Epic Cash Mining Guide

Hvad er Epic Cash?

Epic Cash er en fortrolighedsfokuseret kryptokurrency designet funktion som kontanter i den digitale tidsalder. Det har indbyggede privatlivsfunktioner ved hjælp af Mimblewimble-teknologi (Epic Cash er en gaffel med GRIN – ingen sporbare adresser, CoinJoin og IP-afskærmning). Hvad der gør Epic Cash anderledes er, at det kan udvindes ved hjælp af en af ​​de 3 af de hotteste minedriftsalgoritmer – RandomX, ProgPoW og Cuckoo. Dette betyder, at både CPU- og GPU-minearbejdere kan udvinde Epic Cash. I denne vejledning dækker vi det grundlæggende for at komme i gang og tip om solo-mining (hvis det er din ting)

For at læse mere om teknologien bag Epic Cash, se vores fulde guide til MimbleWimble

Epic Cash Mining Hardware

For at udvinde Epic-kontanter har du brug for en moderne grafikprocessor (GPU) eller CPU, der er hurtig nok til at udvinde i en rentabel hastighed. Generelt er hardware, der er fremstillet efter 2018, normalt effektiv nok til at EPIC til en rimelig pris. Her er en liste over de nyeste GPU’er og deres hashrate.

Epic Cash Mining Guide (let)

Den nemmeste måde at udvinde Epic Cash på er via en minepool (let at opsætte, forudsigelige betalinger)

Icemining Dashboard, der viser EPIC-udbetalinger og indtjening

Til denne opsætning bruger jeg Icemining Pool. For at komme i gang,

  • Hent Epic Cash-minedriftklienten på enten Windows eller Linux: https://epic.tech/mining/ (download episk minearbejder).
  • Udpak indholdet af filen
  • Redigere filen epic-miner.toml (Linux – /etc/epic-miner.toml, Windows (samme mappe som epic-miner.exe)

Konfiguration af Epic-miner

Tilføj følgende oplysninger for at oprette forbindelse til minepuljen (udskift USERNAME og PASSWORD med de ønskede oplysninger, hold disse oplysninger sikre, da det er nødvendigt for tilbagetrækning)

# lytter episk stratum server url stratum_server_addr = "epic.icemining.ca:4000" # login til stratum-serveren (hvis nødvendigt) stratum_server_login = "BRUGERNAVN" # adgangskode til stratum-serveren (hvis nødvendigt) stratum_server_password = "ADGANGSKODE"

Nu er du god til at starte minedrift ved at køre epic-miner (epic-miner.exe på windows, epic-miner på linux)

Minedrift Epic Cash ved 951 hps (CPU Intel Core i7 3770)

På dette tidspunkt kan du logge på minedashboardet på https://icemining.ca/?address= for at kontrollere, om din minearbejder har forbindelse og minedrift. Du kan optimere din minedrift effektivitet ved at følge denne vejledning.

Udbetalinger

For at modtage udbetalinger fra puljen skal du have en fungerende episk tegnebog. Dette skyldes, at i modsætning til traditionelle kryptokurver har episk ikke en “modtagelsesadresse”. Følg installationsvejledningen for at starte din episk tegnebog. For at få udbetalinger skal du vælge “anden lytter” og indtaste din ip efterfulgt af mineadgangskoden.

I modsætning til Bitcoin-transaktioner, hvor der er kryptovaluta-adresser, kræver Epic Cash-tilbagetrækning, at din episke node er online og tilgængelig. Dette er en stor fordel ved MimbleWimble-transaktioner, hvor der ikke er adresser, og dermed færre metoder til at angribe en brugers privatliv.

Hvordan ser du saldo på episke kontanter?

Du kan se din episke kontante tegnebogssaldo ved at skrive kommandoen “epic-wallet info” (Linux) eller i Windows, åbne epic-wallet-mappen og køre epic-wallet-info. Sørg for, at Epic-wallet og Epic-server begge kører for at se balancen.

RandomX CPU minedrift

RandomX er en ny algoritme for kryptokurvedrift designet forbedrer distributionen af ​​minede kryptokurver mere jævnt til en bredere base af brugere. Ideen er, at alle med en computer har en CPU, og derfor vil en algoritme, der favoriserer CPU’en, være mere inkluderende. Random er designet til kun at fungere på CPU’er med stærk modstand mod både GPU og ASIC-minedrift. Dette opnås ved at gøre brug af funktioner, der kun er tilgængelige på moderne CPU’er, såsom virtualisering. RandomX har allerede gjort det blevet revideret og er i øjeblikket implementeret på Epic Cash og vil blive implementeret på Monero.

FAQ

Hvad er din fortjeneste / indtjening: Jeg minede kun med CPU (Intel Core i7 3700) og tjente ca. 1,1 EPIC pr. Dag ved 960 hk (1. oktober 2019). Du kan finde ud af flere benchmarks på episke benchmarks.

Hvad er bedre – Solo Mining eller Pool Mining: Jeg har minedrift både solo og med isminepuljen. Poolminedrift var de bedste måder at starte, da jeg var i stand til at finde ud af min 24-timers udbytte og flyt testforsendelse med mindre mængder EPIC. Senere en migrerede jeg til solo-mining, da jeg kan minimere nedetid, da jeg kørte min egen tegnebog og node.

Ressourcer

Epic Cash Code Repository: https://gitlab.com/epiccash

Mimble Wimble Guide: https://boxmining.com/mimblewimble/

Mimblewimble / grin Repository: https://github.com/mimblewimble/grin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner