Bitcoin Era Review: Onko se huijaus vai legit?

Mikä on Bitcoin Era?

Bitcoin Era on edistynyt kaupankäyntitekniikka, joka helpottaa bitcoinin ja muiden merkittävien kryptovaluuttojen automaattista kaupankäyntiä. Tämä kaupankäyntitekniikka käyttää tilastollisia algoritmeja vertaamaan suuria määriä historiallisia ja tuoreita tietoja. Sitten se soveltaa näitä tietoja nykyisille kryptovaluuttamarkkinoille käyttämällä markkinoiden suuntauksia ennustamaan kannattavia kauppoja.

Kuinka Bitcoin Era toimii?

Se toimii muodostamalla yhteyden erilaisiin kryptovaluutta-välittäjiin kaupan helpottamiseksi. Teknologia laskee ensin optimaaliset saapumis- ja poistumispisteet tietyn kryptovaluuttaomaisuuden kauppaa varten ja lähettää sitten nämä tiedot yhteistyökumppanille välittäjälle API: n avulla. Saatuaan kaupankäyntisignaalin välittäjä suorittaa automaattisesti asetettujen kriteerien mukaisesti.

Lisäksi tekniikka mahdollistaa manuaalisen kaupankäynnin käyttäjilleen. Sen avulla käyttäjä voi syöttää kaupankäynnin parametreja, mukaan lukien salausvaluutta, määrä, jonka kauppias haluaa sijoittaa, tappion pysäyttäminen ja kaupankäyntistrategia. Kun markkinaolosuhteet muuttuvat vastaamaan käyttäjän vaatimuksia, Bitcoin Eran älykäs algoritmi sijoittaa kaupan.

Kuinka avata tili Bitcoin Era -palvelussa

Vaiheet ansaita rahaa Bitcoin Era -palvelulla ovat yksinkertaisia. Sijoittajat luovat vain (maksuttoman) tilin tarkalla käyttäjäprofiililla, kun olet hyväksynyt sen, teet talletuksen ja aloitat kaupankäynnin.

Vaihe 1: Tilin rekisteröinti ja vahvistus

Bitcoin Era -tilin luominen on yksinkertainen ja helppo prosessi, joka kestää muutaman minuutin. Aloita luomalla ilmainen tili alla olevan lomakkeen avulla. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen sinulle osoitetaan henkilökohtainen välittäjä, joka opastaa sinut määritysprosessissa:

Vaihe 2: Rahoitus

 Voit valita harjoittelutilin perehtyäksesi kryptovaluuttakaupan perusteisiin. Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan kaupankäyntiin. Tätä varten sinun on rahoitettava tilisi vähintään 250 £ / 250 € sijoituksella. Talletuksen tekeminen Bitcoin Eraan on erittäin helppoa: Sivusto tarjoaa useita maksuvaihtoehtoja, kuten MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller ja Skrill. Olemme erityisen vaikuttuneita tästä palvelusta, koska useiden maksuvaihtoehtojen avulla käyttäjät voivat osallistua kaikkialta maailmasta, jossa Bitcoin Era on käytettävissä. Bitcoin Eran enimmäistalletus on 15 000 €.

Vaihe 3: Esittelykauppa

Demokauppa on ominaisuus, jonka avulla voit harjoitella kauppaa väärennetyllä rahalla. Voit tutustua alustaan ​​ja kryptovaluuttamarkkinoihin ennen kaupankäyntiä oikealla rahalla. Kun olet mukava käydä kauppaa, voit tallettaa vähintään £ 250 / € 250 aloittaaksesi kaupankäynnin live-tilillä.

Vaihe 4: Live-kaupankäynti

Kun olet tutustunut Bitcoin Era -alustan toimintaan ja talletus on tehty Bitcoin Era -tilillesi, voit nyt aloittaa kaupankäynnin.

Hyödyt ja haitat Bitcoin Era

Bitcoin Era luotiin ja käynnistettiin vuonna 2019; siinä on järjestelmä, joka suorittaa tapahtumia nopeammin kuin tavalliset kryptovaluuttamarkkinaprosessit. Olemme kuitenkin huomanneet, että sillä on myös joitain haasteita. Olemme tehneet yhteenvedon PRO: sta ja Consista sinulle ja kehotamme sinua jatkamaan tämän kaupankäyntiteknologian jatkotutkimusta ennen kuin aloitat kaupankäynnin.

Plussat Haittoja
✔️ Helppo rekisteröinti- ja vahvistusprosessi ❌ Rajoitetut kryptovaluuttaoptiot
✔️ Muokattavat kauppa-asetukset ❌ Ei mobiilisovellusta
✔️ Ei piilotettuja maksuja, palkkioita ja välittäjäpalkkioita ❌ epämääräisiä ja joskus harhaanjohtavia tietoja verkkosivustolla
✔️ Maksut ovat käytettävissä päivittäin, koska nostoja ei ole rajoitettu ❌ Nimellään on useita verkkosivustoja, joten sen aitoutta on vaikea tarkistaa
✔️ Kaupat tehdään vain CFD-välittäjillä, joten kaikki liiketoimet tapahtuvat fiat-valuutassa eikä kryptovaluutassa. ❌ Verkkosivusto vaatii palkintovoittoja, mutta todisteita ei ole löydetty.

Tärkeitä ominaisuuksia Bitcoin Era

Bitcoin Era -alusta on varustettu upeilla ominaisuuksilla, jotka tekevät live-kaupankäynnistä menestyksen. 

 1. Maksut: Bitcoin Era tarjoaa nopeita maksuja. Kaikki varat ja voitot voidaan nostaa napin painalluksella. Voit siirtää voittosi tai kaupankäyntipääomansi suoraan pankkitilillesi.
 2. Systeemi ei myöskään aseta mitään rajoituksia nostojesi suhteen, ja maksuihin pääsee käsiksi päivittäin. On syytä huomata, että Bitcoin Era ei tarjoa maksuja bitcoinissa tai muissa kryptovaluutoissa, koska se käy kauppaa vain CFD-välittäjien kanssa.
 3. Kryptovaluuttaparit: On helpompaa ansaita enemmän rahaa sijoittamalla Bitcoin Eraan; huomasimme, että kaupankäyntialusta tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa automaattisia kauppoja eri valuuttapareilla, kuten BTC / USD, BTC / EUR jne..
 4. Talletukset ja nostot: Varoja voidaan tallettaa ja nostaa milloin tahansa päivästä, koska järjestelmä on aina käytössä. Nosto tapahtuu välittäjän tilillä. Vaikka nostorajoituksia ei ole rajoitettu, rahojen saapuminen tilillesi kestää jopa 36 tuntia.
 5. Todentamisjärjestelmä: Vahvistusjärjestelmää parannetaan sen varmistamiseksi, että kaikki tilinhaltijoiden antamat tiedot ovat oikeita. Tämä estää maksuviivästykset tai nostot ja vähentää myös petosten mahdollisuutta.
 6. Ammattimaiset välittäjät: Sen varmistamiseksi, että kaikki käyttäjät ansaitsevat paljon rahaa Bitcoin Era -käyttöjärjestelmällä, järjestelmää valvovat ammattimaiset välittäjät, jotka vet-kauppaa valitsevat kaupankäyntiteknologian avulla..
 7. Asiakaspalvelun tukipalvelu: Help desk on kaikkien käyttäjien käytettävissä 24/7; testasimme tukipalvelun ja voimme vahvistaa, että se on reagoiva. Olemme iloisia tästä ominaisuudesta, koska jokainen voi saada opastusta ja tukea, kun heillä on ongelmia.

Joitakin koulutusvinkkejä aloittelijoille 

On tärkeää tehdä joitain tutkimuksia ennen salausvaluuttakauppaa. Salaus on monimutkainen ja joskus epävakaa markkina, ja jopa kokeneiden kauppiaiden tulisi toimia varoen, ennen kuin he luottavat varoihinsa kaupankäyntitekniikkaan. Tässä on asiantuntijatiimimme neuvoja kaikille, jotka pääsevät automaattiseen kaupankäyntiin:

 1. Opi kaupankäynnistä ennen kaupankäyntiteknologian käyttöä Ihmisille, jotka ovat uusia kaupankäynnissä, on tärkeää oppia yksityiskohdista, joihin se liittyy – vaikka käyttäisivät kaupankäyntitekniikkaa. Tämän avulla voit tutustua strategioihin, kuten limiittien asettamiseen ja tappioiden pysäyttämiseen varojesi suojaamiseksi ja paremman kaupankäyntistrategian luomiseksi.
 2. Lisätietoja kryptovaluutasta. Kryptovaluutta on monimutkainen omaisuus, ja on tärkeää ymmärtää kaupankäynnin perusteet ennen rekisteröitymistä kaupankäyntitekniikkapalveluun.
 3. Tutkimusmarkkinoiden trendit: Rekisteröidy digitaalisille foorumeille, joissa salausvaluuttamarkkinoita analysoidaan, ja pysy ajan tasalla nykyisistä trendeistä. Keräämiesi tietojen avulla on helpompaa tietää, milloin sinun pitäisi investoida enemmän saadaksesi merkittäviä voittoja kaupoista.
 4. Aloita esittelytilillä. Kaupankäyntiteknologiapalvelujen avulla käyttäjät voivat aloittaa kaupankäynnin demotilillä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alustaan ​​vaarantamatta ansaittua rahaa. 
 5. Rakenna salkku vähitellen ajan myötä. Parhaat kaupankäyntistrategiat ovat pitkäaikaisia, ja ne perustuvat jatkuvaan kasvuun pitkällä aikavälillä. On aina parasta aloittaa kokemuksesi täydellisellä kaupankäyntialustalla, kuten Bitcoin Era, minimitalletuksella 250 dollaria. Ensimmäisen voiton ansaitsemisen jälkeen voit lisätä investointejasi vähitellen ajan myötä, kun sinulla on parempi käsitys siitä, miten automaattinen kaupankäynti salausvaluuttajärjestelmät toimivat.
 6. Sijoita vain mitä voit menettää. Kaikkien omaisuuserien kaupankäynnin tärkein sääntö on sijoittaa vain se, mitä sinulla on varaa menettää. Ei ole taattua kaupankäyntistrategiaa, ja yksittäisille kauppiaille on aina olemassa riski, joten älä sijoita kaikkea rahaa kaupankäyntitekniikalla.

Onko julkkikset tukeneet Bitcoin Eraa?

On väitetty, että kansainväliset julkkikset ovat hyväksyneet Bitcoin Eran. Päätimme tutkia jokaisen tapauksen, jossa julkkis on ollut linkki Bitcoin Eraan tai mihin tahansa muuhun salauskauppasovellukseen.

Tukeeko Gordon Ramsay Bitcoin Eraa?

Gordon Ramsay on yksi kuuluisimmista kokkeista maailmassa. Multi-Michelin-tähdellä merkityllä brittiläisellä kokilla, ravintoloitsijalla, kirjailijalla ja televisiohenkilöstöllä on valtava tuotemerkki, joten hänen hyväksyntänsä antaisi tuotteille uskottavuutta. Tutki verkkoa ja YouTubea saadaksemme selville, onko hän hyväksynyt Bitcoin Eran, valitettavasti emme löytäneet mitään. Joten huhut ovat vääriä.

Tukeeeko Peter Jones Bitcoin-aikakautta?

Peter Jones on brittiläinen liikemies ja reality-tähti suositussa sijoitusohjelmassa Dragons Den ja amerikkalaisessa TV-ohjelmassa American Inventor. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu lähes 500 miljoonaksi dollariksi, joten jos joku hänen taloudellisesta asemastaan ​​kannattaa sijoitustuotetta, monet ihmiset investoivat siihen. Etsimme tapauksia, joissa Peter Jones on tukenut Bitcoin Eraa, mutta emme löytäneet mitään.

Hyväksyykö Elon Musk Bitcoin-aikakauden?

Elon Musk on eksentrinen miljardööri, jolla on kolme kansallisuutta, eteläafrikkalaiset, kanadalaiset ja amerikkalaiset. Hän on mies Teslan ja SpaceX: n takana. Elon Muskin twiitit vaikuttavat osakemarkkinoihin, jos hän hyväksyisi Bitcoin Eran, se olisi kaikkialla uutisissa ja Bitcoin Era -sivusto kaatuisi. Etsimme Internetistä päteviä todisteita siitä, että Elon Musk tuki Bitcoin Eraa, emme taaskään pystyneet vahvistamaan näitä väitteitä.

Suositteleeko Trevor Noah Bitcoin Eraa?

Trevor Noah on eteläafrikkalainen koomikko, poliittinen kommentaattori, näyttelijä ja suositun amerikkalaisen The Daily Show -esitysohjelman isäntä. On ollut huhuja siitä, että Trevor Noah käyttää Bitcoin Eraa Internetissä kiertävien mainosten vuoksi siitä, että Trevor rikastuu Bitcoinin takia. On yleisesti tiedossa, että Trevor Noahsin varallisuuden lähde on hänen sopimuksensa The Daily show ja hänen komediakiertueensa. Sijoittaako Trevor Noah bitcoiniin vai ei, ei ole julkista tietoa. Ei voida vahvistaa, että hän käyttää Bitcoin Eraa.

Käyttääkö Kate Winslet Bitcoin Eraa?

Kate Winslet on kuuluisa brittiläinen näyttelijä, joka tunnetaan työstään Titanicissa ja ajan draamoissa. Haut ovat lisääntyneet ihmisiltä, ​​jotka ihmettelevät, tukeeko Kate Winslet mitä tahansa kehittynyttä kryptovaluuttakauppaa. Olemme tutkineet emmekä löytäneet todisteita siitä, että Kate Winslet olisi hyväksynyt mitään kaupankäyntialustaa.

Holly Willoughby ja Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby on brittiläinen kirjailija, malli ja TV-juontaja elokuvissa This Morning and Dancing on Ice. Kuten muutkin tämän luettelon julkkikset, on väitetty, että hän tukee edistynyttä salaustuotesovellusta, mutta ei ole todisteita tämän tukemisesta.

Käyttääkö Patrice Motsepe Bitcoin Eraa?

Patrice Motsepe on yksi rikkaimmista eteläafrikkalaisista, ja sen nettovarallisuus on yli 1,6 miljardia dollaria. Hän teki varallisuutensa kaivostoiminnastaan. Hän on perustaja ja hallituksen puheenjohtaja African Rainbow Mineralsille, joka on kiinnostunut kulta-, rautametalli-, epämetalli- ja platina-aloista. Hän on ansainnut rahansa perinteisestä liiketoiminnasta, emme löytäneet todisteita hänen osallistumisestaan ​​Bitcoiniin tai Bitcoin Eraan.

Käyttääkö Aliko Dangote Bitcoin Eraa?

Aliko Dangote on nigerialainen miljardööri ja Afrikan rikkain mies, jonka arvo on yli 8,5 miljardia dollaria. Hän on teollisuusryhmittymän Dangote Groupin perustaja ja puheenjohtaja. Koska hän on Afrikan rikkain mies, hänestä tulee kuuluisa, mikä saa ihmiset haluamaan yhdistää tuotteita hänen kanssaan varsinkin jos tuotteilla on jotain tekemistä rahan ansaitsemisen kanssa. Jos Afrikan rikkain mies sijoittaa bitcoiniin, muut afrikkalaiset haluavat sijoittaa myös bitcoiniin toivoen keräävänsä osan nettovarallisuudestaan. Valitettavasti ei ole todisteita siitä, että Aliko Dangote käyttää Bitcoin Eraa vai sijoittako hän Bitcoiniin.

Vaikka mikään julkkisten hyväksyntä ei ole kirjautunut sisään, on tärkeää huomata, että Bitcoin Era -kehittäjät eivät todellakaan esittäneet mitään väitteistä. Tytärmarkkinoijat käyttävät julkkisnimiä klikkaussyötinä. Bitcoin Era -järjestelmä tarjoaa mitä se sanoo voivansa tehdä.

Mitä julkkikset todella sanovat bitcoinista

Bitcoin on viime vuosikymmenen parhaiten menestynyt omaisuusluokka, ja tällaisilla tuloksilla se on herättänyt miljonäärien huomion kuuluisuuksien ja liikemiehien muodossa. Se kirjaimellisesti muuttaa tapaa, jolla suhtaudumme rahaan ja sitä. Tässä on kuuluisa sanottava bitcoinista ja kryptovaluutoista:

1. “Valuuttaa on kolme aikakautta: hyödykepohjainen, poliittinen ja nyt matematiikkaan perustuva.” – Chris Dixon (Ebunchin omistaman Hunchin perustaja, McAfeen omistaman SiteAdvisor: n perustaja)

2. “Koko vikaluokat puuttuvat.” – Dan Kaminsky (Ciscon ja Avayan tietoturva-asiantuntija)

3. “Se on rahaa 2.0, valtava valtava kauppa.” – Chamath Palihapitiya (AOL-pikaviestimen edellinen johtaja)

4. “Et voi pysäyttää esimerkiksi Bitcoinia. Se on kaikkialla, ja maailman on sopeuduttava. Maailman hallitusten on sopeuduttava. ” – John McAfee

5. “Bitcoin on täällä jäädäkseen. Hakkerikauhua olisi jokaiselle, joka yritti ottaa luottoa kryptovaluutan patenttiin. Enkä halua olla hakkereiden raivoissaan. ” – Adam Draper

6. “Jos Mt.Goxin romahduksesta on saatu yksi positiivinen poisto, se on uuden sukupolven Bitcoin-yritysten halukkuus työskennellä yhdessä varmistaakseen Bitcoinin tulevaisuus ja asiakasvarojen turvallisuus.” – Brian Armstrong (Coinbasen toimitusjohtaja)

7. “Bitcoin näyttää olevan erittäin lupaava idea. Pidän ajatuksesta perustaa tietoturva olettamaan, että rehellisten osallistujien suorittimen teho on suurempi kuin hyökkääjän. Se on hyvin moderni käsitys, joka hyödyntää pitkän hännän voimaa. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin mahdollistaa tietyt käyttötavat, jotka ovat hyvin ainutlaatuisia. Mielestäni se tarjoaa mahdollisuuksia, joita mikään muu valuutta ei salli. Esimerkiksi kyky käyttää kolikkoa tapahtuu vain, kun kaksi erillistä osapuolta suostuu käyttämään kolikkoa; kolmannen osapuolen kanssa, joka ei voinut paeta itse kolikon kanssa. ” – Pieter Wuille

9. “Hei, tämä on tietysti erittäin mielenkiintoinen aika olla Bitcoinissa juuri nyt, mutta jos kaverit haluavat kiistellä, onko tämä todellisuutta vai ei, yksi Bitcoin ruokkii yli 40 kodittomia Pensacolassa juuri nyt. Jos haluat todisteita siitä, että Bitcoin on todellinen, lähetä ne minulle, minä nostan ne pois ja ruokin kodittomia ihmisiä. ” – Jason King

10. “Blockchain on tekniikka. Bitcoin on vain potentiaalinsa ensimmäinen valtavirran ilmentymä. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin luotiin palvelemaan erittäin poliittista tarkoitusta, ilmaista ja sensuroimattomaa verkkoa, johon kaikki voivat osallistua tasavertaisesti.” – Amir Taaki

12. “Kun arvo nousee, päät alkavat kääntyä ja epäilijät alkavat pehmentyä. Uuden valuutan perustaminen on helppoa, kuka tahansa voi tehdä sen. Temppu saa ihmiset hyväksymään sen, koska niiden käyttö antaa “rahalle” arvon. ” – Adam B.Levine

13. “Bitcoin on ytimessä älykäs valuutta, jonka ovat suunnitelleet hyvin eteenpäin ajattelevat insinöörit. Se poistaa pankkien tarpeen, eroon luottokorttimaksuista, valuutanvaihtomaksuista, rahansiirtomaksuista ja vähentää lakimiesten tarvetta siirtymävaiheessa – kaikki hyvät asiat. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin ja sen takana olevat ajatukset häiritsevät perinteisiä käsitteitä valuutasta. Loppujen lopuksi valuutta on sille parempi. ” – Edmund C.Moy

15. “Potentiaalia on niin paljon, … odotan vain, että siitä tulee miljardin dollarin teollisuus.” “Vau, Silk Road todella toimii” – Charlie Shrem

Julkkikset, jotka ovat mukana salausprojekteissa

Julkkis Salausprojektit
Richard Branson Richard Branson on tiettävästi investoinut 30 miljoonaa dollaria BitPay-palveluun.
Mel B. ilmoitti aikovansa hyväksyä Bitcoin-maksut uudesta singlestään.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher on ollut Bitcoinin puolustaja ja sijoittanut urheiluvedonlyönnin lohkoketjuun, Unikrniin
William Shatner Mukana Solar Alliancen, Vancouverissa sijaitsevan yrityksen, joka ylläpitää aurinkoenergialla toimivaa bitcoin-kaivostilaa
Mike Tyson Tyson lanseerasi oman linjansa Bitcoin-pankkiautomaateista Las Vegasissa vuonna 2015.
50 senttiä Myy albumin salauksen nimeksi: pitämällä sitä ja unohtamatta sitä
Gwyneth Paltrow Liittyi Bitcoin-lompakon käynnistyksen Abraan neuvonantajana Apple-sarjan jaksossa Planet of the Apps.
Snoop Dogg Vuonna 2017 Snoop Doggille lahjoitettiin nuorten jalkapallo-ohjelmalle 1500 yrityksen SparkleCOIN-arvoa noin 55 500 dollarin arvosta..
Dennis Coles Dennis Coles ilmoitti investoinnistaan ​​cryptocurrency -maailmaan Cream Capital -yrityksen perustajana. Yritys pyrkii rakentamaan blockchain-pankkiautomaatin verkon helpottamaan kolikoiden, kuten Ethereumin ja bitcoinin, käyttöä.
Jamie Foxx Jamie Foxx hyppäsi salausvaluuttaan, kun hän aloitti ilmaisen kryptovaluuttakauppapörssin, Cobinhoodin, symbolisen myynnin edistämisen
Richard Sherman Richard Sherman ilmoitti Facebookissa, että hänen virallinen verkkokaupansa alkaisi hyväksyä bitcoin-maksuja kutsumalla sitä “tulevaisuuden valuutaksi”.
Johnny Depp Syksyllä 2018 näyttelijästä tuli kumppani TaTaTu blockchain -aloituksessa, joka käsittelee elokuvien tekemistä.
Luis Suarez Luis Suarez haluaa nyt myös ansaita rahaa ennustamalla kuka voittaa ottelun. Uruguayn jalkapallotähti kutsui 25 miljoonaa seuraajaansa Instagramissa mukaan liittymään Ethereum-pohjaiseen Stox-ennakointimarkkina-alustaan ​​ja tekemään ennusteensa US Openille
Lothar Matthaus Lothar Matthaus liittyi jalkapallolähettilääksi, koska, kuten hän totesi, hajauttamalla kykyjenetsintää TokenStarsilla on suuri potentiaali varmistaa, että näemme uudet maradonat ja ronaldot lähitulevaisuudessa.
Gianluca Zambrotta Hän on keskittynyt jalkapalloseuran valmentamiseen Kiinassa ja salausmaailmassa TokenStars-jalkapallolähettiläänä.
Redfoo Hän on kooderi, joka työskentelee Ethereum-projektissa! Hän on hyvin mukana blockchainissa ja lahjoitti useita henkilökohtaisia ​​esineitä TokenStars Crypto Christmas Charity Auction -tapahtumaan.
Roger Ver Tällä hetkellä hän on mukana lukuisissa projekteissa, kuten Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger lahjoitti t-paitansa TokenStarsin Crypto Charity Auction -tapahtumaan.
Tommy Haas On TokenStarsin tennislähettiläs.

Bitcoin Era Review: Tuomiomme

Bitcoin Era -sovellus on luotu käyttämällä kehittyneintä ohjelmointia, jota kaupankäynti on koskaan nähnyt. Ohjelmisto on markkinoiden edellä 0,01 sekunnilla. Tämä “aikahyppy” tekee ohjelmistosta johdonmukaisimman kauppasovelluksen planeetallamme. 

Voimme vakuuttavasti todeta, että Bitcoin Era on loistava kaupankäyntialusta, joka voi auttaa käyttäjiä ansaitsemaan voittoja päivittäin. Aloittaminen on melko helppoa nopealla rekisteröinti- ja vahvistusprosessilla, jonka avulla voit aloittaa kaupankäynnin alle 3 minuutissa. Alustalla navigoinnissa ei kohdattu mitään ongelmia, mikä on erittäin tärkeä tekijä salauskaupan maailmassa. Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja 24/7 asiakaspalvelu on valmiina auttamaan, jos käyttäjillä on kysymyksiä tai ongelmia. 

Löysimme myös todisteita siitä, että järjestelmän hallinnoinnista vastaavat kehittäjät ovat sitoutuneet tarjoamaan alustalla riittävän verkkoturvallisuuden käyttäjätietojen ja varojen suojaamiseksi. Maksujärjestelmä on myös avoin ja tarkka.

Bitcoin Era on laillinen kaupankäyntitekniikka, ja jos aiot käyttää sitä, paras tapa lähestyä sitä on tukityökalu kaupankäyntistrategian parantamiseksi. Kun opit lisää kaupankäynnistä ja kryptovaluutasta, voit asettaa tilillesi parametreja, jotka voivat auttaa vähentämään riskiä ja tuottamaan korkeamman tuoton. 

UKK

Voinko vetää Bitcoineja järjestelmästä?

Ei, tämä ei ole mahdollista, järjestelmä muuntaa ansaitut Bitcoins paikalliseksi valuutaksi lähetetään pankkitilillesi.

Voinko valita välittäjän Bitcoin Era -tililleni?

Ei, tämä ei myöskään ole mahdollista, järjestelmä linkittää tilit automaattisesti välittäjiin. Olemme kuitenkin vahvistaneet, että kaikki Bitcoin Eraan liittyvät välittäjät ovat kokeneita ja luotettavia. Tiedämme, että heihin voidaan luottaa varmistamaan, että kaupankäyntitekniikan tekemistä kaupoista saadaan suurin mahdollinen voitto.

Onko tämä kuin MLM tai Affiliate Marketing?

Ei, Bitcoin Era ei ole kuin MLM, tytäryhtiömarkkinointi tai mikä tahansa muu siellä. Ohjelmisto voittaa kaupat 99,4% tarkkuudella.

Mikä on enimmäismäärä, jonka voin tehdä?

Bitcoin Era -sivuston mukaan voittosi ovat rajattomat Bitcoin Era -palvelussa ja jotkut jäsenet ansaitsivat ensimmäisen miljoonansa vain 61 päivässä.

Kuinka monta tuntia päivässä minun täytyy työskennellä?

Jäsenet työskentelevät keskimäärin 20 minuuttia päivässä tai vähemmän. Tämä johtuu siitä, että ohjelmisto hoitaa kaupankäynnin, “työn” määrä on vähäinen.

Kuinka paljon ohjelmisto maksaa?

The Bitcoin Era -jäsenet saavat kopion patentoidusta ohjelmistosta ilmaiseksi.

Onko mitään maksuja?

Ei ole piilotettuja maksuja, välittäjäpalkkioita tai palkkioita. Kaikki rahasi ovat 100% sinun ja voit nostaa ne milloin tahansa valitsemasi ajan viipymättä.

Kryptovaluuttaehtojen sanasto

Bitcoin Bitcoinin on ilmoitettu olevan maailman suosituin kryptovaluutta. Bitcoin toimii Bitcoin Blockchainilla ja on hajautettu valuutta, joka toimii keskuspankeista ja viranomaisista riippumattomasti
Ethereum Ethereum, kuten Bitcoin, on hajautettu kryptovaluutta. Täällä sijoittajat voivat siirtää ja vaihtaa arvoa.
Litecoin Litecoin on myös kryptovaluutta ja Bitcoinia peilava lohkoketju.
Vaihto Salausvaihto on pohjimmiltaan online-foorumi, jossa salaussijoittajat voivat vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja muihin kryptovaluuttoihin.
Bitcoin-kaivos Bitcoin-kaivostoiminta tapahtuu, kun Bitcoin-tapahtumat tarkistetaan ja vahvistetaan ennen niiden lisäämistä Bitcoin Blockchainiin.
Salauslompakko Salauslompakko on ohjelmisto, joka tallentaa sijoittajien yksityiset ja julkiset avaimet. Sen avulla käyttäjät voivat myös siirtää, vastaanottaa, käyttää, tallentaa ja tarkistaa saldonsa.
Kiertävä tarjonta Tämä viittaa tietyn kryptovaluutan tai rahakkeiden määrään, jotka ovat julkisesti saatavilla ja liikkuvat markkinoilla ostajien ja myyjien välillä.
Markkina-arvo Markkina-arvo viittaa kaikkien markkinoilla käytettävissä olevien kryptovaluuttojen markkina-arvoon päivässä.
Altcoins Bitcoin oli ensimmäinen ja menestynein salausvaluutta. Kaikki muut kolikot on ryhmitelty yhteen altcoinien luokkaan.
Estä Explorer Online-työkalu kryptovaluutan lohkoketjun tutkimiseen ja analysointiin.
Estä korkeus Lohkon korkeus viittaa lohkoketjuun kytkettyjen lohkojen määrään.
Estä palkinto Kannustin, joka annetaan bitcoin-kaivosmiehelle, joka on onnistuneesti laskenut hashin (todentamisen) lohkossa.
Ketjun yhdistäminen Yhden kryptovaluutan siirtäminen toiseen. Tämä edellyttää, että tapahtuma on jätettävä kahteen erilliseen lohkoketjuun.
Konsortio Blockchain Yksityisomistuksessa oleva ja käyttämä lohkoketju.
Salaus Tietojen salaus ja salauksen purku.
Hajautettu autonominen organisaatio Viittaa organisaatioihin, joita tietokoneohjelmat tai ohjelmistot hoitavat inhimillisen panoksen sijaan. Tältä osin ei ole keskusviranomaista.
Tunnus Tunnukset liittyvät vahvasti ICO: han, ja ne rakennetaan usein aiemmin luotujen älykkäiden sopimusten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, standardien mukaan..
ICO Tämä tarkoittaa alkuperäistä kolikoiden tarjoamista ja viittaa uuteen häiritsevään menetelmään hankkeiden rahoituksen saamiseksi.
Haarukka Salausvaluutan kannalta haarukka on tapahtuma, jossa olemassa oleva kryptovaluutta jakautuu koodin kahteen muunnelmaan.
Lompakko Kryptovaluutan lompakko on ensisijainen tapa kryptovaluutan omistajille pääsy kolikoihinsa.
Kuuma ja kylmä varastointi Tämä viittaa johonkin tiettyyn lompakkoon. Hot storage tarkoittaa lompakkoa, johon pääsee Internet-yhteydellä, kun kylmävarastointi tarkoittaa lompakon säilyttämistä offline-tilassa erillisellä laitteella..
Escrow Escrow on rahoitusjärjestely, jossa kolmas osapuoli omistaa ja säätelee kahden tietyn liiketoimen osapuolen edellyttämien varojen maksamista..
Älykäs sopimus Ethereum-lohkoketju sallii koodin asentamisen siihen älykkään sopimuksen muodossa. Tämä sopimus on pohjimmiltaan joukko matemaattisia sääntöjä, jotka sanelevat liiketoimien toiminnan
Työtodistus (PoW) Jotta prosessit voidaan vahvistaa ja lisätä Blockchain-pääkirjaan, on olemassa useita lähestymistapoja, jotka on kehitetty tämän prosessin loppuun saattamiseksi.
Panoksen todistus (PoS) PoS-pohjaisissa kryptovaluutoissa seuraavan lohkon luoja valitaan satunnaisen valinnan ja rikkauden tai iän eri yhdistelmien avulla.
Todistus tärkeydestä (POI) Tämä on todistustyyli, jonka kolikko NEM on edelläkävijä kolmanneksi vaihtoehdoksi PoW: lle ja PoS: lle.
TA Lyhyesti teknisen analyysin tai kolikkoarvojen analyysin perusteella, joka perustuu historiallisiin hintaliikkeisiin ja hienostuneisiin indikaattoreihin.
Solmu tietokone, joka on kytketty tietyn kryptovaluutan verkkoon.
Kaivostoiminta Kaivostoiminta on prosessi, jolla vahvistetaan uudet tapahtumat cryptocurrencies-hajautetusta pääkirjasta.
Moonshot Tämä viittaa kryptovaluutta ampumiseen dramaattisesti ylöspäin.
Karhu- ja härkämarkkinat Härkämarkkinoilla tarkoitetaan hintojen nousua ja optimistista ilmapiiriä, joka kannustaa ostamaan. Karhumarkkinoita pidetään päinvastoin kuin härkämarkkinat, ja hintakehitys on laskeva ja myyntiä kannustava pessimistinen ilmapiiri
Valas Tarkoittaa henkilöä, jolla on suuri määrä kryptovaluutta
HODL Viittaa passiiviseen sijoitusstrategiaan, jossa markkinoiden turbulenssi jätetään huomiotta ja odotetaan pitkän aikavälin tuottoa.

Muut kehittyneet kaupankäyntijärjestelmät

Salauskauppias Bitcoin-reikä Bitcoin-elämäntapa Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin-vallankumous Bitcoin-voitto Bitcoin-koodi

Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun sisältöä ei pidä pitää taloudellisena neuvona. Se on tarkoitettu vain tiedoksi. Älä koskaan sijoita sitä, mitä sinulla ei ole varaa menettää. Tutki aina niin paljon kuin mahdollista ennen minkään taloudellisen päätöksen tekemistä ja ota yhteyttä sertifioituun taloudelliseen neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner