Ποιο είναι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων – πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα;

Τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να είναι το μέλλον των επενδύσεων

Το Cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό ή συνθετικό νόμισμα που προστατεύεται από κρυπτογραφία, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την παραποίηση ή την αντιγραφή. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα δίκτυα που βασίζονται σε blockchain – ένας κατανεμημένος κατάλογος που επιβάλλεται μέσω ενός διαφορετικού δικτύου υπολογιστών. Τα κρυπτονομίσματα συνήθως δεν έχουν γενική εξουσία, η οποία τους καθιστά τεχνικά απρόσβλητους από την παρέμβαση.

Η ζήτηση για κρυπτονομίσματα έχει επεκταθεί έντονα και σταδιακά κινείται σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τους επενδυτές λιανικής, το 2020 ήταν μια χρονιά που μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε κρυπτονομίσματα. Επομένως γίνονται πιο αποδεκτοί, και ορισμένοι επενδυτές τους θεωρούν ήδη ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού και ένα απόθεμα αξίας που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον χρυσό.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χώρες όπου απαγορεύονται πλήρως τα κρυπτονομίσματα. επομένως, οποιαδήποτε δραστηριότητα κρυπτογράφησης είναι παράνομη. Ωστόσο, το τι ισχύει για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων θα συζητηθεί παρακάτω.

Ποιο είναι το μέλλον του Bitcoin ως ο ηγέτης των κρυπτονομισμάτων?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Bitcoin, καθώς πολλοί θεσμικοί επενδυτές έχουν επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Η Paypal ξεκίνησε επίσης τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης το 2020, σηματοδοτώντας ένα ιστορικό έτος για τα κρυπτονομίσματα.

Μεταβολές τιμών Bitcoin συνεχώς. Πηγή: Coinmarketcap.

Η Microstrategy επένδυσε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε bitcoin και η κλίμακα του γκρι ανήλθε συνολικά 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης υπό τη διαχείρισή τους το 2020.

Ακολούθησε η Ruffer Investment με 744 εκατομμύρια δολάρια. Stone Ridge με 115 εκατομμύρια δολάρια. Massachusetts Mutual με 100 εκατομμύρια $ επένδυση σε Bitcoin και Square με 50 εκατομμύρια $.

Από τότε που ξεκίνησε η θεσμοθέτηση της κρυπτογράφησης το 2020 με τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω να επενδύουν σε Bitcoin, οι λάτρεις της κρυπτογράφησης και οι επενδυτές πιστεύουν ότι το μέλλον του Bitcoin είναι πολλά υποσχόμενο.

Διευθύνων Σύμβουλος της Microstrategy Μάικλ Σέιλορ υποστηρίζει το ρόλο του Bitcoin ως ηγέτη της κρυπτογράφησης και το θεωρεί ένα κατάστημα αξίας που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το χρυσό στο εγγύς μέλλον.

Επιπλέον, σε ένα άλλο Δημοσίευση Twitter, περιέγραψε το Bitcoin ως «νομισματικό δίκτυο».

Προηγουμένως σε μια συνέντευξη για το CNBC Saylor επεσήμανε ότι στο μέλλον άλλες σημαντικές εταιρείες θα πρέπει να επενδύσουν σε Bitcoin.

«Η Apple, η Amazon, η Google και το Facebook θα πρέπει όλοι να συνδέσουν τα προϊόντα τους σε αυτήν και οποιαδήποτε εταιρεία με μεγάλα υπόλοιπα μετρητών θα πρέπει να μετατρέψει το ταμείο τους σε Bitcoin εάν επιθυμεί να παραμείνει διαλυτή και σχετική», σημείωσε..

Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η αναδυόμενη αγορά έχει πολύ δρόμο να διανύσει πριν ωριμάσει, όπως ιστορικά αποδεικνύεται από την ομαλή μεταβλητότητα και ρευστότητα. Ενώ άλλοι υποδηλώνουν ότι η έλλειψη του αλγορίθμου είναι ο βασικός παράγοντας στην αντιληπτή ζήτηση του Bitcoin, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Ωστόσο, ο Tim Draper, ο ιδρυτής της Draper Associates επεσήμανε ότι στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα όπως ακριβώς χρησιμοποιούν το δολάριο τώρα.

«Νομίζω ότι πολλές τεχνολογίες [που σχετίζονται με το Bitcoin] έρχονται στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αρχίσουν να τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι… Θα είναι σε αυτό το εύρος [2022 έως 2023] όταν οι άνθρωποι [θα] αρχίσουν να μπορούν να το ξοδεύουν και να το επενδύουν τόσο εύκολα όσο κάνουν δολάρια τώρα », δήλωσε ο Draper..

“Μόλις συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή, γιατί ποιος θα θέλει να κρατήσει τα πολιτικά χρήματα όταν μπορείτε να διατηρήσετε πραγματικά χρήματα κρυπτογράφησης;” πρόσθεσε.

Ο Draper είναι επίσης γνωστός για την ακριβή πρόβλεψη της τιμής Bitcoin το 2017. Έκανε επίσης την πρόβλεψη τιμών Bitcoin για το 2022 και το 2023.

«Αντέχω την εκτίμηση 250.000 δολαρίων μου μέχρι το τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023.« Τίποτα δεν είναι σταθερό έως ότου μια τεχνολογία αντικαταστήσει την άλλη », δήλωσε ο Draper

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey έχουν προσθέσει # bitcoin στο δικό τους Κελάδημα βιο Αυτή η κίνηση είχε τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και τους αναλυτές να σκεφτούν το μέλλον του Bitcoin.

Δεδομένων των παραπάνω λέξεων, προβλέψεων και επενδύσεων από κορυφαίες εταιρείες, το μέλλον του Bitcoin φαίνεται λαμπρό και το Bitcoin μπορεί πραγματικά να αυξήσει το ρόλο του ως βασικός παράγοντας στον χρηματοοικονομικό κόσμο. Το Paypal είναι ήδη ενσωματωμένο, αλλά εάν εταιρείες όπως η Amazon αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο Bitcoin, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν δραστικά, με θετικό τρόπο για το Bitcoin.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε την αγορά κρυπτογράφησης?

Πού είναι επικεφαλής το Cryptocurrency?

Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum έχουν αυξηθεί απότομα. Το ενδιαφέρον των λιανικών και θεσμικών επενδυτών στα ψηφιακά νομίσματα τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί σημαντικά. Από τότε, πολλοί πρώτοι παίκτες που προσπάθησαν να κάνουν κέρδη στο "τρέλα κρυπτονομισμάτων" έχουν προχωρήσει και αφήνουν πίσω μια μικρότερη κοινότητα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι απομένει κάποια προσπάθεια για την ανακάλυψη των κρυπτονομισμάτων.

Το έτος 2020 χαρακτηρίζεται γενικά ως ένα καρποφόρο έτος για τα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Εκτός από το Bitcoin, το Ethereum έχει επίσης σημειώσει ανάπτυξη. Καθώς η Ethereum είναι ηγέτης στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi), έχει εξαιρετικές δυνατότητες για ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο των οικονομικών στο μέλλον. Η DeFi έχει αυξηθεί το 2020 και αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω με την Ethereum να είναι ηγέτης στο μέλλον.

Ακριβώς όπως τα κρυπτονομίσματα έχουν πολλούς υποστηρικτές, έχουν επίσης αντιπάλους, αλλά γενικά γίνονται πιο αποδεκτοί από τους επενδυτές. Μερικοί το θεωρούν ακόμη "Διαδίκτυο της δεκαετίας του ’90", υπονοώντας ότι μπορούν να γίνουν πραγματικοί ανταγωνιστές των νομισμάτων fiat στο μέλλον.

Το Cryptocurrency θα πάει μακριά?

Αν και τα κρυπτονομίσματα έχουν επικριτές που τους αποκαλούν "Φυσαλλίδα", δεν αναμένεται να εξαφανιστούν με την ανάπτυξη που περνούν. Είναι απίθανο ότι τέτοια περιουσιακά στοιχεία έχουν ήδη ληφθεί υπόψη "νομισματικά δίκτυα" και ενσωματωμένο από πλατφόρμες όπως το Paypal θα εξαφανιστεί.

Πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα?

Θα ήταν συνετό να χειριστείτε την επένδυσή σας σε κρυπτονομίσματα με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε άλλη επικίνδυνη επένδυση. Τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν εγγενή αξία εκτός από αυτό που ένας αγοραστής είναι διατεθειμένος να πληρώσει για αυτά. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο σε σημαντικές μεταβολές τιμών.

Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτήν την αβεβαιότητα, θα ήταν καλύτερο να πραγματοποιήσετε επενδύσεις αλλού που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ενώ οι απόψεις του Bitcoin ως επένδυσης παραμένουν βαθιά πολωμένες – οι υποστηρικτές προτείνουν τη μικρή προσφορά τους και την αυξανόμενη χρήση τους ως γεννήτριες αποτίμησης, και οι αντίπαλοι το βλέπουν αυτό ως μια ακόμη κερδοσκοπική φούσκα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες, τα κρυπτονομίσματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα που καθιστούν τις αγορές χρήματος πιο κερδοφόρες.

Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα με επικεφαλής το Bitcoin έχουν αρχίσει πραγματικά να θεσμοθετούνται, τότε η πιθανότητα είναι ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα θα μπορούσε να είναι σκόπιμη κίνηση. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Bitcoin έχει ανώτατο όριο 21 εκατομμυρίων BTC. Επί του παρόντος κυκλοφορούν πάνω από 18 εκατομμύρια BTC. Εάν λάβουμε υπόψη τον κανόνα «προσφοράς και ζήτησης», τότε καθώς το ανώτατο όριο αγοράς του Bitcoin πλησιάζει το όριό του λόγω της υψηλής ζήτησης, τότε η τιμή του ενδέχεται να ανεβεί στα ύψη στο εγγύς μέλλον.

3 λόγοι για τους οποίους τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να είναι το μέλλον των επενδύσεων

1. Υψηλή απόδοση κέρδους από την επένδυση

Από την ίδρυσή τους, η επιτυχία των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε. Αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των λίγων ετών, αν και ήταν ακόμα φρέσκα στην αγορά. Σε αντίθεση με άλλα χαρτοφυλάκια, το crypto είναι πιο κερδοφόρο. Για παράδειγμα, το Bitcoin έχει αυξηθεί 300% το 2020.

Η επένδυση σε εικονικά νομίσματα είναι επικίνδυνη και πολλοί επενδυτές ενδέχεται να αποφεύγουν λόγω της ασταθούς φύσης τους. Εάν θέλετε να επενδύσετε σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αποτελεσματικά, πρέπει να έχετε ένα σαφές σχέδιο μετά από ολοκληρωμένη έρευνα στον κλάδο.

2. Εκκρεμή ρευστότητα

Οι επενδυτές όπως η υψηλή ρευστότητα και τα κρυπτονομίσματα είναι γνωστό ότι είναι ρευστά περιουσιακά στοιχεία. Είναι εύκολο να τα αγοράσετε όποτε θέλετε μέσω ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Επομένως, είναι γρήγορο και βολικό να αγοράζετε και να πουλάτε ένα κρυπτογράφηση. Σε λίγα λεπτά μπορεί να αναφερθεί μια υψηλή τιμή. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα μέσω ανταλλαγές κρυπτογράφησης και να πουλήσετε με ποσοτικοποιημένο ρυθμό εύκολα.

3. Η επένδυση είναι βολική

Η επένδυση απαιτεί χρόνο, δέσμευση και κεφάλαιο. Τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ απλούστερα και ευκολότερα στη διαχείριση, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές εναλλακτικές λύσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε ανταλλαγή κρυπτογράφησης και να αποθηκεύετε τα κέρματά σας σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Στη συνέχεια, θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε εύκολα τα ψηφιακά σας στοιχεία.

Τελικά, είναι μια προσωπική προτίμηση που κάνουν οι άνθρωποι βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων για συμμετοχή σε κρυπτονομίσματα. Οι υπεύθυνοι ανάληψης κινδύνων παράγουν μεγάλα κέρδη στη νομισματική αγορά καθώς αντλούν διαφορετικές ιδιότητες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. εάν επενδύσετε σε πολλά νομίσματα, μπορείτε να λάβετε μεγάλες αποδόσεις. Οι ειδικοί διαφοροποιούνται συνήθως για να εξαλείψουν τους μεγάλους κινδύνους. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται επικίνδυνο, η υψηλή ρευστότητα και οι διακριτικές συναλλαγές σας προσφέρουν οικονομική ελευθερία.

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στη βιομηχανία Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Κορυφαία 9 κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση το 2021

7 προβλέψεις κρυπτονομισμάτων για το 2021 που όλοι θα συμφωνούσαν

5 λόγοι για τους οποίους το Bitcoin θα μπορούσε να διπλασιάσει τα χρήματά σας το 2021

Βασικά σημεία

  • Το Cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό ή συνθετικό νόμισμα που προστατεύεται από κρυπτογραφία, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την παραποίηση ή την αντιγραφή.
  • Τα κρυπτονομίσματα γίνονται πιο αποδεκτά και ορισμένοι επενδυτές τα θεωρούν ήδη ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού και ένα απόθεμα αξίας που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει το χρυσό στο μέλλον.
  • Το 2020 ήταν ένα ιστορικό έτος για το Bitcoin καθώς η Paypal ενσωμάτωσε την υπηρεσία κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα της.
  • Η Microstrategy επένδυσε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και η κλίμακα του γκρι ανήλθε συνολικά 13 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης υπό τη διαχείρισή τους το 2020.
  • Από τότε που ξεκίνησε η θεσμοθέτηση της κρυπτογράφησης το 2020 με τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω να επενδύουν σε Bitcoin, οι λάτρεις της κρυπτογράφησης και οι επενδυτές πιστεύουν ότι το μέλλον του Bitcoin είναι πολλά υποσχόμενο.
  • Σε συνέντευξή του για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Microstrategy του CNBC, ο Michael Saylor επεσήμανε ότι στο μέλλον άλλες σημαντικές εταιρείες θα πρέπει να επενδύσουν στο Bitcoin «Η Apple, η Amazon, η Google και το Facebook θα πρέπει όλοι να συνδέσουν τα προϊόντα τους», είπε.
  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey έχουν προσθέσει # bitcoin στο βιογραφικό τους στο Twitter. Αυτή η κίνηση είχε τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και τους αναλυτές να σκεφτούν το μέλλον του Bitcoin.
  • Το Paypal είναι ήδη ενσωματωμένο, αλλά αν εταιρείες όπως η Amazon αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο Bitcoin, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν δραστικά, με θετικό τρόπο για το Bitcoin.
  • Η Ethereum, ως ηγέτης στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, έχει μεγάλες δυνατότητες για ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο των οικονομικών στο μέλλον. Το DeFi έχει αυξηθεί το 2020 και αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω με την Ethereum να είναι ηγέτης στο μέλλον.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner