Bitcoin‌ ‌Τεχνική ‌ΑΝΑΛΥΣΗ: sBulls‌ ‌wary‌ ‌of‌ ‌ επαναλαμβανόμενα Rejections‌ ‌at‌ ‌key‌ ‌level‌

Ημερήσια ανάλυση τιμών Bitcoin BTC

  • Η τιμή αγωνίζεται να ξεπεράσει τη γραμμή αντίστασης των 24.000 δολαρίων.
  • Οι γραμμές υποστήριξης 23.000 $ και 22.500 $ διατηρούν την τιμή.

Αυτή την Κυριακή, η BTC είχε την πρώτη της bearish ημέρα μετά από οκτώ συνεχόμενες bullish συνεδρίες. Από τώρα, οι αγοραστές αγωνίζονται να ξεπεράσουν το επίπεδο των 24.000 $. Φαίνεται ότι οι πωλητές έχουν αναγνωρίσει 24.000 $ ως σημείο πώλησης. Ωστόσο, οι αγοραστές εξακολουθούν να εμφανίζονται ανθεκτικοί.

Η γραμμή αντίστασης 24.000 $ σταματάει προς τα πάνω

Μαζί με την τιμή που σταματά στη γραμμή των 24.000 δολαρίων, ο σχετικός δείκτης ισχύος (RSI) κυμαίνεται επίσης γύρω από τη ζώνη υπεραγοράς. Όλα αυτά δείχνουν ότι ενδέχεται να είμαστε στα πρόθυρα μιας ελαφράς διόρθωσης προτού το BTC συνεχίσει την ανοδική του κίνηση.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 122120

Εικόνα: BTC / USD καθημερινά

Εάν η τιμή είναι σωστή, ποιοι είναι οι αρνητικοί στόχοι που πρέπει να γνωρίζετε; Για αυτό, ας ελέγξουμε το IOMAP του IntoTheBlock. Φαίνεται ότι η τιμή βρίσκεται πάνω από δύο ισχυρά επίπεδα υποστήριξης στα 23.000 $ και στα 22.500 $. Αυτά τα δύο επίπεδα φαίνονται αρκετά υγιή για να απορροφήσουν σημαντική πίεση πίεσης.

γράφημα τόμου btc / usd 122120

Εικόνα: IntoTheBlock

Ένα διάλειμμα κάτω από αυτούς τους δύο τοίχους υποστήριξης οδηγεί το κορυφαίο κρυπτογράφηση στο SMA 20 ημερών (20.200 $). Κοιτάζοντας το γράφημα 4 ωρών, μπορούμε να δούμε ότι το MACD τείνει βαθιά στην κόκκινη ζώνη. Αυτό δείχνει ότι η δυναμική της αγοράς αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτό σταθεροποιεί τις βραχυπρόθεσμες πτωτικές προοπτικές μας.

btc / usd 4ωρο γράφημα 122120

Εικόνα: BTC / USD 4 ώρες

Φαίνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase είναι επίσης επιφυλακτικός για τη δράση των Bitcoin.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase εκδίδει προειδοποίηση

Αφού ξεκίνησε την εβδομάδα στα 19.000 $, το Bitcoin αυξήθηκε κατά περίπου 30%, ξεπερνώντας τα 24.000 $. Εν μέσω της εντυπωσιακής απόδοσης του νομίσματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, προειδοποίησε τους ανθρώπους για το "κίνδυνος" της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, ο Άρμστρονγκ έγραψε:

Παρόλο που είναι υπέροχο να βλέπουμε ράλι της αγοράς και να βλέπουμε οργανισμούς ειδήσεων να στρέφουν την προσοχή σε αυτήν την αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων με νέο τρόπο, δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η επένδυση σε κρυπτογράφηση δεν είναι χωρίς κίνδυνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος δημοσίευσε το ιστολόγιο λίγο πριν ανακοινώσει η Coinbase ότι έχει υποβάλει μια πολυαναμενόμενη αρχική δημόσια προσφορά (IPO) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Ο Άρμστρονγκ πρόσθεσε:

Το Crypto μπορεί να είναι μια κατηγορία ευμετάβλητων περιουσιακών στοιχείων. Συχνά περισσότερο από τους τύπους των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών μέσων που έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι επενδυτές. Για παράδειγμα, αυτό σημαίνει ότι η αγορά μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση πολύ πιο γρήγορα από τις αγορές μετοχών.

Η τιμή του Bitcoin κινήθηκε ανοδικά τα τελευταία χρόνια, καθώς πολλοί επενδυτές υψηλού προφίλ ονόμασαν την BTC ως δυνητική αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού. Ο Άρμστρονγκ σχολίασε την ασταθή κίνηση τιμών του νομίσματος το 2017 όπου ανέβηκε από κάτω από 1.000 στις αρχές του έτους σε περίπου 20.000 $ μόνο για να πέσει πίσω στα 3.000 $ το 2018.

Περιστασιακά, θα βλέπουμε ισχυρές συγκεντρώσεις στην αγορά όπου οι τιμές θα αυξάνονται γρήγορα και επιθετικά. Ενώ είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αυξημένο ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση, είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεν είναι μόνο μια εποχή υψηλών όγκων, αλλά και η αστάθεια των τιμών.

Παρά αυτές τις προειδοποιήσεις, η κοινότητα κρυπτονομισμάτων γιορτάζει την κίνηση των τιμών του νομίσματος. Σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes, ο Ian Balina, διευθύνων σύμβουλος της Token Metrics, δήλωσε ότι το Bitcoin θα φτάσει τα $ 50.000 μέσα στα επόμενα χρόνια."

Η Investment Bank υποστηρίζει το Bitcoin

Η Jefferies, μια επενδυτική τράπεζα που έχει περιουσιακά στοιχεία 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπό διαχείριση (AUM), κατέχει πλέον το Bitcoin στο μόνο του χαρτοφυλάκιο για συνταξιοδοτικά ταμεία. Σύμφωνα με μια έκθεση της Trustnodes, ο Christopher Wood, ο Παγκόσμιος Επικεφαλής της Στρατηγικής Μετοχών στο Jefferies, δήλωσε:

Αυτή είναι η χρονιά που το bitcoin έγινε επενδυτικό για ιδρύματα με διαθέσιμες ρυθμίσεις θεματοφύλακα και με εξέχοντες επενδυτές και μάλιστα θεσμικούς επενδυτές που δηλώνουν ότι το αγόρασαν.

Το Bitcoin έχει πλέον γίνει μέρος του συστήματος με ευκαιρίες και για τους επενδυτές λιανικής να το αγοράσουν μέσω εισηγμένων οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jefferies εντυπωσιάστηκε από την τεράστια επένδυση Bitcoin της MicroStrategy. Η τράπεζα ενήργησε ως ο μοναδικός διαχειριστής των μετατρέψιμων προσφορών 650 εκατομμυρίων δολαρίων από τη MicroStrategy. Ο Γουντ είπε ότι πείστηκε από τον Michael Saylor, Διευθύνοντα Σύμβουλο της MicroStrategy, υποστηρίζοντας ότι η BTC «καταστρέφει την πρόταση αξίας του χρυσού» επειδή το νόμισμα έχει «άυλο χρυσό». Ο Γουντ παραδέχτηκε ότι αυτή η αφήγηση έχει κάποια αξία.

Το πολύ συντηρητικό χαρτοφυλάκιο της Jefferies είχε προηγουμένως διαθέσει 70% σε μετοχές χρυσού ή χρυσού και 30% σε ασιατικές μετοχές (εκτός της Ιαπωνίας). Τώρα είναι 45% για φυσικό χρυσό, 20% για μετοχές χρυσού, 30% μετοχές και 5% Bitcoin.

Βασικά επίπεδα τιμών για παρακολούθηση

Με το Bitcoin να πραγματοποιείται βραχυπρόθεσμη διόρθωση, τα βασικά επίπεδα που πρέπει να προσέξετε είναι οι γραμμές υποστήριξης των 23.000 και 22.500 $. Εάν η τιμή σπάσει περισσότερο κάτω, το SMA 20 ημερών στα (20.200 $) πρέπει να διατηρηθεί ισχυρό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner