Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

Ethereum kan være en god investering for dig, hvis du er en langsigtet investor!

Cryptocurrency er anonyme, blockchain-baserede digitale penge. Du kender muligvis de mest almindelige Bitcoin- og Ethereum-varianter, men ifølge Coinmarketcap er der over 8.000 kryptovalutaer.

Du kan investere i kryptokurver, men nu er det også muligt at købe standardprodukter og tjenester med kryptokurver. Selvom kryptokurrency er ny og interessant, kan det være risikabelt at investere, så du skal foretage en masse mere analyse, før du investerer i et kryptoaktivt.

Eksperter har blandede synspunkter på kryptokurrencyinvesteringer. Fordi krypto er en risikabel investering med potentiale for intense prisudsving, er visse finansrådgivere skeptiske, når det kommer til investering i krypto.

Mange mennesker har dog svært ved at beslutte, hvilken kryptokurrency der skal bruges. Som nævnt ovenfor er der mere end 8000 kryptokurver. De fleste mennesker kender allerede Bitcoin, men nogle vil begynde at diversificere og se efter større muligheder, såsom Ethereum.

Ethereum er en af ​​de største kryptokurrency på markedet, og det er en kryptokurrency, der fungerer meget unikt sammenlignet med andre kryptokurver. ETH bringer nogle nye og spændende muligheder med sig.

Ethereum Investing: Hvad er det??

Initieret i 2015 med de smarte kontrakter og distribuerede apps kapaciteter, Ethereum er en åben og decentraliseret kryptokurrency computing ramme. ETH eller Ether er platformens lokale blockchain. Ethereum er nu verdens mest populære blockchain. Efter Bitcoin er Ethereum den næststørste aktiekurs blockchain i hele verden.

Investering i Ethereum kan være en investering i finansieringens fremtid. Den intelligente entreprenørplatform blev bygget til at erstatte Wall Streets forældede historie og er allerede begyndt at erstatte selskabsaktier og obligationer med intelligente kontrakttegn inden for visse virksomhedstransaktioner.

Ethereums kapacitet er måske meget mere utrolig end Bitcoin, der fungerer som et forum for udviklere at fortsætte med at udvide og innovere. Det seneste DeFi-mønster er et eksempel. Et ambitiøst nyt initiativ og en udvidelse til finansieringsverdenen bryder ny grund næsten hver nye dag og transformerer markedet for evigt. Det bidrager til moderne kryptomotiver som f.eks "udbytte landbrug" og ”pulje af likviditet."

Mange andre kryptokurver er bygget på Ethereum blockchain. For eksempel er der bygget et nyt ERC-20-token ved navn Yearn Finance eller YFI på Ethereum. De intelligente kontrakter blev bygget til at have digital knaphed for varen og kun 30.000 poletter. Mange har forskellige forsyninger og helt forskellige tilfælde af behov. Ethereum er et af de mest fremtrædende kryptokurrencyprojekter, så investering i Ethereum nu kan føre til stor økonomisk gevinst og investeringsafkast.

Læs mere: En begyndervejledning til Ethereum og tip til investering i ETH

Er Ethereum en god investering? Sådan klarede det sig i 2020?

På grund af Covid-19 var 2020 et år med udfordringer for verden. Kryptovaluta, inklusive Ethereum, faldt i værdi i marts på grund af pandemien, men senere begyndte de at stige i priser.

På den sidste dag i 2020 ramte Ethereum $ 750-mærket, som var det højeste niveau siden marts 2018. Desuden ramte Ethereum sit højeste niveau på 1.826 $ for nylig den 10. februar 2021.

De seneste prisindikatorer antyder, at den næststørste kryptokurrency i verden forventes at teste nye toppe i 2021. ETHs seneste Beacon Chain-implementering og netværksopdatering bragte også en række institutionelle investorer, der er interesserede i at satse Ethereum 2.0 for at gøre mekanismen mere effektiv. ETH har i øjeblikket en markedsværdi på $ 190,57B.

På grund af den stigende interesse for Ethereum 2.0 begyndte en række kryptokurrencyudvekslinger, herunder Binance, at tilbyde ETH-indsatsstjenester. Finance Magnates erklærede tidligere support til ETH-netværket til den nye opdatering fra Gemini-kryptokursudvekslingen.

Da indsatsen reducerer antallet af mønter i omløb, kan Ethereums pris, hvis leverandører falder og efterspørgslen forbliver høj, stige. Lanceringen af ​​Ether fremtidig handel er en anden forklaring, du måske overvejer at være en vellykket indsats. I 2021 sigter den mod at lancere Ether-futureshandel gennem CME Group, verdens største handelssted for derivater.

Selvom Bitcoin er kendt som “digitalt guld”, betragtes Ethereum på grund af dets enorme potentiale som “digital olie.” Den mest anvendte blockchain er Ethereum. Mange kryptoprojekter på netværket er blevet frigivet. For decentrale finansielle applikationer var Ethereum særlig almindelig.

Netværket gennemgik en revision, der vil gøre kryptovirksomheder mere effektive og tiltalende. Efter opdateringen kunne Ether se den bredere accept, der ville hæve prisen.

Med den nye opdatering til Ethereum-netværket er Ether-indsats tilladt. Dernæst vil det være en anstændig investering for dem, der søger efter andre former for at tjene penge ud af deres forretning til deres kryptobesiddelser.

Samlet set var 2020 et godt år for Ethereum, da det havde en betydelig prisstigning, og frigivelsen af ​​Ethereum 2.0 markerer et af det afgørende punkt i Ethereums fremtid.

Investering i Ethereum i 2021? Er det en god idé?

Ifølge kryptoeksperter betragtes Ethereum som en god investering. Et forskningsoplæg udført af økonomen indikerer, at Ethereum er langt mere tilbøjelige til at ekspandere i fremtiden. Prisen på Ethereum forventes at nå $ 5.000 inden udgangen af ​​2021, baseret på "Lang prognose" forudsigelse.

investering i Ethereum har vist sig at være en god beslutning. I 2019 var gennemsnitsprisen på Ethereum $ 125. Prisen fra og med februar 2021 er $ 1.820. På to år steg værdien af ​​ETH 15 gange. Så hvis du havde investeret $ 10.000 i Ethereum tilbage i 2019, ville du lige nu have omkring $ 150.000 i Ethereum.

Men for at vide, om det er en rigtig god idé at investere i Ethereum, skal en grundlæggende betydning af selve Ethereum-blockchain undersøges først..

Ethereum 2.0 blev lanceret i flere faser startende fra fase 0. ETH er symbolet på Ethereum blockchain. Ethereum er faktisk et værktøj til at sikre besparelser, hvis Bitcoin udelukkende er en betalingsform. Mange af dem er teoretisk gode valg inden for langsigtede investeringer.

Ethereum blockchain er protokollen baseret på matematiske regler. I sammenligning med en centralbank eller regering, der hurtigt og pludselig kan ændre kontantforsyningen, er den distribuerende Ethereum-mønt skrevet til en frit læsbar og konsensus-kodning. Denne digitale vare, i stedet for et guld- eller regeringsløfte, bakkes op af de ubrydelige ukrystalliserede blokkæder og den matematiske virkelighed.

Måder at investere i Ethereum

Adgangshindringerne for at starte investering er meget lave for kryptokurrency. En person, der ikke er bekendt med området, vil hurtigt få fat i ETH og begynde at spare ved at hænge på det og håbe på påskønnelse.

Desuden kan en person potentielt foretage en investering i Ethereum og begynde at tjene penge på ETH på en række forskellige måder.

Alt starter med at købe og holde. Dette er en af ​​de mest almindelige strategier for investering i kryptokurrency. Køb og opbevaring af en kryptovaluta er en nem og generelt vellykket måde. Strategien til at købe og bevare er en god, ligetil løsning, men det kan medføre usikkerhed, da kryptovalutaområdet er berømt for sine prissprængstoffer. Kryptovalutaer har en ustabil karakter, på grund af hvilken mange investorer har skuffet væk. Men for nogle har det været en af ​​de mest værdifulde faktorer, som kryptokurver er præget af, og det har tiltrukket dem til at investere.

En anden måde at investere i Ethereum er gennem minedrift. Minedrift med kryptovaluta er en matematisk løsningsmetode. Minedrift er dybest set rygraden i mange kryptokurrency-netværk, da de bruger deres tid til at løse matematiske problemer med computerkraft og til at give netværket “proof-of-work”, der verificerer Ethereum (ETH) transaktioner. Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 med det formål at overgå til “proof-of-stake” kan være en bekymring for minearbejdere, men PoW-minedrift forventes stadig at være praktisk indtil omkring 2023.

Handel med kryptovaluta inklusive Ethereum er begyndt med konventionelle forhandlere ved at dykke ned i eksisterende markeder. Der er også en række handelsmuligheder såsom ETH-futures, hvilket gør det til en af ​​de bedre måder at investere i Ethereum på..

Derivathandel giver handlende mulighed for at høste lige så godt fra træk i opadgående mønstre. Handlende kan drage fordel af lange eller korte positioner uanset hvordan efterspørgslen bevæger sig.

Klar til at investere i ETH?

Fordele og ulemper ved Ethereum

Som ethvert aktiv er der en liste over fordele og ulemper ved Ethereum.

Fordele ved Ethereum:

Hvad er fordelene ved at investere i Ethereum?

Mange kryptoanalytikere mener, at Ethereum har en stor fremtid, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for kryptoinvestorer.

Her er de bedste ting ved Ethereum:

✅ Pålidelighed:

I de sidste tre år har Ethereums etablerede netværk og program været konsekvent. Holdet bag Ethereum lægger en enorm indsats, der gør Ethereum til et af de største projekter i kryptosfæren.

✅ Decentralisering:

Den decentrale struktur er muligvis en af ​​de vigtigste fordele ved Ethereum. Som nævnt er cryptocurrency-teknologi, der oprindeligt blev udviklet til at give et alternativ til konventionelle bankprocesser, decentraliseret og gennemsigtig. Decentraliseret finansiering (DeFi) er en af ​​de faktorer, som kryptokurver er kendetegnet ved, og Ethereum er øverst i DeFi.

✅ Flere virksomheder forfølger Ethereum:

Ethereum understøttes af flere store virksomheder, og Ethereum Enterprise Alliance er en førende Ethereum-trackingorganisation. Når tredjepartsbetingelser fjernes, investerer Ethereum-investorer mere. Finansguruen Andreessen Horowitz er en af ​​de største figurer involveret i Ethereum. Til sammenligning er det faktum, at Ethereum også er en professionel inden for finansiering (ICO’er). Poletterne ERC-20 betragtes også som standarden for fundraising og ICO’er.

✅ Ether er ikke begrænset:

I modsætning til Bitcoin er Ether (ETH) ikke begrænset og er nyttig. Transaktioner inkluderer kontrakter om selvkørende og korte afviklingstider. Interessant nok, når skaberen Vitalik Butterin sagde, at Ethereum hurtigt kunne håndtere mere end en million transaktioner pr. Sekund.

Ulemper ved Ethereum

Her er de svagere dele om Ethereum:

❌ Kritik for langsom vækst

Ethereum er blevet kritiseret for langsom vækst. På randen af ​​DeFi-ekspansion har analytikere stillet spørgsmålstegn ved, om Ethereum kunne få succes under vægten af ​​DeFi. Dette indikerer, at fremskridtene var langsomme og forsinkede med at indføre netværksændringer.

❌ Ulempen ved første motor:

Den første ulempe for mover er erhvervet af Ethereum. Standardbæreren er stadig det ældre netværk. Alle nye nystartede virksomheder lærer også af personalet og er tilstrækkelig fleksible til at muliggøre hurtigere vækst og resultater. På lang sigt kan dette være en ukendt fare. Også velstående virksomheder vil drage fordel af fejl i Ethereum og måske etablere forbedrede netværk.

❌ Det er vanskeligt at skalere Ethereum:

Mens dets forskellige funktioner kan være et lokkende aspekt, tøver nogle investorer simpelthen med at investere i ETH. Til sammenligning skal Ethereum endnu ikke løse problemer relateret til skalering og netværkslatens for at tiltrække yderligere investorer i kryptovalutaer.

Konklusion: Så er Ethereum en god investering?

Ethereum er en af ​​de bedste kryptoer at investere i, ifølge analytikere. Den berømte mønt er lovende, og da DeFi fortsætter med at vokse med Ethereum øverst, kan prisen stige højt i den nærmeste fremtid.

De fleste investeringer kommer ned til risikoen mod belønningsfaktoren. Med andre ord opvejer de potentielle belønninger de mulige konsekvenser af risiciene?

Enkelt sagt er Ethereum investering med lav risiko med masser af potentielle belønninger. Det er noget, du absolut bør undersøge, før du overvejer at tilføje ETC til din portefølje.

Så er Ethereum (ETC) en god investering? Ethereum har faktisk mange fordele, som mange andre kryptokurver ikke har. Det faktum, at Decentralized Finance (DeFi) er en af ​​de faktorer, som kryptokurver er kendetegnet ved, og Ethereum er øverst i DeFi, betyder, at der er meget plads til vækst i Ethereum-prisen og gør det til en god mønt at investere i.

Investering i Ethereum er en klog beslutning. Hvis du vil være en del af DeFi-udvidelsen, er Ether det rigtige valg for din portefølje.

Nu ved du, at Ethereum kan være en god investering. Hvis du føler dig inspireret nok til at begynde at investere i ETC, eller hvis denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden, kan du være glad for at vide det eToro giver mulighed for at investere i kryptoaktiver.

eToro – Den bedste platform til at købe Cryptos

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Cryptocurrency er anonyme, blockchain-baserede digitale penge.
  • Det er også muligt at købe standardprodukter og -tjenester med kryptokurver, men du kan også investere i kryptokurver inklusive Ethereum.
  • Ethereum er en af ​​de største kryptokurver på markedet, og det er en valuta, der fungerer meget unikt i forhold til andre kryptokurver.
  • Investering i Ethereum kan være en investering i finansieringens fremtid.
  • Ethereums kapacitet er måske meget mere utrolig end Bitcoin, der fungerer som et forum for udviklere at fortsætte med at udvide og innovere.
  • Et forskningspapir udført af The Economist indikerer, at Ethereum er langt mere tilbøjelige til at ekspandere i fremtiden.
  • Du kan investere ethvert beløb i Ethereum. Du kan starte med så lidt som $ 25 for eksempel.
  • Da DeFi fortsætter med at vokse med Ethereum øverst, kan Ethereum være en af ​​de bedste investeringer, man kan foretage sig på kryptomarkedet lige nu.

FAQ

Er det værd at investere i Ethereum?

Baseret på den bekvemme adgang til detailkøbere og dens fortsatte vækstudsigter, foretager Ethereum en fremragende investering.

Hvad er minimumsbeløbet for at investere i Ethereum?

Der er nogle platforme, såsom eToro, der giver brugerne mulighed for at lægge så lidt som $ 25 for at komme i gang i Ethereum.

Skal jeg investere i Ethereum nu?

Når du vil investere i en hvilken som helst kryptovaluta, skal du altid lave din egen research. Ethereum er en af ​​de bedste kryptokurver med potentiale til at vokse i pris i den nærmeste fremtid.

Hvor skal man investere i Ethereum?

eToro er det mest lukrative alternativ. Den prestigefyldte prishandelsplatform giver handlende mulighed for at oprette en portefølje, der fungerer som en one-stop-shop for handlende, der finder eksponering for kryptokurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner