Suosituimmat 5 parasta sijoittavaa kirjaa

"Mitä enemmän luet, sitä enemmän asioita tiedät. Mitä enemmän opit, sitä enemmän paikkoja menet. ??"

– Tohtori Seuss, osaan lukea silmäni suljettuna!

… ja ehkä enemmän rahaa ansaitset, jos luet kirjoja, jotka voivat muuttaa elämääsi, työtäsi tai leikkiäsi. Suurin osa menestyvistä ihmisistä rakastaa lukemista heidän liiketoiminnastaan, intohimostaan ​​ja elämästään. Menestyneet sijoittajat eivät ole erilaisia.

Lyhyesti sanottuna on elintärkeää oppia menestymään ja lukeminen on keskeinen osa tätä oppimista, ja tämä pätee kokeneille tai vasta-arvoisille sijoittaville tai arvo-sijoittaville kirjoille.

Täällä Kaupankäynnin koulutus, ajattelimme, että olemme koonneet luettelon kirjoista, jotka antavat sinulle parhaan alustan sijoitusmenestykseen. Nämä ovat alan klassikoita, ja kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita maksimoimaan tuotonsa tai oppimaan, kuinka tulla menestyväksi arvosijoittajaksi, pitäisi saada nämä vatsaansa heti, kun he pystyvät.

"Arvosijoittajan koulutus: Minun muutostyö vaurauden, viisauden ja valaistumisen suhteen" kirjoittanut Guy Spier

Arvosijoittajan koulutus Guy Spier

Löydä se Amazonista >>

Yksi tärkeimmistä lukemista, joka auttaa luomaan ja kehittämään oikean asenteen ja onnistuneen ajattelutavan ollakseen tehokas arvosijoittaja. Se ei välttämättä tarjoa kaikkia teknisiä yksityiskohtia, joita muut kirjat tarjoavat, mutta keskittyminen sijoittamisen käyttäytymiseen näyttää, kuinka nämä ovat ratkaisevan tärkeitä menestymisen kannalta. Kirja sisältää myös Spierin Investoinnin työkalut, onnistuneen sijoittamisen välineen, jonka hän loi oman sijoitusjärjestelmänsä parantamiseksi. On olemassa muutamia yhteisiä sääntöjä, kuten "lopeta osakekurssin tarkistus" ja "älä puhu johdolle ja muille vähemmän tunnetuille". Kirja, jonka kaikkien tulisi lukea kentällä.

Katso myös: Kuinka ajatella kuin sijoitusguru?

"Arvosijoittamisen taide: Kuinka maailman parhaat sijoittajat voittavat markkinoita" kirjoittaneet John Heins ja Whitney Tilson

John Heinsin ja Whitney Tilsonin arvosijoittamisen taide

Löydä se Amazonista >>

Luotu maailmanlaajuisesti menestyvien arvosijoittajien haastatteluista, "Arvosijoittamisen taide" tarjoaa vastauksia avainkysymyksiin, jotka jokaisen arvonsijoittamisesta kiinnostuneen tulisi esittää itselleen. Kysymyksiä kuten: Mitkä ovat markkinoiden tehottomuudet, joita minun on käytettävä hyväksi? Mikä on maantieteellinen painopisteeni? Mitä menetelmiä minun pitäisi käyttää? Tämä on erinomainen resurssi uudelle tai aikapalveluneelle sijoittajalle. Entinen löytää hyvän opaskirjan voittavan sijoitusstrategian luomiseksi; jälkimmäiset nauttivat joidenkin erittäin menestyvien ikäisensä haasteista ja hyötyvät niistä.

"Turvallisuusanalyysi: kuudes painos" Benjamin Graham ja David Dodd, Warren Buffettin esipuhe

Turvallisuusanalyysi: Warren Buffettin kuudes painos

Löydä se Amazonista >>

"Sijoitussuunnitelma, jota olen nyt seurannut 57 vuotta". Tämä ote on otettu Warren E. Buffettin esipuheesta – melko voimakas suositus tälle kirjalle. Jokainen, joka lukee ahkerasti tätä kirjaa, ymmärtää, että vaikka sitä pidettäisiin vanhana oppikirjana, se on silti lopullinen työ, joka tarjoaa asiaankuuluvan työkalupaketin nykyiselle sijoittajalle. Vuoden 1940 painos "Tietoturva-analyysi" on arvo-sijoittamisen raamattu. McGraw-Hill jatkaa kunnioitettua perinteään tällä kuudennella painoksella, joka toimii mittapuuna seuraavalle arvosijoittajien sukupolvelle.

Ihmiset lukivat myös: 5 älykästä tapaa sijoittaa 1000 dollaria

"Ideoiden käsikirja: Todistettu kehys parhaiden sijoitusten löytämiseksi" kirjoittanut John Mihaljevic

John Mihaljevicin käsikirja ideoista

Löydä se Amazonista >>

Keskeinen lähde uraauurtavalle tutkimukselle ja ideoille joiltakin maailman johtavilta sijoitusyhtiöiltä ja rahanhoitajilta, "Ideoiden käsikirja" tarjoaa listan tilaajista, joka lukee kuin kuka on korkean talouden ja kuvaa itseään "ideosuppilo" maailman parhaille rahanhoitajille. Näihin kuuluvat Joel Greenblatt ja Guy Spier, ja ensimmäistä kertaa John Mihaljevic paljastaa puitteet tämän eliittiryhmän pyrkimykselle hyödyntämättömiin sijoitusideoihin.

"Dhandho-sijoittaja: matalan riskin menetelmä korkean tuoton saavuttamiseksi" kirjoittanut Mohnish Pabrai

Dhandho-sijoittaja, Mohnish Pabrai

Löydä se Amazonista >>

Mohnish Pabrai on intialainen-amerikkalainen yrittäjä ja sijoittaja, joka perusti Warren Buffettin 1950-luvulla toteuttaman kumppanuuden. Tämä kumppanuusrahasto on voittanut S: n&P 500 palaa tasaisesti alusta asti. Tämän kirjan ydinperiaate on, että korkean liiketoiminnan sijoitustuoton on oltava olemassa samanaikaisesti korkean riskin mahdollisuuksien kanssa. Jotain, mitä monet tutkijat ovat kertoneet meille vuosien ajan, ja jotain, jonka yksi Warren Buffet olisi samaa mieltä. Pabrai myöntää kirjassa olevansa hieman a "kloonaaja", ja hän olisi voinut tehdä paljon pahempaa (itse asiassa hyvin) kuin Buffetin kloonaaminen.

Saatat pitää myös: 5 menestyvää yrittäjää, jotka eivät aloittaneet mitään ja mitä opit heidän tarinoistaan

Jos pidit mielestäsi lukemasta tämän artikkelin Trading Educationista, anna tykkäys ja jaa se kenellekään, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner