Κέρματα Best Proof of Stake (POS) 2021

Ας μιλήσουμε για το καλύτερη απόδειξη των κερμάτων πονταρίσματος 2021 σήμερα! Τα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο blockchain δεν είναι μόνο δημοφιλή στους επενδυτές, αλλά βοηθούν επίσης να περάσουν η λύση σύνθετων προβλημάτων για την κοινότητα. Πριν βυθίσουμε στο άρθρο, ας σας ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η πραγματική έννοια του στοιχήματος. Είναι ένα είδος διαδικασίας όπου ο καθένας με το ελάχιστο απαιτούμενο υπόλοιπο κρυπτογράφησης μπορεί να διατηρήσει διαφορετικά πορτοφόλια και ανταλλαγές και μπορεί να κερδίσει ανταμοιβές χωρίς να κάνει τίποτα.

Τι είναι το PoS?

Απόδειξη πονταρίσματος Το AKA PoS είναι μια έννοια που δηλώνει ότι κάθε άτομο που κατέχει κρυπτονομίσματα μπορεί να επικυρώσει ή να πραγματοποιήσει συναλλαγές blockchain. Εξαρτάται από πόσα νομίσματα κατέχουν οι επενδυτές κατά τη στιγμή της συναλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερη απόδειξη των κερμάτων πονταρίσματος κρατάει ο ανθρακωρύχος, τόσο περισσότερη εξορυκτική δύναμη θα κατέχει. Το POS δημιουργήθηκε βασικά ως εναλλακτική λύση στην απόδειξη της εργασίας (PoW).

Αυτό είναι αρκετό για τον έλεγχο ιστορικού. Νομίζω ότι τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε στις επιλογές των καλύτερων κερμάτων που θα ποντάρουμε το 2020. Αυτή η λίστα θα σας επιτρέψει ιδανικά να προσδιορίσετε πού μπορούν να διατηρηθούν καλύτερα τα κρυπτονομικά στοιχεία και να λάβετε στοιχήματα.

Καλύτερη απόδειξη συμμετοχής (PoS) Λίστα κερμάτων 2021

1. ΝΕΟ

Παλαιότερα γνωστό ως Antshares, το NEO είναι ένα ανοιχτό δίκτυο για την έξυπνη οικονομία. Ονομάζεται συχνά Ethereum Killer ή μερικές φορές η κινεζική έκδοση του Ethereum. Η NEO είναι η πρώτη αποκεντρωμένη πλατφόρμα crypto και blockchain ανοιχτού κώδικα της Κίνας. Παρά το δικό του νόμισμα που ονομάζεται NEO cryptocurrency, έχει ένα ακόμη διακριτικό στον κλάδο του που ονομάζεται GAS ή ANC-Altcoins.

Μπορείτε να ποντάρετε το διακριτικό GAS στο πορτοφόλι NEO για μια όμορφη επιστροφή και όπως και άλλα κρυπτογραφημένα POS, δεν απαιτείται να ανοίγετε το πορτοφόλι σας συνεχώς. Η NEO παρέχει στους χρήστες της ένα ευρύ φάσμα αποκεντρωμένων εφαρμογών. Το δίκτυο έχει καλυφθεί με ψηφιακές ταυτότητες όπως δακτυλικά αποτυπώματα, αναγνώριση προσώπου και αναγνώριση φωνής.

Κρατώντας το NEO σας στην ανταλλαγή Binance, μπορείτε να λάβετε μια ανταμοιβή περίπου 1,95% με μηνιαία και ετήσια κέρδη 0,0016 ΝΕΟ και 0,0195 ΝΕΟ αντίστοιχα κρατώντας 1 ΝΕΟ. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε το ΝΕΟ σας σε ένα από τα πιο διάσημα πορτοφόλια, δηλαδή το Πορτοφόλι Guarda και το Ατομικό Πορτοφόλι. Και τα δύο Πορτοφόλια υποστηρίζουν το στοίχημα του NEO. Το συνολικό ποσοστό ανταμοιβής και των δύο πορτοφολιών είναι 1,95% με 0% αμοιβές.

Αναζητάτε τον καλύτερο ιστότοπο εξόρυξης cloud το 2021?

2. Τέζος (XTZ)

Μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα κρυπτογραφικά στοιχήματα όσον αφορά το ετήσιο ενδιαφέρον. Το Tezos είναι το νέο και πιο διάσημο έργο blockchain από το blockchain Tezos. Με μια απίστευτη αύξηση 232 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια του ICO, θα μπορούσε να φανταστεί ότι το crypto είχε κάποια δύναμη να κρατήσει.

Το crypto είναι ανοιχτή συμμετοχή για το κοινό με μακροπρόθεσμη δυνατότητα αναβάθμισης. Η Tezos προσφέρει έξυπνη τεχνολογία επαφών. Το Tezos έχει μερικά μοναδικά και εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Παρέχει σύγχρονο blockchain με καινοτομία και πολλές δυνατότητες όπως το LPOS.

Είναι πολύ εύκολο να ποντάρετε στην Tezos. Τα τέλη στοιχήματος της Tezos στο Binance είναι 0%, Πού παίρνει το Coinbase 25% του στοιχηματισμού που κάνετε μαζί τους. Υπάρχουν δύο τρόποι στο Binance όπου μπορείτε να ποντάρετε στον Tezos. Μπορείτε είτε να ψήσετε το Tezos σας με ετήσια επιβράβευση 6,20% ή μπορείτε να εκχωρήσετε την Tezos με ετήσια επιβράβευση 5,50%. Το ίδιο ποσοστό ανταμοιβής ισχύει για το Πορτοφόλι Guarda όταν πρόκειται για το στοίχημά σας.

3. ΠΑΥΛΑ

Το DASH είναι ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση ψηφιακών μετρητών. Όταν πρόκειται για την εφαρμογή της απόδειξης του μηχανισμού συναίνεσης των μεριδίων σε θεμελιώδη βάση, διατηρεί την προέλευση. Είναι η μοναδική κρυπτογράφηση βάσης bitcoin με επιπλέον απόρρητο και γρήγορες λειτουργίες συναλλαγών όπως το InstantSand και το PrivateSand. Αυτό το crypto αναγνωρίζεται ως αποκεντρωμένο ηλεκτρονικό νόμισμα σε βάση peer to peer και στοχεύει να είναι τόσο διαφανές όσο τα πραγματικά μετρητά που χρησιμοποιούμε στην πραγματική ζωή, όπως GBP / USD / INR ή EUR.

Μπορείτε να κερδίσετε μερίσματα εκτελώντας έναν κύριο κόμβο κρατώντας το DASH. Αλλά για να εκτελέσετε έναν κύριο κόμβο, χρειάζεστε κατά μέσο όρο 1000 μονάδες DASH και 1 μονάδα κοστίζει περίπου $ 300 στην τιμή. Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι!

Εάν έχετε σημαντικό αριθμό μονάδων DASH, μπορείτε να τους ποντάρετε διάσημα πορτοφόλια κρυπτογράφησης όπως το πορτοφόλι Guarda, το ατομικό πορτοφόλι και το πορτοφόλι Ledger με ετήσια επιβράβευση 5,72% με ετήσια κέρδη 57.2474 DASH κρατώντας 1.000 μονάδες DASH. Η Binance και η Coinbase υποστηρίζουν επίσης τη συμμετοχή στο DASH με ετήσιο ποσοστό ανταμοιβής 5,72%

4. QTUM

Το QTUM είναι ένα δίκτυο ανοιχτού κώδικα κρυπτογράφησης που δημιουργήθηκε και διατηρήθηκε από το έργο QTUM. Αυτό είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο τεχνολογίας blockchain το οποίο μπορεί να λειτουργήσει έξυπνα συμβόλαια με απόδειξη εξουσιοδότησης συμμετοχής μέσω εικονικών μηχανών. Είναι το υβρίδιο του Ethereum και του bitcoin που εξακολουθεί να έχει τη διάστασή του POS. Το QTUM είναι ένα είδος μείγματος και των δύο μπλοκ αλυσίδων, παίρνει τα καλύτερα μέρη και των δύο μπλοκ αλυσίδων και μας δίνει το καλύτερο μείγμα και των δύο στον πραγματικό κόσμο.

Είναι τόσο ισχυρό τεχνολογικά όσο οποιοδήποτε άλλο δίκτυο στην αγορά. Το QTUM εστιάζεται σε δύο από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Προσφέρει επίσης στους πελάτες του τα εργαλεία που παρέχονται από τα Bitcoin και Ethereum για να τα ενισχύσουν! Για την εκτέλεση των έξυπνων συμβάσεων Ethereum στο QTUM, χρησιμοποιεί εικονικές μηχανές Ethereum. Αυτή είναι μια απίστευτη λειτουργικότητα του νομίσματος. Η αποκεντρωμένη εφαρμογή Ethereum μπορεί επίσης να μεταφερθεί στο QTUM με τη βοήθεια της ισχυρότερης κοινότητας προγραμματιστών του δικτύου Ethereum.

Θέλετε να μάθετε πώς να ποντάρετε στο QTUM; Λοιπόν, μπορείτε να κερδίσετε μια ετήσια επιβράβευση των 6,00% ποντάροντας το νόμισμά σας στο Binance και το Coinbase exchange. Διάφορα άλλα πορτοφόλια όπως το ατομικό πορτοφόλι και το Guarda υποστηρίζουν επίσης το στοίχημα του QTUM με ετήσια επιβράβευση 6% χωρίς αμοιβές.

5. CUTcoin (CUT)

Το CUTcoin είναι ένα πολύ φιλόδοξο έργο, αλλά ο απλούστερος τρόπος για να το περιγράψετε είναι να πείτε ότι είναι απλά ψηφιακά μετρητά. Απόκτησε αυτήν την ποιότητα ενσωματώνοντας την προηγμένη και πραγματική δοκιμαστική προστασία κρυπτογράφησης ενσωματωμένη στο blockchain της (συμπεριλαμβανομένων RingCT, Bulletproofs κ.ο.κ.) έτσι ώστε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα να μπορεί να θεωρηθεί ως ψηφιακή συναλλαγή μετρητών. Τα υπόλοιπα πορτοφολιού, το ποσό συναλλαγής, ο αποστολέας και ο παραλήπτης είναι ιδιωτικά από προεπιλογή στο blockchain. Είναι ένα  κρυπτογράφηση απορρήτου αλλά σε αντίθεση με το Monero (χρησιμοποιεί κάποια κρυπτογραφία Monero), είναι χτισμένο σε φιλική προς το περιβάλλον συναίνεση Proof of Stake.

Η συναίνεση του CUTcoin’s Proof of Stake είναι η πρώτη στην ιστορία που διατηρεί το συνολικό ποσό νομισμάτων ακόμη και σε στοιχήματα πορτοφολιών εντελώς κρυμμένο. Είναι μια προεπιλεγμένη κατάσταση που προστατεύει το οικονομικό απόρρητο των χρηστών του ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε ποσό CUT και να το ποντάρουν αμέσως, στο πορτοφόλι τους ή μέσω του CUTcoin Ποντάρισμα πισίνας και κερδίζουν τόκους στο στοίχημά τους, το οποίο είναι επί του παρόντος 25% ετησίως, πιστώνεται καθημερινά.

6. Κόσμος (ATOM)

Η Cosmos (ATOM) θεωρεί τον εαυτό της την πιο εξατομικευμένη, αποκεντρωμένη, αποτελεσματική και διαλειτουργική πλατφόρμα blockchain. Πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο δίκτυο αλγορίθμων ευαίσθητων σε σφάλματα Tendermint και Βυζαντινών που λειτουργούν από αποκεντρωμένες μπλοκ αλυσίδων.

Χρησιμοποιεί DPoS, όπου λειτουργούν οι εκπρόσωποι και οι επικυρωτές. Μια μέθοδος που ονομάζεται κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη πονταρίσματος (DPoS). Οι πληρεξούσιοι πρέπει να καθορίσουν ποιοι επικυρωτές πρέπει να συμμετέχουν και οι επικυρωτές πρέπει να επαληθεύουν συναλλαγές και να προσθέτουν νέες αλυσίδες. Όλα τα συμβαλλόμενα μέρη μπορούν να λάβουν μπόνους στοιχήματος που πληρώνουν επί του παρόντος στο ATOM, αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διακριτικό οποιουδήποτε blockchain που προστέθηκε στο δίκτυο.

Το Cosmos εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δημοφιλές έργο και η ATOM είναι επί του παρόντος η 25η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση κεφαλαιοποίησης της αγοράς στον κόσμο. Η κρυπτογράφηση είναι φανταστική, οπότε αν το όνειρο για τον «Κόσμο του Blockchain» μπορεί να εκτελεστεί αποτελεσματικά, οι στοιχηματικές ανταμοιβές μπορούν να πληρωθούν σε μια ποικιλία άλλων κρυπτονομισμάτων. Αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε ετήσια επιβράβευση των 8,32% και στις ανταλλαγές Coinbase και Binance. Μπορεί επίσης να στοιχηματιστεί με τον ίδιο μέσο όρο ετήσιας επιβράβευσης στο Atomic Wallet και στο Ledger Live.

7. PIVX

Μπορεί να συντομευτεί ως ιδιωτική συναλλαγή άμεσης επαλήθευσης, το PIVX είναι ένα κρυπτογράφηση που επικεντρώνεται κυρίως στην ασφάλεια και το απόρρητο ενώ πραγματοποιείτε μια συναλλαγή. Διαλύθηκε από το DASH στις αρχές του 2016 και είναι ένα πλήρως λειτουργικό νόμισμα POS, επιτρέποντας στους καταναλωτές του να καταθέσουν κέρματα με δίκαιη απόδοση στο blockchain. Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα είναι ότι είναι ένα καλό εμπόδιο χαμηλής εισόδου και μπορείτε να ποντάρετε οποιοδήποτε ποσό και δεν υπάρχει όριο σε αυτό.

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε μέσω PIVX εκτελώντας τις μονάδες περίπου. 10.000 μονάδες στον κύριο κόμβο. Προσφέρει συνολική απόδοση της επένδυσής σας 5%. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όσους έχουν σημαντική ποσότητα μονάδων PIVX, τοποθετώντας τις μονάδες στον κύριο κόμβο αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον κύριο κόμβο σας ή μπορείτε να ποντάρετε το νόμισμά σας σε διαφορετικά πορτοφόλια και ανταλλαγές. Δεν μπορείτε να ποντάρετε τα κέρματα σας στο Binance και το Coinbase ούτε μπορείτε να τα βάλετε σε διαφορετικά πορτοφόλια όπως το Ledger Live, το Atomic Wallet και το Guarda Wallet. Υπάρχουν 3 εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ποντάρετε το νόμισμά σας σε αυτά τα προαναφερθέντα πορτοφόλια και ανταλλαγές. Κοίτα!

8. Lisk (LSK)

Ένα πλαίσιο LISK βασισμένο σε blockchain βοηθά όλους να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) στο δίκτυό τους. Παρέχει στους προγραμματιστές, τους επενδυτές και τους σχεδιαστές έργων τη δυνατότητα να κατασκευάζουν πλευρικές αλυσίδες. Οι πλευρικές αλυσίδες είναι οι εφαρμογές όπου η βάση της εφαρμογής είναι ενσωματωμένη στο blockchain Lisk. Το Lisk είναι μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή που βασίζεται σε JavaScript. Το Lisk είναι προσβάσιμο από Bit-Z, OKEx, Kucoin, για σκοπούς στοιχηματισμού.

Το νόμισμα LSK ή Lisk είναι το νομισματικό όνομα του Lisk, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως στις αποκεντρωμένες εφαρμογές της ίδιας της κύριας αλυσίδας Lisk. Μιλώντας για το bitcoin και άλλα, δεν είναι ένα νόμισμα όπως αυτό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από εμπόρους ως πύλη πληρωμής, αλλά χρησιμοποιείται ως νόμισμα για προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το δίκτυο ή επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.

Μπορείτε να ποντάρετε το κέρμα Lisk σε διαφορετικά ανταλλακτικά και πορτοφόλια όπως το Coinbase και το Atomic Wallet με ποσοστό της ετήσιας επιβράβευσης 1,61% χρησιμοποιώντας την ψήφο για τους εκπροσώπους ή εκτελώντας έναν κόμβο εκπροσώπων με μια ετήσια ανταμοιβή του 5,24%

9. Stellar (XLM)

Το Stellar είναι ένα κοινό δίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο αποτελεσματικά, γρήγορα και άνετα. Έχει σχεδιαστεί για να συνδέει τράπεζες, δίκτυα πληρωμών και πολίτες και σας βοηθά «γρήγορα, αποτελεσματικά και για κλάσματα ενός κένταυρου», για να μεταφέρετε χρήματα πέρα ​​από τα σύνορα. Εν συντομία, επιθυμεί γρηγορότερες, ευκολότερες και ομαλότερες διασυνοριακές μεταφορές από ό, τι με τα τρέχοντα συστήματα τραπεζών και μεταφορών.

Το Stellar είναι ένα δίκτυο κατανεμημένων πληρωμών που εστιάζει σε απλές και προσιτές μεταφορές διασυνοριακών και επίσης ένα φόρουμ φιλοξενίας ICO. Το δίκτυο Stellar ιδρύθηκε το 2014 και έχει ένα δικό του ψηφιακό νόμισμα, το όνομα Lumen (XLM), το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αποδοχή ξένων μεταφορών και για γρήγορες συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών νομισμάτων.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το Lumen XLM σε μια σειρά από πορτοφόλια και ανταλλαγές, όπως το ζωντανό πορτοφόλι Ledger, στο Coinbase exchange και στο Binance exchange. Μπορείτε να ψηφίσετε ένα στοίχημα στις προαναφερθείσες ανταλλαγές και πορτοφόλια, κερδίζοντας μια ετήσια επιβράβευση 1%. Αυτό σημαίνει ότι επενδύοντας 1.000 μονάδες XLM μπορείτε να κερδίσετε ετήσια κέρδη 10 XLM.

10. Οντολογία (ONT / ONG)

Το Ontology είναι ένα δίκτυο blockchain που έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη άλλων blockchain, δημόσιων και ιδιωτικών, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επωφεληθούν από τις τεχνολογικές εξελίξεις τους. Παρέχει στις εταιρείες τη δυνατότητα είτε να αποθηκεύουν δεδομένα ιδιωτικά είτε δημόσια μέσω των ONT blockchain επιχειρήσεων. Οι Da HongFei και Erik Zhang συν-ίδρυσαν την εταιρεία και είναι οι ιδρυτές του blockchain NEO.

Υπάρχουν δύο διακριτικά στην πλατφόρμα Ontology: ONT και NGO tokens. Αυτά τα δύο διακριτικά έχουν διαφορετική λειτουργικότητα. Μπορείτε να αγοράσετε ONT σε κοινές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Huobi, OKEx, Bibox κ.λπ. Το διακριτικό ONT δεν μπορεί, ωστόσο, να αγοραστεί με fiat και πριν το ανταλλάξετε με ONT, το fiat πρέπει να μετατραπεί σε ένα γνωστό κρυπτονομίσμα.

Υπάρχουν διαφορετικά ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων και πορτοφόλια όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε τα ONT νομίσματά σας και να κερδίσετε ένα μέρος κρατώντας το νόμισμά σας σε ανταλλαγές. Επί του παρόντος, το πορτοφόλι Guarda και το πορτοφόλι Ledger Live υποστηρίζουν το ONT / ONG με ετήσια επιβράβευση 7,3% ετήσια ανταμοιβή.

11. Αλγόριθμος (ALGO)

Αναγνωρίστε ένα δίκτυο blockchain που δημιουργήθηκε με το ανοιχτό, νόμιμο δημόσιο blockchain για την οικοδόμηση μιας οικονομίας χωρίς σύνορα. Με άλλα λόγια, το Algorand χρειάζεται ένα οικοσύστημα που επιτρέπει σε όλους να είναι ενεργοί και παραγωγικοί. Αυτό το μοντέλο βασίζεται στις βασικές έννοιες της χρηστικότητας, των άμεσων μεταφορών, της απλής χρήσης και της ανάπτυξης και της απόδοσης.

Το πρωτόκολλο του Algorand έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει. Θεωρητικά, ισχυριζόμενοι μπλοκ σε έναν μόνο γύρο ψηφοφορίας, οι προγραμματιστές πέτυχαν τη βέλτιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει στο μπλοκ να οριστικοποιηθεί αμέσως και βελτιώνει σημαντικά τις συναλλαγές του δικτύου ανά δευτερόλεπτο. Με μια δραματική αύξηση της ταχύτητας, το mainnet μπορεί να χειριστεί 1000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο με καθυστέρηση έως 5 δευτερολέπτων ανά συναλλαγή.

Αν και το ALGO κατηγοριοποιείται στο Binance, το νόμισμα αποτελεί μέρος πολλών άλλων αγορών, όπως τα Huobi Global, OKEx, Coinbase Plus και BitMEX. Οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν παθητικό εισόδημα μέσω της κρυπτογράφησής τους στο Binance. Μπορείτε να στοιχηματίσετε το Algorand o Binance και να φτάσετε μέχρι 5,79% ετήσια ανταμοιβή. Αυτό σημαίνει ότι αν επενδύσετε τουλάχιστον 1 ALOG, μπορείτε να κερδίσετε 0,0579 ALOG μέχρι το τέλος του χρόνου.

12. ΕΕΚ (Vechain)

Η Vechain είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις δικτύου στην εφοδιαστική αλυσίδα. Το νόμισμα έγινε στη λίστα με τα καλύτερα στοιχήματα κέρματος του 2020. Από το ντεμπούτο τους στο main-net, έχουν μεγάλη κάλυψη. Η εκκίνηση του mainnet παρουσίασε τα εγγενή διακριτικά της ΕΕΚ, με μια αυξανόμενη εισροή σε μια σειρά ανταλλαγών. Η χρήση τεχνολογιών blockchain είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για το VeChain. Έχει επικεντρωθεί κυρίως σε επιχειρηματικές εφαρμογές. Ξεκινώντας από το 2015 και βασίζεται κυρίως στην εφοδιαστική μέσω της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης, της διασφάλισης ποιότητας, της διαχείρισης αποθέματος και πολλά άλλα. Συνήθως λειτουργεί για την ενεργοποίηση έξυπνων συναλλαγών, η ΕΕΚ μπορεί εύκολα να συγκριθεί με το NEO και το Ethereum.

Υπάρχουν δύο νομίσματα που η Vechain πλησιάζει στο VET και στο BTHO. Ο κύριος κόμβος κρατά το VTHO για την τοποθέτηση των ΕΕΚ. Το BET είναι το καύσιμο του Vechain, ενώ ο Vet είναι ο ιδιοκτήτης του blockchain. Η Vechain καθιστά το στοίχημα πιο αποτελεσματικό και απλό με μια κομψή εφαρμογή για κινητά.

Το διακριτικό ΕΕΚ ταξινομείται σε ένα ευρύ φάσμα ανταλλαγών. Αυτό περιλαμβάνει LAToken, OceanEx και το πιο σημαντικό Binance. Ο όγκος του διακριτικού ΕΕΚ σε αυτές τις ανταλλαγές είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι έχω δει για άλλα νομίσματα στην αγορά. Υπάρχουν 5 επιλογές μέσω των οποίων μπορείτε να ποντάρετε το νόμισμα ΕΕΚ στο Binance. Από όλα αυτά, η πιο επιβράβευση είναι η εκτέλεση ενός κόμβου Αρχής. Μπορείτε να κερδίσετε κατά μέσο όρο ετήσια επιβράβευση ύψους 3,17% ποντάροντας το νόμισμα ΕΕΚ σας. Η χαμηλότερη ετήσια ανταμοιβή είναι 1,87% που κρατάει το Vechain.

13. Livepeer

Είναι κυρίως μια αγορά μεταξύ των διανομέων ροής βίντεο (από πλευράς ζήτησης) και των προγραμματιστών εφαρμογών. Οι προγραμματιστές μπορούν να ενσωματώσουν το Livepeer στις εφαρμογές τους εγκαθιστώντας τον κόμβο του, να εκτελέσουν το διακομιστή πολυμέσων Livepeer και επίσης να χρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό τους μέσω του Ethereum. Μέχρι στιγμής, στο Livepeer δεν έχουν μεταδοθεί περισσότερες από 100 εκδηλώσεις.

Το έργο στοχεύει στην αύξηση της αξιοπιστίας του βίντεο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το κόστος κλιμάκωσής τους. Υποστηρίζουν την υποδομή p2p που προστατεύεται από το Ethereum blockchain που αλληλεπιδρά μέσω μιας αγοράς. το διακριτικό που χρησιμοποιεί το Livepeer είναι LPT. Όταν δημιουργείται το νέο LPT, ο συνολικός αριθμός των υπαρχόντων LPT αυξάνεται συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του LPT σας θα μειωθεί σε σύγκριση με το δίκτυο στο σύνολό του.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 επιλογές μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίσετε παθητικό κέρδος. Μπορείτε είτε να εκχωρήσετε το Livepper κερδίζοντας μια ετήσια επιβράβευση 21,92% στο Binance ή μπορείτε να εκτελέσετε έναν κόμβο Transcoder, ο οποίος θα σας προσφέρει ετήσια επιβράβευση 24,36%. Το ίδιο ποσοστό ανταμοιβής ισχύει για το Atomic πορτοφόλι, καθώς μπορείτε επίσης να ποντάρετε το LPT σας στο ατομικό πορτοφόλι και στο Ledger Live.

14. ΤΡΟΝ

Το Tron είναι μια κοινόχρηστη πλατφόρμα δικτύου που αποσκοπεί στη δημιουργία μιας παγκόσμιας, ανοιχτής ψηφιακής υποδομής ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες blockchain και κατανεμημένους αποθηκευτικούς χώρους. Οποιοσδήποτε καταναλωτής μπορεί ελεύθερα να δημοσιεύει, να αποθηκεύει και να κατέχει δεδομένα μέσω του πρωτοκόλλου. Το Tron είναι, εν συντομία, ένα νόμισμα, το οποίο σας ανταμείβει για το περιεχόμενό σας και είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την αγορά του Tron.

Αυξήθηκε στα πρώτα δέκα του σε σύντομο χρονικό διάστημα ενός έτους, προωθούμενο από τεράστιο επενδυτή και μια ενεργητική ομάδα με επικεφαλής τον δημιουργό και διευθύνοντα σύμβουλο, Justin Sun, που έγινε το 10ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση του Tron crypto είναι ότι επιτρέπετε σε καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες περιεχομένου να κατέχουν το έργο τους. Η Tron διευθύνει μια καμπάνια, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως τρίτο Διαδίκτυο από άλλους. Αυτό μπορεί να ακούγεται επαναστατικό, αλλά θα χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο όπως είχε αρχικά προβλεφθεί

Μπορείτε να ποντάρετε το TRON σας σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε πορτοφόλια και ανταλλαγές που ονομάζονται Binance, Ledger Live και Atomic Wallet. Υπάρχει μια ομοιότητα σε όλες αυτές τις ανταλλαγές και πορτοφόλια. Όλοι σας προσφέρουν το ίδιο ποσοστό ανταμοιβής στοιχηματίζοντας το νόμισμά σας. Υπάρχουν 3 διαφορετικές επιλογές και η πιο κερδοφόρα είναι από την Vote έναν σούπερ εκπρόσωπο, ο οποίος μπορεί να σας κερδίσει μια ετήσια επιβράβευση 3,34% με αμοιβή 20,00%. Άλλες μέθοδοι είναι να εκτελέσετε έναν κόμβο υπερπροσώπου υποψηφίου με ετήσια επιβράβευση 3,02% και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τρέχοντας έναν εξαιρετικά αντιπροσωπευτικό κόμβο που μπορεί να σας ωφελήσει με μια ετήσια επιβράβευση 3,28%.

15. EOS

Θεωρείται σχετικά ως η πιο κερδοφόρα απόδειξη του νομίσματος πονταρίσματος. Μιλώντας για το πρωτόκολλο δικτύου EOS.IO, το EOS είναι η εγγενής κρυπτογράφηση αυτού του πρωτοκόλλου. Κυκλοφόρησε το 2017 και κέρδισε επιβλητικά 4 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2018. Η εταιρεία είναι μια αρκετά νέα επιχείρηση. Το EOSIO υπόσχεται να ξεπεράσει τα σημαντικά προβλήματα του Bitcoin και του Ethereum. Αυτά περιλαμβάνουν την ανάπτυξη ενός ανοικτού και προσβάσιμου πλαισίου για γρηγορότερες, ευκολότερες και απλοποιημένες αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Κατά προσέγγιση, το EOS έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τοποθετώντας το νόμισμα στο CoinMarketCap στην κορυφή 10. Δύο βασικές μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από έναν έμπορο κρυπτογράφησης ή έναν επενδυτή για να διεκδικήσουν μάρκες EOS. Το ένα είναι η εξόρυξη νομισμάτων και το πιο συνηθισμένο είναι η αποτελεσματική διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σε διαφορετικά χρηματιστήρια και πορτοφόλια.

Το νόμισμα αναφέρεται στα διάσημα χρηματιστήρια και Πορτοφόλια που μπορούν να ονομαστούν ως Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet και Coinbase. Μπορείτε να κερδίσετε κέρδος με το στοίχημα του EOS σας μέσω της λειτουργίας ενός Block Producer με ετήσια επιβράβευση 1,74% ή εκτελώντας ένα εφεδρικό Block Producer με ετήσια επιβράβευση 1,76%

συμπέρασμα

Τα νομίσματα POS είναι σίγουρα ένας από τους εξυπνότερους τρόπους απόκτησης παθητικού εισοδήματος. Και το εμπόδιο εισόδου είναι χαμηλό σε πολλά νομίσματα για να ξεκινήσετε. Πιστεύουμε ότι το 1% έως 5% της δωρεάν ανταμοιβής δεν είναι καθόλου απαίσιο αν δεν κάνετε τίποτα και απλά πρέπει να κρατήσετε το πορτοφόλι σας ανοιχτό. Υπάρχουν πολλά νομίσματα εκτός από την προαναφερθείσα απόδειξη της λίστας κερμάτων πονταρίσματος, τα οποία είναι επίσης κερδοφόρα με πολλούς τρόπους.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια ποικιλία νομισμάτων και έχουμε αγγίξει τα καλύτερα από αυτά. Όμως, θυμηθείτε, αν επιλέξετε ένα νόμισμα, θα πρέπει να βασίζεται σε κάτι περισσότερο από μια απλή επιστροφή πονταρίσματος. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε τις αυθεντικές και ισχυρότερες λεπτομέρειες σχετικά με το blockchain και τα κρυπτονομίσματα. Εκτιμούμε θερμά όλες τις προτάσεις και τα σχόλιά σας, συνεχίζουμε να μπορούμε να ενημερώνουμε αυτό το άρθρο για τα επόμενα χρόνια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner