Ανάλυση τιμής κυματισμού: Οι τιμές XRP αυξάνονται οριζόντια καθώς εντείνει το δράμα SEC

Ημερήσια πρόβλεψη τιμής Ripple XRP

  • Το Υπουργείο Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου χαρακτηρίζει το XRP ως ασφάλεια.
  • Η τιμή XRP περνά επί του παρόντος μια περίοδο παρατεταμένης ενοποίησης.

Το δράμα Ripple-SEC έχει γίνει πιο συναρπαστικό από οποιοδήποτε άλλο σαπούνι στην τηλεόραση. Από μετατοπίσεις ισχύος σε ανατροπές στην ιστορία – αυτή η ιστορία φαίνεται ότι έχει όλα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η δράση για την τιμή δεν επαναλαμβάνει αυτήν την αναταραχή στο παρασκήνιο.

Το Υπουργείο Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι το XRP δεν είναι ασφάλεια

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνεται να παίρνει τη θέση ότι το XRP είναι σύμβολο ανταλλαγής και όχι ασφάλεια. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αυγούστου δημοσίευσε πρόσφατα ένα νέο έγγραφο, το οποίο σκιαγραφεί τη ρυθμιστική προσέγγιση του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ψηφιακά στοιχεία και τα σταθερά νομίσματα.

Σύμφωνα με την έκθεση, το XRP, το Ethereum και το Bitcoin είναι «μάρκες που χρησιμοποιούνται κυρίως ως μέσο ανταλλαγής». Αυτά τα «ανταλλακτικά μάρκες» εμπίπτουν σε μια κατηγορία «μη ρυθμιζόμενων», που σημαίνει ότι δεν είναι ούτε ηλεκτρονικά χρήματα ούτε μάρκες ασφαλείας. Ένα απόσπασμα από την αναφορά έχει ως εξής:

Τα διακριτικά ασφαλείας έχουν χαρακτηριστικά παρόμοια με συγκεκριμένες επενδύσεις, όπως μετοχή ή χρεωστικό μέσο, ​​όπως ορίζεται στη βρετανική νομοθεσία. Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι πιθανό να είναι tokenised, ψηφιακές μορφές παραδοσιακών κινητών αξιών.

Η ταξινόμηση είναι ζωτικής σημασίας για το Ripple καθώς προετοιμάζεται για την αγωγή που κίνησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) Η επιτροπή ισχυρίστηκε τον Ripple να πουλήσει μάρκες XRP ως μη εγγεγραμμένους τίτλους.

Η Ripple έχει ήδη επισημάνει την ταξινόμηση FCA του Ηνωμένου Βασιλείου εν μέσω των εκκλήσεών της για κανονιστική σαφήνεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι χώρες που έχουν το προβάδισμα σε αυτά τα πλαίσια θα είναι καλύτερα τοποθετημένες για να προσελκύσουν κεφάλαια, εταιρείες και θέσεις εργασίας – ειδικά επειδή η τεχνολογία blockchain είναι εδώ για να μείνει. Οι περιφέρειες που έχουν ασαφείς κατευθυντήριες γραμμές θα πρέπει να θεσπίσουν τα δικά τους πλαίσια για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να αποφύγουν την απώλεια εταιρειών σε αγορές με καλύτερη ρύθμιση.

Μιλώντας για το SEC….

SEC Enforcer Behind Ripple Αγωγή για να κατεβείτε

Ο Marc P Berger, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Επιβολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) αποχωρεί από την επιτροπή σύντομα, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου. Διορίστηκε για τη θέση τον Αύγουστο του 2020.

Παρόλο που ο χρόνος που εργάστηκε ως Αναπληρωτής Διευθυντής είναι σύντομος, έχει ένα σημαντικό επίκεντρο – η αγωγή της SEC κατά 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της Ripple, του CEO Brad Garlinghouse και του εκτελεστικού προέδρου Chris Larsen.

Ο Μπέργκερ μπορεί επίσης να πιστωθεί εν μέρει για τη δράση επιβολής της SEC κατά του Telegram. Η επιτροπή ανάγκασε τον γίγαντα των μηνυμάτων να επιστρέψει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε όσους επένδυσαν στην προσφορά κρυπτογράφησης. Τα ψηφιακά διακριτικά “Grams” δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Ήταν επίσης υπεύθυνος για την επιβολή των νόμων περί κινητών αξιών και την προστασία των επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της ανάληψης ενεργειών εναντίον διακεκριμένων εταιρειών Robinhood Financial LLC, Deutsche Bank AG και Luckin Coffee.

Ripple για να φέρετε το καθολικό XRP στις κεντρικές τράπεζες

Η Ripple εργάζεται επί του παρόντος για να φέρει το XRP Ledger στις κεντρικές τράπεζες. Η εταιρεία διασυνοριακών πληρωμών επιδιώκει να προσλάβει τρεις διευθυντές τεχνικών συνεργατών κεντρικής τράπεζας για τα γραφεία της στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Τα άτομα που προσλαμβάνονται για αυτήν τη θέση θα είναι υπεύθυνα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη έργων ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC). Ο Ripple σημείωσε ότι οι τράπεζες μπορούν να εκδίδουν σταθερά νομίσματα στο XRP Ledger (XRPL).

Κατασκευασμένο για πληρωμές, το XRPL μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της έκδοσης stablecoins με μια μοναδική, λειτουργική λειτουργική μάρκα που ονομάζεται Issued Currency. Τα εκδοθέντα νομίσματα έχουν σχεδιαστεί για να είναι η ιδανική πλατφόρμα stablecoin, παρέχοντας απλή αλλά πλούσια λειτουργικότητα διαχείρισης για τον εκδότη που καθιστά εύκολη τη δημιουργία, την έκδοση και τη διαχείριση οποιουδήποτε στοιχείου – συμπεριλαμβανομένων των stablecoins.

Την περασμένη εβδομάδα, το Office of the Comptroller of the Currency (OCC) ανακοίνωσε ότι οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιούν stablecoins για πληρωμές ενώ λειτουργούν ως κόμβος σε ανεξάρτητο δίκτυο επαλήθευσης κόμβου (INVN).

Ripple Drudged Down με χαμηλή μεταβλητότητα

Μετά από μια γρήγορη ανοδική πορεία την περασμένη εβδομάδα, η τιμή του Ripple έχει οριζόντια τάση γύρω στα 0,295 $. Τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, η τιμή XRP έχει φτάσει κάτω από το SMA 200 ημερών. Αυτή η μειωμένη μεταβλητότητα των τιμών αντικατοπτρίζεται στον τρόπο δράσης της μπάντας Bollinger.

xrp / USD ημερήσιο γράφημα 011421

Εικόνα: Διάγραμμα τιμών XRP / USD

Όπως μπορείτε να δείτε, το συγκρότημα έχει μειωθεί σημαντικά και η τιμή περνά από ένα στενό κανάλι. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε κατάσταση εκτεταμένης ενοποίησης προτού εκραγεί το XRP.

Η τιμή κυματισμού αναμένεται να φτάσει αυτά τα επίπεδα

Η τιμή XRP θα συνεχίσει να αυξάνεται στα 0,295 $, με το συγκρότημα Bollinger των 200 ημερών να λειτουργεί ως ελεγκτής τιμών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner