Τα πάντα για το Ripple Blockchain

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κρυπτονομίσματα γίνονται δημοφιλή με την πάροδο του χρόνου. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές έχουν φέρει επανάσταση στις συνολικές έννοιες του εμπορίου. Σχεδόν, όλα τα κρυπτονομίσματα προσφέρουν υψηλό βαθμό ασφάλειας, αξιοπιστίας και επεκτασιμότητας. Οι αυξανόμενες τιμές των κρυπτονομισμάτων τα έχουν κάνει πολύ δημοφιλή στις μάζες. Σήμερα, κυβερνητικά ιδρύματα, τράπεζες και εταιρείες μεταφοράς πληρωμών το υιοθετούν για διασυνοριακές συναλλαγές. Όλα τα κρυπτονομίσματα βασίζονται στην τεχνολογία blockchain. Είναι η τεχνολογία στην οποία κάθε μπλοκ συνδέεται με το επόμενο μπλοκ και αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη συναλλαγή.

Ripple Blockchain:

blockchain κυματισμών

Κυματισμός είναι ένα από τα πέντε κορυφαία κρυπτονομίσματα σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Ripple είναι ότι λειτουργεί επίσης ως πλατφόρμα πληρωμών για γρήγορη επεξεργασία διασυνοριακών συναλλαγών. Έχει φέρει επανάσταση στα παγκόσμια συστήματα μεταφοράς χρημάτων μειώνοντας το κόστος και το χρόνο. Στα παραδοσιακά συστήματα μεταφοράς χρημάτων, χρειάζονται πέντε έως οκτώ ημέρες για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή. Bitcoin είναι το πρώτο και το κορυφαίο cryptocurrency που έχουν μειώσει αυτήν τη φορά σε σχεδόν μία ώρα. Η Ripple χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία blockchain και έχει μειώσει το χρονισμό σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι οι παγκόσμιες συναλλαγές ολοκληρώνονται σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα με το Ripple.

Ripple XRP και RippleNet δημιουργήθηκαν το 2012 για να διευκολύνουν τη μεταφορά χρημάτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων σε χρόνο μηδέν. Το Ripple XRP είναι επίσης επεκτάσιμο που μπορεί να χειριστεί 1500 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Λόγω της ελαφρύτερης ταχύτητας και της επεκτασιμότητας, περισσότερες από 100 εταιρείες έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα της. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ripple είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του χωρίς να έχετε νόμισμα XRP.

ταχύτητα κυματισμού

Ένα άλλο πολύ συναρπαστικό χαρακτηριστικό του Ripple είναι ότι παρουσίασε αύξηση περίπου 35000% σε αξία το 2017. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αύξηση όλων των κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Το νόμισμα έσπασε ένα ρεκόρ όλων των εποχών, επιτυγχάνοντας την τιμή των 3,60 $ την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Οι περισσότεροι από τους ειδικούς της κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι Το Ripple θα είχε μεγάλη αξία το 2018. Μερικοί λένε ακόμη και ότι το 2018 θα αποδειχθεί Ripple έτος. Αυτό φαίνεται αλήθεια σε κάποιο βαθμό, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες εντάσσονται στο δίκτυο blockchain του κάθε μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το Χρηματιστήριο της Ελβετίας, SIX για προσθήκη υποστηριζόμενου από το XRP ETP (Ανταλλαγή προϊόντων)

Το Ripple γίνεται επίσης δημοφιλές επειδή η εταιρεία έχει ξεπεράσει τα 55 δισεκατομμύρια XRP. Νωρίτερα, οι επενδυτές ανησυχούσαν για το μέλλον του νομίσματος. Όμως, αυτή η αύξηση κεφαλαίων ικανοποίησε τους επενδυτές και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν σε αυτό. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει υπογράψει 55 συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι το 1 δισεκατομμύριο του XRP που παρέμεινε θα λήξει μετά από κάθε μήνα. Με άλλα λόγια, η παροχή XRP αυξάνεται κάθε μήνα.

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του Ripple και άλλων κρυπτονομισμάτων είναι το blockchain που χρησιμοποιούν αυτά τα νομίσματα. Το Ripple χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο αντί για μπλοκ αλυσίδας για μεταφορά χρημάτων. Επίσης, το Ripple βασίζεται σε μια δημόσια βάση δεδομένων συνδεδεμένη με διαφορετικούς διακομιστές επικύρωσης.

Διαβάστε επίσης: XRP: Πόσο θα αξίζει?

Ο κύριος σκοπός πίσω από το Ripple & XRP:

Οι επίσημες πηγές της εταιρείας λένε ότι ο κύριος σκοπός της Ripple είναι να αναλάβει την αγορά με τη βοήθεια καινοτόμων τεχνολογιών. Με απλά λόγια, θέλουν να κυριαρχήσουν στην αγορά κρυπτογράφησης διευκολύνοντας τις διασυνοριακές πληρωμές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές από τις εταιρείες μεταφοράς χρημάτων προσχώρησαν στο Ripple για το σκοπό αυτό. Το πρωτόκολλο Hashtree που χρησιμοποιεί το Ripple καθιστά δυνατή τη μεταφορά χρημάτων. Η ένωση του αυξανόμενου αριθμού τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στο Η Ripple ανάγκασε τους δημιουργούς να αυξήσουν τον αριθμό των συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο σε 50000.

Η Ripple σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει το XRP ως το βασικό νόμισμα για περαιτέρω διευκόλυνση των διασυνοριακών συναλλαγών στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Οι ειδικοί της κρυπτογράφησης είναι της άποψης ότι η αξία του Ripple δεν θα μειωνόταν εάν διακόψει το νόμισμα XRP. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες από τις παγκόσμιες εταιρείες πληρωμών και τράπεζες χρησιμοποιούν το πρωτόκολλό της για διασυνοριακές συναλλαγές.

Το Ripple XRP μπορεί επίσης να αποθηκευτεί στο πορτοφόλι, είτε σε υλικό του λογισμικού. Στην αρχή, η εταιρεία παρείχε στους επενδυτές μια πλατφόρμα ιστότοπου για αγορά, πώληση και αποθήκευση κερμάτων. Είχε εισαγάγει το δικό του πορτοφόλι XRP. Αλλά μετά το 2016, η εταιρεία διέκοψε το πορτοφόλι και συνήψε συμβόλαιο με την Gatehub για αποθήκευση κερμάτων XRP.

Οι χρήστες READ XRP μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν δωρεάν στο COBINHOOD Exchange

Σημείωση: Πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο Gatehub για αποθήκευση XRP. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πορτοφόλι Best Ripple XRP 2018

Το Ripple είναι επίσης ελκυστικό κρυπτογράφηση καθώς είναι αρκετά εύκολο αγορά, πώληση και εμπόριο. Σχεδόν όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης του κόσμου έχουν αναφέρει το Ripple στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Μπορείτε να αγοράσετε το Ripple από οποιαδήποτε από αυτές τις ανταλλαγές αφού δημιουργήσετε λογαριασμό και παρέχετε τη σωστή διεύθυνση πορτοφολιού. Εδώ, συνιστάται να επικοινωνείτε πάντα με την Ripple απευθείας εάν είστε ανεξάρτητος χρηματοπιστωτικός οργανισμός. Όμως, για μεμονωμένους επενδυτές Ripple XRP είναι διαθέσιμο μέσω πολλών ψηφιακών ανταλλαγών νομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Changelly Review Best Cryptocurrency Exchange το 2018 

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Ripple XRP είναι ότι είναι πολύ ασφαλές από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα του Ripple καταγράφονται σε αποκεντρωμένο καθολικό ανοιχτού κώδικα. Η 24ωρη υποστήριξη μηχανικών και εμπειρογνωμόνων blockchain το καθιστά ακόμη πιο ασφαλές ενημερώνοντάς το συνεχώς.

Το XRP συνεργάζεται επίσης με πολλά νομίσματα fiat σε πολλά ανταλλακτικά κρυπτογράφησης. Αυτό το καθιστά δυνατό ανταλλαγή Ripple XRP με οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό νόμισμα. Ο αυξανόμενος αριθμός τραπεζών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και εταιρειών μεταφοράς χρημάτων δείχνει ότι η Ripple είναι η κορυφαία κρυπτογράφηση του μέλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες ανταλλαγές ψηφιακών νομισμάτων το κατατάσσουν στην πλατφόρμα τους για να διευκολύνουν τους πελάτες.

Εν κατακλείδι, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι το Ripple XRP θα φέρει περαιτέρω επανάσταση στις διασυνοριακές πληρωμές μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας του. Εξαλείφει το ρόλο των διαμεσολαβητών στις διασυνοριακές συναλλαγές που απαιτεί πολύ χρόνο και κόστος για την επεξεργασία διασυνοριακών πληρωμών. Τώρα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να επεξεργαστούν τις συναλλαγές τους μέσα σε δευτερόλεπτα και αυτό αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ripple Brad Garlinghouse ελπίζει ότι με την πάροδο του χρόνου η Ripple θα αναλάβει όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα λόγω των γρήγορων, αξιόπιστων και ασφαλών διασυνοριακών συναλλαγών της.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner