Forudsigelse af Polkadot-pris 2021-2025 | Vil DOT nå $ 40?

Polkadot er en af ​​de store forfriskninger for kryptosamfundet for år 2021. Vi vil her give dig de 5 års detaljerede Prisforudsigelse for Polkadot (DOT). Projektet har hurtigt vundet stor opmærksomhed om, at investorer og handlende er forbløffede og nysgerrige efter at tage fat på spørgsmålet “Er Polkadot (DOT) en god investering?” Men inden vi antager forudsigelsen og besvarer spørgsmålene, skal vi vide, hvad Polkadot handler om og overhovedet handler om. Hvordan det hjælper udvikleren med at opbygge deres Blockchains. Lad os komme igang.

Polkadot Network og dets oprindelse

Det Polkadot-netværk blev udviklet tilbage i 2016. Polkadot er et Web3-stiftelses flagskibsprojekt, en schweizisk organisation, der skal gøre det decentrale web funktionelt og brugervenligt. Men da mainnet blev introduceret, blomstrede Polkadot-mønten. Om et par uger så DOT markedsværdi springe i top 10-kryptovalutaer. Polkadot arbejdede med at opbygge en skalerbar Blockchain, der kan vokse med et spørgsmål om tid og med den stigende efterspørgsel efter det.

Hovedformålet med projektet er at oprette et forum, der gør det muligt for adskillige Blockchains at engagere sig med hinanden. Forskellige Blockchains med specifikke funktioner fungerer baseret på et standard sikkerhedssystem og danner grundlaget for den næste generation af Internettet. Projektets vision er at opbygge et komplet decentraliseret 3.0 internet.

Polkadot (DOT) Native Cryptocurrency

DOT-token er en Polkadot Blockchains oprindelige kryptokurrency. Polkadot har en dynamisk styringsstruktur for alle stemmerettighedshavere. DOT-ejerne eller bestyrelsen kan fremsætte forslag. I alle tilfælde kunne der afholdes en afstemning baseret på resultatet for at finde enighed om planen. For at få forslaget til at fungere, skal det være aftalt af alle interessenter i den stemmeberettigede.

Det indfødte DOT-token er ikke et ERC-20-token, fordi det er baseret på Polkadot Blockchain, som gavner Blockchain-netværket. Tokenet har tre hovedformål Bonding, Staking og Governance. Indehaverne har fuld kontrol over Polkadots økosystem. De kan belønnes for god opførsel. Dette udløser alle indehavere til at deltage i transaktioner, der kun opfylder de grundlæggende konsensuskrav.

  1. Dogecoin-prisforudsigelse 2021-2025 | Kan DOGE nogensinde ramme $ 1?
  2. Forudsigelse af Chainlink-pris 2021-2025 når LINK til $ 100?

Polkadot-prisanalyse & Historie

I oktober 2017 organiserede Polkadot Foundation en rentabel ICO, indsamlede ca. 140 millioner dollars og solgte omkring halvdelen af ​​sin aktie på 10.000.000 DOT. Men virksomheden blev desværre drevet af tab, der krævede, at det skulle udføre to salgsrunder, den ene i 2019 og den anden i 2020. I løbet af ICO’s dage blev en enkelt DOT vurderet til næsten $ 30, men DOT-beholdningen blev genoplivet i August 2020. Det vil sige $ 100 nye mønter til hver $ 6 blev tilbudt brugere, der købte en mønt på $ 30. Derfor er gennemsnitsprisen for en enkelt mønt $ 600.

Takket være Dot-token-rejsen startede token med prisen på seks dollars, men et pludseligt fald senere førte til et token på 2,81 dollars. Den nye redonimering gav flere tokens, der bidrog til en pludselig stigning i markedsværdien fra nul til over $ 5 milliarder på en dag. Derfor nåede det på en meget kort tidslinje top 10-placeringen af ​​kryptovaluta. Alt dette skubbede priserne på DOT til den nuværende pris på $ 17,58.

Polkadot (DOT) Prisforudsigelse

Polkadot-prisforudsigelse 2021

Det indfødte DOT-token har udført godt siden lanceringen. Selvom mønten stod over for et helt lavt niveau på omkring $ 2,70, men kort efter denne periode, viste det sig at være en potentiel investering med stabil vækst. Aktuelt handles til omkring $ 17,58, skønnes det, at mønten vil blive handlet til en værdi af $ 23,68 ved udgangen af ​​2021. Tokenets potentiale er ubestrideligt, og mange analytikere og handlende kan se det fremtidige potentiale i langsigtede investeringer..

Polkadot-prisforudsigelse 2022-2024 af Tradingbeasts

Kryptomarkedet er drevet af volatilitet. I dag er det svært at forudsige priserne og holde sig ajour med de seneste priser. I denne henseende, TradingBeasts træder i kraft. Platformen giver nøjagtige prisforudsigelser for Polkadot i de kommende 5 år. Alle forudsigelser udføres ved hjælp af en kombination af lineære regressioner. Ifølge platformen forventes prisen for året 2022 at være $ 30,631. For det kommende år forventes priserne at vokse. I december 2023 er den forventede mindste pris $ 30.550, og den maksimale er $ 44.926. De forventede priser afhænger af markedets volatilitet. I januar 2024 forventes DOT-prisen at være i gennemsnit $ 36.462.

Wallet investor Dot Price Prediction for 2022-2025

Ifølge analytikere fra tegneboginvestorer stiger DOT-prisen langsomt og har et mindre hurtigt fald. Imidlertid kan forretningsadfærden, da den ser ud til at fungere efter sin hastighed, ikke helt afgøres.

I begyndelsen af ​​2022 skal DOT være på $ 19,65 eller derover. Prisen kunne endda ramme $ 20 på den højere side. I 2023 vil prisen eskalere ud over 23.587 dollars og kan føre til 25 dollars. Prisen forventes at ramme mellem $ 20 og $ 25 inden januar 2025, og den anslås at overstige $ 35 i midten af ​​2025. I 2025 vil prisen på DOT i december 2025 ramme et sted mellem $ 40 og $ 42.

Prisforudsigelse for DigitalCoinPrice Polkadot (DOT) for 2022-2025

Ifølge DigitalCoinPrice Polkadot-priser forventes at blive udvidet i begyndelsen af ​​2022. Priserne på Polkadot (DOT) i januar 2022 kan svinge fra $ 31,24 til $ 33,54. I 2023 forventes prisen på 1 Polkadot (dot) at nå op på $ 36,78. For året 2024 $ 44,32 og 2025 $ 52,4.

Polkadot-prisforudsigelse 2022, 2023 og 2024 af CoinArbitrageBot

Forudsigelsen af CoinArbitrageBot giver grønt lys for investering og forudsiger et langsigtet prisforhøjelse. Polkadot 2022-prognosen har en $ 24.0650, som i de næste par år forventes at stige yderligere. For året 2023 forudsiges prisen 38,9372 $. CoinArbitrageBot er lidt mere positiv end de første par analytikersynspunkter på denne liste og har allerede i 2024 en pris på over $ 63,004. CoinArbitrageBot er også generelt optimistisk i det lange løb.

Polkadot-prisforudsigelse 2021 af MindMathMoney

Hvordan Polkadot hjælper Crypto Community

Polkadot Web3 Foundation har oprettet en fuldt integreret Blockchain for at give udviklere en infrastrukturel base hurtigt og effektivt. Webfundamentet giver et substrat. Substrate hjælper dig med at oprette din Blockchain så hurtigt som muligt med støtte fra et af de mest almindelige sprog som rust og C ++. Alle projekter lavet med udvikling på underlaget betragtes automatisk som kompatible med Polkadot Blockchain.

Funktionerne i Polkadot er ikke kun for udviklere. Investorer kan også bruge Staking på lang sigt til at drage fordel af en væsentlig funktion. Antallet af DOT’er, der cirkulerer om året, stiger med 10%. Interessenter vil nominere og validere i hele Polkadot-netværket på forskellige stadier. Før de udfører opgaver, skal stakerne have en vis mængde DOT’er for at udføre opgaver, der er specificeret af Blockchain.

Sådan køber du Polkadot

Du skal allerede have bitcoin (BTC) eller ether (ETH) handlet for at købe Polkadot (DOT) på de fleste cryptocurrency-børser. Den gode nyhed er, at dit kreditkort eller din bankkonto nemt kan bruges til at købe enhver kryptovaluta på Coinbase. Der er andre steder, hvor BTC og ETH kan købes online, men Coinbase bruges bedre af nye investorer i kryptoindustrien.

Opret en konto online på en hvilken som helst børs. Opsæt din betalingsmetode, og bekræft din identitet. Efter dette er du god til at gå. Du skal bare handle din BTC eller ETH med Polkadot.

Hvor skal DOT opbevares?

Det mest fantastiske ved Polkadot er, at du ikke behøver at downloade nogen tegnebog eller købe hardware-tegnebog. Polkadot har en mobil tegnebog, som du kan få adgang til fra polkadot.js.org. De fleste af de nyankomne kender ikke denne ting og spild af penge på dyre tegnebøger. eller du kan læse vores detaljerede vejledning om de bedste Polkadot-tegnebøger i 2021

Du skal bare oprette en konto i DOT, og du kan nemt flytte dine mønter fra børsen til din konto. Det er så let. Sørg for at huske din adgangskode og dit backupfrø. Hvis du glemmer begge disse adgangskoder, er der intet, du kan gøre for at gendanne dine mønter.

Ofte stillede spørgsmål om prisudsigter for Polkadot

Er Polkadot bedre end Ethereum?

Designmålene er en af ​​de største forskelle i begge Blockchains. Ethereum stræber efter at være et forum for distribueret finansiering og integration af smarte kontrakter, mens Polkadot har ambitioner om at hjælpe folk med at oprette hele Blockchains og fusionere disse Blockchains.

Er Polkadot (DOT) en god investering?

Polkadot er en sikker investering end nogle populære for nylig frigivne mønter, der stadig skaber kryptobølger på markedet. Projekternes potentiale og værdi viser, at det kan ramme broerne.

Opnår Polkadot (DOT) $ 40-mærket?

Næsten alle forudsigelser, der er gjort indtil nu, angiver, at mønten har potentiale til at vokse i de kommende år. Efter at have afsluttet store forudsigelser er det sikrere at sige, at mønten i 2025 når prisen på $ 40. Stien til at nå $ 40-mærket virker grov, men det er muligt.

Vores tanker: Polkadot måske en rentabel mulighed

Selvom vi talte om alt relateret til Polkadot, hvordan det stammer fra, og hvordan det fungerer. Dens potentiale og betydning betyder, at enhver investering, der foretages i det, vil være det værd. Er Polkadot en enestående investering? Åh, da det er faldet ind i verdens top 10 kryptovirksomheder, vil vi fortælle, at det er en meget værdifuld tilføjelse til din portefølje.

Disse forudsigelser kan ikke som det primære grundlag for en købsbeslutning ses. Eksperternes udtalelser er generelt fokuseret på tekniske analyser og tager også hensyn til eksterne faktorer. Det er også nyttigt at samle dine egne meninger og bruge forudsigelserne til kun at generere dit synspunkt.

Alt emne, der er uberørt, og ønsker at føje mere til denne blog. Kommenter nedenfor og vil svare så snart vi kan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner