Arvon Internet: perusteet ja edut

Internetin keksintö on muuttanut maailman globaaliksi kyläksi. Mikä tahansa tieto liikkuu ympäri maailmaa hetkessä. 2000-luvun alusta lähtien tietotekniikan ja tekniikan alalla on tapahtunut paljon kehitystä. Blockchain-tekniikka on uusin tekniikan muoto, joka mullistaa yritykset ympäri maailmaa. Tämän tekniikan myönteisten vaikutusten vuoksi maailma on digitalisoitumassa melkein kaikilla elämänaloilla. Erityisesti rahan digitalisointi on saanut aikaan ennennäkemättömän muutoksen tällä planeetalla. Tämä tarkoittaa, että taloudelliset tiedot siirretään ympäri maailmaa sekunneissa. On otettu käyttöön monia digitaalisia alustoja, jotka tekevät rajatylittävistä liiketoimista turvallisempia, helpompia ja nopeampia kuin aiemmin.

Mikä on arvoyhteys?

arvokas internet

Lähde: bankinnovation.net

”Arvon Internet” on laitetyyppi, jonka kautta rajat ylittävät liiketoimet tapahtuvat nopeasti samalla tavalla kuin sanoja, kuvia ja videoita siirretään. Aikaisemmin digitaalisten tapahtumien järjestäminen kesti pari viikkoa. Jopa, se kesti melkein 3-5 päivää asettumiseen edistyneimmissä maissa, kuten Amerikassa ja Englannissa. Tässä on myös tärkeää mainita, että tapahtumien virheprosentti oli noina päivinä 5 ja ne maksoivat 42 dollaria. Nykyään digitaalisten alustojen, kuten Ripple, nämä tapahtumat tapahtuvat vain 3 sekunnissa ilman suuria kustannuksia ja melkein mitään virheiden mahdollisuutta.

Toisin sanoen voimme sanoa, ettäArvo-Internet”Auttaa vaihtamaan omaisuuden, jolla on arvoa jollekin. Tämä tarkoittaa, että se auttaa vaihtamaan osakkeita, ääniä, arvopapereita, musiikkia, tieteellisiä löytöjä ja henkistä omaisuutta. Blockchain-tekniikka on kaikkien näiden varojen vaihdon takana. Tämä johtuu siitä, että se on poistanut kolmansien osapuolten tai välittäjien roolin näiden tietojenvaihdossa. Blockchain-tekniikan avulla kaikki varat vaihdetaan lähettäjän ja vastaanottajan välillä suoraan. Sekä lähettäjä että vastaanottaja tietävät tapahtuman todellisuuden ja sen tilan prosessin kautta.

LUE Ripple Q2 -raportti paljastaa, että XRP on listattu yli 130 salauspörssissä maailmanlaajuisesti

Ripple on alussa niiden alustojen luettelossa, jotka käsittelevät rajat ylittäviä tapahtumia sekunneissa. Alusta suorittaa maksutapahtumat turvallisesti, luotettavasti ja välittömästi ilman kolmannen osapuolen tarvetta. Tämä on minimoinut kustannukset. Asiantuntijat ovat toiveikkaita siitä, että lähitulevaisuudessa arvo vaihtuu ympäri maailmaa samalla tavalla kuin tieto saavuttaa. Uusin Ripplen käyttämä tekniikka on osoittautunut hyödylliseksi kehitettäessä monia muita sovelluksia helpottamaan elämän eri aloja, mukaan lukien terveydenhuolto. Esimerkiksi Nasdaq on yksi sovelluksista, jotka on kehitetty blockchain-tekniikan avulla. Yritykset ympäri maailmaa käyttävät tätä sovellusta osakkeidensa hallintaan.

Arvokkaan Internetin parhaat edut

Joka päivä, kryptovaluutat ovat saamassa suosiota ympäri maailmaa. Monet ihmiset näyttävät olevan kiinnostuneita näistä valuutoista maksimoidakseen omaisuutensa. Arvo-Internet on osoittautunut meille paljon hyödylliseksi, koska se auttaa rahaa liikkumaan kuten informaatio ympäri maailmaa vähentäen näin tapahtumien kustannuksia ja aikaa. Pidä kaikki nämä asiat mielessä ja korostamme arvoyhteyden tärkeimpiä etuja.

1-Minimoi tapahtuman ajan

Arvo-Internetin ensimmäinen ja tärkein etu on, että se on auttanut meitä minimoimaan tapahtumien ajan tässä digitaalisessa maailmassa. Kaksi viikkoa toteutuneet maailmanlaajuiset tapahtumat käsitellään nyt sekunneissa. Tässä taas kerran Ripple on nopeimmin kasvava verkko, koska se on lyhentänyt tapahtuman aikaa vain kolmeen sekuntiin. Siksi monet yritykset ympäri maailmaa aloittavat yhteistyön Ripplen kanssa rajatylittävien liiketoimien käsittelemiseksi.

READ Ripple palkkaa ylimmän tietoturvainsinöörin ylimääräisten tietoturvaratkaisujen toteuttamiseksi

Kahden kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus on arvoyhteyden toiseksi suurin etu. Eliminoimalla kolmannen osapuolen tai välittäjän rooli, se on minimoinut rajatylittävien liiketoimien kustannukset. Tämä kustannustehokkuus on houkutellut monia pankkeja, rahoituslaitoksia ja rahansiirtoyrityksiä ottamaan käyttöön blockchain-tekniikan minimoimaan transaktiokustannukset ilman virheitä.

3-turvallisuus

Arvon Internet on myös tuonut mukanaan suuren turvallisuuden rahansiirrossa ympäri maailmaa. Vain lähettäjä ja vastaanottaja tietävät tapahtuman arvon ja sen tilan. Lähettäjällä ja vastaanottajalla on omat yksityiset avaimensa näiden tapahtumien suojaamiseksi. Lisäksi, blockchain-tekniikka käyttää myös P2P-verkkoa, joka eliminoi mahdolliset tietovuodot.

Lopuksi voimme helposti sanoa, ettäArvo-Internet”On osoittautunut paljon hyödylliseksi jokapäiväisessä käytössä. Päivittäin tapahtuu paljon erilaisia ​​tapahtumia. Lähes kaikki nämä tapahtumat kirjataan hajautettuun pääkirjaan, joka on suojattu tiettyjen avainten avulla. Se on myös osoittautunut paljon hyödylliseksi kehittää erilaisia ​​blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia, joita käytetään eri aloilla ympäri maailmaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner