Τι θα οδηγήσει η τιμή του Tezos το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις στην Tezos (XTZ) το 2021

Πού θα πάει η τιμή XTZ το 2021?

Τι θα συμβεί στην Τεζό το 2021; Η πρώτη κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε ήταν το Bitcoin το 2009. Μετά το Bitcoin, εμφανίστηκαν πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της Tezos, και τώρα υπάρχουν περισσότερα από 8.000 από αυτά σύμφωνα Coinmarketcap.

Αλλά ήταν λίγο δύσκολο για τους ανθρώπους και τους επενδυτές να κατανοήσουν πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα και τι καθορίζει την τιμή τους, καθώς η φύση τους είναι διαφορετική και είναι σχετικά νέα.

Διάφοροι οικονομικοί παράγοντες, όπως ο πληθωρισμός, το ποσοστό ανεργίας κ.λπ. επηρεάζουν την τιμή των αποθεμάτων ή των ομολόγων. Όμως, όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τι καθορίζει πραγματικά την τιμή τους?

Αυτό που πραγματικά οδηγεί την τιμή του Tezos (XTZ)?

Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την τιμή του Tezos:

 • Η αυξανόμενη δημοτικότητα του στοιχήματος
 • Υιοθέτηση του Τέζου
 • Συσχέτιση με το Bitcoin

Εδώ στο Trading Education, αναλύσαμε αυτούς τους τρεις παράγοντες και παρακάτω θα δείξουμε λεπτομερώς τι ανακαλύψαμε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επένδυση στο Tezos, ανατρέξτε σε αυτόν τον Ultimate Tezos Guide.

Γιατί Tezos (XTZ)?

Γιατί πρέπει ένας επενδυτής να εξετάσει το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Tezos; Τι κάνει αυτό το κρυπτογράφηση τόσο ξεχωριστό; Η πρώτη Tezos προτάθηκε το 2014 σε μια λευκή βίβλο και στη συνέχεια κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018. Επιπλέον, η λευκή βίλα Tezos γράφτηκε από τον Arthur Breitman.

Η Tezos είναι μια πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων που βασίζεται σε blockchain. Η εγγενής κρυπτογράφηση του είναι το tez ή το tezzie – XTZ. Το Tezos δεν βασίζεται στην εξόρυξη του XTZ όπως έχει Απόδειξη πονταρίσματος (PoS) μηχανισμός συναίνεσης όπου οι κάτοχοι διακριτικών λαμβάνουν ανταμοιβές για τη συμμετοχή τους σε αυτόν.

Το τρέχον ανώτατο όριο αγοράς της Tezos είναι 1.745.579.739 $ με κυκλοφορία 753.794.850 XTZ. Όσο για τώρα, η τιμή του Tezos ανέρχεται στα 2,31 $.

Η φήμη της Tezos αυξήθηκε το 2017 για τις μεγάλες αρχικές προσφορές κερμάτων, συγκεντρώνοντας με επιτυχία 232 εκατομμύρια δολάρια.

ιστορικό διάγραμμα τιμών της tezos

Η Tezos διαρκώς μεταβάλλει τις τιμές. Πηγή: Coinmarkecap.

Έτοιμοι να βυθιστείτε Tezos XTZ αγορά?

επενδύστε σε tezos

Τι οδηγεί την τιμή του Tezos (XTZ)?

Καθ ‘όλη την ιστορία της ύπαρξής του, η τιμή του Tezos γνώρισε σκαμπανεβάσματα. Το 2020 ήταν μια καλή χρονιά για την Tezos, και τον τελευταίο καιρό, το νόμισμα άρχισε να προσελκύει ξανά την προσοχή του καθώς έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 4,44 $ στις 13 Αυγούστου 2020. Όπως προαναφέρθηκε, η Tezos δεν βασίζεται σε εξόρυξη. Αντ ‘αυτού, βασίζεται στον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Stake (PoS).

Ωστόσο, αυτό που επηρεάζει πραγματικά την τιμή του Tezos?

Παράγοντας 1: Η αυξανόμενη δημοτικότητα του στοιχήματος

Όσο περισσότερη ζήτηση υπάρχει για κρυπτονομίσματα, τόσο αυξάνεται η τιμή τους. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Tezos χρησιμοποιεί την απόδειξη συναίνεσης του μηχανισμού συμμετοχής και είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση για στοίχημα. Το Proof of Stake (PoS) προτιμάται περισσότερο από το μηχανισμό Proof of Work (PoW), καθώς δεν απαιτεί ακριβό υλικό. Το staking έγινε πολύ δημοφιλές το 2019, ειδικά το 2020. Κατά συνέπεια, η ζήτηση για την Tezos αυξήθηκε, προκαλώντας αύξηση της τιμής του XTZ, ακόμη και φτάνοντας στο υψηλό όλων των εποχών τον Αύγουστο του 2020. Ας θυμηθούμε ότι μέχρι το 2020 η τιμή της Tezos δεν ήταν βιώνει οποιαδήποτε σημαντική αύξηση.

Το Tezos είναι το πιο στοιχημένο κρυπτογράφηση με 79,42%. Πηγή: Stakingrewards.com

Παράγοντας 2: Υιοθέτηση του Tezos

Η υιοθέτηση Crypto συνεχίζει να αυξάνεται καθώς πολλές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνειδητοποιούν τη σημασία των κρυπτονομισμάτων, επενδύοντας έτσι εκατομμύρια δολάρια σε crypto ή αρχίζοντας να εφαρμόζουμε τεχνολογία blockchain.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 Coindesk έχουν αναφερθεί ότι η Forge, θυγατρική της γαλλικής επενδυτικής τράπεζας, Societe Generale, δήλωσε ότι πειραματίζεται με το blockchain της Tezos για να δοκιμάσει ψηφιακά χρεόγραφα και ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC).

Επιπλέον, πρόσφατα μια ομάδα ανάπτυξης Tezos που ονομάζεται StableTech κυκλοφόρησε τυλιγμένα μάρκες Ethereum, τα οποία θα επιτρέψουν τη μετακίνηση της αξίας του ETH στο blockchain του Tezos. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wealthchain, Kevin Mehrabi, ανακοίνωσε στο Twitter στις 12 Δεκεμβρίου ότι τα νέα διακριτικά που ονομάζονται ETHtz θα επιτρέψουν στους χρήστες της Tezos να ανταλλάσσουν εγγενή μάρκες που συνδέονται με την τιμή του Ethereum.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wealthchain, Kevin Mehrabi, ανακοινώνει στο Twitter την κυκλοφορία του ETHtz.

Η Welthchain είναι μία από τις επιχειρήσεις που αποτελούν το StableTech, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα προγραμματιστών που έχουν δεσμευτεί να βελτιώσουν το DeFi στο blockchain του Tezos. Επιπλέον, μέσω του ETHtz, η Tezos προσπαθεί να προσελκύσει τη δραστηριότητα DeFi από το δίκτυο Ethereum στο δικό της blockchain ως επιλογή χαμηλότερης χρέωσης.

Τα θετικά νέα για την Tezos, όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα μπορούσαν πάντα να επηρεάσουν την τιμή, καθώς όσο όλο και περισσότερο η Tezos συνεχίζει να επεκτείνεται, τόσο περισσότεροι επενδυτές θα προσελκύονται, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την τιμή και πιθανόν να την κάνει να ανεβαίνει.

Παράγοντας 3: Συσχέτιση με το Bitcoin

Παρόλο που η Tezos δεν είναι ένα από τα κρυπτονομίσματα που έχουν ισχυρή συσχέτιση με το Bitcoin, οι κινήσεις στην τιμή του Bitcoin μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση άλλων νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Tezos.

Σύμφωνα με Μακροαξία, ο συντελεστής συσχέτισης μεταξύ Tezos και Bitcoin για τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 είναι 0,28. Οι τιμές του συντελεστή συσχέτισης μεταξύ δύο κρυπτονομικών στοιχείων κυμαίνονται από -1 έως +1. Έτσι, στην περίπτωση των Tezos και Bitcoin 0,28 μας λέει ότι υπάρχει ακόμη κάποια συσχέτιση μεταξύ των δύο ζευγαριών.

Απόδοση Tezos vs Bitcoin. Πηγή: Macroaxis.com

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Tezos XTZ?

επενδύστε σε tezos

Πώς να επενδύσετε στην Tezos (XTZ) για το 2021?

Τα κρυπτονομίσματα βιώνουν επί του παρόντος μια ειδική σκηνή, με το Bitcoin να ξεπερνά το τίμημα των 30.000 δολαρίων, ακόμη και να φτάνει στην ιστορική τιμή των 40.000 δολαρίων στις αρχές Ιανουαρίου 2021, το οποίο επίσης χαρακτηρίζεται ως η υψηλότερη τιμή όλων των εποχών σύμφωνα με Κοινίκκο.

Η προσοχή έχει πλέον αυξηθεί στα κρυπτονομίσματα και πολλοί ειδικοί προβλέπουν τη συνεχή ανάπτυξη, ακολουθούμενη από altcoins. Θα αναπτυχθεί και η Τέζος; Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στην τρέχουσα τιμή της Tezos και ας δούμε τι έχουν να πουν οι προβλέψεις για το μέλλον.

Πόσο μπορεί να φτάσει η τιμή του Tezos (XTZ) το 2021?

Προς το παρόν η τιμή του Tezos ανέρχεται στα 2,31 $. Επενδυτής πορτοφολιού, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι γνωστό ότι είναι τόσο αισιόδοξη όταν οι τιμές των κερμάτων προβλέπει, έχει θετική πρόβλεψη για την Tezos. Το 2021 σύμφωνα με αυτούς, η τιμή μπορεί να φτάσει τα 5,06 $.

γράφημα προβλέψεων τιμής tezos

Γραμμή τιμής Tezos και γραμμή τάσης πρόβλεψης 2020-2021. Πηγή: Walletinvestor.

Ψηφιακό Bitcoin λέει ότι η τιμή του Tezos θα μπορούσε να μετατραπεί σε bearish mode από τον Απρίλιο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2021. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτούς, η XTZ ενδέχεται να αυξηθεί ξανά στα 5,23 $ τον Δεκέμβριο του 2021, σημειώνοντας αύξηση 126,58% από τώρα.

γράφημα πρόβλεψης τιμής tezos

Διάγραμμα προβλέψεων τιμής Tezos (XTZ) 2021. Πηγή: Digitalcoin

Tezos (XTZ) Τιμή πέρα ​​από το 2021

Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών της Tezos είναι επίσης αισιόδοξες.

Ο Τέζος θα φτάσει τα 10 $?

Παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια η τιμή ενός νομίσματος σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Walletinvestor προβλέπει ότι τον Δεκέμβριο του 2023 η Tezos θα μπορούσε να φτάσει τα 10,04 $, κάτι που θα φέρει ωραία κέρδη σε όσους έχουν επενδύσει τώρα. Περαιτέρω, σύμφωνα με αυτούς, η Τέζος θα μπορούσε να φτάσει τα 13,11 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, και μετά 15,95 ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2025.

Επιπλέον, το Digitalcoin αν και προβλέπει σημαντικές μειώσεις τιμών για την Tezos τα επόμενα χρόνια, ωστόσο είναι αισιόδοξοι να αναμένουν ότι η XTZ θα φτάσει τα 12,43 $ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, σημειώνοντας αύξηση 442,75%

Το Τέζος (XTZ) έχει μέλλον?

Δεδομένης της ανάπτυξης της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και του ρόλου που έχει η Tezos σε αυτό, τότε μπορούμε να πούμε ότι η Tezos έχει ένα λαμπρό μέλλον. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω αισιόδοξες προβλέψεις για την τιμή της Tezos στο μέλλον από την Walletinvestor και την Digitalcoin με πιθανότητα ανάπτυξης 442,75%, τότε μπορεί να ειπωθεί ότι η Tezos είναι πράγματι ένα πολλά υποσχόμενο έργο με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Αν τα δούμε γενικά, το μέλλον των κρυπτονομισμάτων είναι σίγουρο επειδή βρίσκονται ήδη στο αρχικό στάδιο της θεσμοθέτησής τους. Εταιρείες, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνεχίζουν να επενδύουν σε μεγάλο βαθμό σε κρυπτονομίσματα, ειδικά στο Bitcoin, και αρχίζουν να εφαρμόζουν τεχνολογία blockchain, συμπεριλαμβανομένης της Tezos όπως αναφέρεται παραπάνω. Επομένως, αυτά είναι σαφή σημάδια ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό ανταγωνιστή στον οικονομικό κόσμο στο εγγύς μέλλον.

Είναι το Tezos (XTZ) μια καλή αγορά?

Η τιμή του Tezos αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον και αυτό καθιστά αυτό το κρυπτονομίσμα αξίζει να επενδύεται. Δεδομένου ότι οι προβλέψεις είναι γεμάτες αισιοδοξία τότε, εάν επενδύσετε τώρα στην Tezos, θα μπορούσατε να απολαύσετε καλά κέρδη στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Το Tezos είναι ένα σοβαρό έργο και έχει μια αφοσιωμένη ομάδα πίσω από αυτό που στοχεύει να αφήσει το στίγμα του καθιστώντας βασικό συστατικό στον κόσμο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι προβλέψεις προβλέπουν ότι το 2021 θα είναι παρόμοιο με το 2020 όσον αφορά τις τιμές για την Tezos, ως εκ τούτου η Tezos είναι μια καλή επένδυση μακροπρόθεσμα – HODL. Όσοι επενδύουν τώρα και έχουν την υπομονή να περιμένουν μέχρι το 2025 ή το 2026 σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα μπορούσαν να απολαμβάνουν καλά κέρδη.

Έτοιμοι να αρχίσετε να επενδύετε Tezos XTZ?

επενδύστε σε tezos

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στην Tezos (XTZ)?

Κάθε cryptocurrency έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όταν πρόκειται να επενδύσει σε αυτά. Παρακάτω παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στην Tezos.

Πλεονεκτήματα της επένδυσης στην Tezos:

✅ Το Tezos δεν είναι απλώς κρυπτογράφηση. Διαθέτει μοναδική on-chain διακυβέρνηση που κάνει το νόμισμα τόσο «δημοκρατικό», καθώς οι κάτοχοι κερμάτων μπορούν να συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων.

✅ Το Tezos είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα blockchain, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, δίνει πολλές δυνατότητες για μελλοντική ανάπτυξη.

✅ Η Tezos χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS), ο οποίος είναι πολύ φθηνότερος σε σύγκριση με άλλους blockchain που χρησιμοποιούν το Proof of Work (PoW).

✅ Πολλές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να εφαρμόσουν το blockchain Tezos. Εάν η υιοθέτηση της Tezos συνεχίσει να αυξάνεται, η ζήτηση θα αυξηθεί, προκαλώντας κατά συνέπεια την αύξηση της τιμής του XTZ.

✅ Οι προβλέψεις προβλέπουν ότι η τιμή της Tezos μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον. Ως εκ τούτου, υπάρχει δυνατότητα κέρδους επενδύοντας στην Tezos.

Μειονεκτήματα της επένδυσης στην Tezos:

Popularity Η δημοτικότητα του Τέζου άρχισε να αυξάνεται τελευταία. Ωστόσο, δεν είναι πουθενά κοντά στο Ethereum ή το Bitcoin. Έτσι, η Tezos δεν διαθέτει υποστήριξη προώθησης.

❌ Η Tezos αντιμετώπισε αγωγές από επενδυτές του ICO λόγω της καθυστέρησης της έκδοσης token, η οποία έπληξε τη φήμη της.

❌ Οι προγραμματιστές Blockchain δεν είναι σίγουροι τι θα χρεώνουν οι συναλλαγές και η ταχύτητα, καθώς οι απαιτήσεις και η χρήση του Tezos αυξάνονται στο μέλλον, καθώς πολλοί από αυτούς το θεωρούν ως ανώριμο δίκτυο.

Biggest Οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Tezos είναι οι Ethereum και NEO. Το Ethereum αναπτύσσεται ενεργά, οπότε η Tezos πρέπει να παραμείνει ενημερωμένη χωρίς να χάσει τον ρυθμό ανάπτυξης, προκειμένου να είναι άξιος ανταγωνιστής στο μέλλον.

Ξεκινήστε την επένδυσή σας στο Tezos (XTZ) με το eToro

επενδύστε στο tezos

Εάν μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου αισθάνεστε κίνητρα να ξεκινήσετε την επένδυσή σας στην Tezos ή σε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση, έχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε ότι eToro είναι η πιο προτιμώμενη μεσιτεία για εσάς, για να ξεκινήσετε την επένδυσή σας. Το eToro είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα και είναι επίσης η καλύτερη μεσιτεία στον κόσμο για συναλλαγές.

Υπάρχουν χαρακτηριστικά όπως "Αντιγραφή συναλλαγών" όπου μπορείτε να αντιγράψετε έναν επαγγελματία έμπορο. Το eToro είναι επίσης γνωστό ως μια πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών, καθώς οι έμποροι σε όλο τον κόσμο, διανέμουν διάφορες πληροφορίες και νέα μέσα στην πλατφόρμα, ενημερώνοντάς σας για τα τελευταία νέα στον κόσμο των συναλλαγών. Επίσης, η ασφάλεια είναι του υψηλότερου επιπέδου με το eToro, επειδή είναι μια πλατφόρμα που έχει παράδοση και παίρνει στα σοβαρά τους χρήστες της, προσπαθώντας να κάνουν την εμπειρία τους όσο το δυνατόν καλύτερα.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Tezos XTZ

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

 • Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την τιμή του Tezos, την αυξανόμενη δημοτικότητα του στοιχήματος, την υιοθέτηση του Tezos και τη συσχέτιση με το Bitcoin.
 • Η Tezos είναι μια πλατφόρμα έξυπνης σύμβασης βασισμένη σε blockchain Η εγγενής κρυπτογράφηση του είναι το tez ή το tezzie – XTZ.
 • Το Tezos δεν βασίζεται στην εξόρυξη της XTZ, καθώς διαθέτει μηχανισμό συναίνεσης Proof of Stake (PoS) όπου οι κάτοχοι διακριτικών λαμβάνουν ανταμοιβές για συμμετοχή σε αυτό.
 • Η φήμη της Tezos αυξήθηκε το 2017 για τις μεγάλες αρχικές προσφορές κερμάτων, συγκεντρώνοντας με επιτυχία 232 εκατομμύρια δολάρια.
 • Η Tezos έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 4,44 $ στις 13 Αυγούστου 2020.
 • Το Tezos είναι το πιο στοιχημένο κρυπτογράφηση με 79,42%.
 • Ο συντελεστής συσχέτισης μεταξύ Tezos και Bitcoin για τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 είναι 0,28.
 • Το 2021, σύμφωνα με την Walletinvestor, η τιμή της Tezos μπορεί να φτάσει τα 5,06 $.
 • Το Digitalcoin είναι αισιόδοξο, προβλέποντας ότι η XTZ θα φτάσει τα 12,43 $ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, σημειώνοντας αύξηση 442,75%.

Πράγματι, ελπίζουμε ότι έχετε βρει αυτό το άρθρο χρήσιμο και αν ναι, δώστε μας ένα like και μοιραστείτε το, καθώς μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος που θα ήθελε να επωφεληθεί από αυτό.

Και, τέλος, εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, ρίξτε μια ματιά στον ογκώδη τομέα των άρθρων συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner