Τι είναι το Bitcoin Cash και αξίζει να επενδύσετε στο BCH το 2021;

Είναι το Bitcoin Cash ένα Crypto που αξίζει να εξεταστεί το 2021?

Οδηγός επενδύσεων BCH 2021

Τι είναι το Bitcoin Cash; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Bitcoin (BTC) και Bitcoin Cash (BCH); Αξίζει να επενδύσετε στην BCH το 2021; Εάν αυτές είναι μερικές από τις επενδυτικές ερωτήσεις στο μυαλό σας, τότε αυτό είναι το σωστό μέρος για εσάς.

Με μια σειρά εκπαιδευτικού υλικού, ειδήσεων κρυπτογράφησης και διαδραστικών μαθημάτων, εμείς στο Trading Education είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση σε σχετικές και σε βάθος οικονομικές πληροφορίες και να αποφασίσετε μόνοι σας εάν η επένδυση κρυπτογράφησης είναι για εσάς.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα της κρυπτογράφησης: Bitcoin μετρητά.

Τι είναι το Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash είναι ένα δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα πληρωμών peer-to-peer που διευκολύνει τις διασυνοριακές συναλλαγές με χαμηλό κόστος. Ένα από τα μεγάλα υπέρ των επενδύσεων της BCH είναι το γεγονός ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται χωρίς καμία συμμετοχή κεντρικών τραπεζών και διαμεσολαβητών.

Στην πραγματικότητα, η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αυξάνεται σε δημοτικότητα παγκοσμίως, με την τεχνολογία blockchain να προσφέρει μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση έναντι της παραδοσιακής τραπεζικής.

Από την άλλη πλευρά, ίσως μια από τις πιο ελκυστικές πτυχές για το BCH είναι το γεγονός ότι Το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε το 2017 ως ένα πιρούνι του Bitcoin – ο μακροχρόνιος ηγέτης στον τομέα της κρυπτογράφησης όσον αφορά το όριο αγοράς, την υιοθέτηση και το συναίσθημα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την επεκτασιμότητα του Bitcoin και να επιτρέψει την επεξεργασία περισσότερων συναλλαγών σε ένα μόνο μπλοκ. Σημειώστε ότι το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε με μέγεθος μπλοκ 8 MB, το οποίο αυξήθηκε περαιτέρω στα 32 MB.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι τα προβλήματα επεκτασιμότητας του Bitcoin προκλήθηκαν από τη δική του δημοτικότητα: όσο περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, τόσο περισσότερο και ακριβότερο χρειάζεται για την επεξεργασία μιας συναλλαγής.

παρ ‘όλα αυτά, Τα Bitcoin Cash και Bitcoin μοιράζονται κάποιες ομοιότητες: και οι δύο χρησιμοποιούν αλγόριθμους εξόρυξης και περιορίζονται σε 21 εκατομμύρια κέρματα.

Πριν βυθίσουμε τις ιδιαιτερότητες του Bitcoin Cash, θα πρέπει να πούμε λίγα λόγια για τη διακλάδωση. Τα blockchains μπορούν συνήθως να αναβαθμιστούν μέσω σκληρού ή μαλακού πιρουνιού. Η κύρια διαφορά είναι ότι ένα μαλακό πιρούνι είναι συμβατό προς τα πίσω, ενώ ένα σκληρό πιρούνι είναι μια συμβατή με μη προς τα πίσω τεχνική.

Ή όπως εξηγείται από τους λάτρεις του blockchain: «Think PlayStation 3 και PlayStation 4: Σε ένα σκληρό πιρούνι, δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS3 στο PS4 και δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS4 στο PS3. Εάν γίνει ένα μαλακό πιρούνι, κολλώντας με την αναλογία του PlayStation, θα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS3 στο PS4 (αλλά όχι παιχνίδια PS4 στο PS3). “

Το Forking είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε νέο crypto και ένα δίκτυο χρηστών. Μπορεί επίσης να ωφελήσει την ανάπτυξη κρυπτογράφησης σε μέρη όπου οι Προσφορές Αρχικών Κερμάτων (ICO) είναι παράνομες.

Η Ιστορία των Bitcoin Cash

Η ιστορία του Bitcoin Cash κρύβεται σε αντιπαραθέσεις. Εν μέσω πολλών συζητήσεων και έργων κρυπτογράφησης για την επίλυση του προβλήματος επεκτασιμότητας του Bitcoin, προτάθηκαν δύο μεγάλες λύσεις: να διαχωρίσετε διευθύνσεις από υπογραφές για κάθε συναλλαγή ή να αυξήσετε το μέγιστο μέγεθος μπλοκ, το οποίο προτάθηκε από την ομάδα πίσω από το Bitcoin Cash.

Χρησιμοποιώντας ένα πραγματικό παράδειγμα: εάν καταγράφουμε κάθε συναλλαγή Bitcoin σε ένα φύλλο χαρτιού μήκους 10 mm, το Bitcoin Cash ήθελε να αυξήσει το μέγεθός του κατά 2 φορές (σε μήκος 20 mm), με τη δυνατότητα να το αυξήσει περαιτέρω κατά 8 -32 φορές (στην περίπτωσή μας, MB).

Προθυμώντας να αυξήσουν τα μεγέθη των μπλοκ, οι προγραμματιστές ξεκίνησαν το BCH το 2017. Το νόμισμα έκανε το ντεμπούτο του με υψηλή τιμή έως 900 $ σε μεγάλα χρηματιστήρια. Αρκετά ενδιαφέρον, τον Δεκέμβριο του 2017 – στο αποκορύφωμα της κρυπτογράφησης – το Bitcoin Cash έφτασε τα 4.091 $.

Ωστόσο, η ανάπτυξη του Bitcoin Cash προκάλεσε πολλές συζητήσεις, διότι το 2018, το Bitcoin Cash χωρίστηκε σε Bitcoin Cash ABC και Bitcoin SV.

Σημειώστε ότι το Bitcoin Cash ABC χρησιμοποιεί τον αρχικό πελάτη Bitcoin Cash και έχει ενσωματώσει αλλαγές όπως η Canonical Transaction Ordering Route, ενώ το Bitcoin SV καθοδηγείται από τον Craig Wright που απέρριψε τη χρήση έξυπνων συμβολαίων. Σήμερα το Bitcoin Cash ABC αναφέρεται ως Bitcoin Cash.

Πρόσφατα, το Bitcoin Cash χωρίστηκε ξανά σε Bitcoin Cash ABC και Bitcoin Cash Node – ένα πιρούνι που, σύμφωνα με CoinDesk, μπορεί να γίνει το κυρίαρχο λογισμικό.

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash χρησιμοποιεί ένα δίκτυο υπολογιστών peer-to-peer για να υποστηρίξει την αποκεντρωμένη φύση του συστήματος.

Πρέπει να σημειώσουμε και πάλι ότι το μέγεθος μπλοκ του Bitcoin Cash έχει αυξηθεί στα 32 MB, γεγονός που διευκολύνει τις συναλλαγές, τους χρόνους επεξεργασίας και τις χρεώσεις.

Σωστά! Λόγω των μεγαλύτερων τμημάτων του, το Bitcoin Cash είναι σε θέση να προσφέρει χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών και ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας. Επιπλέον, όπως δήλωσε ο Roger Ver – ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Bitcoin Cash – το Bitcoin Cash είναι πιο κοντά στο αρχικό όραμα της Satoshi ως μετρητά για τον κόσμο.

Απλώς επειδή τα αυξημένα μεγέθη μπλοκ θα επιτρέψουν στο Bitcoin Cash να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για καθημερινές πληρωμές και να το βοηθήσει να ανταγωνιστεί τη Visa και άλλα συστήματα διασυνοριακών πληρωμών!

Ωστόσο, όπως και το Bitcoin, το Bitcoin Cash χρησιμοποιεί Μηχανισμός συναίνεσης απόδειξης εργασίας (PoW) για την εξόρυξη νέων νομισμάτων και χρησιμοποιεί επίσης τις υπηρεσίες του Bitmain, ενός από τους κορυφαίους ανθρακωρύχους κρυπτογράφησης.

Εάν είστε νέοι στον τομέα κρυπτογράφησης, πρέπει να αναφέρουμε ότι η εξόρυξη είναι η διαδικασία κατά την οποία οι συναλλαγές επαληθεύονται και προστίθενται στο δημόσιο καθολικό. Η εξόρυξη είναι επίσης η διαδικασία κατά την οποία εισάγονται νέα νομίσματα στην υπάρχουσα προσφορά χωρίς την ανάγκη κεντρικών τραπεζών ή χρηματοοικονομικών αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin Cash είναι 21 εκατομμύρια κέρματα.

Σε αντίθεση με τα νομίσματα fiat, το Bitcoin Cash δεν εκτυπώνεται από κυβερνήσεις, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο πληθωρισμός και υποτίμηση. Ταυτόχρονα, αυτή η έλλειψη την καθιστά ελκυστική επένδυση μακροπρόθεσμα.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Bitcoin μετρητά?

Τι είναι το BCH?

Το BCH είναι το σύμβολο του Bitcoin Cash. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει όριο 21 εκατομμυρίων νομισμάτων, με 18.600.863 νομίσματα σε κυκλοφορία, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Το BCH προσφέρει αρκετά ευελιξία ως πλεονέκτημα: γίνεται δεκτό σε περισσότερες από 5.000 φυσικές τοποθεσίες και υιοθετείται από ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών υπηρεσιών. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι προσφέρει επίσης υποστήριξη για διαφορετικές πλατφόρμες πληρωμών και προσφέρει μια λύση Point of Sale (PoS) για επιχειρηματικές επιχειρήσεις.

Τούτου λεχθέντος, αν και το Bitcoin Cash φιλοδοξεί να γίνει μέσο για καθημερινές συναλλαγές, η αλήθεια είναι ότι, σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του Bitcoin και τα altcoins όπως το Litecoin, το Bitcoin Cash εξακολουθεί να στερείται μαζικής υιοθέτησης εκτός της κοινότητας κρυπτογράφησης.

Επιπλέον, η τετραετής ιστορία της BCH έχει επηρεαστεί από πολλά γεγονότα και πιρούνια που επηρέασαν σημαντικά την τιμή του χωρίς να του επιτρέψει να προσαρμοστεί σε μια φυσική ροή ανάπτυξης.

Μετά το πρόσφατο πιρούνι, εξακολουθούμε να προβλέπουμε εάν η BCH θα κερδίσει περισσότερους επενδυτές.

Αξίζει να επενδύσετε σε μετρητά Bitcoin το 2021?

Με ανώτατο όριο αγοράς 5.473.421.549 $ και διάφορα οφέλη, η επένδυση σε Bitcoin Cash το 2021 είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

διάγραμμα τιμών μετρητών bitcoin

Ας μην ξεχνάμε ότι το Bitcoin Cash έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων σε σχέση με άλλα ψηφιακά νομίσματα. Η BCH προσφέρει αμοιβές συναλλαγών σχεδόν καθόλου, αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, σχετική σταθερότητα σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές και ισχυρή υποδομή.

Ταυτόχρονα, θυμηθείτε ότι Το Bitcoin Cash είναι μια επένδυση υψηλού κινδύνου και υψηλής ανταμοιβής.

Τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και οι συναλλαγές κρυπτογράφησης μπορούν να εξαλείψουν τις αποταμιεύσεις σας. Γι ‘αυτό ποτέ μην επενδύετε χρήματα που δεν μπορείτε να χάσετε. Μην ξεχνάτε έναν από τους βασικούς κανόνες του χρηματοπιστωτικού τομέα: ποτέ μην επενδύετε περισσότερο από το 1% του λογαριασμού σας σε μία συναλλαγή.

Επιπλέον, εάν το Bitcoin καταφέρει να βελτιώσει την επεκτασιμότητά του, το Bitcoin Cash ενδέχεται να χάσει τη σημασία του.

Έτσι, αν αποφασίσετε να επενδύσετε στην BCH, κάντε πάντα την έρευνά σας και Προχωρήστε με προσοχή.

Πόσο θα αξίζει το Bitcoin Cash?

Αν και κανείς δεν μπορεί να κάνει ακριβείς προβλέψεις τιμών, ίσως θελήσετε να μάθετε πόσο θα αξίζει το Bitcoin Cash το 2021.

Κοιτάζοντας την προηγούμενη απόδοση και αναλύοντας διαφορετικούς τεχνικούς δείκτες, μπορούμε να πούμε ότι το Bitcoin Cash ενδέχεται να αυξηθεί σε αξία στο εγγύς μέλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι όταν κυκλοφόρησε, το Bitcoin Cash είχε μια εντυπωσιακή αξία ανοίγματος και στο τέλος του 2017, όπως αναφέρεται παραπάνω, το Bitcoin Cash αυξήθηκε σε πάνω από 4.000 $.

Σημειώστε ότι την 1η Ιανουαρίου 2020, το BCH ήταν 204,62 $ ή 24,12% υψηλότερο από τις αρχές του 2019. και στις 15 Φεβρουαρίου, το Bitcoin Cash έφτασε τα 491,16 $.

Από τότε, το Bitcoin Cash ήταν σχετικά σταθερό και κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητά του ακόμη και κατά τη διάρκεια της bearish αγοράς που προκαλείται από κοροναϊούς. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η τιμή Bitcoin Cash (BCH) παρέμεινε σταθερή μεταξύ Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου 2020, κυμαινόμενη μεταξύ 230 και 270 $.

Η τιμή BCH / USD σημείωσε επίσης ανάκαμψη.

Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το Bitcoin Cash ενδέχεται να διπλασιαστεί το 2021. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την Digital Coin Price, Το Bitcoin Cash μπορεί να φτάσει τα 700 $ έως το τέλος του 2021, κυμαινόμενο μεταξύ 500 $ (μέγιστο) και 60 $ (min).

Με έναν ισχυρό χάρτη πορείας και ιδέες για το τι πρέπει να είναι το Bitcoin, το μέλλον του Bitcoin Cash φαίνεται αρκετά λαμπερό.

Έτοιμοι να επενδύσετε Bitcoin μετρητά?

Πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin μετρητά?

Δεδομένου του θετικού μέλλοντος και των πλεονεκτημάτων του έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin Cash προσφέρει μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για τους επενδυτές.

Αλλά επειδή μπορείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει. Πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την αντιστάθμιση κινδύνου απόδοσης και να αποφασίσετε μια στρατηγική, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Επειδή καμία εξαιρετικά επικερδής επένδυση δεν είναι 100% ασφαλής! Η διαχείριση κινδύνων είναι ζωτικής σημασίας για τον καθορισμό εντολών stop-limit και stop-loss και για τη μείωση των κινδύνων.

Όσον αφορά τους πιθανούς κινδύνους, πρέπει να σημειώσουμε ότι συνήθως, τρεις παράγοντες επηρεάζουν τη μακροζωία ενός κρυπτονομίσματος: υιοθέτηση, μια κοινότητα υποστηρικτών και μια ισχυρή ομάδα ανάπτυξης. Το μέλλον της BCH εξαρτάται επίσης από το πώς θα αντέξει στον ανταγωνισμό.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή τη στιγμή όλοι αυτοί οι παράγοντες δείχνουν ότι φαίνεται ότι η BCH μπορεί να πετύχει.

Εχοντας πεί αυτό, Αν και αυτοί οι δείκτες είναι σε καλό επίπεδο για το BCH, συνεχίστε πάντα με προσοχή.

Πώς μπορώ να Επενδύω στο BCH?

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε σε Bitcoin Cash, να βρείτε ένα μέρος για αγορά και πώληση BCH είναι εύκολο. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επένδυσης στην BCH είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, με πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως το eToro να είναι τα ασφαλέστερα μέρη για επένδυση στο crypto.

Σημειώστε ότι με τον συνεργάτη μας eToro, μπορεί κανείς να αγοράσει BCH και να ανταλλάξει CFD έως και 90+ ζεύγη κρυπτογράφησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε, να ανοίξετε και να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αγοράς Bitcoin Cash.

Βασικά σημεία

  • Το Bitcoin Cash είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, με την κατάταξη # 6 σύμφωνα με το CoinMarketCap.
  • Το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε το 2017 ως ένα πιρούνι του Bitcoin.
  • Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ Bitcoin Cash και Bitcoin είναι ότι η BCH έχει αυξήσει τα μεγέθη των μπλοκ των 32 MB.
  • Όπως και το Bitcoin, το Bitcoin Cash χρησιμοποιεί το Proof of Work και περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια νομίσματα.
  • Το BCH είναι το σύμβολο του Bitcoin Cash.
  • Η BCH προκάλεσε διαμάχη στην κοινότητα κρυπτογράφησης και ως αποτέλεσμα, μόλις μια ημέρα μετά την εμφάνισή της, το όριο της αγοράς υπερέβη τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.
  • Το Bitcoin Cash έχει μια καλή πιθανότητα να παραμείνει στον κόσμο της κρυπτογράφησης ως εναλλακτική λύση έναντι του Bitcoin. Στην πραγματικότητα, η BCH κατάφερε να παραμείνει σταθερή παρά την συνεχιζόμενη πανδημία κοροναϊού.
  • Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η αξία του θα διπλασιαστεί έως το τέλος του 2021.

Αν αποφασίσετε να επενδύσετε στο BCH, εμείς στο Trading Education μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις πολυπλοκότητες των συναλλαγών κρυπτογράφησης και των ειδήσεων κρυπτογράφησης και να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα στρατηγική διαχείρισης κινδύνου.

Με το eToro, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία και να ανταλλάξετε CFD έως και 90+ ζευγάρια.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Bitcoin Cash BCH

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Πιστεύετε ότι η αγορά κρυπτογράφησης θα ανακάμψει από τη συνεχιζόμενη πανδημία; Πιστεύετε ότι η αγορά BCH αξίζει τον κόπο το 2021?

Αν σας άρεσε να διαβάσετε το άρθρο συναλλαγών κρυπτογράφησης Τι είναι το Bitcoin Cash και αξίζει να επενδύσετε σε Bitcoin Cash το 2021?, παρακαλώ μοιραστείτε το με οποιονδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το BCH καλύτερο από το BTC?

Από τεχνικής απόψεως, το Bitcoin Cash (BCH) έχει μεγαλύτερα μπλοκ και μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερες συναλλαγές με χαμηλότερα τέλη από το Bitcoin (BTC), γεγονός που καθιστά την BCH καλύτερη επένδυση, ειδικά για χρήστες που ενδιαφέρονται για καθημερινές πληρωμές και διαδικτυακές αγορές. Τούτου λεχθέντος, το Bitcoin – το πρώτο και το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση εκτός της κοινότητας κρυπτογράφησης – εξακολουθεί να είναι η επένδυση κρυπτογράφησης # 1 όσον αφορά το όριο της αγοράς και το συναίσθημα, με ειδικούς που ισχυρίζονται ότι η BTC θα μπορούσε να φτάσει τα 50.000 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner