Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Μάθετε πώς να επενδύσετε στην αγορά κρυπτογράφησης το 2021

Το Cryptocurrency ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές επενδυτικές ευκαιρίες των τελευταίων ετών και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα μετά το 2020, όπου είδαν περισσότερα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προσφέρουν υποστήριξη για το DeFi.

Μια άλλη σημαντική εξέλιξη για το crypto το 2020 ήταν η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών Paypal που άρχισε να υποστηρίζει την αγορά και τις δαπάνες Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash – δίνοντας πάνω από 350 εκατομμύρια χρήστες πρόσβαση σε κρυπτογράφηση για πραγματικές συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι η κρυπτογράφηση συνεχίζει να απομακρύνεται από την «κοινωνικά κατασκευασμένη» αξία της και καθιστά την είσοδο ως νόμιμο και λειτουργικό μέσο εμπορίου.

Αναπόφευκτα, αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν σε νέο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε κρυπτογράφηση. Στην πραγματικότητα, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα δεν ήταν ποτέ πιο απαιτητικές – όπως ένας αριθμός ρεκόρ κρυπτογραφικών πορτοφολιών άνοιξε το 2020. Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, οι επόμενοι 12 μήνες θα μπορούσαν να είναι πολύ κερδοφόροι για τους έξυπνους επενδυτές κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, εάν είστε νέοι για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα ή γενικά για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, ενδέχεται να χαθείτε από πού να ξεκινήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει τον ακόλουθο οδηγό για το πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα το 2021, ο οποίος θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας.

Πίνακας περιεχομένων

Μια σύντομη ιστορία του Cryptocurrency

Γιατί να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021?

Επενδυτικές στρατηγικές κρυπτονομισμάτων

Βρείτε τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2021

Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Πού να αγοράσετε Cryptocurrency

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Διαχείριση της επένδυσής σας σε κρυπτονομίσματα

συμπέρασμα

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την επένδυση κρυπτονομισμάτων

Μια σύντομη ιστορία του Cryptocurrency

Εκτός αν ζείτε κάτω από ένα βράχο, πιθανότατα έχετε ήδη εξοικειωθεί με το cryptocurrency σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, προτού ρίξουμε μια ματιά στο πώς να επενδύσουμε σε κρυπτονομίσματα το 2021, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε γιατί η ψηφιακή χρηματοδότηση έχει γίνει τόσο καυτό θέμα για τους επενδυτές.

Το Blockchain ήρθε για πρώτη φορά στην προσοχή του κόσμου το 2008, όταν ο Satoshi Nakamoto δημοσίευσε το πλέον θρυλικό λευκό βιβλίο του, δημιουργώντας ένα μοντέλο για την πρώτη μεγάλη κρυπτογράφηση στον κόσμο: Bitcoin. Φυσικά, η τεχνολογία δεν αναπτύχθηκε εν μία νυκτί και το έργο του Nakamoto ήταν στην πραγματικότητα το αποκορύφωμα δεκαετιών ανάπτυξης. Αλλά για τους σκοπούς της μάθησης σχετικά με την επένδυση σε κρυπτονομίσματα, το 2008 είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Το Bitcoin στη συνέχεια τέθηκε σε λειτουργία το 2009, εν μέσω μίας φήμης των μέσων ενημέρωσης ότι σύντομα θα γίνει ο κανόνας για τις παραδοσιακές συναλλαγές. Η BTC μπορεί να μην έχει κάνει πραγματικές επιπτώσεις στην αντικατάσταση του νομίσματος fiat τα επόμενα δύο χρόνια, και πολλά χρηματιστήρια ήταν ακόμη απρόθυμα να ξεκινήσουν την εισαγωγή ψηφιακού νομίσματος, αλλά η επένδυση σε κρυπτογράφηση από νωρίς είχε αποδειχθεί πολύ έξυπνη απόφαση έως το 2013, με την οποία ο χρόνος BTC είχε αυξηθεί στα 1.242 $.

Όταν πολλοί τεχνικοί που γνώριζαν λίγα πράγματα σχετικά με τις επενδύσεις ξαφνικά έκαναν μια περιουσία από την BTC, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να καλύψει ο υπόλοιπος κόσμος και μέχρι το 2017, το Bitcoin είχε ξεπεράσει τα 10.000 $ ανά διακριτικό. Η επένδυση σε κρυπτογράφηση ήταν πλέον μια καθιερωμένη επιλογή χαρτοφυλακίου για ακόμη και τους πιο ένθερμους παραδοσιακούς.

Γρήγορα προχωρήστε στο τέλος του 2020 και η αγορά κρυπτονομισμάτων αξίζει τώρα πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε όρους συνδυασμένης αξίας νομίσματος – απόδειξη ότι η επένδυση σε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι μια πολύ έξυπνη απόφαση.

Γιατί να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021?

Αφού οι αγορές σε όλο τον κόσμο διαταράχθηκαν πολύ λόγω της πανδημίας COVID-19 που ξέσπασε το 2020, οι περισσότερες οικονομίες έχουν δείξει κάποια ανθεκτικότητα και οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν ότι σύντομα αρχίζουν να ανακάμπτουν όταν αρθούν οι περιορισμοί.

Η οικονομική ανάκαμψη είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους επενδυτές και πολλοί προσβλέπουν σε μια επιτυχημένη χρονιά το 2021. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα θεωρείται, μέχρι πρόσφατα, κάπως εξειδικευμένη, αλλά όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα πράγματα φαινόταν να αλλάζουν το 2020, καθώς Ένας αυξανόμενος αριθμός βασικών επενδυτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων έστρεψε την προσοχή τους στο ψηφιακό νόμισμα.

Ενώ μπορεί κάποτε να θεωρηθεί ως μια χαοτική αγορά, που είχε πραγματικά ενδιαφέρον μόνο για τους εμπόρους ημέρας, η επένδυση Cryptocurrency θεωρείται τώρα ως μια πολύ πιο βιώσιμη επενδυτική στρατηγική και πολλοί επενδυτές υψηλού επιπέδου περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα ψηφιακό νόμισμα στο χαρτοφυλάκιό τους – τάση που αναμένεται να συνεχιστεί τους επόμενους μήνες.

Φυσικά, η αγορά κρυπτογράφησης παραμένει εξαιρετικά απρόβλεπτη, αλλά εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε λίγο κίνδυνο και αναζητάτε μια αναπτυσσόμενη αγορά για να επενδύσετε, τώρα μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε κρυπτογράφηση.

Επενδυτικές στρατηγικές κρυπτονομισμάτων

Εάν είστε νέοι στην αγορά επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, τότε μπορεί να έχετε ακούσει ήδη πολλά πράγματα γι ‘αυτό, όπως πόσο απρόβλεπτο μπορεί να είναι και πώς οι αρχάριοι επενδυτές χάνουν συχνά χρήματα – και τα δύο, φυσικά, είναι απολύτως αλήθεια. Ωστόσο, ισχύουν επίσης για πολλά άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.

Ωστόσο, η επένδυση μπορεί να είναι δυνητικά πολύ επικερδής. Αλλά για να ξεκινήσετε στην ισχυρότερη δυνατή θέση, υπάρχουν μερικές βασικές στρατηγικές που μπορούν να υιοθετήσουν οι αρχάριοι επενδυτές όταν μαθαίνουν πώς να επενδύουν σε κρυπτογράφηση το 2021.

1. Αγοράστε και ξεχάστε

Γνωστό στον κλάδο ως HODLing, μπορείτε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε σε μετοχές και μετοχές – απλώς προσδιορίστε το διακριτικό που πιστεύετε ότι θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα σε αξία και θα κάνει την επένδυσή σας.

Τα οφέλη αυτού πρέπει να είναι αρκετά προφανή. Όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, το Bitcoin άρχισε να διαπραγματεύεται για λιγότερο από ένα δολάριο ένα διακριτικό στις πρώτες μέρες του, αλλά κατά τη στιγμή της σύνταξης ενός Bitcoin αξίζει πάνω από 36.000 $. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, η επένδυση σε κρυπτογράφηση προσφέρει δυνατότητες σημαντικών αποδόσεων, εάν είστε έτοιμοι να παίξετε το μακρύ παιχνίδι.

Το HODLing διαφέρει από το εμπόριο στο ότι θα αγοράσετε πραγματικά το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Με άλλα λόγια, σας ανήκει το κρυπτογράφηση που επενδύετε, σε αντίθεση με την εμπορία ενός παραγώγου.

2. Μέσος όρος

Ο μέσος όρος είναι μια καθιερωμένη επενδυτική τεχνική που δεν αφορά ειδικά την κρυπτογράφηση. Ωστόσο, οι ταχέως μεταβαλλόμενες αγορές κρυπτογράφησης το καθιστούν εξαιρετικά κατάλληλο για νέους επενδυτές.

Ο μέσος όρος περιλαμβάνει τη διάσπαση του κεφαλαίου σας σε πολλές, ξεχωριστές επενδύσεις σε ένα στοχευόμενο στοιχείο. Αποτελεσματικά, αυτός είναι ένας τρόπος για να μετριαστεί η αστάθεια των τιμών με την πάροδο του χρόνου. Οι αγορές πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανεξάρτητα από την εξέλιξη των τιμών.

Το πλεονέκτημα του μέσου όρου είναι ότι μειώνει την πιθανότητα να επενδύσετε σε κακή στιγμή – κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να προβλεφθεί με ακρίβεια στην αγορά κρυπτογράφησης. Ο μέσος όρος σας βλέπει επίσης να ακολουθείτε ένα καθιερωμένο σχέδιο και μειώνει τη συναισθηματική συνιστώσα της επένδυσης – κρίσιμη για εκείνους που είναι νέοι στην κρυπτογράφηση.

Φυσικά, το πιο σημαντικό μειονέκτημα του μέσου όρου είναι ότι η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου τείνει να ανεβαίνει με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε το υψηλότερο κέρδος συνολικά επενδύοντας ένα εφάπαξ ποσό νωρίτερα. Αλλά η ιδέα εδώ είναι να μετριαστεί ο κίνδυνος.

3. Διαφοροποίηση

Κάθε έμπειρος έμπορος γνωρίζει ότι η διαφοροποίηση είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο. Με λίγα λόγια, η διαφοροποίηση σημαίνει τη διάδοση του επενδυτικού σας κεφαλαίου σε πολλά περιουσιακά στοιχεία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εντός και χωρίς την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Για παράδειγμα, ο συγγραφέας χρηματοδότησης του CNBC, Darla Mercado, συμβουλεύει τους επενδυτές δεσμεύστε μόλις το 1% του συνολικού επενδυτικού τους κεφαλαίου στο Bitcoin, κερδίζοντας έτσι έκθεση στην αγορά ενώ ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μέσω πιο συντηρητικών επενδύσεων αλλού. Ομοίως, ο επενδυτής τεχνολογίας Pondering Durian έχει επενδύσει λιγότερο από το 15% του διαθέσιμου κεφαλαίου στις ψηφιακές αγορές.

Πόσο από το κεφάλαιό σας που διαθέτετε στην επένδυση σε κρυπτογράφηση θα εξαρτηθεί φυσικά από τον κίνδυνο που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να διαφοροποιήσετε στον τομέα κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, το BTC είναι μια πολύ πιο σταθερή επένδυση από την Tellor, αλλά η τελευταία έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα δύο κέρματα στην επενδυτική σας στρατηγική, εξισορροπώντας το συγκριτικά επικίνδυνο TRB έναντι του «ασφαλούς στοιχήματος» που είναι το BTC.

Ποιο Cryptocurrency θα επενδύσει το 2021?

Αναπόφευκτα, μία από τις πρώτες ερωτήσεις που τέθηκαν κατά την εκμάθηση πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση το 2021 είναι ποια ένδειξη για να επενδύσετε?

1. Bitcoin

Δεν απομακρύνεται από αυτό, το Bitcoin είναι μακράν το μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στην αγορά. Από την κυκλοφορία του το 2009, η BTC κατέχει σταθερά την πρώτη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και, κατά τη στιγμή της σύνταξης, ένα διακριτικό Bitcoin αξίζει εντυπωσιακά 36.000 $. Ακόμα κι αν είστε εντελώς νέοι στην επένδυση κρυπτογράφησης, είναι πιθανό να γνωρίζετε το Bitcoin.

Ως επενδυτική ευκαιρία, η BTC είναι αναμφισβήτητα το πρώτο σημείο πρόσκλησης για επένδυση σε κρυπτογράφηση. Πολλοί ειδικοί του κλάδου έχουν προβλέψει μεγάλα πράγματα για το Bitcoin το 2021, συμπεριλαμβανομένου του αναλυτή της Citibank, Tom Fitzpatrick, ο οποίος πιστεύει ότι η BTC θα ανέλθει στα 300.000 δολάρια τους επόμενους μήνες. Ως εκ τούτου, το Bitcoin είναι μια καλή επιλογή για την πρώτη σας επένδυση σε κρυπτονομίσματα.

2. Αιθέριο

Δίπλα στο Bitcoin, ένα άλλο κρυπτογράφηση που έχει δημιουργήσει πολλή προσοχή των επενδυτών είναι το Ethereum. Με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς να πλησιάζει τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια τη στιγμή της γραφής, η ETH διατηρεί τη δεύτερη θέση πίσω από το BTC εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Από τεχνική άποψη, το blockchain Ethereum μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορεί το Bitcoin. Για παράδειγμα, ενώ το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό σύστημα πληρωμών, το οικοσύστημα Ethereum επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων και προγραμμάτων, τα οποία αναπτύχθηκαν με τη δική του γλώσσα προγραμματισμού – καθώς και τη φιλοξενία της δικής τους μητρικής κρυπτογράφησης, Ether.

Κοιτώντας μπροστά στο 2021, μια τεχνική ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από το LongForecast έχει Το Ethereum αναμένεται να αυξηθεί κατά περισσότερο από 200% τους επόμενους μήνες, κάτι που σίγουρα καθιστά το Ethereum μια επένδυση που αξίζει να εξεταστεί.

3. Litecoin

Ένα άλλο γνωστό κρυπτογράφηση που συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πρώτων όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι το Litecoin. Συχνά περιγράφεται ως το ασήμι με το χρυσό του Bitcoin, τα δύο είναι στην πραγματικότητα πολύ παρόμοια στον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά η Litecoin έχει βελτιώσει την επεκτασιμότητα και ταχύτερους χρόνους δημιουργίας μπλοκ.

Η LTC ξεκίνησε το 2021 διαπραγμάτευση σε πάνω από 140 $ και δημοφιλή ιστότοπο κρυπτογράφησης Ο Coinswitch πρότεινε ότι το altcoin μπορεί να φτάσει τα 600 $ μέχρι το τέλος του έτους – που θα ισοδυναμούσε με περίπου 300% ανάπτυξη. Φυσικά, αυτό καθιστά τη Litecoin μια πολύ ελκυστική επενδυτική ευκαιρία. Ωστόσο, όπως πάντα, οι προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης πρέπει να προσεγγίζονται με προσοχή και τα altcoins θα πρέπει να αποτελούν μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου και όχι μιας αυτόνομης επένδυσης.

4. Bitcoin μετρητά

Τα τρία κρυπτονομίσματα που αναφέρονται παραπάνω πρέπει να είναι αρκετά για κάθε αρχάριο επενδυτή να αρχίσει να χτίζει το χαρτοφυλάκιό του. Ωστόσο, εάν κοιτάζετε ήδη να προχωρήσετε περαιτέρω στον κόσμο του ψηφιακού νομίσματος, τότε το Bitcoin Cash αξίζει επίσης να εξεταστεί.

Το Bitcoin Cash είναι ένα απόσπασμα του αρχικού κρυπτονομίσματος, το οποίο δημιουργήθηκε όταν το Bitcoin blockchain αντιμετώπισε ένα σκληρό πιρούνι τον Αύγουστο του 2017. Ενώ είναι δίκαιο να πούμε ότι το Bitcoin Cash δεν πλησίασε ποτέ πραγματικά να ανταγωνίζεται το Bitcoin, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία cryptos από την αρχή και σπάνια ήταν εκτός των δέκα πρώτων όσον αφορά το όριο αγοράς.

Όσον αφορά την επένδυση στην κρυπτογράφηση, το Bitcoin Cash σημείωσε πτώση των τιμών κατά τη διάρκεια του 2020 και πολλοί εμπιστευτικοί του κλάδου πιστεύουν ότι οφείλεται σε σημαντική ανάκαμψη το 2021. Ωστόσο, οι αρχάριοι επενδυτές πρέπει να προσεγγίσουν με προσοχή: Η BCH δεν έχει τη σταθερότητα του προκατόχου της και είναι σίγουρα μια πιο επικίνδυνη επένδυση.

5. Κυματισμός

Ένα άλλο διακριτικό που αξίζει σίγουρα να γνωρίζετε είναι το XRP, κοινώς γνωστό ως Ripple. Ο Ripple αντιμετώπισε κάποια ατυχία στα τέλη του 2020, όταν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ έκρινε ότι το XRP χαρακτηρίστηκε ως εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο και όχι ως νόμισμα.

Αν ψάχνετε να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση, τότε το XRP παρουσιάζει αναπόφευκτα μια ευκαιρία – αν και πιο επικίνδυνη. Η απόφαση SEC διαπίστωσε ότι η τιμή του altcoin μειώθηκε κατά περίπου 50% τον Δεκέμβριο του 2020. Τώρα τα μάτια του κόσμου της κρυπτογράφησης είναι στο Ripple για να δουν αν το διακριτικό μπορεί να κάνει ανάκαμψη.

Το πλεονέκτημα της Ripple είναι ότι επικεντρώνεται στη διευκόλυνση γρήγορων συναλλαγών χαμηλού κόστους, για τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που επιθυμούν να κάνουν διατραπεζικές και διασυνοριακές μεταφορές. Ως εκ τούτου, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές δυνατότητες για το XRP και δεδομένου ότι οι τιμές είναι τώρα συγκριτικά χαμηλές, το 2021 θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσετε το Ripple.

Πώς να επενδύσετε σε Cryptocurrency το 2021

Εάν εξετάζετε σοβαρά την επένδυση σε κρυπτονομίσματα, τόσο περισσότερη έρευνα μπορείτε να κάνετε προτού δεσμεύσετε χρήματα τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη επιλέξει σύντομα τα διακριτικά που πιστεύετε ότι θα έχουν καλή απόδοση τους επόμενους μήνες ή χρόνια, τότε το επόμενο βήμα είναι να μάθετε πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα το 2021.

Πού να αγοράσετε Cryptocurrency

Το πρώτο βήμα για την επένδυση σε κρυπτογράφηση είναι να μάθετε πού μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε μάρκες. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες στην αγορά και υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του κατάλληλου παρόχου. Σκέψου τα ακόλουθα:

  • Είτε σκοπεύετε να κρατήσετε κρυπτογράφηση
  • Ενδιαφέρεστε για ημερήσιες συναλλαγές?
  • Θα επενδύσετε σε άλλα περιουσιακά στοιχεία?
  • Πόσα γνωρίζετε για τις επενδύσεις?
  • Είστε καλοί με πολύπλοκες μετρήσεις και ροές πληροφοριών?

Αυτοί είναι μόνο μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να σταθμιστούν κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας για την πραγματοποίηση της επένδυσής σας σε κρυπτογράφηση. Για παράδειγμα, εάν ενδιαφέρεστε για ημερήσιες συναλλαγές, θα χρειαστείτε μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε παράγωγα. Ή εάν είστε αρχάριος επενδυτής, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μια πλατφόρμα που διαθέτει πολλούς εκπαιδευτικούς πόρους.

Ένας από τους κορυφαίους μεσίτες τόσο για νέους όσο και για πιο έμπειρους επενδυτές είναι το eToro. Η πλατφόρμα έχει μια απλή διαδικασία ενσωμάτωσης και πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επένδυσης σε κρυπτογράφηση. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε τη διεπαφή με έναν λογαριασμό πρακτικής – πραγματοποιώντας πλαστές επενδύσεις χωρίς να διακινδυνεύσετε κεφάλαια.

Πώς να αγοράσετε ένα Cryptocurrency

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συναλλαγών, τότε είστε έτοιμοι να αρχίσετε να πραγματοποιείτε συναλλαγές. Συνήθως, μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων θα έχει ένα γράφημα με την τρέχουσα τιμή ενός δεδομένου περιουσιακού στοιχείου. Θα μπορείτε επίσης να δείτε πώς η τιμή έχει μετακινηθεί σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο, η οποία μπορεί να ενημερώσει περαιτέρω την επενδυτική σας στρατηγική.

Οι περισσότερες πλατφόρμες απευθύνονται στον καθημερινό καταναλωτή και συνήθως περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από το να κάνετε κλικ στην επιλογή «αγορά». Στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε την επιλογή να καθορίσετε το ποσό ενός διακριτικού που θέλετε να αγοράσετε, δεδομένου είτε στην τιμή του διακριτικού είτε στο αντίστοιχό του στο νόμισμα που έχετε επιλέξει.

Ας πούμε ότι θέλετε να επενδύσετε σε Bitcoin. Εδώ μπορεί να είναι η διαδικασία:

  1. Ανοίξτε έναν λογαριασμό συναλλαγών με τον μεσίτη που έχετε επιλέξει
  2. Εάν είναι απαραίτητο, καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό συναλλαγών σας
  3. Ορίστε την επιλογή αγοράς BTC
  4. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε
  5. Επιβεβαίωση συναλλαγής

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Ένα από τα πράγματα που συχνά φαίνεται συγκεχυμένο όταν μαθαίνετε πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση είναι όπου αποθηκεύετε τα κουπόνια σας.

Μετά την απόκτηση του κρυπτονομίσματος, πρέπει να αποθηκευτεί – όπως και κάθε άλλη μορφή νομίσματος. Όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει σε κρυπτογράφηση θα πρέπει να δημιουργήσει ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αυτά είναι ουσιαστικά απλά ένα μέσο αποθήκευσης κλειδιών κρυπτογράφησης – μεγάλες σειρές αριθμών που καθορίζουν την κατανομή των διακριτικών σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πορτοφολιών, συμπεριλαμβανομένων πορτοφολιών υλικού, πορτοφολιών επιτραπέζιου υπολογιστή και πορτοφολιών που βασίζονται στον Ιστό. Συνήθως, τα πορτοφόλια υλικού είναι η πιο ασφαλής φόρμα, αλλά θυσιάζεται κάποια ευκολία και δεν είναι τόσο απλή η αποστολή και λήψη κρυπτογράφησης όσο και με τα πορτοφόλια που είναι μόνιμα συνδεδεμένα στον Ιστό.

Ίσως βρείτε το ανταλλακτικό που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε προσφέρει ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης ως στάνταρ, αλλά εάν επενδύετε σε κρυπτογράφηση για μακροπρόθεσμα, συνιστάται να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε ένα πορτοφόλι υλικού.

Διαχείριση της επένδυσής σας σε κρυπτονομίσματα

Η εκμάθηση του τρόπου διαπραγμάτευσης της κρυπτογράφησης είναι μια συνεχής διαδικασία – η αγορά βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα και υπόκειται σε πολύ μεγαλύτερη αστάθεια από τους πιο καθιερωμένους χρηματοοικονομικούς δείκτες. Μόλις πραγματοποιήσετε την επένδυσή σας, είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο της κρυπτογράφησης και να αντιδράτε ανάλογα.

Ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι η ρύθμιση. Τα περισσότερα έθνη και δικαιοδοσίες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ψηφιακά νομίσματα και, όπως έχουμε ήδη σημειώσει με την υπόθεση Ripple / SEC, οι αλλαγές στη νομοθεσία μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στην τιμή του κρυπτονομίσματος. Εκτός από τον κανονισμό, πολλά κρυπτονομίσματα αντιμετωπίζουν διχάλα – τα οποία μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τις συμμετοχές σας.

Φυσικά, εάν ακολουθείτε τη στρατηγική, θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεπεράσετε τη γενική αστάθεια της αγοράς, ωστόσο, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στον κόσμο της κρυπτογράφησης για να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας απασχολήσουν οι σημαντικές αλλαγές.

συμπέρασμα

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει πώς να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα το 2021 πρέπει να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει εκτενή έρευνα – η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ των διαφόρων κρυπτονομισμάτων είναι συχνά κλειδί για την κατανόηση του αν διαθέτουν επενδυτικό δυναμικό.

Οι ψηφιακές αγορές αποτελούν μια φανταστική ευκαιρία τόσο για μακροπρόθεσμους επενδυτές όσο και για εμπόρους ημέρας, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα διαφέρει από τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές και οι αρχάριοι επενδυτές πρέπει να λάβουν υπόψη ότι εκτίθενται στον κίνδυνο.

Ωστόσο, με μια λογική στρατηγική και αρκετή προσεκτική έρευνα, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έχει τη δυνατότητα τεράστιας απόδοσης και η αγορά ενισχύεται μόνο καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές και ιδρύματα αγκαλιάζουν την έννοια του ψηφιακού νομίσματος.

Θα μπορούσε το Bitcoin να φθάσει στην τιμή των 100K $ το 2021

7 προβλέψεις κρυπτονομισμάτων για το 2021 που όλοι θα συμφωνούσαν

Ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για εμπορία το 2021?

Πρόβλεψη πρόβλεψης τιμών Bitcoin: Πόσο θα αξίζει το Bitcoin το 2021 και μετά?

eToro – Η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο Crypto εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Συνήθεις ερωτήσεις για την επένδυση κρυπτονομισμάτων

Πού μπορώ να μάθω πώς να επενδύσω σε κρυπτονομίσματα το 2021?

Η εκμάθηση πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση το 2021 είναι μια συνεχής διαδικασία, αλλά το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να διαβάσετε μερικούς οδηγούς και οδηγίες από μια αξιόπιστη πλατφόρμα. Η Trading Education προσφέρει οδηγούς για τα πάντα, από το πώς να επιλέξετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης στο οποίο τα κρυπτονομίσματα είναι πιθανό να είναι καλές επενδύσεις το επόμενο έτος.

Είναι τώρα καλή στιγμή να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα?

Η πανδημία COVID προκάλεσε κάμψη στις περισσότερες οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Τα κρυπτονομίσματα έδειξαν πραγματικά εκπληκτική ανθεκτικότητα, με πολλά να έχουν ήδη ανακάμψει μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Προχωρώντας στο 2021, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί αναλυτές προβλέπουν σημαντικές αυξήσεις τιμών για τα μεγάλα κέρματα.

Πώς αγοράζω κρυπτογράφηση?

Η εκμάθηση πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση το 2021 περιλαμβάνει τη μάθηση πού και πώς να αγοράσετε πραγματικά ψηφιακό νόμισμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε έναν μεσίτη λιανικής, όπως το eToro, ο οποίος θα σας επιτρέψει να είστε σε λειτουργία σε λίγα λεπτά, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε πολλούς εκπαιδευτικούς πόρους.

Σε ποια κρυπτονομίσματα πρέπει να επενδύσω?

Μόλις καταλάβετε πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση για το 2021, θα πρέπει να επιλέξετε ποια διακριτικά θέλετε να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας. Η έρευνα είναι βασική εδώ και ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους αρχάριους επενδυτές να κάνουν λογικές επιλογές είναι να ελέγξουν αξιόπιστες αναλύσεις των καλύτερων κρυπτονομισμάτων για να επενδύσουν, καθώς αυτά θα συγκεντρώσουν πολλές ροές πληροφοριών για να παρουσιάσουν μια ρεαλιστική εικόνα του τι μπορεί να αναμένεται τους μήνες εμπρός.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner