EOS vs Ethereum: Onko EOS parempi kuin Ethereum?

EOS vs. Ethereum: Onko EOS parempi sijoitus kuin Ethereum

Onko EOS parempi kuin Ethereum? Mikä blockchain-alusta tarjoaa lisää innovaatioita? Onko EOS parempi sijoitus kuin Ether?

No, jos luulit, että Alien vs. Predator on vuosisadamme suurin taistelu, valmistaudu EOS: n ja Ethereumin kaksintaisteluun.

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua oppimaan lisää salausmaailmasta ja miten käydä kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen. Suorita kryptovaluuttakurssimme ja selvitä, onko EOS parempi kuin Ethereum.

Jos tunnet hämmennystä yrittäessäsi selvittää ‘EOS vs. Ethereum – Onko EOS parempi kuin Ethereum?’, Jatka lukemista. Olemme koonneet täydellisen oppaan, jotta voit valita kumpi on parempi.

Mikä on Ethereum?

Onko EOS parempi kuin Ethereum? Ennen kuin aloitamme EOS: n ja Ethereumin etujen ja haittojen tutkimisen, meidän tulisi selittää, mitä nämä kryptot pyrkivät saavuttamaan. Kuten tiedämme, Ethereum on toiseksi suosituin ja kaupankäynnin kohteena oleva digitaalinen omaisuus.

Ethereum on avoimen lähdekoodin blockchain-pohjainen alusta, luonut Vitalik Buterin, joka helpottaa älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten (dApps) käyttöä. Itse asiassa Ethereumia pidetään älykkäiden sopimusten kuninkaana.

Tämän lisäksi Ethereum tukee lukuisia rahakkeita, kuten ERC-20, sekä lukuisia salauspelejä. Ethereum ei ole tyhjä puhe, vaan todellinen tehokkuus!

Ei mikään yllätys Ethereumin eetteri on yksi lupaavimmista kolikoista. Toisin kuin Bitcoin, Ethereum on rajoitettu, ja liikkeessä on yli 113 448 141 eetteriä.

Ethereum paranee jatkuvasti ja uskotaan, että Ethereum 2.0: lla, Ethereumin toisella iteroinnilla, on valtava vaikutus sijoitusmaailmaan keskittyen energiatehokkuuteen ja panostamiseen kaivostoiminnan sijaan.

Mikä on EOS?

Ottaen huomioon Ethereumin kyvyt, on vaikea kuvitella alustaa, joka voisi ylittää sen. Joten, voiko EOS olla parempi kuin Ethereum?

EOS on myös hajautettu alusta, joka mahdollistaa älykkäiden sopimusten ja dApps: n käytön, mikä tekee siitä yhden Ethereumin pääkilpailijoista. Tämä blockchain-alusta julkaistiin 31. tammikuuta 2018 ja vähän yli parissa vuodessa se on ansainnut 13. sijan KolikkoMarketCap kirjoitushetkellä.

Se on ehkä todennäköisin Ethereum-tappaja ja ensi silmäyksellä näyttää yrittävän tehdä kaiken paremmin kuin Ethereum. Todellisuudessa sillä on kuitenkin paljon muuta tarjottavaa kuin vain korvata Ethereum!

EOS voi mullistaa miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa blockchain-tekniikan kanssa. Miten? Jatka vain lukemista!

Mitä EOS yrittää saavuttaa?

Kuinka EOS: sta voi tulla parempi alusta ja sijoitus kuin Ethereum? Totuus on, että Daniel Larimer, EOS: n takana oleva teknologiajohtaja, väittää, että mikään blockchain-alusta ei voi tuottaa suorituskykyä, jota tavalliset ihmiset haluavat. Hän väittää sen tavalliset ihmiset he eivät välitä niin paljon hajauttamisesta, he välittävät suorituskyvystä.

EOS: n avulla Larimer haluaa luoda alustan dApps: lle, joka toimii tavalla, jonka ihmiset haluavat. Siksi heidän ensisijainen kilpailijansa on Ethereum! EOS pyrkii helpottamaan dApps: ien luomista Ethereumiin verrattuna.

Muka, EOS vaatii vähemmän koodausta kuten se tarjoaa enemmän perusominaisuuksia kuin Ethereum ja on helpompi oppia käyttämään ja navigoimaan. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska useimmilla ihmisillä ei ole teknistä tietoa Ethereumin käyttämiseen.

EOS tarjoaa myös tietokantojen hallintaa ja tilinhallintaa parantaa käyttökokemusta.

Larimer väittää, että EOS hoitaa jonain päivänä mahdollisesti miljoonia tapahtumia sekunnissa (tps). Tänään he kuitenkin väittävät pystyvänsä käsittelemään 1000-8000 tps. On välttämätöntä mainita, että ennen kuin EOS saavuttaa huipputason, emme tiedä onko tämä totta vai mahdollista.

Kuinka EOS toimii?

eos-kryptovaluutta

Voiko EOS saavuttaa tavoitteensa? Voiko siitä tulla parempi kuin Ethereum? Katsotaanpa, miten EOS toimii tarkalleen!

Tärkeintä tietää EOS: sta on, että EOS on lohkoketju ja kolikko sekä EOS.IO on lähinnä käyttöjärjestelmä, joka toimii lohkoketjun päällä.

EOS.IO: ta on verrattu Googlen Play-kauppaan ja Applen App Storeen siinä mielessä, että sovelluksia on helppo asentaa ja käyttää. Tämä järjestelmä tekee EOS-lohkoketjun käytöstä helpompaa, mikä on ratkaisevan tärkeää houkutella yhä useampia ihmisiä investoimaan EOS: iin.

EOS-kolikko toimii EOS-lohkoketjussa ja käyttää a delegoitu todiste panoksen algoritmista. Se on avoimen lähdekoodin ja kuka tahansa voi käyttää sitä tehokkaiden älykkäiden sopimusten luomiseen. Toisin sanoen, EOS on suunniteltu toimimaan paremmin yrityksille ja Käyttäjät voivat luoda blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia tavalla, joka on paljon käyttäjäystävällisempi kuin Ethereum.

Oikein! Yksi EOS: n pääideoista on luoda blockchain-sovelluksia, jotka toimivat kuten web-pohjaiset sovellukset. Huomaa, että toistaiseksi blockchain-sovellukset eivät ole onnistuneet vetämään samaa suorituskykyä ja uskovat, että tämä pysäyttää massan käyttöönoton.

Lisäksi EOS: lla on hajautettu hallinto perustuslailla. Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joiden perustajat pitävät elintärkeänä oikeudenmukaisen järjestelmän luomisessa. He väittävät, että EOS on hajautettu enemmän kuin Bitcoin ja Ethereum samoin kuin muissa paikoissa, joissa EOS-kolikoita luodaan.

Oletettavasti Bitcoinia ohjaa neljä kaivosaltaaa ja Ethereumia kaksi. Tämä tarkoittaa, että melkein kaikkea voimaa ohjaavat nämä ryhmät. EOS: lla on puolestaan ​​21 sidosryhmää, jotka ovat lohkojen luojia, eivät kaivostyöläisiä.

Tämä jakaa voiman merkittävästi ja sen pitäisi johtaa hajautetumpaan hallintorakenteeseen. Tämä on myös merkittävää, koska jos nämä kaivospoolit poistetaan, sillä voi olla negatiivinen vaikutus kryptovaluuttaan ja jauhaa tapahtumien validointi pysähtymään.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Larimerin mukaan, EOS: lla on parempi käyttökokemus; jopa yksinkertaiset mutta tärkeät asiat, kuten salasanan palautus, ovat turvallisempia.

EOS: n takana oleva tiimi

joukkue eosin takana

Kryptovaluutoista, kuten EOS ja Ethereum, on huomattava, että niiden suosioon vaikuttavat myös mielipiteet. Itse asiassa alustan takana olevalla tiimillä voi olla ratkaiseva rooli.

Esimerkiksi EOS: n luoja Daniel Larimer on suosittu henkilö salausmaailmassa. Hän on myös Steemitin ja Bitsharesin luoja.

Huomaa, että Steemit on sosiaalisen median ja bloggaamisen foorumi, joka palkitsee käyttäjiä sisällön julkaisemisesta ja kuratoimisesta kryptovaluutassa. Larimer on erittäin aktiivinen Steemitissä, lähettämällä tietoa EOS: sta.

Bitshares on toisaalta hajautettu foorumi salakirjoitusteknologiaa käyttäville kryptovaluutoille.

Larimer on ottanut kokemuksensa molemmista projekteista EOS: iin. Nyt Daniel Larimer on CTO: lla Estä yksi, joka on organisaatio, joka omistaa EOS: n. Hän uskoo, että hajautetut sovellukset eivät voi kilpailla keskitettyjen sovellusten kanssa, ennen kuin ne voivat toimia paremmin kuin he. Larimer ei myöskään usko väkivaltaisiin keinoihin valvoa hajautettujen alustojen hallintoa.

Tässä on mainittava myös Brendan Blumer. Blumer on Block.One-konsernin toimitusjohtaja. Hän on sarjayrittäjä ja sijoittaja. Blumerilla on runsaasti kokemusta teknologia-alasta, ja hän on ollut aktiivinen 15-vuotiaasta lähtien, jolloin hän aloitti virtuaalisten pelivarojen myynnin.

Ottaen huomioon heidän vaikutuksensa salauskauppamaailmassa, ei ole mikään yllätys, että EOS: n takana olevalla tiimillä voi olla ratkaiseva rooli EOS vs. Ethereum -taistelu.

Kuinka EOS on toiminut?

eos-hintakaavio

Mahtavia ominaisuuksia, innovatiivinen tiimi… Voiko EOS ylittää Ethereumin? Tarkastellaan sitten EOS-hintoja!

Kirjoitushetkellä yksi EOS-tunniste maksaa 2,53 dollaria, sillä on kokonaismarkkinakorko on 2 371 458 834 dollaria, ja kiertävä toimitus 937 809 754 EOS.

Mielenkiintoista on, että EOS kohtasi paljon jännitystä, kun se julkaistiin ja sen arvo nousi melkein välittömästi.

Hintakorjauksen jälkeen se nousi korkeimmalle tasolle 18 dollaria kolikkoa kohden ja markkina-arvo 10 miljardia dollaria tammikuussa 2018. Sitten, se saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 21 dollaria kolikkoa kohden, ja kokonaismarkkina-arvo 17 miljardia dollaria huhtikuussa 2018.

Siitä lähtien jännitys EOS: n ympärillä on kypsynyt ja hinnat ovat vaihdelleet matalan 1,81 dollarin kolikkoa ja korkeimman 5,93 dollarin välillä.

Älkäämme unohtako sitä EOS: n ICO käytti Ethereumia isännöimään sitä ja kesti koko vuoden. Jotkut pitivät tätä outoa; Larimer on kuitenkin sanonut, että sekä Ethereum että Bitcoin olivat pidempiä. Yhteensä he onnistuivat keräämään noin 4 miljardia dollaria.

Kun EOS kehittyy ja uusia ominaisuuksia lisätään, hinta todennäköisesti nousee tai laskee, jos niitä ei saada hyvin. Nyt EOS on yksi suosituimmista kolikoista, joihin sijoittaa; kolikko, jota sinun pitäisi tarkkailla tarkasti.

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Oletko harkinnut ostamista EOS?

Kuinka Ethereum on suoriutunut?

Ethereumilla on myös ollut kiehtova matka. Kaksi vuotta sen jälkeen, kun Vitalik Buterin oli ehdottanut Ethereumia, protokolla otettiin käyttöön heinäkuussa 2015.

Vuonna 2016 järjestelmä kuitenkin hakkeroitiin; 60 miljoonaa dollaria varastettiin DAA: n pääomasijoitusrahastoksi suunnitellun dAppin kautta. Tuloksena luotiin Ethereum Classic (ETC) ja Ethereum-lohkoketju jakautui.

Toinen merkittävä tapahtuma Ethereumille oli vuonna 2017 lanseerattu blockchain-pohjainen peli CryptoKitties. Uskokaa tai älkää, käyttäjät hulluivat Ethereumin virtuaalikissaan ja estoketju tukkeutui.

Oikein! Oli monia ihmisiä, jotka halusivat maksaa omaisuuden ostaa digitaalisen kissan. Kallein osto on suosittu kissa Dragon, arvoinen 600 ETH tai noin 170 000 dollaria.

Ylä- ja alamäkeistään huolimatta Ethereum on onnistunut pysymään yhtenä vuoden 2020 vahvimmista varoista markkina-arvoltaan 51 507 291 691 dollaria. Marraskuusta 2020 lähtien, yksi ETH on 454 dollaria, kohti KolikkoMarketCap.

Jotkut asiantuntijat uskovat, että Ethereum saattaa saavuttaa potentiaalinsa lähivuosina. Joten, jos olet valmis sijoita Ethereumiin EOS: n sijaan, yksinkertaisesti seuraa ETH: n hintoja tarkasti!

Oletko harkinnut ostamista Ethereum?

EOS-ongelmat

Ennen kuin päätät, että EOS on parempi kuin Ethereum, meidän on mainittava, että EOS: lla on lukuisia asioita. Oikein! Hyvistä uutisista huolimatta EOS ei ole ongelmaton.

Esimerkiksi Weiss Crypto Ratings väittää, että EOS: lla on ongelmia keskittämisen kanssa. Vuonna 2019, Weiss laski EOS: n luokitusta pääteltyään, että EOS ei halunnut tehdä tarpeeksi hajauttamisen lisäämiseksi.

Tämä voi kuitenkin osittain johtua siitä, että EOS on hyvin nuori, ja siksi ennen kuin se voidaan täysin hyväksyä, sillä on keskittämisongelmia.

EOS: n ensisijainen ongelma on kuitenkin vikoja. Pääsyn jälkeen on ollut paljon ongelmia ja kriitikot miettivät, testaaeko EOS-tiimi päivityksiä asianmukaisesti ennen kuin laittaa ne pääverkkoon.

Yhdessä uusimmista virheistä lohkotuotanto pakotettiin lopettamaan, ja EOS-tiimi joutui pitämään neuvottelupuhelun lohkotuottajien kanssa, mikä sai heidät palauttamaan koodin aikaisempaan päivitykseen.

On kuitenkin mainittava, että Bitcoinilla ja Ethereumilla sekä monilla muilla kryptovaluutoilla oli ongelmia aloittaessaan.

Lopuksi meidän on mainittava, että muut ovat spekuloineet sitä EOS: lla voi olla USA: ssa sääntelyongelmia ICO: n hoidossa, väittäen, että he menivät liian pitkälle, ja siitä voi tulla myöhemmin ongelma heille. Huomaa, että Yhdysvaltain kansalaiset eivät saaneet osallistua ICO: han (samoin kuin kiinalaisiin).

Älkäämme unohtako, että salausasetukset vaihtelevat merkittävästi eri puolilla maailmaa. Täältä voit oppia lisää salausystävällisimmistä kaupungeista ympäri maailmaa.

Ethereumin ongelmat

Kuten edellä todettiin, salausmaailmassa on lukuisia teknisiä ja sääntelyhaasteita.

Aivan kuten mikä tahansa muu salaus, esimerkiksi, Ethereumilla on vakavia ongelmia skaalautuvuuskysymykset. Huomaa, että asiantuntijoiden mukaan yksi tärkeimmistä syistä tällaisiin skaalautumisongelmiin on se, että “jokaisen solmun on käsiteltävä jokainen tapahtuma”.

Yhä useampi käyttäjä lisää polttoainetta tuleen ja johtaa erilaisiin teknisiin ongelmiin ja hitaaseen käsittelyaikaan.

Vaikka Ethereumin takana oleva tiimi uskoo, että Ethereum 2.0 auttaa ratkaisemaan järjestelmän kapasiteettiin liittyviä muita ongelmia, vain aika näyttää.

Toinen ongelma on Ethereumin korkeat palkkiot. Älkäämme unohtako, että käyttäjien on maksettava kaasu, maksu Etherissä, älykkään sopimuksen tekemiseksi. Nämä palkkiot maksetaan kaivostyöläisille tai solmujen omistajille. Ottaen huomioon, että kryptojen tarkoituksena on tehdä liiketoimista halvempia ja nopeampi, korkeat kustannukset voivat ajaa käyttäjät ja harrastajat pois.

Lisäksi käyttökokemus voi kärsiä, joten ei ole mikään yllätys monet käyttäjät käyttävät Ethereumin vaihtoehtoja, kuten EOS.

Tärkeä kysymys: Onko EOS parempi kuin Ethereum?

eos vs ethereum

Joten, onko EOS parempi kuin Ethereum? Lyhyt vastaus: vielä on liian aikaista sanoa (yllätys, yllätys!).

Koska sekä Larimer että Vitalik pyrkivät hajauttamaan organisaatioita ja valuuttoja sekä luomaan avoimemman rahoitusmaailman, monet ihmiset vertaavat EOS: ta Ethereumiin.

Vertailu ei kuitenkaan aina ole selkeää. Molemmat ovat edelleen kokeellisia ja muuttuvat ajan myötä. EOS: n takana oleva tiimi uskoo varmasti paremman, mutta asianmukainen vertailu näiden kahden välillä ei ehkä ole mahdollista ennen kuin he käyvät täydellä kapasiteetilla.

EOS on paljon nuorempi kuin Ethereum, ja jotkut uskovat, että se voi kiertää Ethereumin asioita.

Mutta myös Ethereum muuttuu. Vitalik Buterin on sanonut, että Ethereum on paljon nopeampi sirpaleiden ja plasman jälkeen. Buterin uskoo, että Ethereum pystyy saavuttamaan kymmeniä tuhansia tps.

On myös tärkeää tunnistaa, että yksi ensisijainen ero EOS: n ja Ethereumin välillä on se, että heillä on kilpailevat ideologiat. Ethereumin kanssa älykkäiden sopimusten käyttäjien on maksettava kaasua niiden käytöstä. EOS: n avulla kehittäjien on maksettava kaasua.

Ethereumilla voi olla ongelmia taaksepäin yhteensopivuuden kanssa skaalattaessa; EOS: lla ei ehkä vielä ole tällaisia ​​ongelmia.

Toinen suuri ero EOS: n ja Ethereumin välillä on niiden käyttämät ohjelmointikielet. Ethereum käyttää omaa ohjelmointikieliään, Solidity, kun taas EOS käyttää C: tä++. Koska C ++ on jo yleisesti hyväksytty, tämä voi tarkoittaa, että EOS on helpompi ottaa käyttöön kuin Ethereum.

C ++: n suosio on kuitenkin hiipumassa jonkin aikaa; pakottaa EOS lisää ohjelmointikieliä tulevaisuudessa, vauhdittaa edelleen hyväksymistä.

Ehkä yksi suurimmista eroista EOS: n ja Ethereumin välillä on se EOS: n avulla käyttäjät voivat päivittää älykkäät sopimukset. Ethereumissa älykkäät sopimukset ovat muuttumattomia, mikä tarkoittaa, että kun ne ovat aktiivisia, niitä ei voida pysäyttää. On kuitenkin mainittava, että älykkäiden sopimusten päivittäminen voi olla turvallisuusriski.

On myös loogista olettaa, että blockchain-tekniikan kehittyessä sekä EOS: lla että Ethereumilla on enemmän kilpailijoita. Ota NEO, kutsutaan usein Kiinan Ethereumiksi, esimerkiksi! Mikä salaus voittaa? Vain aika näyttää!

Avainkohdat

Jos muistat jotain artikkelistamme Onko EOS parempi kuin Ethereum?, Tee siitä seuraavat avainkohdat:

  • EOS vs. Ethereum -taistelu on yksi salausmaailman mielenkiintoisimmista alueista.
  • EOS.IO: n käyttäminen EOS on paljon käyttäjäystävällisempi kuin useimmat salausvaluutat. Tämä on iso ongelma, koska toistaiseksi suurin osa dApp-alustoista on liian monimutkaisia ​​tavallisten ihmisten käytettäväksi.
  • Daniel Larimer on EOS: n takana. Larimer on hyvin tunnettu kryptovaluutta-maailmassa ja aiemmin työskennellyt Bitsharesin ja Steemitin parissa.
  • Ensisijainen ero EOS: n ja Ethereumin välillä on se, että kehittäjät maksavat älykkäistä sopimuksista. Ethereumissa käyttäjien on maksettava kaasua älykkäiden sopimusten käytöstä.
  • Vielä ei ole vielä nähtävissä, onko EOS todellinen Ethereumin tappaja. On vielä liian aikaista ennustaa EOS: n suorituskykyä.

Mikä salaus on parempi? Kumpi valloittaa maailman? Vain aika näyttää.

Siihen asti, älä epäröi oppia lisää salaustoiminnasta. Me Trading Educationissa voimme opastaa sinut oppimismatkallasi. Opi vaihtamaan EOS: ta kryptovaluuttakurssimme ja sinusta tulee salausässi.

Viimeinen sana

Olitpa kokenut salakauppias tai otat ensimmäiset askeleesi sektorille, EOS ja Ethereum ovat mahdollisesti vahvoja kilpailijoita sijoitussalkkusi suhteen. Toivomme, että tämä vertailuopas on auttanut tunnistamaan nämä suuret salaukset sinulle.

Nyt tiedät tärkeimmät erot EOS: n ja Ethereumin välillä. Jos tunnet innoituksen aloittaa sijoittaminen Ethereum ja tai EOS, tai tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa olemassa olevasta sijoittamistiedostasi, saatat olla iloinen siitä etoro tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa salausvaroihin ja CFD: iin jopa 90+ kryptovaluutat. EOS- ja Ethereum-sijoittajat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

EOS VS. Ethereum – Infografiikka

eos vs. ethereum-infografiikka

Jos pidit artikkelisi lukemisesta Onko EOS parempi kuin Ethereum?, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Luuletko, että EOS on parempi kuin Ethereum? Sijoittaisitko EOS: iin? Mitä kolikkoa kauppaisit sen sijaan? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Huomaa, että CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner