Vad kommer att driva Ripple XRP-priset 2021?

En analytisk guide för att investera i Ripple 2021

Var kommer Ripple-priset att gå 2021?

Vad kommer att hända med Ripple XRP-priset 2021? Eftersom kryptovalutor är decentraliserade har kryptoinvesterare alltid undrat: Vad driver Rpple XRP-priset?

Ripple XRP är för närvarande en av de mest populära kryptovalutorna – och en som är fascinerande på det. Det skiljer sig från de stora kattkryptovalutorna som Bitcoin och Ethereum eftersom det inte byggdes på tanken på decentralisering. Företrädesvis är XRP starkt stickad med en handfull företag, värdepappersföretag och banker runt om i världen.

Även om Ripple kan verka ofördelaktigt när många handlare uppfattar att en kryptovalutas lösningskvalitet är den mängd frihet den kan använda från externa företag. Men sedan hävdar kryptovalutaentusiaster alltmer att det kan vara hemligheten bakom den enorma framgången med Ripple XRP.

Även om det är något svårt att förutsäga hur en kryptovaluta kommer att öka eller sjunka i framtiden, tror vissa kryptoexperter att den distinkta marknadsplaceringen av Ripple XRP innebär att den kan överleva några av marknadens upp-och nedgångar som har potential att skramla över grunden för kryptovalutaindustrin i framtiden.

Om du vill köpa eller investera i Ripple XRP snabbt och enkelt, med 0% provision, kolla in eToro Exchange!

Men vad som verkligen driver Ripple-priset?

Det finns fyra huvudfaktorer som mest påverkar Ripple-priset:

 • Regler för kryptovalutor
 • Tillgång och efterfrågan
 • Whale Bots
 • Digitalisering inom finansbranschen

Vad är Ripple XRP?

Innan vi förstår hur priset på Ripple XRP kan drivas är det viktigt att veta vad kryptovalutan själv är och dess unikhet i kryptovalutvärlden.

Ripple XRP kom in på scenen någon gång 2012, och liknar Ethereum används den ofta för att förklara sin ursprungliga valuta och betalningsplattform. Plattformen som är värd Ripple XRP som en kryptovaluta kallas RippleNet. Ripple XRP är för närvarande den fjärde största kryptovalutan i världen och har en börsvärde på cirka 11 602 352 381 dollar till ett värde av cirka 0,256052 dollar.

Bitcoins pris sjönk från 9 000 dollar till cirka 4 000 dollar på mindre än sju dagar, medan värdet på XRP sjönk från 0,336300 dollar den 14 februari (det högsta hittills har uppnåtts för 2020) till 0,138 500 dollar den 12 mars. Men medan många kryptor har återvänt med återbetalning under de senaste sju månaderna, med värden som återhämtar sig till (och i vissa fall går utöver) nivåerna före COVID19, har Ripple förblivit relativt baisseartat sedan dess.

Ripple XRP: s enorma vinster – det ökade fantastiskt 36 000% – kom främst hösten 2017. Diagrammet nedan är en demonstration av priset på Ripple XRP i förhållande till andra kryptovalutor 2017:

2017: s största kryptovinster mot andra altcoins. Källa: Coinmarketcap

Flera altcoins (andra kryptovalutor än Bitcoin) som har hittat sig på marknaden byggdes för att ta itu med några kärnfrågor. Dessa tillverkare ansågs av tillverkarna i slutändan hindra Bitcoins framgång, betraktad som chef för alla kryptovalutor. Kryptor som Bitcoin kontanter byggdes för att konkurrera med Bitcoin när det gäller deras relativa skalbarhet. Ripple å andra sidan fokuserade på ett annat kännetecken för kryptovalutor: dess decentralisering.

Ripple XRP förstorar dagliga handelsvolymer

Enligt Crypto Compare Top Tier förstorade Ripple XRP sina dagliga handelsvolymer under första kvartalet 2020 med hela 72,23% jämfört med fjärde kvartalet föregående år och rapporterade uppskattningar på 322,66 miljoner dollar för första kvartalet jämfört med 187,34 miljoner dollar för fjärde kvartalet. . Diagrammet nedan illustrerar detta bättre:

Ripple XRP pris och volym. Källa: Zycrypto.com

I stället för att erbjuda investerare och handlare en metod för att genomföra onlinehandel utan hjälp från ett centraliserat finansinstitut (varav de flesta är dyra, potentiellt osäkra och långsamma), byggdes det för att göra det mindre stressigt för dessa finansinstitut att genomföra sina betalningsprocesser. Transnationella betalningar kan till och med vara dyrare, långsammare än betalningar inom landet – och globala satsningar kan utföra massor av dessa finansiella transaktioner dagligen.

Några av de företag och banker som för närvarande använder Ripple XRP inkluderar:

 • Axis Bank
 • Santander
 • UBS
 • Crédit Agricole
 • Westpac
 • Royal Bank of Canada
 • International Foreign Exchange
 • American Express

Prisförutsägelsen 2021 för Ripple XRP

Vad tar kryptovalutaprognoser på priset på Ripple XRP för 2021?

Vissa Ripple XRP-entusiaster tror inte att den baisseartade rörelsen är något att vara orolig för. En välkänd kryptoanalytiker tror att trenden med Ripple XRP för närvarande rör sig i en vågform, vilket innebär att det omedelbart efter att priset berör $ 0,21-märket kommer att börja klättra igen. Diagrammet nedan illustrerar bättre denna tanke:

Ripple XRP uppåtgående förutsägelse för 2021. Källa: Yahoo

Det finns ytterligare bevis för att priset på Ripple XRP kan öka 2021. Hösten augusti 2021, Flare Network, en partner för Ripple, avslöjas att den avsåg att skapa en bilateral och opålitlig länk med Ethereum. Den resulterande effekten av detta är att Ethereum-baserade appar kan ha tillgång till XRP-huvudboken och tvärtom. Genom att integrera Ethereums smarta kontrakt med Ripple XRP kan Flare Network utöka kryptovalutans funktionalitet – vilket har potential att öka efterfrågan på Ripple XRP.

Robert Art, en annan analytiker, har också varit mer säker på kortsiktiga position av Ripple. Vissa investerare tycker att Art’s prognos är något mer hausseartad än acceptabel med tanke på de sena bevisen. Men då tror vissa andra investerare att det är det mest rimliga att hålla ett långsiktigt grepp om Ripple – trots allt, om Bitcoins initiala investerare hade kastat pessimists råd till soptunnan, skulle de ha sett en stor avkastning. . Släpper Ripple XRP samma väg?

Förutsägbart tror Brad Garlinghouse, VD för Ripple, verkligen det. Så långt tillbaka som 2018 rekommenderade han investerare i Ripple-kryptokurrency att överväga de kommande åren, och inte dagar eller veckor tidigare, när det gäller att förvänta sig avkastningen på deras investeringar..

En en-dags Ripple-prisförutsägelse från Cryptopolitan visar att kryptovalutan kommer att bevittna en försäljningsindikation och få priset att falla mot $ 0,444. Altcoin ökade förbi $ 0,255-märket den 9 november.

Ett prognosdiagram indikerar en dags analys av priset på Ripple. Källa: Cryptopolitan

Om ovanstående förväntningar stämmer kan Ripple-investerare se en stark avkastning de närmaste åren. Men om ekonomin drabbas dåligt kan Ripple-priset påverkas!

Vad som driver priset på Ripple XRP?

Det är viktigt att erkänna att, förutom att utvärdera Ripples tidigare priser, de viktigaste faktorerna som kan påverka dess värde framöver. Det kommer att göra det enklare för dig att utföra dina egna prognoser för marknaden beroende av den senaste utvecklingen av kryptovalutor och äntligen hitta ett utbildat svar på frågan, ‘skulle jag engagera mig i Ripple XRP?

Så, låt oss se vad som verkligen påverkar priset på Ripple? Eller vad som driver XRP-priserna?

4 faktorer kommer att driva Ripple-priset 2021

Faktor 1: Regler för kryptovalutor

Tillkomsten av ny kryptovalutalagstiftning förväntas påverka värdet på nästan alla mynt i sektorn. Men flera analytiker antar, som vi diskuterade tidigare i det här inlägget, att Ripple är bäst positionerad för att överleva utmaningen med stram regeringsinblandning. Som en följd av detta, medan nya lagstiftningar kan skapa investerarnas ångest och kan sänka priset på traditionella kryptor, så priset på Ripple skulle kunna öka.

Faktor 2: Tillgång och efterfrågan

Ju starkare efterfrågan på kryptos är och ju mindre tillgänglighet, desto högre kommer priset att öka i enlighet med den grundläggande ekonomilagen. Priset på Ripple, till skillnad från kryptovalutor som Bitcoin, regleras tätt av Ripple Lab, dess moderföretag. För att upprätthålla värdet på kryptovalutan äger verksamheten faktiskt mer än femtio procent av alla tillgängliga Ripple-tillgångar.

Om Ripples moderbolag omedelbart ville auktionera ut dessa skulle det lagra kryptomarknaden med nya mynt, vilket kommer att ha ett stort inflytande på värdet av Ripple XRP.

Faktor 3: Whale Bots

Förekomsten av valbotar kommer dramatiskt att kontrollera värdet av kryptovaluta-tokens på kryptobörsen. För att uttrycka det tydligt är Whale-bots massiva operatörer av programvara som omedelbart skapar transaktioner, ibland samtidigt på ett enormt antal tillgångar och plattformar tillsammans. Detta leder till konstgjord generering av volatilitet, vilket därefter trycker värdet på kryptomarknaden upp eller ner.

Faktor 4: Digitalisering inom finansbranschen

Ett av de viktigaste samtida nyckelorden i finansbranschen är digital transformation. I själva verket har en tredjedel av alla Storbritanniens finansinstitut listat digitalisering som sitt företags viktigaste mål för en nära framtid, enligt den senaste statistiken.

Med etablerade strukturer och förhöjda växelkurser som gör det svårare för företag att genomföra onlinetransaktioner är det mer troligt att man kan titta på tekniker som Ripple. Det faktum att Ripple XRP så småningom kommer att kunna sälja smarta kontrakt gör det ännu mer troligt, och eftersom fler institutioner fortsätter att omfamna det, kommer marknaden för Ripple XRP att öka och pressa upp värdet effektivt.

Lär dig hur man investerar i Ripple XRP

Trading Education har sammanställt förstklassiga handelskurser som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med prisfluktuationerna i Ripple XRP så att du vet när du ska gå in på marknaden och investera i Ripple XRP. Kolla in våra tradingkurser idag för att börja din resa till lönsam kryptovalutahandel!

På Trading Education är vi mycket noggranna med vår läsares framgång, och därför delar vi några av de mest förnuftiga sätten att investera.

Köp Ripple XRP på eToro Exchange

Antag att du är ivrig att börja din resa till trading Ripple, eller den här analysen har gett ytterligare information om din aktuella handelsinformation. I så fall kanske du är glad att veta det eToro ger dig möjlighet att handla med Crypto-tillgångar, inklusive Ripple och CFD-filer på upp till 90+ kryptovalutor.

eToro: Köp Ripple med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Nyckelord

 • Ripple XRP, med ett värde på $ 0,2560522 och ett marknadsvärde på $ 11,602,352,381, är världens fjärde största krypto.
 • Ripple XRP har samarbetat med en rad stora finanspolitiska banker för att möjliggöra smidigare transnationellt lättare, i motsats till andra kryptor.
 • Fyra huvudfaktorer påverkar Ripple-priset mest: Regler, utbud och efterfrågan, Whale Bots och digitalisering inom finanssektorn.
 • Ripple XRP introducerades 2012 och värderades ursprungligen till $ 0,011 i augusti 2013 på en kryptobörs.
 • På händelserna som följde pandemin i coronavirus den 14 februari kraschade Ripple XRP från $ 0,336300 (dess högsta värde för 2020) till $ 0,13,5500 den 12 mars.
 • Branschplaceringen av Ripple kan innebära att det är mer troligt att motstå nya kryptolagar.
 • De mest positiva Ripple XRP-prognoserna antyder att det i en omedelbar framtid kan överstiga marknadspriserna på cirka 200 dollar.
 • Mer konservativa framskrivningar uppskattar vanligtvis att värdet ska slå över två dollar fram till 2025.
 • Det mest spektakulära året för Ripple XRP var 2017, året då dess värde ökade med 36 000 procent.

När det gäller dessa faktorer som driver priset på Ripple XRP och prognoser, plus rekommendationen från Brad Garlinghouse, VD för Ripple Lab själv, verkar det som om du kan ta den långa vyn, då kommer det att vara förnuftigt för dig att göra några investeringar i Ripple XRP. Det är möjligt att vi kanske inte ser en drastisk prishöjning, men statistiken visar att det för många som är villiga att ta långsiktiga alternativ kan vara ett klokt drag.

Läs mer: Är Ripple en bra investering och ska jag investera i det?

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner