Mark Douglas: Αυτή η «Αγία Γραφή» συναλλαγών θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την αγορά

Mark Douglas: Αυτή η συναλλαγή "Αγια ΓΡΑΦΗ" θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την αγορά

Ως έμπορος, θα συναντήσετε τόσα άρθρα και βιβλία σχετικά με την ψυχολογία των συναλλαγών. Αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα και από πολλές απόψεις, είναι μια πολύ μοντέρνα ιδέα.

Στη συνέχεια, διαπραγμάτευση στη ζώνη: Κυριαρχήστε στην αγορά με αυτοπεποίθηση, πειθαρχία και κερδίζοντας στάση ήρθαν και όλα άλλαξαν.

Η διαπραγμάτευση στη ζώνη από τον Mark Douglas εκτιμάται ιδιαίτερα από εμπόρους σε όλο τον κόσμο για την εικόνα και τις λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα της εμπορικής ψυχολογίας. Μερικοί μάλιστα το αναφέρουν ως «Βίβλος της ψυχολογίας των συναλλαγών.

Ο Mark Douglas είναι διάσημος στον κόσμο των συναλλαγών και είναι επί του παρόντος ο πρόεδρος της Trading Behavior Dynamics, η οποία παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα για να βοηθήσει στην εμπορική ψυχολογία σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η μοναδική του εικόνα για την ψυχολογία των συναλλαγών το καθιστά ένα από τα πιο χρήσιμα βιβλία συναλλαγών που διατίθενται σήμερα και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία συναλλαγών που γράφτηκαν ποτέ.

Η σημασία του βιβλίου, αν μη τι άλλο, έχει αυξηθεί μόνο με την πάροδο των ετών, καθώς έχει γίνει εμφανές ότι η συντριπτική πλειονότητα των εμπόρων λιανικής χάνουν χρήματα. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι έως και 95% χάνουν χρήματαο πραγματικός αριθμός είναι πραγματικά συζητήσιμος – και μετά σταματήστε εντελώς.

Ο Mark Douglas πιστεύει ότι αυτές οι απώλειες οφείλονται στην κακή ψυχολογία των συναλλαγών και στη συνακόλουθη έλλειψη διαχείρισης χρημάτων.

Εάν διαβάσετε μόνο ένα βιβλίο σχετικά με την ψυχολογία συναλλαγών, κάντε το αυτό.

Μαρκ Ντάγκλας και γιατί έχει σημασία για τη στρατηγική συναλλαγών σας

Ο Mark Douglas ήταν έμπειρος συγγραφέας με μεγάλη ποικιλία βιβλίων κάτω από τη ζώνη του. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη χρηματοδότηση, εργάστηκε με αντισταθμιστικά κεφάλαια, διαχειριστές χρημάτων και μερικά από τα μεγαλύτεροι έμποροι ορόφων.

Πριν από αυτό, ο Ντάγκλας εκπαιδεύτηκε στο Michigan State University, με πτυχίο στις Διαπροσωπικές Επικοινωνίες και Πολιτικές Επιστήμες.

Ο Ντάγκλας ξεκίνησε να εκπαιδεύει εμπόρους το 1982 και συγκέντρωσε πλούσια εμπειρία στη διδασκαλία τους πώς να αναπτύξουν τη σωστή νοοτροπία γύρω από αυτό.

Αυτή η εμπειρία ήταν ζωτικής σημασίας για τα βιβλία του; ξέρει ακριβώς πώς να μιλήσει με τους εμπόρους, πώς σκέφτονται και κατανοούν τι τους αφορά.

Έγραψε το βιβλίο του με την υπόθεση ότι όλοι οι έμποροι θέλουν να δημιουργήσουν ένα εισόδημα στο οποίο μπορούν να βασίζονται. Το βιβλίο είναι επίσης για εμπόρους που κατανοούν πλήρως ότι οι συναλλαγές δεν είναι γίνετε πλούσιος-σχέδιο ή απλώς μια εναλλακτική λύση σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου – μπορεί να είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης.

Το 1990, ο Ντάγκλας έγραψε το πρώτο του βιβλίο The Disciplines Trader που του απέκτησε μέτρια επιτυχία και προσοχή. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της επιτυχίας του αποκτήθηκε με το Trading in the Zone το 2000.

Μετά από αυτό, Ο Ντάγκλας έγραψε κυρίως μαζί με τη συν-συγγραφέα Paula T. Webb, που ειδικεύεται στην ψυχολογία ευημερίας. Από το 2010 και μετά, οι δύο έδωσαν σεμινάρια και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ψυχολογία των συναλλαγών.

Δυστυχώς, Ντάγκλας πέθανε σε ηλικία 67 ετών το 2015. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την καριέρα του Mark Douglas στα οικονομικά εδώ.

Βραβεία

Η δουλειά του Ντάγκλας του κέρδισε πολλά βραβεία, ιδίως σε εκδόσεις που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση.

Το πιο διάσημο από αυτά είναι το Bull / Bear Award, το οποίο κέρδισε το 2006, το 2008 και το 2011, και πάλι το 2015 και το 2017.

Άλλα βιβλία του Ντάγκλας

Τα άλλα βιβλία του Ντάγκλας περιλαμβάνουν:

 • Ο πειθαρχημένος έμπορος. Το πρώτο βιβλίο του Ντάγκλας για τις συναλλαγές, που εκδόθηκε το 1990.
 • Ο πλήρης έμπορος. Συντάχθηκε με τη συν-συγγραφέα Paula T. Webb, που δημοσιεύθηκε το 2015.
 • Μικρό βιβλίο απόδοσης συναλλαγών. Συν-συγγραφέας από την Paula T. Webb, 2016.
 • Γίνοντας «ο πειθαρχημένος έμπορος». Επίσης συν-συγγραφέας από την Paula T. Webb είναι μια ενημερωμένη έκδοση του The Disciplined Trader, 2014.
 • Απλή σοφία για ευημερούσες συναλλαγές. Επίσης συν-συγγραφέας από την Paula T. Webb, 2013.

Ο Ντάγκλας έχει επίσης γράψει για το πώς να γίνει επιτυχημένος συγγραφέας και διάφορα βιβλία με κίνητρα.

Πολλά από τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε μια ποικιλία διαφορετικών γλωσσών, όπως Γερμανικά, Ιαπωνικά, Γαλλικά, Κινέζικα (Απλοποιημένα και Παραδοσιακά), Ιταλικά, Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Τσεχικά και Ισπανικά.

Εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη μετάφραση.

Μπορείτε επίσης να δείτε άλλα βιβλία που έχουν αξιολογηθεί από το Trading Education εδώ.

Τι διδάσκει το Trading in the Zone?

διαπραγμάτευση στη ζώνη από τον Mark Douglas

Οι συναλλαγές στη ζώνη μπορούν να διδάξουν στους εμπόρους μια ποικιλία μαθημάτων σχετικά με διαχείριση κινδύνου, συνοχή και εύρεση νέα επίπεδα εκπλήρωσης και απόλαυση από επιτυχημένες συναλλαγές.

Το κύριο μάθημα που μπορούν να πάρουν οι έμποροι είναι να μάθουν πώς να κατανοούν τη βασική αιτία των κοινών λαθών συναλλαγών.

Ο Ντάγκλας επισημαίνει ότι πολλές κακές συναλλαγές είναι συχνά αποτέλεσμα βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά ζητήματα, που επηρεάζουν τις αλληλεπιδράσεις ενός εμπόρου με την αγορά.

Κατά την παιδική ηλικία, όλοι βιώνουμε αποτυχία με διαφορετικούς τρόπους και μαθαίνουμε σταδιακά να ξεπερνάμε αυτές τις αισθήσεις του πόνου.

Η ανατροφή μας οδηγεί σε μοτίβα που είναι τόσο βαθιά υφασμένα στην ψυχή μας που δεν γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που δημιουργούν.

Ένα ανεπιτυχές εμπόριο θα αναπόφευκτα αισθάνεται σαν αποτυχία και μπορεί γρήγορα να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα από την παιδική μας ηλικία. Αυτό το βιβλίο μπορεί να διδάξει τους μηχανισμούς αντιμετώπισης που απαιτούνται για την αποφυγή αυτών των αρνητικών συναισθημάτων.

Η υπέρβαση των αρνητικών συναισθημάτων που σχετίζονται με την αποτυχία μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να γίνουν συνεπείς στις συναλλαγές τους ως η συνέπεια είναι αυτό που χρειάζεται για να είναι επιτυχημένο.

Ψυχολογία και επιτυχημένες εμπορικές στρατηγικές

Σε πολλές περιπτώσεις, το αίσθημα της αποτυχίας μπορεί να οδηγήσει τους εμπόρους να κυνηγήσουν τις απώλειές τους σε ποιο σημείο δεν ακολουθούν πλέον μια εμπορική στρατηγική αλλά τζόγο και θέτουν τα πάντα σε κίνδυνο.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, πριν από τη δημοσίευση του Trading in the Zone, σπάνια συζητήθηκε η ψυχολογία των εμπόρων. Ήταν μια εντελώς νέα ιδέα.

Οι επιτυχημένες συναλλαγές θεωρήθηκαν αυστηρά το αποτέλεσμα εξαιρετικής ανάλυσης της αγοράς, ενώ οι ανεπιτυχείς συναλλαγές ήταν το αντίθετο.

Γνωρίζουμε τώρα ότι αυτή δεν είναι η πλήρης ιστορία.

Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μιας συναλλαγής είναι το αποτέλεσμα των αποφάσεων που λαμβάνουμε. Αποφάσεις που μπορούν να επηρεαστούν από την πίεση που έρχεται μαζί με τον κίνδυνο απώλειας χρημάτων και πώς αντιδρούμε σε τέτοιες πιέσεις.

Αυτές οι αποφάσεις επηρεάζονται επίσης από χαρακτηριστικά προσωπικότητας όπως φόβος και απληστία, για παράδειγμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που απαρτίζουν την προσωπικότητά μας, αλλά δεν το γνωρίζουμε πάντα. Επηρεάζουν τη δική μας εμπορικό σχέδιο, στυλ συναλλαγών και ακόμη και το στόχους θέτουμε τους εαυτούς μας.

Επιπλέον, ο Ντάγκλας εξηγεί πώς εάν κερδίζετε πολλά θα έχετε μια θετική στάση. Επίσης, αν χάνεις πολλά θα έχεις αρνητική στάση. Αυτό στη συνέχεια επηρεάζει τον τρόπο εκτέλεσης των επόμενων συναλλαγών σας.

Οι συναλλαγές στη ζώνη επιδιώκουν να βοηθήσουν τους αναγνώστες να προσαρμόσουν τη στάση τους απέναντι στις συναλλαγές, έτσι ώστε να είναι δυνατή η συναλλαγή χωρίς φόβο ή απληστία, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της απερίσκεπτης συμπεριφοράς.

Ένα παιχνίδι πιθανότητας

Το βιβλίο στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν εμπόριο με τρόπο απαλλαγμένο από ψυχολογικούς περιορισμούς, όπου μια απώλεια θεωρείται ως πιθανό αποτέλεσμα και όχι αποτυχία.

Ο Ντάγκλας εξηγεί ότι ο σωστός τρόπος να σκεφτόμαστε τις συναλλαγές είναι ένα παιχνίδι πιθανότητα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, νίκη ή ήττα, μόνο πιθανότητα.

Παρά όλα αυτά, οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές πρέπει να θεωρούνται επιχείρηση και με κάθε επιχείρηση, οι ιδιοκτήτες πρέπει να αφήσουν τα συναισθήματά τους στο πλάι και να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιβίωση της επιχείρησής τους.

Οι απώλειες πρέπει να γίνονται αποδεκτές και να μεταφερθούν από.

Ο Mark Douglas καλύπτει διεξοδικά τις διαδικασίες που απαιτούνται για να βοηθήσει τους εμπόρους να αναλύσουν την αγορά με μια σαφή, ανυπόμονη άποψη, η οποία ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει τους αναγνώστες να κάνουν κέρδος.

Οι διάσημες πέντε «αλήθειες»

Ένα από τα πιο χρήσιμα κεφάλαια Η ανταλλαγή συναλλαγών στη ζώνη είναι η περίφημη πέντε «αλήθεια» θεωρία του Ντάγκλας, η οποία μπορεί να συνοψιστεί ως:

 1. Ολα είναι πιθανά.
 2. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια για να κερδίσετε.
 3. Οι νίκες και οι ήττες δεν ακολουθούν ένα μοτίβο, κατανέμονται τυχαία.
 4. Ένα πλεονέκτημα είναι μια ένδειξη υψηλότερης πιθανότητας, δεν είναι ποτέ βεβαιότητα.
 5. Η αγορά είναι μοναδική κάθε στιγμή.

Ο Ντάγκλας πιστεύει ότι όταν ένας έμπορος αποδεχτεί αυτές τις αλήθειες, είναι σε θέση να αφήσουν πίσω τους τις ψυχολογικές τους αποσκευές.

Η συμβουλή είναι να επιλέξετε την άκρη σας, να τηρήσετε και να ανταλλάξετε έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου τυχαία κατανομή κάποια στιγμή θα σας ευνοήσει.

Οι τέσσερις φόβοι

Στο Trading in the Zone, ο Ντάγκλας έγραψε επίσης για αυτό που αποκαλεί τους τέσσερις φόβους. Αυτοί είναι:

 • Φόβος για απώλεια (FOMO). Αυτό είναι ο φόβος ότι χάνετε μια ευκαιρία ενώ όλοι οι άλλοι κερδίζουν από αυτήν.
 • Φόβος για απώλεια. Αυτός είναι ο φόβος να χάσετε αυτό που έχετε ήδη.
 • Φόβος ότι είναι λάθος. Αυτός είναι ο φόβος ότι το επόμενο εμπόριό σας δεν θα λειτουργήσει, μια κρίση εμπιστοσύνης.
 • Ο φόβος να αφήσετε μια νίκη να μετατραπεί σε ήττα. Αυτός είναι ο φόβος να χάσετε όλα όσα έχετε κερδίσει.

Ο Ντάγκλας μάς διδάσκει τη σημασία της διαπραγμάτευσης με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να απομακρύνουμε τον φόβο από τις συναλλαγές μας, αλλά πρέπει να παραμένουμε πειθαρχημένοι.

Βρείτε το στο Amazon >> διαπραγμάτευση στο βιβλίο ζώνης

Υπάρχουν τομείς βελτίωσης?

Στο Trading Education, θα συνιστούσαμε σε κάθε έμπορο να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Τη στιγμή της γραφής, έχει βαθμολογία 4,2 στα 5 στο Goodreads και 4,9 στα 5 στο eBay.

Η διαπραγμάτευση στη Ζώνη ήταν επίσης η δοκιμή του χρόνου επίσης.

Δημοσιεύθηκε το 2000, πολλοί έμποροι εξακολουθούν να μαθαίνουν πολλά από αυτό παρά το πόσες συναλλαγές έχουν αλλάξει τις τελευταίες (σχεδόν) δύο δεκαετίες, ιδιαίτερα με την έλευση του Διαδικτύου και του λιανικού εμπορίου.

Τι λένε οι κριτικοί?

Οι συναλλαγές στη Ζώνη έχουν πολλούς κριτικούς, τόσο ως προς τον τρόπο με τον οποίο γράφεται το βιβλίο όσο και για την ακρίβεια του περιεχομένου του.

Θα έπρεπε να είστε προετοιμασμένοι για μια σειρά από μακρινές μεταφορές το οποίο μπορείτε να βρείτε σε ολόκληρο το βιβλίο.

Το βιβλίο είναι επίσης πολύ επαναλαμβανόμενο. Μερικοί λένε ακόμη ότι αν κόψετε την επανάληψη, θα ήταν πολύ σύντομο. Έτσι μπορεί να καταλήξετε να διαβάζετε μερικά μέρη αν αισθάνονται πολύ παρόμοια.

Πολλοί από τους κριτικούς του βιβλίου αμφισβητούν την εξουσία του Mark Douglas στο εμπόριο, λέγοντας ότι δεν είναι στην πραγματικότητα έμπορος. Αντ ‘αυτού, είναι προπονητής εμπόρων.

Αυτοί οι επικριτές πιστεύουν ότι αν δεν είστε επιτυχημένος έμπορος, είναι επικίνδυνο να καθοδηγείτε ή να συμβουλεύεστε άλλους εμπόρους, επειδή δεν έχετε πάει στα παπούτσια τους.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, Ο Ντάγκλας αποκάλυψε ότι έχασε πολλά χρήματα που οδήγησε πολλούς να είναι δύσπιστοι στις εμπορικές του γνώσεις.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί που λένε ότι το βιβλίο είναι αραιωμένο με υπερβολικά ψυχοβιβλία.

Με αυτό εννοούμε ψυχολογικούς όρους, φράσεις και εξηγήσεις που δεν σημαίνουν πραγματικά πολλά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης ή είναι αμφισβητήσιμες όσον αφορά την επιστημονική ακρίβεια.

Ωστόσο, καλούμε τους αναγνώστες να κοιτάξουν πέρα ​​από αυτό και να επικεντρωθούν στο θετικό και πρακτικό πράγματα που διδάσκει το βιβλίο.

Για την υπεράσπιση του βιβλίου, ενώ μερικοί μπορεί να καλέσουν τη συγγραφή του Ντάγκλας ως ψυχοβάζα και να χτυπήσουν το γεγονός ότι υποτιμά την τεχνική ανάλυση, πρέπει να επισημανθεί ότι η τεχνική ανάλυση ονομάζεται επίσης μερικές φορές ψευδο-επιστήμη επίσης, ιδιαίτερα από ακαδημαϊκούς.

Ωστόσο, στον πραγματικό κόσμο των συναλλαγών, και τα δύο είναι ζωτικής σημασίας.

Βασικά κεφάλαια για ανάγνωση

βασικά κεφάλαια για ανάγνωση στις συναλλαγές στη ζώνη

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τα βασικά σημεία, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο διαβάζοντας το πλήρες βιβλίο, σας συνιστούμε να διαβάσετε τα πρώτα επτά κεφάλαια:

 • Ο δρόμος προς την επιτυχία: Θεμελιώδης, τεχνική ή ψυχική ανάλυση
 • Η Δελεαστική (και Κίνδυνοι) των Συναλλαγών
 • Ανάληψη ευθύνης
 • Συνοχή: Μια κατάσταση μυαλού
 • Η δυναμική της αντίληψης
 • Η προοπτική της αγοράς
 • The Trader’s Edge: Σκέψη σε πιθανότητες

Τότε τελειώστε με το τελευταίο κεφάλαιο – Κεφάλαιο 11, Σκέψη σαν ένας έμπορος – που συγκεντρώνει τα πάντα μαζί. Και στο τέλος, υπάρχει επίσης μια άσκηση που συνιστάται ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το βιβλίο έχει μήκος μόνο 240 σελίδες και μπορεί εύκολα να διαβαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι έμποροι που θα συνιστούσαν να διαβάζουν αυτό το βιβλίο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να θυμούνται τι διδάσκει.

Ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτό το βιβλίο?

Οι συναλλαγές στη ζώνη ταιριάζουν καλύτερα σε τρεις τύπους εμπόρων:

1. Αρχάριοι που προσπαθούν ακόμα να βρουν τη θέση τους στον κόσμο των συναλλαγών.

Οι συναλλαγές στη ζώνη μπορούν να βοηθήσουν διανοητικά να προετοιμάσουν τους αρχάριους για αυτό που πρόκειται να αναλάβουν και να τους κάνουν να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία των εμπόρων για να αποφύγουν λάθη και να κάνουν επιτυχημένες συναλλαγές..

2. Έμποροι που δεν είναι σίγουροι για τις συναλλαγές τους. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που εμπλέκονται στο εμπόριο και χωρίς εμπιστοσύνη, οι έμποροι δεν μπορούν ποτέ να κάνουν την κατάδυση.

Μερικές φορές οι άνθρωποι πρέπει απλώς να εμπιστεύονται τα ένστικτά τους, κάτι που μπορεί να διδάξει το Trading in the Zone.

Οι έμποροι μπορεί να διαπιστώσουν ότι όταν κάνουν ένα λάθος εάν είχαν ακολουθήσει τα αρχικά ένστικτά τους, ίσως το είχαν αποφύγει. Αντ ‘αυτού, ένιωθαν ανήσυχοι και αποφάσισαν να εναντιωθούν στα αρχικά ένστικτά τους, που τους έχασαν χρήματα.

3. Οι έμποροι που χάνουν περισσότερα από όσα κερδίζουν. Αυτό το βιβλίο μπορεί να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν τους πιθανούς λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.

Με αυτό, μπορούν να σκεφτούν τη δική τους νοοτροπία και, ελπίζουμε, να εντοπίσουν ψυχολογικούς λόγους που τους κάνουν να κάνουν λάθη. Το πιο σημαντικό, προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Πού πέφτει το εμπόριο στη Ζώνη?

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με το Trading in the Zone είναι ότι επικεντρώνεται στην ψυχολογία των εμπόρων, η οποία είναι ένα μέρος της εκμάθησης του τρόπου συναλλαγών.

Πρέπει ακόμη να μάθετε τα τεχνικά βασικά και πώς λειτουργεί πραγματικά η αγορά. Χωρίς αυτούς, δεν θα ξέρετε τι κάνετε. Η εμπιστοσύνη στις συναλλαγές σας συγχαίρει έναν έμπορο, δεν σας κάνει εμπόρους.

Κατά μία έννοια λοιπόν, ενώ αυτό είναι σίγουρα ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε, δεν πρέπει να είναι η πρώτη σας ανάγνωση. Ιδανικά, πρέπει να εστιάσετε στην ανάγνωση κάτι πιο τεχνικό πρώτα.

Ωστόσο, η τεχνική πλευρά σπάνια αλλάζει. Μόλις το μάθετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε.

Η προσωπικότητά μας, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο περίπλοκη να κατανοηθεί καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός. Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας τόσο καλά, ή τουλάχιστον, όχι τόσο καλά όσο νομίζουμε ότι το κάνουμε.

Μπορεί να είναι δύσκολο να απομονωθούν καταστροφικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις συναλλαγές σας. Συχνά χρειαζόμαστε κάποιον να μας βοηθήσει να μας δείξει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίπλοκο όταν αρχίσετε να προσπαθείτε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας, η οποία για μερικούς μπορεί να διαρκέσει χρόνια ή ακόμα και μια ζωή.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις στρατηγικές και τις τεχνικές συναλλαγών, ρίξτε μια ματιά στα άρθρα μας ή επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας.

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Μάστερ ψυχολογίας συναλλαγών με αυτό το δωρεάν μάθημα συναλλαγών forex

πλοίαρχος ψυχολογίας συναλλαγών με την εκπαίδευση των συναλλαγών

Ενώ θα μπορούσατε να ξοδέψετε 42,50 $ σε μια έκδοση σκληρού εξώφυλλου ή 17,99 $ σε μια έκδοση Kindle αυτού του βιβλίου, εγγραφείτε στο δωρεάν μάθημα διαπραγμάτευσης συναλλάγματος, ο Ultimate Guide To Forex Trading, θα μπορούσε να είναι μια πολύ σοφότερη επενδυτική επιλογή.

Κανονικά θα σας κοστίσει 2.500 £, αλλά μπορείτε πάρτε το δωρεάν.

Θα μάθετε τα εξής:

 • Ίδρυμα στο Forex Trading
 • Μηχανικές συναλλαγών Forex
 • Προχωρημένη Ανάλυση στο Forex
 • Προηγμένες στρατηγικές συναλλαγών Forex

Το μάθημά μας έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία μπορείτε να μελετήσετε όποτε θέλετε όπου θέλετε.

Μπορείτε να τα πάρετε όλα στο διαδίκτυο με υλικό ανάγνωσης όπως PDF, διαδικτυακά βίντεο και κουίζ ή μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Λονδίνο.

Εάν το μάθημά σας είναι τόσο καλό, γιατί είναι δωρεάν?

Καλή ερώτηση και η απάντηση είναι αρκετά απλή. οι μεσίτες συνεργατών μας πληρώνουν για αυτό.

Το πληρώνουν επειδή γνωρίζουν ότι οι μορφωμένοι έμποροι διαρκούν περισσότερο από τους άπειρους. Οι άπειροι έμποροι έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν χρήματα και να σταματήσουν νωρίς.

Οι εκπαιδευμένοι έμποροι, από την άλλη πλευρά, είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχημένοι και να συνεχίσουν τις συναλλαγές με τον μεσίτη τους.

Γι ‘αυτό, όλα έχουν να κάνουν με τους μακροπρόθεσμους εμπόρους. Καλύτερα για εσάς, καλύτερα για αυτούς.

Μάθετε περισσότερα για τον απόλυτο οδηγό για τις συναλλαγές Forex εδώ. Εγγραφείτε σήμερα και λάβετε δωρεάν σήματα forex πολύ!

Πηγές:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner