Τι θα αυξήσει την τιμή DASH το 2021;

Ένας αναλυτικός οδηγός για επενδύσεις στο Dash το 2021

Πού θα πάει η τιμή Dash το 2021?

Τι θα συμβεί στην τιμή DASH το 2021; Οι επενδυτές Crypto αναρωτιόταν πάντα: Τι οδηγεί στην τιμή DASH?

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι το νέο φυσιολογικό. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η κρυπτογράφηση είναι το μέλλον, οπότε όλοι προσπαθούν να μπουν στο συγκρότημα. Όμως, η αστάθεια και η απρόβλεπτη κρυπτογράφηση είναι αυτό που αποβάλλει τους περισσότερους επενδυτές. Το κεράσι στην κορυφή είναι το μοναδικό και ασυνήθιστο σύστημα μέσω του οποίου αποφασίζονται οι τιμές.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές επενδύσεις, οι δυνάμεις της αγοράς δεν ενεργούν για να επιτύχουν επίπεδο τιμής ισορροπίας, βέλτιστη προσφορά και ζήτηση. Το μοντέλο των κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να μοιάζει με το μοντέλο σταθερής προσφοράς. Τα κρυπτονομίσματα έχουν προκαθορισμένη προσφορά. Αυτός ο παράγοντας ακυρώνει όλες τις επιρροές από την πλευρά της προσφοράς.

Οι τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του DASH είναι:

  • Η αντίληψη των καταναλωτών
  • Ανταγωνιστικά νομίσματα
  • Ευνοϊκό περιβάλλον

Θα εξηγήσουμε σε βάθος πώς αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή του DASH αλλά πρώτα γιατί το DASH?

Γιατί πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για DASH?

Το DASH ήταν το πνευματικό τέκνο του ιδρυτή Evan Duffield. Το νόμισμα κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2014. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην 15η θέση στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Το DASH ξεκίνησε με την τιμή του μόλις 0,213899 $ ενώ ξεκίνησε, αλλά πέτυχε ένα επιβλητικό 1.642,22 $ έως το 2017. Το DASH αποτιμάται σήμερα στα 100 $, με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 920 εκατομμύρια $.

διάγραμμα τιμών παύλας

DASH διαρκώς μεταβολές τιμών. Πηγή: Coinmarketcap

Το DASH, ένα ψηφιακό νόμισμα, έχει τη βάση του στην ίδια τεχνολογία blockchain που χρησιμοποιείται από το Bitcoin. Και εκτός από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τεχνολογίας blockchain, το DASH ενσωμάτωσε και άλλα χαρακτηριστικά που θα το βοηθήσουν να ξεχωρίσει. Το DASH προσφέρει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και υψηλότερη ταχύτητα συναλλαγής. Γι ‘αυτό το DASH ήταν δημοφιλές στους επενδυτές. Επιπλέον, το σύστημα DASH δεν χρειάζεται κανένα είδος εξωτερικής χρηματοδότησης ή διακυβέρνησης. Το μοντέλο είναι βιώσιμο καθώς το DASH μπορεί να χρηματοδοτήσει το σύστημά του χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση.

Το DASH έχει επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση ζητημάτων που έχουν τεθεί ως εμπόδια στα κρυπτονομίσματα που γίνονται ευρέως αποδεκτά & υιοθετηθεί, όπως επεκτασιμότητα, βιωσιμότητα, ευκολία και κόστος συναλλαγής και ασφάλεια. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το DASH να ξεχωρίζει για τους επενδυτές και ελπίζουμε να πούμε πράγματα για το μέλλον του.

Τι ξεχωρίζει?

Οι τρεις δυνατότητες που δίνουν στο DASH είναι μια γρήγορη ταχύτητα συναλλαγής και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα Masternodes, Privatesend και Instasend.

Τα κρυπτονομίσματα εξορύσσονται από χρήστες που επιβεβαιώνουν συναλλαγές που πραγματοποιούνται. Το DASH, ωστόσο, εξορύσσεται αλλά έχει επίσης Masternodes. Οι Masternodes είναι βασικά χρήστες που έχουν καταθέσει τουλάχιστον χίλια νομίσματα DASH, που σήμερα έχουν αξία 100.000 $. Το δίκτυο masternode αναπτύσσεται συνεχώς. Η Masternodes είναι υπεύθυνη για το Privatesend και το Instasend, την ανώνυμη και τη δυνατότητα άμεσης συναλλαγής. Το Masternodes αποτελεί τη βασική δομή του νομίσματος και είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό που διασφαλίζει την ασφάλεια του νομίσματος.

Το Bitcoin δεν προσφέρει κανένα απόρρητο όταν πρόκειται για συναλλαγές. Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του αποστολέα, του παραλήπτη, είναι γνώσεις του κοινού και μπορούν εύκολα να βρεθούν στο Διαδίκτυο. Το DASH προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε αυτό. Η δυνατότητα Privatesend του DASH διασφαλίζει την πλήρη ανωνυμία και τα στοιχεία της συναλλαγής δεν αποκαλύπτονται σε κανέναν. Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση των συναλλαγών Privatesend.

Δεδομένου ότι κάθε Bitcoin μπορεί να εντοπιστεί στην προέλευσή του, οι έμποροι μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν εάν ένα Bitcoin έχει εμπλακεί σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα. Ωστόσο, καθώς το DASH προσφέρει υψηλότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτό το ξεχωρίζει από τη δυνατότητα κατανόησης. Κάθε νόμισμα DASH είναι εύκαμπτο και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Μία από τις σημαντικότερες επικρίσεις που αντιμετωπίζουν συχνά τα κρυπτονομίσματα, ειδικά το Bitcoin, είναι ο μεγάλος χρόνος συναλλαγής. Αυτό θεωρείται επίσης ένα σημαντικό εμπόδιο στο ταξίδι του Bitcoin για να γίνει το ψηφιακό νόμισμα και την υιοθέτηση μεγάλης κλίμακας. Όπου οι συναλλαγές Bitcoin χρειάζονται, κατά μέσο όρο, 10 λεπτά, μέσω της επιλογής Instasend, οι συναλλαγές DASH επιβεβαιώνονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για το Instasend. Οι συνήθεις συναλλαγές DASH χρειάζονται περίπου 2 λεπτά για επιβεβαίωση.

Το μοναδικό σύστημα DASH διαθέτει δυνατότητα αυτοχρηματοδότησης. Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin λαμβάνουν όλες τις ανταμοιβές, αλλά το 10% της ανταμοιβής των ανθρακωρύχων DASH επιστρέφει στο σύστημα και επενδύεται στο DASH. Ως εκ τούτου, το DASH μπορεί να χρηματοδοτηθεί και να διατηρηθεί. Η χρήση του ταμείου αποφασίζεται μέσω ψηφοφορίας των συμμετεχόντων στο δίκτυο DASH. Αυτό το σύστημα διασφαλίζει ότι το δίκτυο DASH δεν είναι στάσιμο και αναπτύσσεται και προσαρμόζεται στις εξελίξεις.

Έτοιμοι να βουτήξετε στο ΠΑΥΛΑ αγορά?

Παράγοντες που αυξάνουν την τιμή DASH

Οι παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του DASH είναι από την πλευρά της ζήτησης. Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι παράγοντες από την πλευρά της προσφοράς δεν παίζουν ρόλο στον καθορισμό των επιπέδων τιμών καθώς η προσφορά είναι ήδη σταθερή.

Υπάρχει μια ποικιλία παραγόντων από πλευράς ζήτησης που είναι επιζήμιες για την τιμή του DASH, αλλά ορισμένοι σημαντικοί είναι:

1. Η αντίληψη των καταναλωτών

Όπως οι κίνδυνοι των χρημάτων fiat, η αξία των κρυπτονομισμάτων βρίσκεται στην αντίληψη των καταναλωτών. Η ζήτηση αυξάνει την αξία του κρυπτονομίσματος. Έτσι, όσο περισσότεροι έμποροι σκέφτονται ιδιαίτερα το DASH, τόσο υψηλότερο θα αποτιμάται το DASH.

Η αξία οποιουδήποτε εμπορεύματος αυξάνεται επειδή είναι σπάνιο. Δεδομένου ότι η προσφορά κρυπτονομισμάτων είναι προκαθορισμένη, είναι ήδη σπάνια. Όσο λιγότερα νομίσματα DASH υπάρχουν στην αγορά, τόσο περισσότερο θα αποτιμηθεί. Η συνολική προσφορά, το σκληρό καπάκι, DASH είναι 18 εκατομμύρια νομίσματα, ενώ, σε σύγκριση, το σκληρό καπάκι του Bitcoin είναι 21 εκατομμύρια νομίσματα. Ως εκ τούτου, το DASH έχει ήδη το στοιχείο της έλλειψης.

Η αντίληψη των καταναλωτών επηρεάζεται επίσης από ειδήσεις και απόψεις εμπειρογνωμόνων. Το ίδρυμα DASH προσπαθεί ενεργά να δημιουργήσει συνεργασίες με διάφορες εταιρείες και οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι για το μέλλον του DASH. Αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην αντίληψη των καταναλωτών πολύ θετικά.

2. Ανταγωνιστικά νομίσματα

Το DASH βρίσκεται στην κορυφή των 15, αλλά τα 14 κέρματα πάνω από το DASH έχουν μεγάλη επίδραση στην αξία του. Το Bitcoin, ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων, ηγείται της αγοράς και για έναν νέο επενδυτή, το Bitcoin θα ήταν η προφανής επιλογή. Σε μακροοικονομικό επίπεδο, όλα τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να κινούνται συγχρονισμένα με το Bitcoin και έχουν σχετικά υψηλή συσχέτιση.

Αν και το DASH δεν έχει υψηλή θετική συσχέτιση με το Bitcoin, το Bitcoin εξακολουθεί να επηρεάζει τις τιμές του. Το Bitcoin επηρεάζει το συναίσθημα της αγοράς ολόκληρης της αγοράς κρυπτογράφησης. Η αύξηση της αξίας Bitcoin, την οποία έχουμε δει πρόσφατα, θα δώσει ανοδικές τάσεις στην αγορά

Άλλα ανταγωνιστικά νομίσματα που έχουν παρόμοια ομοιότητα με το DASH μπορούν επίσης να δώσουν στο DASH μια προσπάθεια για τα χρήματά του. Καθώς υπάρχουν κριτικοί του DASH, συχνά δείχνουν παρόμοια νομίσματα όπως το Monero που διαχειρίζονται ορισμένα από τα πράγματα με πολύ καλύτερο τρόπο από το DASH. Η αύξηση της αξίας τέτοιων ανταγωνιστικών κερμάτων σίγουρα θα πλήξει τα συναισθήματα της αγοράς για το DASH. Περαιτέρω εξελίξεις στο δρόμο που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερα, γρηγορότερα και φθηνότερα νομίσματα μπορούν να οδηγήσουν σε DASH ξεπερασμένη.

3. Ευνοϊκό περιβάλλον

Καθώς ο κόσμος κινείται προς την ψηφιοποίηση, τα κρυπτονομίσματα και τα παρόμοια φαίνεται ότι γίνονται όλο και πιο αποδεκτά και υιοθετούνται. Μια γενική ιδέα είναι ότι το ψηφιακό νόμισμα μιας ημέρας θα ήταν ο τρόπος πληρωμής σε ολόκληρο τον κόσμο. Το όραμα του ιδρυτή του DASH φαίνεται να ταιριάζει με το μέλλον του κόσμου όπως φαίνεται σήμερα.

Μετά την τρέλα του 2017 για τα κρυπτονομίσματα, τα πράγματα έχουν μειωθεί λίγο και οι επενδυτές είναι λίγο προσεκτικοί, αλλά νωρίτερα φέτος το Bitcoin πέτυχε το υψηλό όλων των εποχών, γεγονός που καθιστά προφανές ότι η αγορά κρυπτογράφησης πλησιάζει τα αισιόδοξα αισθήματα.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στο DASH?

Το DASH έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει λάβει υποστήριξη από ορισμένους από τους εμπειρογνώμονες κρυπτονομισμάτων με υψηλή σκέψη. Μια επένδυση ύψους 50 $ το 2014 θα είχε μετατραπεί σε επιβλητικά 382.826 $ το 2017.

Το DASH δεν εξυπηρετεί το σκοπό της αποθήκης αξίας. Αντ ‘αυτού, είναι ένα λειτουργικό κρυπτογράφηση. Το DASH εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό και επηρεάζεται από την εξέλιξη των ψηφιακών πληρωμών. Τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναζητούν επίσης εναλλακτικές λύσεις για μετρητά και το DASH, με τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται να είναι μια βιώσιμη επιλογή. Μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται στο δρόμο για να ηγηθεί της αγοράς ψηφιακών πληρωμών, που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η επένδυση στο DASH μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αυτή τη στιγμή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης στο DASH

Πλεονεκτήματα της επένδυσης στο DASH

✅ Το DASH έχει θεωρηθεί ως ένα από τα πιο ασφαλή κρυπτονομίσματα. Προσφέρει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και περισσότερη ασφάλεια, ειδικά σε σύγκριση με το Bitcoin και τα παρόμοια.

✅ Το δίκτυο masternode εγγυάται την πλήρη ανωνυμία και καμία συναλλαγή δεν μπορεί να εντοπιστεί ποτέ στην προέλευσή του.

✅ Το νόμισμα είναι εύκαμπτο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νόμισμα είναι μοναδικό καθώς δεν μπορεί να εντοπιστεί ποτέ ιστορία.

✅ Το κόστος συναλλαγής είναι επίσης ένα κλάσμα αυτού του Bitcoin.

Μειονεκτήματα της επένδυσης στο DASH

❌ Το μειονέκτημα του αυξημένου απορρήτου που προσφέρει το DASH είναι η ευαισθησία σε παράνομες δραστηριότητες.

❌ Δεδομένου ότι οι συναλλαγές δεν μπορούν να εντοπιστούν, υπάρχει η πιθανότητα ότι το DASH θα χρησιμοποιηθεί για παράνομες συναλλαγές.

❌ Αυτό δεν θα αποδειχθεί καλά όταν οι κυβερνήσεις αποφασίσουν να βάλουν κρυπτονομίσματα και να θέσουν σε ισχύ κανονισμούς, το DASH, αναμφίβολα, θα βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο των αρχών.

❌ Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το σύστημα DASH αντιβαίνει στην κεντρική πεποίθηση των κρυπτονομισμάτων που είναι η αποκέντρωση. Καθώς οι masternodes κάθονται στην κορυφή της πυραμίδας, κάποιος που ελέγχει την πλειοψηφία των masternodes θα έχει τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του συστήματος. Ενώ αυτό το σενάριο είναι απίθανο και δύσκολο, δεν είναι απολύτως αδύνατο.

❌ Το DASH είχε επίσης υποστεί ένα σφάλμα κατά την κυκλοφορία του. Το σφάλμα επέτρεψε την εξόρυξη 2 εκατομμυρίων νομισμάτων DASH σε μόλις 48 ώρες από την κυκλοφορία του. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε σφάλματα από τότε που ορισμένοι επενδυτές εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε ΠΑΥΛΑ?

DASH το 2019 και πριν

Το DASH είχε ένα ιδιαίτερα ασταθές ιστορικό τιμών και οι προηγούμενες τάσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε μελλοντικές. Κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, το DASH είχε αξία 0,213899 $. Στα μέσα του 2016, το κέρμα φάνηκε να προσελκύει την προσοχή και η τιμή αυξήθηκε στα 16 $. Το νόμισμα συγκλόνισε τον επενδυτικό κόσμο το 2017 όταν πέτυχε το υψηλό όλων των εποχών, σχεδόν 1600 $. Αυτό οδήγησε σε έντονες εικασίες για το μέλλον του νομίσματος.

Η αγορά αρκούδων του 2018 έπληξε σκληρά όλα τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του DASH. Το νόμισμα σταμάτησε στα χαμηλά των 45 $ το χρόνο. Αλλά το 2019 το νόμισμα άρχισε να κερδίζει και ξεπέρασε τα $ 100 και μάλιστα αυξήθηκε στα 120 $.

Η DASH διατηρεί τις τιμές της έκτοτε και διατιμάται σήμερα στα 100 $. Οι επενδυτές είναι αισιόδοξοι για τις τιμές και ελπίζουν ότι η νέα χρονιά θα είναι καλή.

Ποιο είναι το μέλλον του DASH?

Οι προοπτικές του 2021 φαίνεται να είναι θετικές. Ο όμιλος DASH δημιουργεί ενεργά συνεργασίες με πολλές επιχειρήσεις. Το DASH δεν είναι απλώς εύχρηστο crypto. Προσφέρει επίσης περισσότερες λειτουργίες, και είναι δύσκολο να ξοδέψετε.

Η ομάδα DASH εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο και ασφαλές δίκτυο. Η υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στο εγγύς μέλλον φαίνεται επικείμενη με το DASH, πιθανώς, στο προσκήνιο.

Primexbt προβλέπει ότι το DASH θα μπορούσε να φτάσει τα 2.000 $ ανά κέρμα το 2021, και η τιμή δεν θα σταματήσει εκεί. Καθώς τα κέρματα υιοθετούνται όλο και περισσότερο, οι τιμές θα μπορούσαν να είναι σε απότομη ανοδική πορεία.

διάγραμμα τεχνικής ανάλυσης παύλας

Η τεχνική ανάλυση του Dash δείχνει προς το παρόν ότι το Dash είναι έτοιμο για μια ανοδική απόδοση. Πηγή: Primexbt.

Σε μια ιδεαλιστική κατάσταση, σύμφωνα με την Primexbt, το DASH μπορεί να κοστίσει έως και 8.000 $ μέχρι το έτος 2025, πράγμα που είναι πραγματικά αισιόδοξο. Η σταθερή ομάδα της DASH Labs Development με τις συνεχείς εξελίξεις τους στο δίκτυο δίνει μεγάλη ελπίδα στο DASH να απολαμβάνει και πάλι την κατάταξή του στα 10 κορυφαία με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Οι συνεχείς επεκτάσεις του δικτύου θα συμβάλουν επίσης στην αξία του νομίσματος.

Ξεκινήστε τις συναλλαγές DASH με το eToro

Το eToro είναι η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών στον κόσμο. Το DASH είναι ένα από τα 90 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που παρέχει το eToro και μπορείτε να ξεκινήσετε την επένδυσή σας.

Το eToro ξεχωρίζει για την εύχρηστη πλατφόρμα τους και για την υψηλή ασφάλειά τους. Το eToro είναι μια μεσιτεία με παράδοση και δεν είναι οποιοδήποτε είδος ανταλλαγής, το οποίο μπορεί να χακαριστεί απροσδόκητα και μπορείτε να χάσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Με το eToro τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι ασφαλή. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το "Αντιγραφή αντιγράφων" πλατφόρμα, όπου μπορείτε να αντιγράψετε τον αγαπημένο σας έμπορο.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά DASH

χρηματιστής etoro

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Βασικά σημεία

  • Οι τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του DASH είναι η αντίληψη των καταναλωτών, τα ανταγωνιστικά κέρματα και το ευνοϊκό περιβάλλον.
  • Το DASH ήταν το πνευματικό τέκνο του ιδρυτή Evan Duffield και κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2014. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην 15η θέση στην αγορά κρυπτογράφησης.
  • Το DASH αποτιμάται σήμερα στα 100 $, με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 920 εκατομμυρίων $.
  • Οι τρεις δυνατότητες που δίνουν στο DASH είναι μια γρήγορη ταχύτητα συναλλαγής και μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι οι Masternodes, Privatesend και Instasend.
  • Η DASH συγκλόνισε τον επενδυτικό κόσμο το 2017 όταν πέτυχε το υψηλό όλων των εποχών, σχεδόν 1600 $.
  • Η Primexbt προβλέπει ότι το DASH θα μπορούσε να φτάσει τα 2.000 $ ανά κέρμα το 2021 και 8.000 $ το 2025.

Τέλος, το DASH είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς των κρυπτονομισμάτων και το δίκτυο ενημερώνεται και τροποποιείται συνεχώς. Αυτό που το ξεχωρίζει από το Bitcoin, ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων, είναι το όραμα του ιδρυτή Evan Duffield που ήθελε ένα νόμισμα με όλα τα θετικά του Bitcoin, καθώς και χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει το Bitcoin. ο ευκολία συναλλαγών, ταχύτητα και ασφάλεια, είναι χαρακτηριστικές ιδιότητες του DASH. Ο στενός σύνδεσμος που έχει το DASH με την ψηφιακή καινοτομία φαίνεται να αποτελεί καλό πράγμα για το μέλλον του.

Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα είναι γνωστά για το απρόβλεπτο και το DASH έχει ιστορικό πολύ βίαιων ενεργειών τιμών. Παρόλο που το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο, το DASH μπορεί να κερδίσει επιτυχίες που θα το καταφέρουν αποτελεσματικά από το κορυφαίο δεκαπέντε κλαμπ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner