Enjin (ENJ) Forklaret: Blockchain Gaming Platform

Enjin er en blockchain-spilplatform med fokus på oprettelse af digitale samlerobjekter, der virkelig ejes af brugeren. Platformen tilbyder metoder til oprettelse af digitale aktiver (kendt som ERC1155 tokens) til brug på tværs af flere videospil. Deres anvendelser inkluderer samleobjekter eller endda kuponer i butikken. Blockchain-spil tillader spillere at have ægte ejerskab af deres varer i spillet og handle dem for værdi.

Enjin Platform bruger Blockchain-teknologi til disse vigtige fordele:

  • Ægte vareejerskab – med transaktioner, der ikke kan censureres drevet af Ethereum blockchain.
  • Praktisk værdiudveksling – digitale genstande kan handles eller sælges med det samme. Enjin Wallet giver også brugere adgang til decentraliserede børser som Kyber Network og Changelly.
  • Reserveværdi – uønskede digitale genstande kan “smeltes” ind i Enjin Coin-kryptokurrency.
  • Enkelt tegnebog til alle varer – Enjin Wallet-brugerne skal opbevare alle digitale aktiver på et enkelt sted.
  • ERC-1155 Token Standard – en overlegen version af ERC20 og ERC721 token. Dens transaktionsbundling og multi-send-funktioner betyder, at det sparer brugernes omkostninger.

Hvad er Enjin Coin (ENJ)?

Enjin-møntens (ENJ) værdi kommer fra dens brugssag som en lagret reserveværdi i hvert element oprettet på Enjin-platformen. $ ENJ er låst inde når genstande oprettes og frigivet når genstande ødelægges.

Varer gemmer (låser op) en vis mængde ENJ med varer som den berygtede “Monolit”Lagring 1.155.777 ENJ. ENJ fra emner kan kun udvindes ved at ødelægge varen (“via smeltningsprocessen”). Dette skaber en situation, hvor mere og mere ENJ er låst, og den samlede levering reduceres, da platformen bruges af flere spil.

#smeltismurderPopulært meme “Melt is Murder” modvirker ødelæggelsen af ​​genstande

Med hensyn til økonomi er ENJ en knap ressource, og hvert spil fungerer som en “værdifælde” for ENJ – låsning af ENJ-reserve og øget knaphed på $ ENJ. Med et begrænset udbud på 1.000.000.000 $ ENJ fungerer denne kryptokurrency som en form for “Digital Gold” – dens værdi bestemt af dynamikken i udbud og efterspørgsel inden for spillets økosystem.

Enjinx viser alle værdifulde aktiver og spil på Enjin Plastofrm

Cross-game-genstande – Enjin Multiverse

En af de unikke fordele ved Blockchain-spil er muligheden for at skabe emner, der kan bruges på tværs af forskellige spil af forskellige udviklere. Dette betyder, at spillere kan bære deres ting mellem spil, som om det er en enkelt verden (også kendt som Multiverse).

Multiverse-genstande er mulige, fordi aktiver gemmes i en decentral blockchain – så uafhængige udviklere kan alle få adgang til varen. For at tilskynde til udviklingen af ​​krydsspilsprodukter annoncerede Enjin sit nyeste aktiv Stormwall. Det er et eksempel på, hvad vi kan forvente med dets spilaktiver. Stormwall er et skjold, der bevæger sig over Enjins Multiverse af spil.

I nedenstående video ser vi Stormwall være et spilbart element i 32 forskellige spil inklusive 9Lives Arena, Age of Rust, Katte i Mechs og mere.

Hvorfor er et multivers fordelagtigt?

Et af de største spørgsmål om cross-game-emner er – hvorfor er det gavnligt for spiludviklere og spillere? For udviklere, understøttelse af cross-game-genstande betyder, at de får fordelene ved yderligere eksponering fra spil, der deltager i multiverset og øget fastholdelse fra spillere, der ønsker at teste emnet. Dette er især vigtigt i denne tidsalder, da spillerens opmærksomhed er ekstremt værdifuld og at have spillerne til at “tjekke ud”, hvordan en genstand fungerer i et andet spil, forbedrer spillerens interesse drastisk.

For spillere, at have kryds-spil-genstande betyder, at deres genstande naturligvis er værdifulde, især langsigtet værdi. Dette betyder, at den indsats, der bruges til at tjene værdifulde genstande, ikke spildes, hvis de kan bruges i nye kommende spil.

Enjin Coin-økosystemet

Enjin har skabt et helt økosystem, hvor du kan oprette, gemme, handle og bruge disse varer.

  • Enjin tegnebog – Cryptocurrency-tegnebog til sikker opbevaring af kryptokurver, blockchain-spilaktiver og udvekslingsværdi. For mere information, se vores EnjinWallet anmeldelse.
  • EnjinX – Blockchain explorer for at se transaktioner og varer
  • Enheds-plugin – Tillader spiludviklere at implementere og udstede genstande direkte i spil på flere platforme som iOS, android, PC og MacOS.
  • Markedsplads – køb og lister varer med sikkerhed i smarte kontrakter, der uafhængigt letter handlen.
  • Enjin-økosystemet

Enjin til mobilspil

En af de største anvendelsesmuligheder for ikke-fungible tokens er i mobilspil. Mobilspil vurderes i øjeblikket til $ 63,2 mia. USD globalt og vokser år for år (Kilde: newzoo). Enjin har et direkte partnerskab med spilmotor Enhed som er vært for Enjin SDK, som giver mulighed for nem integration af Blockchain-aktiver direkte i spillet.

Enjin-partnerskaber

Enjin har et strategisk partnerskab med at øge hastigheden af ​​vedtagelse af Blockchain Gaming og vækst i økosystemet. På spil-siden er der et partnerskab er med cross-platform spilmotor Unity med introduktionen af ​​SDK

Enjinwallet er for nylig blevet den første tegnebog, der tilbyder fuld Binance Chain og alle BEP-2 (Mithril, ChangeNow) baserede tokens.

Enjin og Samsung partnerskab

Samsungs s10-præsentation på MWC Barcelona 2019, der brød internettet

Enjin er blevet indgået et samarbejde med smartphone-producent Samsung Electronics til som teknologileverandør. Enjin Wallet interagerer direkte med Samsungs Blockchain Keystore, en pålidelig zone på nye Samsung-enheder, der er specielt designet til at nøgle kryptografiske private nøgler sikkert. Samsung vil også støtte Enjins ERC-1155-tokenstandard og øge vedtagelsen af ​​Blockchain-baserede ikke-fungible tokens.

Enjin og Microsoft Partnerskab

Microsoft Azure Heroes ved hjælp af Enjin ERC 1155Microsoft Azure Heroes ved hjælp af Enjin ERC 1155

Microsoft har valgt Enjin som teknologileverandør med implementeringen af ​​Azure Heroes, et program, der direkte bruger ERC-1155 ikke-fungible tokens som en belønning. Denne Blockchain-baserede belønning gives til bidragsydere, der hjælper med at producere materiale til Microsoft Azure-platformen, hvor deltagerne får søde badges. For eksempel får producenter, der bidrager til udviklerfællesskabet eller indholdshelte, sjældne grævlinger.

Disse samlerbare grævlinger er et bevis på præstation som en Azure Hero, som du kan vise på dine sociale medier. Da disse er tokeniserede aktiver på blockchain, kan de ikke forfalskes. Så ingen falske præstationer eller helte her!

Enjin er kommet ind i (DeFi) spillet

Enjin Coin (ENJ) understøttes nu af Aave-protokollen. Dette betyder, at brugere kan indbetale ENJ i Aave-protokollen og tjene renter, mens andre låner din ENJ. Aave-protokollen beskytter dine indskud, da den styres af uforanderlige og gennemsigtige Ethereum-smarte kontrakter. Din ENJ er også sikret af andre kryptokurver, der er tilbage på protokollen som sikkerhed.

Sådan tilsluttes Enjin Wallet til Aave Protocol

Nu med Enjin-Aave-partnerskabet kan du interagere direkte med Aave-protokollen med din Enjin Wallet (som efter vores mening er den bedste mobile tegnebog nogensinde). Sådan gør du: Gå til “DApp Browser” på Enjin-tegnebogen. Gå til søgefeltet app.aave.com. Klik på “Browser-tegnebog”, og vælg “Aave Market”, når du bliver bedt om at vælge dit marked..

Tilslut Enjin Wallet til Aave ProtocolTilslut Enjin Wallet til Aave Protocol

Enjin og BMW

Efter mange spekulationer har Enjin bekræftet, at de samarbejder med BMW om at integrere Enjin Coin token swap i BMWs Vantage App. Vantage-appen er en koreansk kundeloyalitetsapp til bilejere. Brugere kan bruge appen til at betale for varer / tjenester såsom gas, vejafgifter og parkeringsafgifter. Der vil også være henvisningsbelønninger til spisning og shopping.

Køb på BMW Vantage-appen belønnes med BMW-mønter, som kan bruges som udgifter til forskellige aktiviteter og byttes mod ENJ.

Bemærk, at token swap-funktionen endnu ikke er tilgængelig i Vantage-appen, og ifølge Enjin vil flere detaljer være tilgængelige, når den er live.

Enjin lægger ejendom på NFT’er med LABS Group partnerskab

Enjin hjælper LABS Group med at sætte ejendom på NFT’er og blockchain med sit partnerskab.

LABS Group vil bruge Enjins NFT-mintingsplatform til at tokenise fast ejendom på blockchain. LABS Group vil tilbyde fraktioneret ejendom til så lave som $ 100 USD, så detailinvestorer (især årtusinder) endelig kan komme ind og investere i ejendomsmarkedet.

Udbuddet af fast ejendom omfatter bygninger, hotelværelser og lejligheder. Handler finder alle sted sikkert gennem den regulerede LABS Security Exchange.

Dette markerer introduktionen af ​​blockchain i verdens ældste og største aktivklasse til en værdi af ca. USD 228 billioner USD.

Enjin går ind på det japanske kryptokurrencymarked

Enjin vil være den FØRSTE spilkryptovaluta, der er noteret på japanske kryptokurrencyudvekslinger. Og det går lige på toppen med en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger- Coincheck.

Enjin ($ ENJ) vil blive noteret på Coincheck fra 26. januar 2021.

Dette er et vigtigt første skridt for Enjin ind på det japanske marked. Enjins mål er dobbelt: ENJ skal godkendes af Japans finansregulatorer og fremme vedtagelse af Enjin-platformen i den japanske spilindustri.

Denne notering var et og et halvt år i færd med at skulle bestå den strenge revision og overvågning af Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) – formelt anerkendt af japanske finansielle tilsynsmyndigheder, Japanese Financial Services Agency (FSA). Godkendelsesprocessen for kryptokurver i Japan er notorisk vanskelig, idet kun 15 kryptokurver (inklusive Enjin) er godkendt til notering på Coincheck.

Japan har også et stærkt konkurrencepræget marked for udveksling af kryptokurrency med over 20 børser i Operation. Coincheck er en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger i Japan baseret på volumen, grundlagt i 2014 med over 1,7 mio. brugere og tæller og er stolt af at være den øverste downloadede kryptokurrency-app i Japan.

Da Enjin nu har foden inden for det japanske marked, er Enjin-teamet nu i diskussion med forskellige indenlandske virksomheder og projekter. Med Japan som pionerer i spilverdenen (tænk Super Mario, Pokemon og Final Fantasy), vil det være interessant at se, hvilke innovationer Enjin kan bringe til rummet.

Se Enjins officielle meddelelse om Coincheck-noteringen.

Enjin Japan CoincheckEnjin skal til Japan! (Billedkredit: Coincheck)

Ofte stillede spørgsmål

Koster det ENJ at overføre tokens på Enjin Chain?

Enjin er ikke en blockchain, snarere er det et projekt bygget på Ethereum. For at overføre varer (ikke-fungible tokens) skal du bruge ethereum (svarende til hvordan ERC20-tokens fungerer). I fremtiden er Enjin opdagelsesrejsende yderligere skaleringsindstillinger (Efinity) for at give mulighed for gratis overførsel af varer.

Hvad er den DYRSTE vare på ENJIN

Monolitten er den dyreste vare på ENJIN, med 1.155.777 ENJ låst i varen. I skrivende stund er denne vare værd $ 168.000 USD!

Hvad gør ENJIN værdifuldt

ENJIN er en knap ressource, der bruges til at låse værdi i nogensinde genstande oprettet på ENJIN-platformen. Dette betyder, at efterhånden som tiden skrider frem, og flere spil skaber genstande på ENJIN, vil mere og mere $ ENJ blive låst op og skabe knaphed på forsyningen

Hvor kan jeg købe Enjin

$ Enj er noteret på alle større børser, såsom Binance.

Andre ressourcer:

EnjinX – Blockchain-opdagelsesrejsende, der sporer Ethereum Blockchain-, ERC-20- og ERC-1155-elementerne

Egamers – Enjin Games nyhedswebsted

Alt Enjin – Fantastisk side, der dækker Enjin-relaterede nyheder

Multiverse Era – Telegramkanal om Enjin Multiverse

Castle Crypto – Dækning af Enjin-spil

AsiaCryptoToday – omslag på Enjin Platform

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner