5 skäl att köpa Ripple XRP Coin

Igår, medan jag letade efter en trend på Google Trend-sida med XRP-tagg, Jag hittade en fantastisk ökning av sökningar gjorda av människor världen över. Slovenien rankas först i antalet sökningar efter XRP, och Korea är den andra. Vad skulle vara orsaker till denna ökning av antalet sökningar?

Människor över hela världen vill tjäna pengar. Den sista stora boom på kapitalmarknaderna var uppkomsten och utvecklingen av Crypto Market (en ny kapitalmarknad som utvecklats under de senaste åren). XRP-mynt ligger på 4: e plats bland de 10 bästa Crypto-mynten.

Ripple är en venture-backad start med kontor i San Francisco, New York, London, Luxemburg och Sydney. Ripples ledare samlar årtionden av erfarenhet inom teknik, finansiella tjänster och efterlevnad. Ripples uttalade ett mål som är användningen av gränsöverskridande betalningsteknik och användning av XRP som buffert mellan fiat-pengaröverföringar. De mest kända namnen i Ripples ledarskap är: David Schwartz, Stefan Thomas, Miguel Vias och Brad Garlinghouse.

Utvecklingsteamet på Ripple har för närvarande nästan 200 anställda. Många av dem är supporttekniker och fälttekniker. Teamet är mycket bra på det tekniska kapitlet och på marknadsföring och reklam också. Detta framgår av det faktum att de lyckades övertyga ett antal cirka 80 banker att testa sin teknik för gränsöverskridande betalningar.

Låt oss se vad den här valutan har och varför den ska köpas i september i år.

  1. Nyheter:

Krusningsnyheter idag

Nästan alla som handlar på kapitalmarknaderna vet att positiva nyheter ger en positiv impuls till priset.

I slutet av 2017 förväntar vi oss en serie nyheter som kommer att påverka XRP: s pris positivt.

-SWELL-konferens som kommer att hållas den 16-18 oktober i Toronto. Ben Bernanke – ordförande – (Federal Reserve System (2006-2014)) och Sir Tim Berners-Lee (uppfinnaren av World Wide Web) är bland de viktigaste namnen som meddelas där. Andra viktiga namn som kommer att finnas där är Brad Garlinghouse (CEO Ripple), Stefan Thomas (CTO Ripple), Takashi Okita (SBI Ripple Asia CEO), Ed Metzger (Head of Innovation Santander) och Dr. Arak Sutivong (Head of Strategy Siam Affärsbank).

Som du kan se, personer från bankernas ledning som för närvarande är testa Ripple-teknik är inbjudna. Det är inte uteslutet att Ripple-tjänstemän kommer att meddela oss om implementering och antagande av Ripple-teknik.

 Det officiella uttalandet från Ripple är följande:

”Idag tar vi bort den osäkerheten permanent genom att förbinda oss att placera 55 miljarder XRP på ett kryptografiskt säkrat depåskonto i slutet av 2017. Genom att säkra lejonparten av vår XRP kan investerare nu matematiskt verifiera det maximala utbudet av XRP som kan komma in marknaden.”

Från totalt 100 miljarder mynt, 55 miljarder mynt kommer att placeras i en deponering konto. Detta kommer att minska erbjudandet på marknaden och implicit leda till högre priser. Tillkännagivandet att blockering har uppnåtts kommer utan tvekan att leda till en höjning av priset.

– Ripples officiella Miguel Vias-uttalande var som: “I Q3-Q4 kommer du att höra bra saker om Ripple.” I princip förväntar vi oss att testperioden för Ripple-teknologin kommer att sluta, och åtminstone en bank kommer att meddela antagandet av Ripple-teknik. När jag säger åtminstone en bank, här hänvisar jag till National Bank of Abu Dhabi (NBAD). De gjorde ett officiellt uttalande om att de skulle göra det anta Ripple-teknik snart. Antagningsmeddelanden från andra banker som nu testar Ripple-teknik kan också visas.

Alla nyheter från september till december 2017 kan påverka XRP-priset positivt. I den här situationen är det bättre för dig att gå på tåget än att stanna på plattformen. Det är naturligtvis en metafor.

  1. Högre avkastning på investeringen (i procent)

krusning roi

Det här är en mycket bra skäl till varför du ska köpa XRP. XRP är för närvarande den mest underskattade valutan i topp 4 kryptomarknadsvalutor. Detta innebär att denna valuta har gjort betydande framsteg för att användas i den verkliga världen, men den har fortfarande varit billig.

LÄS En ultimat guide för att köpa Ripple (XRP) 2021

Det finns flera anledningar till att XRP har varit billigt. Först och främst drar BTC och ETH fördel av majoriteten av de stora investerarnas uppmärksamhet, men också uppmärksamheten från små investerare och detta leder till högre priser. En annan anledning är att Ripple är ett bankarbetsföretag, och i Crypto-världen är detta ett sakrilege. Ripple är ett av mynten som har många fiender. Detta kan ses i XRP-dedikerade forum. XRP är för människor med öppet sinne, inte för personer med förutfattade idéer.

En tredje anledning till varför Ripple XRP-mynt har varit billigt är just den enorma mängden mynt som utfärdats: 100 miljarder mynt. Detta har avskräckt stora investerare, som var rädda för att marknaden plötsligt skulle kunna invaderas av en stor mängd mynt. Dessa farhågor har visat sig vara obegripliga genom åren. Denna myt splittrades nyligen när Ripple meddelade att den skulle blockera 55 miljarder mynt i Escrow bara för att bli av med all rädsla. Men vad menade jag med procentavkastning?

Ta till exempel, BTC. Det handlas för närvarande till 4500 $. Från uppskattningar från olika specialister kan det inte samla mer än 7 000 $ i år. Om BTC-priset når 7 000 $ är avkastningen på denna investering 56%. Det är känt att en dyr valuta växer tyngre (i%) än en billig valuta.

Låt oss analysera XRP nu. Det handlas för närvarande till 0,20 $. Enligt många Crypto-specialister kan XRP nå ett pris på minst 0,75 $  vid slutet av året. Avkastningen på detta XRP-investering kommer att vara över 300%.

  1. Högre teknik

ripple xrp-teknik

XRP utformades speciellt för att kunna ändra nuvarande gränsöverskridande penningöverföringar. Vi pratar här om den gamla och långsamma SWIFT. För närvarande kan en överföring med SWIFT mellan två länder ta mellan 3 och 5 dagar. För att inte tala om kostnaderna för dessa överföringar, som inte är försumbara, särskilt om vi talar om överföringar på tiotusentals dollar.

XRP är en tredje generation blockchain-teknik för närvarande överskrids av IOTAs enda trasselblockchain-teknik. Till exempel är Bitcoin som den första kryptovalutan en första generationens blockchain-teknik.

En XRP-överföring görs på 4 sekunder. Som jämförelse görs en Ethereum-överföring på cirka 3 minuter och en Bitcoin-överföring på 10 till 30 minuter.

XRP kan utföra 1500 överföringar / sekund, Ethereum 15 överföringar / sekund och Bitcoin 7 överföringar per sekund.

Du kan se att XRP-tekniken är mycket överlägsen de andra två mynten.

Det totala antalet utgivna mynt är 100 miljarder. Detta imponerande antal mynt är speciellt utformade för att göra huvuddelen av gränsöverskridande överföringar. Institutioner som använder Ripple-överföringsplattformen kommer att minska kostnaderna för överföringar med 30%. Om institutioner använder Ripple-plattformen och XRP-valutan kommer överföringskostnaderna att minska med 60%.

  1. Ett antal på cirka 80 banker testar Ripple-teknik

krusningsbanker

För närvarande testas Ripple-tekniken nästan 80 banker. Snart kommer denna testfas att sluta med att bankerna anger om Ripple-teknik ska användas eller inte. Bankerna kommer att kunna välja två alternativ. De kommer bara att använda Ripple-överföringsprogramvaran, och i det här fallet kommer pengarna att överföras med endast 30%. Om bankerna väljer att använda programvaran Ripple och XRP-valuta, överföringspriset sjunker med 60%. Denna minskning av överföringskostnaderna med 60% kan vara en uppmuntrande anledning för banker att använda XRP-valutan.

Här är ett utdrag från ett artikel publicerad 29 juni 2017 på den officiella Ripple-webbplatsen:

”Tack vare SBI Remit, Siam Commercial Bank (SCB) och Ripple kan 45 000 thailändska medborgare som bor i Japan skicka pengar hem snabbare.

Överföringsflöden mellan Japan och Thailand har ökat stadigt och utgör för närvarande cirka 250 miljoner USD per år. Imidlertid har överföringsinfrastrukturen inte följt med kundernas behov. Överföringar kan ta upp till två dagar, genomsnittliga avgifter och en hel del 5-7% för varje transaktion och det finns ingen synlighet när pengarna faktiskt anländer. Utbyggnaden av tjänsten börjar idag. Det är den första kommersiellt tillgängliga överföringstjänsten som drivs av Ripple. De som använder SBI Remit i Japan kan omedelbart skicka pengar i JPY till mottagarens SCB-sparkonto i Thailand och få pengar på några sekunder. ”

LÄS Cirka $ 400 miljoner XRP-token som används av brottslingar för olagliga aktiviteter – Rapportera

Enligt denna artikel om officiella Ripple-webbplats, det finns för närvarande en gränsöverskridande överföringskorridor mellan Japan och Thailand.

Ovan har du en lista över nästan 50 banker testar för närvarande Ripple-tekniken. Den här bilden visar tillståndet för testning av Ripple-teknik i varje bank.

  1. Teknisk analys säger KÖP:

krusningsanalys

Min erfarenhet som näringsidkare handlar om nio år. Jag handlade på aktiemarknaden, WTY Oil, Forex och Crypto-marknaden. Ett av verktygen som hjälpte mig mycket i handeln var den tekniska analysen. De som inte vet hur man tolkar det, eller bara har en vag uppfattning om det, sa att det inte hjälper alls. Som en gammal handlare kan jag säga att teknisk analys gör att du är ett steg före många människor och detta leder implicit till maximerade intäkter. Köp och försäljning sker inte längre om du vet teknisk analys.

Vad säger teknisk analys om XRP / USD-paritet? Du har ett dagligt diagram nedan över XRP / USD. Det maximala uppnådda priset var 0,42 USD (maj). Sedan dess har priset sjunkit i flera månader och nått ett värde av 0,15 USD. Ur den synvinkeln har vi hittills en ny trend. Priset idag när du skriver den här artikeln är 0,20 USD.

Som du ser på diagrammet, för 10 dagar sedan, gav MACD en köpsignal. Det bör noteras att volymerna har ökat sedan starten av den nuvarande uppgången. Där uppe har vi en motståndsnivå på 0,32 USD. Detta kan övervinnas vid positiva nyheter och det tidigare historiska maximumet (0,42 USD) kan lätt överföras. Thers är inte mer än ett steg Härifrån till nya högsta priser. Jag lärde mig med tiden att uppskatta en köpsignal från den tekniska analysen.

Till vilket pris kan vi klättra om vi överskrider den tidigare toppen på $ 0,42 USD? Det är väldigt svårt att förutse. Det beror mycket på nyheter och hur mycket pengar som kommer att gå på XRP. Om du undersöker på Internet kommer du att upptäcka att de flesta av prognoserna uppskattar ett pris på (0,75-0,95) USD i slutet av 2017.

krusning xrp köp

Du bör också veta att XRP är ett av de fulaste mynt på Crypto-marknaden. Och det beror på att de arbetar med bankerna. För BTC- och ETH-purister är detta sakrilegious. Sammanfattningsvis är XRP för människor med öppet sinne, inte för personer med fördomar. Kommer Ripple att fullfölja den plan som den har föreslagit? Ripple-teamet är ett bra team som börjar från den tekniska sidan till reklamsidan. Jag litar på dem, men det kan naturligtvis finnas några problem.

Om vi ​​tittar närmare kan Ripple jämföras med de företag som revolutionerade världen för flera år sedan. Ripple kan jämföras med Apple i början när ingen trodde på det.

Utan tvekan bör XRP vara i portföljen för alla som är vana vid att investera på aktiemarknaden eller på Crypto-marknaden sedan september. Mitt råd: köp på mål och håll 1-5 år. Det råder ingen tvekan om att det är en långsiktig investering som kan ge dig bra pengar. Du måste bara ha tålamod.

Denna artikel skapades efter nio års erfarenhet som näringsidkare och den här artikeln innehåller all viktig information om Ripple och XRP. Jag rekommenderar dig att göra din egen forskning innan du investerar i Ripple XRP Coin. All information som presenteras här kan kontrolleras på den officiella Ripple-webbplatsen eller på internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner