Täydellinen vaiheittainen opas bitcoinien käytön aloittamiseen!

Kryptovaluutta on nykyajan sukupolven valuutta, ja tulevaisuudessa siitä voi tulla yhteinen vaihtoväline. Se on virtuaalinen valuutta, joka perustuu blockchain-tekniikkaan, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä verkkotapahtumia ympäri maailmaa. Bitcoin on luonteeltaan hajautettua, mikä minimoi hallituksen hallinnan sen tarjonnassa ja käytössä.

Voit tehdä mitä haluat bitcoinilla, koska hallitseva viranomainen on olemassa, eikä tapahtuman tietoja tallenneta. Bitcoin-maksutapahtumat ovat täysin piilotettuja ja suhteellisen nopeita ja käteviä kuin perinteiset maksutavat, kuten pankkisiirto, maksukortit jne.

Ihmisillä ei vieläkään ole tarpeeksi tietoa bitcoinista, koska se on uusi käsite ja myös hieman monimutkainen. Saat lisätietoja bitcoinista ja sen käytöstä Internetin kautta. Jos olet kiinnostunut bitcoineista, mutta sinulla ei ole tietoa siitä, niin tämä artikkeli on sinulle hyödyllinen. Seuraavassa on joitain yksinkertaisia ​​vaiheita, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään kaikki tärkeät Bitcoinin näkökohdat ja miten sitä käytetään. Lisätietoja osoitteessa virallinen sovelluksen verkkosivusto

Vaihe 1 – Opi tärkeitä asioita bitcoinista.

Ennen kuin astut kryptovaluutan maailmaan, sinun on opittava siitä ja hankittava kaikki tarvittavat tiedot suosituimmasta digitaalisesta valuutasta; bitcoin. Bitcoinilla on useita piirteitä, jotka erottavat sen muista valuuttamuodoista. Sinun on tiedettävä, että bitcoin on täysin suojattu inflaatiolta, koska bitcoineja on rajallinen määrä, joita voidaan louhita koskaan, eikä ole viranomaista, joka voisi antaa uusia bitcoineja.

LUE VET on mahdollisesti yksi kuumimmista kolikoista nyt

Bitcoin-tapahtumat ovat nimettömiä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa mitään taloudellisia tai henkilökohtaisia ​​tietoja siirron suorittamiseksi. Yksi tärkeimmistä tiedoista bitcoinista on, että bitcoin-tapahtumat ovat peruuttamattomia, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava varovainen käyttäessäsi bitcoinia, koska et voi noutaa siirrettyjä bitcoineja millä hyvänsä. Myös muutamia muita näkökohtia bitcoineista, joista opit ennen sen käyttöä.

Vaihe 2 – Hanki bitcoin-lompakko.

Verkkorikosten lisääntyessä on tullut äärettömän tärkeää pitää digitaalinen valuuttasi turvassa. Joten, jos haluat pitää bitcoinisi turvassa, sinun on hankittava bitcoin-lompakko, joka on kuin virtuaalinen lompakko, jota voit käyttää niiden tallentamiseen ja liiketoimien suorittamiseen. Markkinoilla on useita bitcoin-lompakoita, mutta sinun on valittava yksi, jolla on parhaat ominaisuudet.

Bitcoin-lompakoita on erityyppisiä, kuten paperilompakot, matkapuhelimet jne., Ja sinun on tehtävä asianmukainen tutkimus ja valittava sellainen, joka sopii täydellisesti kaikkiin tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. Jotkut markkinoiden parhaista bitcoin-lompakoista ovat Copay, Breadwallet, Airbitz. Voit valita yhden käyttämäsi käyttöjärjestelmän mukaan; iOS tai Android.

Vaihe 3 – Hanki joitain bitcoineja.

Kun olet asettanut lompakon, olet täysin valmis käyttämään bitcoinia, mutta sinun on ensin ostettava ne. On olemassa useita tapoja ostaa bitcoineja, kuten bitcoin-pörssit, bitcoin-pankkiautomaatit, luottokortit jne. Voit kirjautua sisään mihin tahansa luotettuun bitcoin-pörssiin ja ostaa bitcoineja luottokortillasi. Jos haluat saada bitcoineja ilmaiseksi, voit käyttää seuraavia tapoja;

LUE Hajautettu vaihto-uniswap on seuraavan viiden miljoonan UNI Airdrop -tapahtumansa

Hana verkkosivustot

On olemassa erilaisia ​​hana-verkkosivustoja, joilla voit ansaita bitcoinia vain täyttämällä kyselyjä ja verkkolomakkeita. Näillä verkkosivustoilla on sponsoreita, jotka maksavat sinulle bitcoinissa kyselyjen täyttämisestä.

Bitcoin-kaivos

Se on toinen tapa ansaita ilmaisia ​​bitcoineja, mutta sitä varten sinulla on oltava tehokas tietokonejärjestelmä, joka pystyy ratkaisemaan bitcoin-tapahtuman lohkot, ja saat palkkion jokaisesta ratkaisemastasi lohkosta.

Vaihe 4 – Aloita bitcoinien käyttö.

Nyt tulee viimeinen vaihe bitcoinin käytössä ja sen upeiden ominaisuuksien nauttimisessa. Bitcoineja on rajattomasti, koska voit käyttää niitä verkkokauppoihin, lentolippujen, kiinteistöjen ja muiden tavaroiden ja palveluiden varaamiseen.

Ennen kuin käytät bitcoinia, sinun on varmistettava, että myyjä hyväksyy bitcoin-maksut, koska on olemassa osakeyhtiöitä ja myyjiä, jotka hyväksyvät bitcoin-maksuja. Voit ostaa lahjakortteja bitcoinilla ja käyttää niitä tuotteiden ostamiseen verkkosivustoilta, jotka eivät edes hyväksy bitcoin-maksuja.

Lyhyesti sanottuna on olemassa muutama vaihe, joita voit seurata aloittaaksesi bitcoinin käytön ja tekemällä liiketoimia ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner