Ανάλυση τιμής Bitcoin: BTC για να φτάσετε τα 146.000 $; Το JPMorgan το πιστεύει

Καθημερινή πρόβλεψη τιμής Bitcoin BTC

  • Η τιμή διαπραγματεύεται επί του παρόντος με τη γραμμή αντίστασης $ 34.500.
  • Ο αριθμός των νέων διευθύνσεων που εισέρχονται στο πρωτόκολλο αυξήθηκε δραματικά μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 5 Ιανουαρίου.
  • Ο αριθμός των διευθύνσεων με τουλάχιστον 1.000 BTC έχει φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών.

Παρά το συνεχιζόμενο ράλι των τιμών του Bitcoin, ο χρυσός είναι περίπου 4,6 φορές η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς 5,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμα, οι στρατηγικοί της JPMorgan Chase bank προβλέπουν ένα σενάριο όπου η BTC θα ξεπεράσει το χρυσό σύντομα.

Μια πρόσφατη έκθεση του Bloomberg ανέφερε ένα σημείωμα από τους στρατηγικούς της τράπεζας, με επικεφαλής τον Νικόλαο Πανιγκιρτζόγλου. Στο σημείωμα, οι ειδικοί σκιαγράφησαν μια πορεία προς τη συνολική ιδιωτική επένδυση σε Bitcoin, η οποία ισούται με την αξία που επενδύεται επί του παρόντος σε χρυσό μέσω χρηματικών ανταλλαγών ή μπαρ και νομισμάτων. Ωστόσο, αυτή η πορεία εξαρτάται από τη μεταβλητότητα του Bitcoin που συγκλίνει με χρυσό. Κατά τη γνώμη τους, αυτό είναι πιθανό να πάρει λίγο χρόνο.

Η απομάκρυνση του χρυσού ως «εναλλακτικού» νομίσματος συνεπάγεται μεγάλη ανοδική πορεία για το Bitcoin μακροπρόθεσμα […] μια σύγκλιση στις μεταβλητές μεταξύ του Bitcoin και του χρυσού είναι απίθανο να συμβεί γρήγορα και είναι στο μυαλό μας μια πολυετής διαδικασία. Αυτό συνεπάγεται ότι ο παραπάνω θεωρητικός στόχος τιμών Bitcoin ύψους 146.000 $ θα πρέπει να θεωρηθεί μακροπρόθεσμος στόχος και, ως εκ τούτου, μη βιώσιμος στόχος τιμών για αυτό το έτος.

Το Bitcoin ήταν αρκετά ασταθές ακόμη και στο πρόσφατο ράλι τιμών. Παρ ‘όλα αυτά, οι στρατηγικοί εντόπισαν ισχυρά θετικά σημάδια για το κρυπτογράφηση, δείχνοντας μια συσσώρευση κερδοσκοπικών θετικών θέσεων. Ωστόσο, προειδοποίησαν ότι η ανάγνωση του επενδυτικού τοπίου μεσοπρόθεσμα παραμένει δύσκολη:

Το φόντο της αποτίμησης και της θέσης έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο για το Bitcoin στις αρχές του νέου έτους […] Ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι η τρέχουσα κερδοσκοπική μανία θα εξαπλωθεί περαιτέρω ωθώντας την τιμή του Bitcoin προς την περιοχή συναίνεσης μεταξύ 50.000 έως 100.000 $, πιστεύουμε ότι τέτοια επίπεδα τιμών θα αποδειχθούν μη βιώσιμα.

Bitcoin Liftoff στα 40.000 $

Το Bitcoin αυξήθηκε από 18.000 $ στις 12 Δεκεμβρίου σε 34.500 $, σχεδόν διπλασιασμένο. Από τώρα, η κορυφαία κρυπτογράφηση διαπραγματεύεται με το εμπόδιο αντίστασης 34.500 $. Μετά την επιτυχή πλοήγησή του, το BTC θα πρέπει να φτάσει το επίπεδο των 40.000 $.

btc / USD ημερήσιο γράφημα 010621

Εικόνα: ημερήσιο γράφημα BTC / USD

Το γράφημα τεσσάρων ωρών προσθέτει περαιτέρω εμπιστοσύνη στις ανοδικές προοπτικές μας. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να σημειώσετε εδώ. Πρώτον, κατά τις τελευταίες τέσσερις συνεδρίες, το BTC ανέστρεψε με επιτυχία το παραβολικό SAR από bearish σε bullish. Αυτό δείχνει ότι η συνολική τάση της αγοράς είναι επί του παρόντος σημαντική.

btc / usd γράφημα 4 ωρών 010621

Εικόνα: Διάγραμμα 4 ωρών BTC / USD

Μαζί με αυτό, το MACD στο γράφημα 4 ωρών δείχνει αυξανόμενη δυναμική της αγοράς. Αυτό δείχνει επίσης ότι αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση των τιμών. Τέλος, όταν βλέπουμε τον αριθμό των καθημερινών ενεργών διευθύνσεων που εισέρχονται στο δίκτυο, μπορούμε να δούμε ότι έχει αυξηθεί σταθερά από 445.500 σε 601.500 μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 5 Ιανουαρίου.

Το γράφημα διευθύνσεων bitcoin 010621

Εικόνα: IntoTheBlock

Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για το πρωτόκολλο, καθώς μας λέει ότι το δίκτυο αναπτύσσεται σταθερά και γίνεται ισχυρότερο από ποτέ.

Ο αριθμός των φαλαινών φτάνει στο υψηλό όλων των εποχών

btc / usd santiment chart 010621

Η Santiment, μια διαδικτυακή πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων, σημείωσε επίσης ότι ο αριθμός των διευθύνσεων που κατέχουν 1.000 BTC ή ~ 34 εκατομμύρια δολάρια έχει φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών των 2.323 καθώς η συνεδρία της Τρίτης έφτασε στο τέλος της. Όπως το θέτει η Santiment – “Ίσως να μην υπάρχει μια πιο αξιοσημείωτη bullish μέτρηση από εκείνη που δείχνει στους αναπτυσσόμενους κατόχους με 33,7 εκατομμύρια $ + στη γραμμή.”

Οι τράπεζες των ΗΠΑ μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν επίσημα Stablecoins και Public Blockchains

Το αμερικανικό γραφείο του ελεγκτή του νομίσματος (OCC) δημοσίευσε πρόσφατα πρόσθετες οδηγίες φιλικές προς την κρυπτογράφηση Αυτό θα επιτρέψει μεγαλύτερη συμμετοχή ρυθμιζόμενων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στον χώρο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου, το OCC συζήτησε την απόφασή του να επιτρέψει στις ομοσπονδιακές ναυλωμένες τράπεζες και ασφάλειες να χρησιμοποιούν σταθερά νομίσματα και δημόσιους αποκλεισμούς για τραπεζικές λειτουργίες, όπως διακανονισμούς πληρωμών. Το OCC διαβίβασε τα νέα μέσω μιας ερμηνευτικής επιστολής που περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες για τις τράπεζες που συμμετέχουν σε ανεξάρτητα δίκτυα επαλήθευσης κόμβου (INVN).

Σύμφωνα με αυτήν την επιστολή, οποιαδήποτε εθνική τράπεζα ή ομοσπονδιακή συσσωρευμένη εταιρεία μπορεί να εκτελεί κόμβους για επικύρωση, αποθήκευση και καταγραφή συναλλαγών σε δημόσια δίκτυα blockchain. Η κατευθυντήρια γραμμή ανέφερε επίσης ότι οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιούν INVN και stablecoins για πληρωμές εφόσον τα πρωτόκολλα συμμορφώνονται με τις τρέχουσες βιομηχανικές πρακτικές.

Η χρήση δικτύων blockchain και stablecoins θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ομοσπονδιακής τραπεζικής αρχιτεκτονικής διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σταθερότητα των πληρωμών. Ο ενεργός ελεγκτής του OCC Brian Brooks είπε:

Η επιστολή μας αφαιρεί οποιαδήποτε νομική αβεβαιότητα σχετικά με την εξουσία των τραπεζών να συνδεθούν σε blockchain ως κόμβους επικύρωσης και, συνεπώς, να πραγματοποιεί συναλλαγές stablecoin για λογαριασμό πελατών που απαιτούν όλο και περισσότερο την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, τη διαλειτουργικότητα και το χαμηλό κόστος που σχετίζονται με αυτά τα προϊόντα.

Αυτό είναι εξαιρετικά ανοδικό για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Βασικά επίπεδα τιμών για παρακολούθηση για BTC

Από τώρα, πρέπει να δούμε πώς αντιδρά η τιμή στο ψυχολογικό επίπεδο των 34.500 δολαρίων. Με την επιτυχή διαπραγμάτευση αυτού, η τιμή θα πρέπει να φτάσει το επίπεδο των 40.000 $. Ωστόσο, εάν η τιμή πέσει, το SMA 20 bar στο γράφημα 4 ωρών (33.000 $) πρέπει να διατηρηθεί ισχυρό για να διατηρήσει την τιμή στη ζώνη των 30.000 $.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner