dig som ejer af tegnebogen og giver dig mulighed for at modtage digitale valutaer.

På dette tidspunkt håber vi, at du har en bedre forståelse af, hvad en kryptovaluta er. Med det i tankerne skal vi gå videre til, hvordan en virtuel valuta kan handles.

Hvad er Cryptocurrency Trading Australia?

Når du handler, i enhver sammenhæng – er dit endelige mål at købe, sælge og tjene penge. Især kryptovalutahandel består i, at du vælger et kryptopar, der skal handles – og derefter forsøger at forudsige, om dets værdi vil stige eller falde.

Kort sagt køber og sælger du digitale valutapar i håb om, at du har timet markedet godt og spekuleret i parets pris korrekt.

Vi har sammensat et simpelt handelsscenarie, som måske rydder tågen på din rolle som en australsk kryptovalutahandler.

 • Du besluttede at handle BTC / USD
 • Derfor handler du værdien af ​​Bitcoin mod den amerikanske dollar
 • BTC / USD er blevet citeret til dig til $ 13.200
 • Du afgiver en købsordre til en værdi af AU $ 500
 • Der går 3 timer, og du afgiver en salgsordre til $ 13.800 – hvilket er den aktuelle pris på parret
 • BTC / USDs værdi steg med 4,54%
 • Fra din AU $ 500-indsats – opnåede du gevinster på AU $ 22,70

Mange australske kryptokurrencymæglere gør det også muligt for handlende at ‘gå kort’. Dette betyder, at du kan drage fordel af faldet i den pågældende kryptokurrency. For at dette kan tjene penge skal du placere en salgsordre og håbe, at værdien af ​​dit valgte kryptopar falder

Der er åbenlyse ligheder mellem kryptokurrencyhandel og forexhandel. Markedet er trods alt baseret på et par valutaer, der kæmper mod hinanden. Stort set på grund af udbud og efterspørgsel kan valutakursen skifte med det andet. Det er her, du kommer ind og spekulerer på, hvordan aktivets værdi vil svinge.

Næsten enhver Fred Nerk med en internetforbindelse kan handle med digitale valutaer i disse dage. Hvis du er usikker på, hvor du skal starte, når du handler med kryptokurrency i Australien, skal du holde os til os. Vi skal snart dykke ned i kategorier og ordrer for kryptopar. For det første vil vi kaste lidt mere lys over, hvordan kryptokurrencyhandel fungerer i praksis

Hvordan fungerer kryptovalutahandel i Australien?

Vi har berørt de grundlæggende – det er, at du skal spekulere i stigningen eller faldet i kryptoparets værdi. Der er dog andre ting at være opmærksom på.

Enhver erfaren erhvervsdrivende vil fortælle dig vigtigheden af ​​at lære kendskabet til det marked, du er interesseret i, inden du risikerer din kapital. Du vil blive overrasket over, hvor mange nybegynderhandlere i Australien dykker lige ind og med tillid antager, at de vil lære, når de går videre. Vi fraråder kraftigt dette.

Handel med kryptovaluta involverer beslutningstagning, se på tekniske diagrammer og følge kryptonyheder. Det er ikke kun et simpelt tilfælde af køb og salg uden forsigtighed, så det anbefales altid, at du selv undersøger, inden du dykker ind i den dybe ende. Med det i tankerne vil denne ultimative guide til kryptohandel i Australien sikre, at du starter på højre fod.

Vi berørte tidligere, at flertallet af mennesker handler krypto mod en valuta som USD. Dette vil dog ikke udgøre et problem for australske handlende. Du vil være i stand til at finansiere din handelskonto i AU $ med din sædvanlige betalingsmetode (forudsat at din mægler accepterer det).

Det tilrådes at tilmelde sig en handelsplatform, der har en licens fra et velrenommeret organ som ASIC (Australian Securities and Investments Commission) eller FCA (Financial Conduct Authority). Vi vil dække dette mere detaljeret senere.

Par-kategorier for kryptovaluta

Når du er på jagt efter den bedste kryptomægler til din handelsindsats, vil du bemærke, at digitale valutaer har tendens til at blive adskilt i to typer.

Crypto-til-Fiat

krypto til fiat par

Vi nævnte kort Fiat-valutaer, så du er allerede klar over, at dette betyder en statsgodkendt valuta som den australske eller amerikanske dollar.

Et krypto-til-fiat-par er en kryptokurrency som Bitcoin, parret med en fiat-valuta. Råvarer som Brent råolie og guld er traditionelt prissat ved hjælp af USD også. Årsagen til dette er, at den amerikanske dollar er den mest handlede og efterspurgte valuta i verden.

Nedenfor ser du et eksempel på, hvordan crypto-to-fiat-handel fungerer, ved hjælp af et simpelt scenario:

 • Lad os i dette scenarie sige, at du handler Bitcoin mod USD
 • Din ASIC-godkendte mægler citerer BTC / USD til $ 11.000
 • Du føler, at BTC / USD er undervurderet
 • Som et resultat åbner du en købsordre til en værdi af AU $ 800
 • Efter et par dage er prisen på BTC / USD steget til $ 12.650
 • Din forudanelse var korrekt – parrets værdi er steget med 15%
 • Du foretager en salgsordre via din mægler
 • Som du kan se, er din oprindelige indsats på AU $ 800 nu AU $ 920 værd
 • Din gevinst ved denne handel beløber sig til AU $ 120 – mindre gebyrer

I vores ovenstående eksempel brugte vi BTC / USD – men der er masser af flere fiat-valutaer og kryptomønter at handle parvis.

Nedenfor ser du kun en håndfuld andre omsættelige krypto-til-fiat-par, der er populære hos australiere. Det er selvfølgelig, hvis de er inkluderet i de par, der tilbydes af din valgte handelsplatform.

 • BTC / ETH
 • BTC / XRP
 • BTC / BCH
 • BTC / AUD
 • ETH / AUD
 • XRP / AUD

Crypto-to-Crypto

Krypto-til-kryptopar kaldes undertiden ‘krydspar’. I en nøddeskal er dette to forskellige kryptokurver, der konkurrerer mod hinanden.

For eksempel kan du handle Bitcoin mod Litecoin. Dette vises som BTC / LTC. I vores eksempel er basisvalutaen Bitcoin, mens citatvalutaen er Litecoin.

Mens vi er om emnet, lad os tilbyde et eksempel på den særlige handel:

 • Krypto-til-kryptopar BTC / LTC er prissat til 230,71
 • Dette betyder, at for 1 Bitcoin får du 230,71 Litecoin
 • Din rolle som kryptovalutahandler er at forudsige den uundgåelige stigning eller fald i parrets værdi korrekt

Helt ærligt, hvis du er noget af en uerfaren kryptovalutahandler, kan du måske holde dig bedre til krypto-til-fiat-par. Årsagen til dette er, at par er meget lettere at beregne, når det kommer til potentielt fortjeneste og tab, hvis der er et velkendt bud som AUD eller USD.

Læs mere: Topkryptovalutaer, der skal investeres i Australien i 2021

Cryptocurrency Trading Australia: Handelsordrer

handel med kryptokurrency

Nu har vi forklaret, hvad kryptohandel er, og hvordan det fungerer – vi skal nu kaste lys over, hvilke ordrer du kan bruge. Når alt kommer til alt er ordrer en integreret del af kryptovalutahandel. Uden dem ved din mægler ikke, hvilken position du vil indtage på markedet.

Køb og sælg ordrer

Vi troede, at vi ville starte med køb og salg af ordrer, ikke mindst fordi de sandsynligvis er de mest almindelige og også de enkleste at forstå.

Du ved nu, at når du handler cryptocurrency i Australien, er dit mål at gætte korrekt, om værdien af ​​dit valgte kryptopar vil gå op eller ned. Desuden bestemmes prisen på ethvert aktiv af markedets efterspørgsel og også udbuddet.

Nedenfor finder du et eksempel på, hvordan du kan bruge en salgsordre i et reelt handelsmiljø:

 • Du besluttede at handle krypto-til-fiat-par BTC / AUD (Bitcoin / australsk dollar)
 • Lad os sige, at du har en fornemmelse af, at værdien styrter ned
 • Dette fører dig til at placere en salgsordre hos din mægler

I tilfælde af en købsordre:

 • BTC / AUD er noteret til $ 19,198
 • Du forudsiger, at parrets værdi vil stige
 • Med dette i tankerne instruerer du din mægler om at udføre en købsordre

Som du kan se fra ovenstående eksempler, hvis du tror, ​​at prisen på et par vil falde – placerer du en salgsordre. Hvis du på den anden side tror, ​​at prisen på parret vil stige – du afgiver en købsordre.

Markedsordrer

Når du afgiver en markedsordre, køber eller sælger du dine kryptomønter til uanset den igangværende pris på det tidspunkt.

I klarhedens navn finder du et simpelt eksempel nedenfor, der illustrerer, hvornår en markedsordre kan komme til nytte:

 • Du vil købe eller sælge dit kryptopar på et øjeblik – til den aktuelle pris
 • Med dette i tankerne placerer du en markedsordre
 • Som et resultat udfører din mægler din anmodning til – eller så tæt som muligt – på den nuværende markedspris

En markedsordre er på ingen måde en garanti for, at du får den nøjagtige pris, du ønskede. Det garanterer dog, at din ordre bliver udført med det samme.

Begræns ordrer

Du kan tænke på en grænseordre, når du forudindstiller dine valgte købs- eller salgsprisgrænser – eller bedre. Kort sagt, denne type ordre giver dig mulighed for at instruere din mægler til at handle en superpræcis indgangsstrategi.

Vi giver dig nu et eksempel på, hvornår du kan bruge en grænseordre:

 • Lad os antage, at dit valg af kryptokurrency er citeret til AU $ 180
 • Du vil indtaste din position til AU $ 160
 • Med dette i tankerne placerer du en grænseordre
 • Det førnævnte kryptopar falder til AU $ 160
 • Din mægler udfører din ordre

Fordi din ordre er så specifik, er limitordrer meget mere egnede til kortsigtede investorer. Vigtigst skal du bemærke, at din handelsanmodning forbliver afventende, indtil din grænse for ordrepris er nået.

Stop-Loss-ordrer

Stop-loss-ordrer er populære hos australske forhandlere, primært fordi de er meget nyttige, når det kommer til at afbøde tab. Det er en god ide at bruge stop-loss-ordrer på hver eneste handel for at sikre, at du ikke mister mere, end du havde forventet.

Nedenfor finder du et simpelt eksempel på, hvornår du kan placere en stop-loss-ordre, når du handler cryptocurrency i Australien.

 • Lad os sige, at du handler BTC / USD (Bitcoin / US dollar)
 • Du har lyst til dine chancer på dette par, så placer en købsordre på $ 3.000
 • Du er ikke villig til at tabe mere end 12% af denne indsats
 • Med det i tankerne placerer du en $ 2.640 stop-loss-ordre
 • Prisen på BTC / USD falder til 2.640 $
 • Du afgav en stop-loss-ordre, så din mægler lukker din handel til den specifikke pris

I ovenstående eksempel ville det ikke have haft noget, hvis parret fortsatte med at tank i værdi, da din stop-loss-ordre forhindrede yderligere tab!

Take-Profit ordrer

Nu har vi dækket et par af de mest populære kryptovalutahandelsordrer, der bruges af det australske handelssamfund – lad os fortælle dig om take-profit ordrer. Ligesom i tilfælde af stop-loss-ordrer er take-profit-ordrer en fantastisk måde at styre din risiko versus belønningseksponering på.

Lad os sammensætte en instans, hvor du kan handle med en profit-ordre:

 • Forestil dig, at du handler ETH / AUD
 • Du afgiver en købsordre til en værdi af AU $ 1.000
 • Lad os sige, at dit mål er en fortjeneste på 20%
 • Med dette i tankerne placerer du en AU-1.200 take-profit ordre
 • Hvis eller når ETH / AUD rammer det beløb – lukker din mægler din handel for dig
 • Du har låst dine gevinster på AU $ 200

Ved at bruge de ordrer, vi har beskrevet i dette afsnit af vores guide, er du i stand til at få en tiltrængt kontrol over potentielle tab og gevinster.

Når du f.eks. Har oprettet en take-profit ordre, udføres denne automatisk af din mægler. Det betyder, at du kan slappe af til en vis grad – hvilket betyder, at du ikke behøver at lukke dine ordrer manuelt på det rigtige tidspunkt.

Hvilke kryptovalutaer kan jeg handle i Australien?

Millioner af os handler online hver eneste dag. Når alt kommer til alt, hvor der er efterspørgsel efter et aktiv, er chancerne for, at du vil være i stand til at købe eller sælge det. Uden at det er meningen at slå dig over hovedet med det, er der tusindvis af kryptokurver, der kan handles i Australien.

Vi har hidtil givet dig nogle eksempler på ordrer i vores guide, så sandsynligheden er, at du er ivrig efter at tjekke dine kryptomuligheder

Når det er sagt, har vi listet nedenfor nogle af de digitale valutaer, der er tilgængelige for handel i Australien – for at inspirere dig.

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Fantastisk
 • Tron
 • Cardano
 • IOTA
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • NEO
 • Binance mønt
 • ZCash
 • Dash
 • EOS
 • Krusning
 • Litecoin

Hvis du vil have en idé om, hvor meget disse kryptokurver i øjeblikket er prissat til – kan du kontakte din mægler. Alternativt kan du tjekke en prissporingsplatform som CoinMarketCap.

Alle ovenstående kryptokurver er tilgængelige hos den australske mægler eToro – og kan handles kommissionsfri. Selvom de alle er prissat mod den amerikanske dollar – tilbyder eToro også flere par-tilbud i GBP, EUR, AUD og JPY.

Er jeg i stand til at tjene penge på handel med kryptovaluta i Australien?

Ja, du kan faktisk tjene penge på handel med kryptokurrency i Australien. At sige, at du kan, betyder selvfølgelig ikke, at du vil. Vær ikke for modløs, men handel med ethvert aktiv medfører risici.

Sandheden er den bedste måde at forudsige din handels fremtid på er at skabe den. Ved at få en god forståelse af kryptokurrencymarkedet og få mest muligt ud af alle de værktøjer, der er tilgængelige for dig – hvorfor skulle du ikke have en chance for at få overskud?

Vi vil snart dykke lige ind i handelsstrategier. Lad os dog først forklare, hvordan du rent faktisk tjener penge ved at handle kryptokurver i Australien.

Nedenfor ser du et eksempel på både at gå ‘kort’ og gå ‘langt’:

Eksempel a) Går kort på BTC / AUD – At tro på prisen vil falde

 • Forestil dig, at du handler Bitcoin mod den australske dollar
 • Tirsdag er BTC / AUD blevet citeret af din mægler til AU $ 21.000
 • Du foretager en salgsordre på parret til en værdi af AU $ 500
 • Fredag ​​kommer rundt, og BTC / AUD er nu noteret til AU $ 18.500
 • Værdien af ​​dette kryptopar er faldet med 11,90%
 • Du gik korrekt kort, så handling nu en købsordre – luk derefter positionen
 • AU $ 500-udlægget er blevet AU $ 559,90
 • Du opnåede gevinster på $ 59,90 på denne handel

Som du kan se af ovenstående placerede du en købsordre for at komme ind i positionen og derefter en salgsordre for at lukke den.

Eksempel b) Går længe på ETH / AUD – At tro på, at prisen vil stige

 • Lad os antage, at du handler ETH / AUD
 • Din mægler citerer dig AU $ 550
 • Du tror, ​​at prisen vil stige
 • Du foretager en købsordre på $ 1.000
 • 2 timer senere er ETH / AUD prissat til AU $ 580
 • Den nyligt noterede pris på AU $ 580 illustrerer en stigning på 5,45%
 • Du beslutter at placere en salgsordre for at indløse dine gevinster
 • Resultatet er, at din oprindelige AU $ 1.000 voksede til AU $ 1.054,50
 • Du opnåede gevinster på AU $ 54,50 på denne handel

I dette scenarie indtastede du en salgsordre, og for at lukke positionen placerede du en købsordre.

Cryptocurrency Trading Australia: Forsøgte og testede strategier

kryptokurrency strategier

På dette tidspunkt i vores guide har vi detaljeret den indre funktion af kryptovalutahandel i Australien, herunder omsættelige kryptoaktiver, ordretyper og et par tip undervejs.

Dernæst skal vi udforske nogle afprøvede og testede strategier, som du kan overveje at bruge i dine egne kryptohandelsbestræbelser. Fra swinghandel og markedskorrektioner til nyttige værktøjer og teknisk analyse!

Cryptocurrency: Swing Trading

Når du handler med swing, har positioner tendens til at være åbne i mellem 1 handelsdag og maksimalt et par uger. I denne strategi er det vigtigt at studere de tendenser på markedet, der tilbydes af diagrammer.

Kortsigtede kryptokurrencyhandlere i Australien bruger ofte swing-trading – med hovedideen er at få øje på aktiver, der viser en fremtrædende tendens, handel med parameteren for en kanal.

Kort sagt er fokus med en krypto-swing-handelsstrategi at koncentrere sig om kortsigtede tendenser og beskedne gevinster. At skære dine tab eller købe, baseret på dine fund, når du analyserer markedet.

Lad os give dig et eksempel på swinghandel, der bruger Litecoin og den amerikanske dollar som vores par:

 • LTC / USD har været en opadgående tendens i flere uger – så din købsordre har givet nogle gode gevinster
 • Efter at have udført nogle undersøgelser, formoder du, at parret ikke længere er ønskeligt
 • Du skal nu fange markedskorrektionen i tide ved at lukke din handel
 • Med dette i tankerne opretter du en salgsordre på din LTC / USD-handel
 • Men du placerer derefter en ekstra salgsordre for at fange den nedadgående tendens!

Hvis LTC / USD på den anden side fortsatte sin opadgående bane, ville du sandsynligvis holde denne position åben og køre tendensen så længe som muligt.

Brug markedskorrektioner

Markedskorrigeringer må ikke forveksles med et ‘markedskrasj’. Mens et markedskrasch kan vare i flere måneder, hvis ikke år, er korrektioner på markedet derimod kortvarige. – Faktisk vedvarer de måske kun i et par dage eller uger.

Kort sagt handles disse markedskorrektioner, når der er en langvarig opad- eller nedadgående tendens i prisen på kryptokurver, der ‘midlertidigt’ standses.

Lad os give dig et eksempel på markedskorrektioner, og hvordan de bruges:

 • Forestil dig, at BTC / LTC har haft en opadgående tendens i lidt over 3 uger
 • Lad os sige, at parret har oplevet gevinster på 38%
 • Dette kunne umuligt fortsætte med en opadgående tendens i denne takt
 • Desuden er kryptoinvestorer bundet til at indløse deres overskud på et eller andet tidspunkt
 • På hvilket tidspunkt falder værdien af ​​BTC / LTC og ændrer retning

I vores eksempel ændrer BTC / LTC retning, fordi mængden af ​​mennesker, der sælger et finansielt aktiv, erstatter antallet af mennesker, der køber det. Dette er udbud og efterspørgsel i en nøddeskal.

Selvom disse ‘korrektioner’ kan tages som en stærk indikation af sammenbruddet i den opadgående BTC / LTC-tendens – er det kun et midlertidigt afbrydelse.

Med dette i tankerne kan du bare beslutte at fortsætte med en købsordre via din mægler, synkroniseret med markedskorrektionen. Dette giver dig mulighed for at springe opad, mens prisen er lav.

Forståelse af teknisk analyse

Teknisk analyse er en af ​​de vigtigste faktorer ved handel med kryptokurrency i Australien. At studere diagrammer og bruge handelsværktøjer kan give dig en meget klarere indikation af markedsperspektivet for kryptokurrency-par.

Ud over teknisk analyse har vi sammensat en liste over de mest nyttige værktøjer og software, der bruges af kryptovalutahandlere i dag (selvfølgelig er der masser mere):

 • Værktøjer til kryptokortlægning – Tradingview, Cryptowatch
 • Markedsdata – Coinmarketcap, OnchainFX, CryptoCompare
 • Kalenderværktøjer – CoinMarketCal, Coindar
 • Netværksstatistikker – BitcoinVisuals, CryptoMiso
 • Nyhedsaggregatorer – CryptoPanic, FAWS
 • Forskningsrapporter – Crypto-forskningsrapport
 • Crypto-skatteværktøjer – Cointracking.info, TokenTax
 • Porteføljesporere – Blockfolio, Cointracking, Blox
 • Værktøjer til porteføljeombalancering – Rejer, 3Commas
 • Blockchain opdagelsesrejsende – Blockchain.com, Etherscan

Nu tilbage til teknisk analyse. Selvom det kan tage måneder eller endda år at få fat i teknisk analyse, ved at have en grundlæggende forståelse til at begynde med – giver du dig selv den bedste chance for succes.

Med det i tankerne har vi sammensat en liste over de mest nyttige indikatorer og diagrammer til din overvejelse.

Relativ styrkeindeks

rsi-indikator

Denne momentumoscillator (RSI) sporer tempoet og prisudsvingene for et kryptoaktiv. Det er et meget nyttigt værktøj til handel med kryptokurrency. Dette skyldes, at indekset illustrerer, hvornår et aktiv er oversolgt og overkøbt.

At vide, om et aktiv bliver overkøbt eller oversolgt, vil hjælpe dig med at foregribe potentielt rentable handelsmuligheder.

Lysestage-diagrammer

Lysestakskort er en af ​​de mest grundlæggende former for teknisk analyse, og de kan bruges til at hjælpe dig med at spekulere i den fremtidige pris for en kryptokurrency.

Høje væger på et diagram har tendens til at pege mod et super volatilt marked – kan derfor indikere en markedskorrektion i den forestående fremtid.

Hvis den øverste væge på lysestage-diagrammet er kort, viser dette sandsynligvis, at den højeste værdi af det digitale aktiv var bemærkelsesværdig med hensyn til kryptomønternes prishistorik. En længere topvæk peger mod et midlertidigt baisse marked.

Hvis du ser, at vægen i bunden er kort, kan det betyde, at forhandlere sælger – hvilket sandsynligvis vil føre til en stigning i udbuddet. Stigningen i udbuddet af det pågældende aktiv vil normalt betyde et fald i værdien.

Support- og modstandsniveauer

Support- og modstandsniveauer er i det væsentlige vandrette linjer, der kan føjes til dit valgte handelsdiagram.

Disse vandrette linjer tjener to hovedformål:

 • Supportniveauet er det niveau, hvor en nedadgående tendens sandsynligvis ender – primært på grund af kryptohandlere, der køber store mængder af parret til dette prispunkt. Fordi efterspørgslen her er høj, stiger prisen på kryptokurrency – og så oprettes supportlinjen.
 • Når det kommer til modstandsniveauet – fungerer det på samme måde som understøtter linjer, omend i omvendt retning. Med andre ord er dette et prispunkt, der fungerer som et forsvar mod fortsat opadgående momentum.

Bollinger Bands

bollinger-bånd

Dette statistiske diagram viser dig værdien og volatiliteten af ​​kryptokurver over tid. Ved at studere Bollinger Bands vil du i det mindste være i stand til at kaste lys over, hvilken retning du tror, ​​et digitalt kryptopar vil gå.

Her er nogle af hovedfunktionerne i dette statistiske diagram:

 • Bollinger Bands viser en midtlinje og 2 forskellige prislinjer
 • Midterlinjen viser det glidende gennemsnit af parret
 • Prislinjerne er standardafvigelser for kryptoaktivet
 • Hvis ‘båndene’ er tæt på den glidende gennemsnitslinje – kan dette indikere lav volatilitet med sandsynligheden for en ændring i retning senere
 • Hvis linjerne er fjernet fra hinanden, er det modsatte tilfældet, og du kan forvente, at lav volatilitet følger

Som vores eksempel illustrerer, hjælper Bollinger Bands handlende med at få øje på den kommende volatilitet i et kryptokurrencypar. Dette kan give dig en god indikation af, hvornår du skal gå ind eller ud af markedet. Du kan også bruge yderligere indikatorer i forbindelse med dette diagram – som f.eks. BandWidth eller BBTrend.

Flydende gennemsnit

Et glidende gennemsnit sigter mod at afsløre pristendenser uden den ekstra ‘støj’ – hvilket betyder minus eventuelle alvorlige prisbevægelser. Dette hjælper med at skabe et klarere billede af, hvilken retning et valutapar kan gå.

Glidende gennemsnit inkluderer:

 • Udjævne glidende gennemsnit
 • Enkle glidende gennemsnit
 • Eksponentielle glidende gennemsnit
 • Lineært vægtet glidende gennemsnit

Cryptocurrency Trading Australia: Fordelene

Bare hvis du stadig er uafklaret om, hvorvidt du vil starte kryptovalutahandel eller ej – er det nu tid i vores guide til at specificere fordelene ved at handle med dette populære aktiv.

✅ Kortvarig / langvarig handel

Mens du måske ikke kender din egen præference lige nu, foretrækker nogle handlende at handle på lang sigt – og holde positioner åbne i årevis. Andre foretrækker kortsigtet handel – at holde positioner i minutter, timer eller dage ad gangen.

Hvis du er interesseret i at investere i kryptokurver, kan du bruge en buy and hold-strategi. Dette giver dig adgang til den underliggende digitale valuta direkte. I dette tilfælde vil du bruge din førnævnte kryptotegnebog og oprette en udvekslingskonto.

Når det er sagt, kan du investere i 16+ kryptokurver på ASIC-reguleret mægler eToro uden at skulle bekymre dig om komplicerede tegnebøger. Bedst af alt kan du investere kun $ 50 i din valgte mønt – hvilket er omkring AU $ 70!

Det er afgørende, at når du handler kryptokurver på lang sigt, skal du undgå CFD’er. Hovedårsagen til dette er, at CFD’er, der er åbne på lang sigt, inviterer finansieringsgebyrer over natten. For de uvidende er finansieringsgebyrer natten over eller swap-gebyrer en form for gearingsrenter. Dette gebyr opkræves dagligt for afholdelse af handler natten over.

På den anden side er CFD’er gode til kortvarige kryptovalutahandlere, da de giver dig mulighed for at gå kort, anvende gearing og i nogle tilfælde – drage fordel af nul-kommission.

✅ Køb og sælg: Potentielle gevinster på en eller anden måde

Når de handler på aktiemarkedet, køber investorer visse aktier i tro på, at prisen vil stige – hvilket resulterer i et overskud.

Det samme gælder for kryptokurrencyhandel med den ekstra bonus at være i stand til at spekulere på begge måder – som forklaret tidligere opnås dette ved at gå lang eller kort.

For at gentage, hvis du mener, at det valutapar, du vil handle, vil gå ned i pris – sælg det ved at gå kort. Hvis du har en fornemmelse af, at prisen vil stige – gå lang.

✅ 24/7 handel med kryptovaluta

Størstedelen af ​​børser opererer 5 dage om ugen mellem kl. 09.00 og 17.00.

Det betyder, at hvis du arbejder på fuld tid ligesom størstedelen af ​​Australien – kan det være en udfordring at handle omkring arbejdsforpligtelser. Selv når det gælder udbetaling – nogle handelsplatforme tilbyder ikke weekendhandel.

Tværtimod, når du handler med kryptokurrency i Australien, er du i stand til at handle digitale aktiver døgnet rundt – hvilket betyder 24/7.

Klar til at dykke ind på kryptomarkedet?

✅ Handel med gearing

I dette afsnit af vores ultimative guide til kryptohandel vil vi forklare fordelene ved at handle digitale mønter med gearing. Som nævnt ovenfor er gearing en nøglekarakteristik ved handel med kryptokurrency via CFD’er.

CFD-gearing giver handlende mulighed for at få mere eksponering mod markedet, mens de betaler en lille procentdel af prisen på handlen. Det ligner din mægler mere, end du har på din konto – sammenlignet med et lån.

Gearing måles som et forhold, og på dette tidspunkt kan du få adgang til så meget som 1:30 med nogle australske mæglere. Dette betyder, at for hver AU $ 10-indsats kan du have yderligere AU $ 300 til at pumpe ind i din handel.

Her er et simpelt eksempel på, hvordan gearing kan påvirke din handel med kryptokurrency:

 • Lad os sige, at du i øjeblikket har AU $ 1.500 på din handelskonto
 • Du ønsker at handle BTC / USD
 • Din mægler tilbyder dig 1: 2 gearing
 • Dette betyder, at du nu kan handle BTC / USD med AU $ 3.000

Som du kan se fra vores eksempel, fordoblede anvendelsen af ​​gearing din andel i BTC / USD. Når det er sagt, er det vigtigt, at du husker, at mens denne gearing kan øge dit overskud – det samme kan ske med dine tab, hvis handlen ikke skulle gå som du troede det ville.

Det er vigtigt at bemærke, at gearingen begrænses til 1: 2, hvilket er det samme som Storbritannien og Europa (i henhold til ESMA-reglerne) på grund af de seneste ændringer i ASIC-reguleringen, som efter sigende starter den 29. marts 2021. Dette giver dig stadig mulighed for at handle krypto, mens du fordobler din indsats.

Cryptocurrency Trading Australia: Ulemperne

Vi har informeret dig om fordelene ved at handle med denne spekulative aktivklasse, så på dette tidspunkt i vores guide vil vi detaljer om nogle af de ulemper, der skal overvejes.

Ulemper ved AU-handelsscenen for Cryptocurrency

Potentielt et superflygtigt marked

Værdien af ​​aktiver skifter kontinuerligt. Dog kan Bitcoin for eksempel svinge med så meget som 10% på en enkelt handelsdag. Dette betyder, at handel med kryptokurrency har potentialet til at være meget volatil.

Der er måder at implementere et niveau af skadekontrol på, som f.eks. Ovennævnte stop-loss og take-profit ordrer.

Brug af mere end bare køb og salg af ordrer giver dig fordelen ved at kunne reducere tab og sikre dine gevinster. Ikke kun det, men du behøver ikke bekymre dig om at holde øje med tingene i realtid, da det er din mæglers job er at udføre disse ordrer til dig.

Det skal dog siges, de fleste vælger at handle kryptokurver, fordi de kan lide den volatilitet. Lad os indse det, når dine risici er høje, kan din fortjeneste potentielt være endnu større.

❌ Ureguleret markedsudveksling

Mens der i årenes løb er blevet talt om regulering af kryptokurver i Australien – er dette lettere sagt end gjort. Når alt kommer til alt ejer ingen enkeltperson eller myndighed Bitcoin, hvilket gør det svært at regulere i den rigtige form.

Derudover er digitale valutaer ikke reguleret, fordi de så at sige ikke er ‘lovligt betalingsmiddel’. Dette betyder, at aktivets værdi ikke bestemmes af en monetær myndighed.

Enkelt sagt betyder det, at de ikke udskrives eller cirkuleres af en større bank eller regering. Du kan ikke betale dine skatter med dem, og de er ikke en ‘fiat’-valuta. I stedet bestemmes værdien af ​​kryptokurver af markedssentimentet – udbud og efterspørgsel.

Hvis manglen på en autoritativ regulator giver dig frygt, skal du 100% holde dig til en fuldt licenseret mægler som Australiens egen ASIC, FCA i Storbritannien eller CySEC på Cypern. Vi vil dække regulering mere detaljeret længere nede i denne vejledning.

Cryptocurrency Trading Australia: Mulige mæglergebyrer

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er gebyrer, der skal tages i betragtning, når der handles med kryptokurrency i Australien eller ethvert land for den sags skyld. Mægleren vil opkræve gebyrer for at tjene nogle penge for at levere en service til dig.

Hver eneste handelsplatform er forskellig i denne henseende, så med det i tankerne har vi samlet en liste over potentielle gebyrer, som du måske forventer at betale, når du handler online.

Crypto Spreads

For at gentage er spredningen forskellen mellem købs- og salgsværdien af ​​et kryptokurrencypar. Dette er en vigtig faktor, når du overvejer, hvilket mæglerfirma du måske vil tilmelde dig.

Der er mange handelsplatforme derude, såsom eToro, der tilbyder kommissionsfri handel på kryptokurver. Da mægleren ikke tjener penge i provision, er det vigtigt, at de forsøger at modvirke tabet med spreads. Dette spredning vises normalt som en procentdel eller i kerner.

Lad os give dig et eksempel på spredningen i en hypotetisk handel:

 • Lad os sige, at du denne gang handler med LTC / GBP
 • Den anførte købspris for dette par er £ 41,20
 • Salgsprisen på LTC / GBP er 41,96 £
 • Dette viser os, at spredningen på dette kryptopar er 1,84%

I dette eksempel skal din fortjeneste på handlen være 1,84%, før du kan slå lige ud, alt over den procentdel, du kan tilføje til dine gevinster.

Handelskommissioner

Som vi har nævnt, er der kommissionsfrie online-mæglere derude. Vi skal dog påpege, at nogle faktisk opkræver en provision for hver handel.

I dette tilfælde vil hver køb og salg bestilling være ansvarlig for et gebyr. De fleste handelsplatforme i Australien opkræver gebyrer i form af en procentdel af din ordreværdi.

Nedenfor ser du et eksempel på, hvordan dette kan påvirke dine kryptotransaktioner, og vi har baseret dette på en mægler, der opkræver 2% provision.

 • Du vil handle BTC / USD
 • Du spiller AU $ 1.000 på parret
 • Mægleren opkræver et gebyr på 2%, hvilket svarer til AU $ 20
 • Uanset årsag vælger du at lukke din BTC / USD-position
 • På tidspunktet for afslutningen er din handel værd $ 1.400
 • Igen har din mægler brug for 2% for at udføre din ordre, hvilket er AU $ 28 (2% af AU $ 1.400)
 • Åbning og lukning af denne handel har kostet dig $ 48 alene i provision

Selvom dette er noget at passe på, når du leder efter en god handelsplatform, er der, som vi sagde, mæglere, der tilbyder nul-provision kryptohandel – især eToro.

Gebyrer for kontoinaktivitet

Selvom ikke alle handelsplatforme opkræver gebyrer for ikke at bruge din konto – nogle gør det. Vores ultimative guide til kryptohandel i Australien fandt ud af, at dette kan variere ret meget.

For eksempel er der mæglere, der gerne vil have, at du aktivt handler måned i måned ud og opkræver et månedligt gebyr for ikke at bruge din konto i 30 dage. Andre opkræver muligvis et lille månedligt gebyr – men efter 12 måneders inaktivitet.

Af de nævnte grunde er det altid et klogt skridt at kontrollere gebyrtabellen og vilkårene for enhver handelsplatform. Gør dette, før du tilmelder dig og skiller dig fra kontanter.

Finansieringsgebyrer over natten

Efterhånden som vi berørte det, opkræves finansieringsgebyrer om natten for enhver handelsposition, der er åben natten over. Dette er især tilfældet med kryptovaluta CFD’er på grund af det finansielle instruments gearede karakter.

For at spare enhver forvirring skal du vide, at finansieringsgebyrer natten over også kaldes ‘swap-gebyrer’ eller ‘daglige finansieringsgebyrer’. Det er lidt som gearingsrenter, der skal betales for hver dag, hvor en handel er åben.

Nedenfor ser du et simpelt eksempel på disse gebyrer, og hvordan de opkræves:

 • Forestil dig, at det er onsdag – du handler en short-sell-ordre til en værdi af AU $ 2.000 på BTC / USD
 • Du lader den stilling være åben
 • Første ting søndag morgen lukker du din handel
 • Brug af eToro som et eksempel, vil du blive opkrævet $ 0,23 per dag – onsdag til fredag
 • Lørdage og søndage har et finansieringsgebyr på $ 0,69 natten over på dette specifikke par og ordrestørrelse
 • Hvis du holder din BTC / USD-position åben fra onsdag til søndag formiddag, koster du $ 1,38 på eToro

Hvis du bruger vores eksempel ovenfor, hvis du havde valgt at gå længe på den samme handel med nul gearing, ville du slet ikke have betalt swap-gebyrer.

Transaktionsgebyrer

Med transaktionsgebyrer mener vi kryptoindbetalings- og udbetalingsgebyrer. Ikke alle handelsplatforme opkræver et transaktionsgebyr – det er dog stadig vigtigt at være opmærksom på dem.

Nogle mæglerplatforme opkræver et mindre gebyr for hver tilbagetrækning, andre opkræver muligvis bare dig, hvis du anmoder om at trække ud under et bestemt beløb. Uanset hvad er det afgørende at kontrollere hver mæglers gebyrtabel, før du tilmelder dig.

Cryptocurrency Trading Australia: Valgfri software og signaler

Vi er gået i detaljer med de forskellige værktøjer og tekniske indikatorer, som vil være en integreret del af dine handelsaktiviteter.

På dette tidspunkt i vores guide vil vi lede dig gennem tre (af mange) handelssoftware-tilføjelser, der bruges af kryptokurrencyhandlere.

Crypto Trading Signal Software

Det kan være, at du vil nedsænke dig fuldt ud i kryptokurrencyhandel. Med det mener vi at holde øje med markederne, læse diagrammer og placere hver ordre manuelt, når du ser potentielle handelsmuligheder.

Men hvis du er den type erhvervsdrivende, der ikke har noget imod en mere hands-off tilgang, kan en kryptohandelssignaltjeneste være af interesse for dig.

En signaltjeneste scanner de relevante markeder 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen – og sender forhandlere realtidsignaler. Dette inkluderer oplysninger om aktivet, og hvornår de skal købe eller sælge for forhåbentlig at opnå gevinster.

Lad os se på, hvordan en kryptovalutahandelssignaltjeneste kan hjælpe dig:

 • I vores eksempel henviser dit handelssignal til BTC / USD
 • Meddelelsen inkluderer et forslag om at købe dette par
 • Et forslag til grænseordre på $ 13.200
 • Et stop-loss-forslag på $ 13.100
 • Endelig et forslag om take-profit på $ 13.300

Naturligvis er ovenstående eksempel hypotetisk. Som du kan se, gør kryptovalutahandelssignaltjenester imidlertid forskningen for dig. Alt, hvad der er tilbage at gøre, er at beslutte, om den foreslåede ordre skal handles med din valgte mægler eller ej.

Crypto Trading automatiseret robot

I modsætning til den førnævnte handelssignalsoftware opretter kryptohandelsautomatiske robotter (eller EA’er) også dine handelsordrer til dig. Dette er en helt passiv måde at handle på. Hvilket i øvrigt er velegnet til både nybegyndere og folk, der simpelthen ikke har tid til aktivt at handle.

Her er nogle vigtige fordele ved at bruge en kryptokurrencyhandel EA:

 • Som mennesker har vi brug for søvn og hvile for at opretholde mental og fysisk funktion – automatiserede robotter kan gennemsøge markederne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • At kontrollere ens skadelige handelsfølelser af grådighed og frygt kan være vanskelig i de bedste tider – automatiserede robotter fungerer ved hjælp af algoritmer og signaler. Således fjerner det psykologiske aspekt ved handel
 • Der er ingen grund til at bruge måneder eller år på at lære at læse pristabeller og forstå teknisk analyse – EA gør benarbejde for dig

MetaTrader4-software

Der er forskellige veje, hvis du er interesseret i at prøve en automatiseret kryptohandelsrobot. En af de mest populære måder at bruge denne type software er via tredjeparts handelssoftware MetaTrader4.

Hvis dette lyder som noget, du kunne være interesseret i, så kig på vores trin for trin guide til at få din egen kryptobot (via MT4).

 1. Find en automatiseret robotudbyder, du kan lide, og tilmeld dig
 2. Betal det krævede forudgående gebyr
 3. Klik på linket (sendes normalt via e-mail) – download softwaren
 4. Find en online mægler, der er kompatibel med MT4
 5. Vælg at installere / downloade MT4
 6. Brug dine handelsplatforms loginoplysninger – log ind på MT4
 7. Føj din automatiserede robotsoftware til MT4
 8. Autoriser softwaren til at udføre handler på dine vegne

Ikke kun det, men MT4 er meget respekteret i kryptorummet og har en overflod af handelsværktøjer, der tilbydes.

Cryptocurrency Trading Australia: Fire tip og tricks

tip til handel med kryptokurency og tricks

Nu føler du dig forhåbentlig selvsikker nok til at starte en karriere inden for kryptokurrencyhandel. Før vi går i dybden med, hvordan vi tilmelder dig, har vi anført 4 tip og tricks, som du kan overveje.

Nummer et: Brug et licenseret mæglerfirma

I hele denne vejledning har vi nævnt ASIC og regulering. Dette skyldes, at vi synes, det er ekstremt vigtigt at holde fast ved licenserede mæglere. Dette organ er ansvarlig for at styre og regulere mæglervirksomheder i Australien for at opretholde et sikkert handelsmiljø for alle.

ASIC-handelsplatforme er forpligtet til at opbevare dine handelsfonde på en separat konto til mæglerens egen konto. Dette kaldes ‘kontosegregering’ og beskytter dig i det usandsynlige tilfælde, at virksomheden går konkurs eller oplever underslag osv.

Derudover har ingen ASIC-godkendt mægler tilladelse til at levere finansielle tjenester uden en minimumssaldo på virksomhedskontoen på AU $ 1 million. Hold øje med ASIC-logoet, eller gå over til det officielle ASIC-websted for at kontrollere legitimiteten af ​​handelsplatformen for dig selv, hvis du er usikker.

Nummer to: Få en forståelse af Crypto Market

Ligesom med ethvert nyt kapitel i dit liv, især et med penge, skal du have en klar forståelse af det og lave dit hjemmearbejde.

Ud over guider som denne er der alle mulige nyttige kurser og handel med kryptokurrencyhandel – hvoraf de fleste er tilgængelige online.

Når det kommer til online kryptohandelskurser, kan du finde dynger ved at udføre en simpel internetsøgning af det, du er interesseret i. De kan virkelig hjælpe handlende til at forstå, hvordan man styrer risiko og finder potentielle kryptokurrencytrends. Ikke kun det, men du kan lære at strategisere, læse pristabeller og mere – lige fra dit eget hjem.

Vi i Trading Education tilbyder et væld af kurser, der kan hjælpe dig med at tage dine kryptovalutahandel bestræbelser fra nul til helt på ingen tid!

Nummer tre: Prøv en kopifunktionsfunktion

handel med kopier

Kopihandel er et voksende globalt fænomen i handelssamfundet. For dem, der ikke er opmærksomme på denne funktion, giver det handlende mulighed for at vælge en erhvervsdrivende med en dokumenteret track record og kopiere dem.

På den førende sociale handelsplatform eToro kan du vælge at kopiere alle fremtidige handler med en investor, du kan lide udseendet på, eller du kan spejle hele deres portefølje.

For at uddybe lidt længere, hvis kopithandleren skulle investere 2,6% af deres egen portefølje i Bitcoin, ville din egen handelsportefølje afspejle dette. Uanset din kontosaldo er 2,6% af din portefølje også investeret i Bitcoin.

Gennem en handelsplatform som f.eks eToro, du kan kopiere en erhvervsdrivende for så lidt som $ 200 (ca. AU $ 284). Hvis du havde en kontosaldo på $ 1.000, kunne du i det væsentlige kopiere 5 forskellige pro-handlende – hvilket er en fantastisk måde at diversificere din portefølje og mindske din risiko.

Læs mere: Copy Trading: The Ultimate Beginner’s Guide

Har du overvejet at kopiere tophandlere på eToro?

Nummer fire: Brug demo-handelskonti til din fordel

Hvis du ikke har nogen idé om, hvad en demo-handelskonto er, giver de handlende mulighed for at købe og sælge kryptokurrency (eller ethvert aktiv) med ‘papir’ -midler. Dette betyder, at du kan handle på et marked, der afspejler de virkelige forhold – uden at bruge dine rigtige penge.

Demokonti er der, der skal udnyttes, uanset om du er en komplet nybegynder af kryptohandel eller ønsker at øve en potentiel strategi. Disse konti er normalt gratis, selvom ikke alle mæglere tilbyder dem.

Handelsplatform eToro giver alle kunder en gratis handelskonto, der kommer med $ 100.000 i demo-midler.

Cryptocurrency Trading Australia: Hurtig tjekliste til valg af mægler

Der er hundredvis af kryptokurrencymæglere derude i Australien, som alle falder over sig selv for at tilbyde en fremragende online handelsoplevelse. Som sådan kan det være en skræmmende opgave at vælge den rigtige til din egen handelsstil.

Med det i tankerne er det en god ide at tænke over dine personlige handelsmål og lære om markedet.

Vi har sammensat en simpel tjekliste over vigtige metrics, der skal overvejes, når vi søger efter din ideelle handelsplatform.

 • Hvad er ind- og udbetalingsmulighederne?
 • Er cryptocurrency-handelsplatformen reguleret af ASIC eller lignende?
 • Tilbyder mægleren det specifikke aktiv / marked, du er interesseret i?
 • Er cryptocurrency-handelsplatformen brugervenlig og nem at navigere?
 • Er spændene stramme, og gebyrerne lave?
 • Tilbyder kryptovaluta-mægleren live chat og har positiv feedback, når det kommer til kundesupport generelt?

Det lange og korte af det er – der er masser af fantastiske og højt ansete online-mæglere, du kan bruge, når du handler kryptokurrency i Australien. Når det er sagt, topper eToro regningen for os, da det tilbyder kommissionsfri handel, er fuldt reguleret af ASIC og giver dig mulighed for at handle eller investere i kryptokurver med et klik på en knap.

Klar til at dykke ned i kryptomarkedet?

Sådan åbnes en konto med en Cryptocurrency Broker i Australien i 4 trin

Langt størstedelen af ​​handelsplatforme gør det super nemt at tilmelde sig og komme i gang.

For at være grundig har vi dog udarbejdet en 4-trins vejledning om, hvordan man åbner en kryptokurrencyhandelskonto i Australien lige nu.

Trin 1: Tilmeld dig en handelsplatform

åben handelskonto

Når du har fundet en mægler, du kan lide, kan du vælge at åbne din nye konto. Dette indebærer normalt at klikke på ’tilmelding’ på hjemmesiden. Efterfulgt af indtastning af dit fulde navn, e-mail-adresse, fødselsdato og mobilnummer – når du bliver bedt om det.

Du bliver sandsynligvis nødt til at give handelsplatformen et klart fotografi af dit foto-id (australsk pas eller kørekort er nemmest). Dette er standardpraksis blandt ASIC-regulerede mæglere, da det er vigtigt, at de kontrollerer, hvem du er for at forhindre økonomisk kriminalitet og lignende.

eToro – Bedste Cryptocurrency Trading Platform i Australien

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder.

Trin 2: Finansier din handelskonto

Dernæst skal du indbetale på din konto ved hjælp af din foretrukne betalingsmetode fra det, der accepteres af mægleren.

eToro giver dig mulighed for at betale med kredit- og betalingskort, e-tegnebog (f.eks. Skrill, Paypal) eller bankoverførsel. Hvis du har brug for at betale efter en bestemt metode, skal du altid kontrollere, hvad mægleren accepterer, før du tilmelder dig.

Derefter skal du vælge, hvor meget du vil indsætte på din konto. Handelsplatform eToro har et minimum depositum på $ 200. Der opkræves et valutagebyr på 0,5%, når du betaler med australske dollars – eller noget andet end USD for den sags skyld.

Trin 3: Vælg et par til handel

Dernæst skal du beslutte, hvilket kryptokurrency-par du gerne vil starte med. Generelt skal du finde ud af, at der er en søgefunktion – eller i det mindste en menu, hvor du kan vælge fra en liste over kryptoaktiver.

Derfor er det vigtigt først at kontrollere, hvilke digitale aktiver mægleren kan tilbyde dig – inden du deler med penge. eToro tilbyder 16 kryptovalutaer, som du kan investere i, og dynger mere, som du kan handle via fiat- og kryptokrydspar.

Trin 4: Afgiv en ordre

Nu er din konto finansieret – du kan afgive en ordre og begynde at handle. Vi har diskuteret kryptohandelsordrer i detaljer – så du ved, at du bliver nødt til at starte med køb eller salg – afhængigt af hvilken retning du tror, ​​parret vil gå.

Så snart du har udfyldt ordreoplysningerne og har besluttet din indsats – trækkes pengene fra din konto, og din handel handles. Nu kan du læne dig tilbage og håbe på en rentabel kryptovalutahandel!

Cryptocurrency Trading Australia: Konklusion

Du mangler aldrig muligheder, når du handler kryptokurrency i Australien. Vi har nævnt, at de mest handlede kryptokuropar inkluderer Bitcoin – sammen med Ethereum, Ripple og Bitcoin Cash. Derudover er der over 7.000 omsættelige digitale aktiver at vælge imellem og en flok fiat-valutaer til at parre dem med.

Løvenes andel af australske mæglere giver dig gearing, når du handler kryptovalutaer. Dette betyder med gearing på 1: 2, at du kan fordoble din investering. Træd altid med forsigtighed, når du handler med gearing, da det også kan forstørre dine tab.

Der er nogle utroligt nyttige værktøjer til rådighed for australske kryptovalutahandlere, såsom tekniske indikatorer, uddannelsesvideoer og demo-konti – for at nævne nogle få. Især demo-konti kan bruges som et gratis crashkursus om, hvordan markederne og en handelsplatform fungerer.

Den sociale handelsplatform eToro giver for eksempel alle australske kunder $ 100.000 i demo fonde at handle på et marked, der afspejler det virkelige liv.

Når du er klar til at starte din karriere med kryptokurrencyhandel, skal du kun stole på regulerede mæglere. Hvis handelsplatformen har et ASIC- eller FCA-logo, ved du i det mindste, at dine penge er i gode hænder. Så er alt, hvad der er tilbage at gøre, korrekt spekulere i prisen på dit valgte kryptopar!

FAQS

Hvordan kan jeg forfølge kryptovalutahandel i Australien?

For at begynde handel med kryptokurrency i Australien skal du finde en mægler, der tilbyder kryptoaktiver. Derefter skal du tilmelde dig, indbetale og placere en ordre – baseret på om du tror, ​​at parrets værdi vil stige eller falde.

Kan jeg kort kryptovaluta i Australien?

Ja, du kan korte kryptokurver i Australien. I et scenarie, hvor du mener, at kryptokurrency-paret er prissat for højt, for eksempel BTC / LTC – placer en salgsordre på din crypto CFD hos din mægler.

Er jeg i stand til at anvende gearing på mine kryptokurrencyhandler i Australien?

Ja. Langt størstedelen af ​​mæglere tilbyder gearing. Husk dog, at dette sker via kontrakter til forskelle – så sørg for, at handelsplatformen tilbyder crypto CFD’er. Vær opmærksom på, at i marts 2021 vil australierne være begrænset til at udnytte 1: 2, når de handler med kryptovalutaer.

Hvad er det mest flydende kryptopar at handle?

De mest flydende krypto-til-kryptopar, der kan handles, er BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC og BTC / LTC. Crypto-til-fiat-par BTC / USD er det mest populære med hensyn til handelsvolumen.

Hvordan kan jeg fortælle, om en mægler er legitim?

En god måde at fortælle, om din mægler er legitim og ægte, er at kigge efter sit licenslogo fra det relevante tilsynsorgan. F.eks. ASIC (Australian Securities and Investments Commission), Storbritanniens FCA (Financial Conduct Authority) eller CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner