Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 (Αναθεώρηση σε βάθος)

Πρόβλεψη τιμής BCH για το 2021

Θα μοιραστούμε την κορυφή Προβλέψεις ειδικών για Bitcoin Cash το 2021.

Διαβάστε την Ανάλυση τιμών Bitcoin Cash BCH για το 2021

Το Bitcoin Cash (BCH) ξεκίνησε τη ζωή του ως παρακλάδι του Bitcoin (BTC), ακολουθώντας το περίφημο σκληρό forking του αρχικού κρυπτονομίσματος του 2017. Ενώ οι δύο μοιράζονται αναπόφευκτα πολλές τεχνικές ομοιότητες, το Bitcoin Cash προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα ζητήματα κλιμάκωσης του προκατόχου του ένα πολύ μεγαλύτερο μέγεθος μπλοκ, το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει να περιλαμβάνονται περισσότερες συναλλαγές σε κάθε μπλοκ. Στην καρδιά του, το Bitcoin Cash επιδιώκει να επικεντρώσει εκ νέου την αρχική πρόθεση του Bitcoin – να είναι μια αποκεντρωμένη, ομότιμη πλατφόρμα πληρωμών για τους καθημερινούς καταναλωτές.

Η νέα φόρμουλα φαίνεται να ήταν κάτι επιτυχημένη, καθώς το Bitcoin Cash είναι καλά και πραγματικά από τη σκιά του προκατόχου του και κατά τη στιγμή της γραφής ήταν το 7ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, το οποίο έφτασε μόλις τα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, το Bitcoin Cash γνώρισε μια ταραχώδη χρονιά το 2020, με την πανδημία COVID-19 να κάνει τα διαλείμματα σε αυτό που ήταν πολλά υποσχόμενο. Μετά από ένα χαοτικό καλοκαίρι, η περιουσία του Bitcoin Cash φάνηκε να στρέφεται τον Σεπτέμβριο και έκτοτε οι τιμές αυξάνονται σταθερά.

Έτσι, το Bitcoin Cash εξακολουθεί να είναι μια καλή επένδυση; Στην ακόλουθη ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021, θα σταθμίσουμε τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν την κρυπτογράφηση και θα μάθουμε τι προβλέπουν ορισμένοι ειδικοί για το επόμενο έτος.

Εάν θέλετε να αγοράσετε BCH γρήγορα και εύκολα, ρίξτε μια ματιά Ανταλλαγή eToro!

Περιεχόμενα:

Bitcoin Cash – Μια επισκόπηση

Ιστορία της κίνησης των τιμών μετρητών Bitcoin

Bitcoin Cash το 2020

Προβλέψεις ειδικών για Bitcoin Cash το 2021

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή μετρητών Bitcoin

Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021

Εάν επενδύσετε σε Bitcoin Cash το 2021?

συμπέρασμα

Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Bitcoin Cash – Μια επισκόπηση

Ένα ουσιαστικό βήμα σε οποιαδήποτε ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin 2021 είναι η περιγραφή ορισμένων τεχνικών στοιχείων του δικτύου και η εξέταση των βασικών τρόπων με τους οποίους διαφέρει από το Bitcoin.

Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε όταν το Bitcoin χτύπησε ένα σκληρό πιρούνι το 2017. Όταν συνέβη αυτό, οποιοσδήποτε κατέχει το Bitcoin έλαβε ισοδύναμο ποσό Bitcoin Cash. Αυτό οδήγησε στο τελευταίο να έχει μια ασυνήθιστα υψηλή τιμή ντεμπούτου στα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, περίπου 600 $.

Μέχρι τη στιγμή που έγινε το πιρούνι, το αρχικό Bitcoin είχε χτυπήσει ορισμένα προβλήματα. Το κόστος επιβεβαίωσης στο blockchain είχε αυξηθεί και οι συναλλαγές μαστίζονταν από καθυστερήσεις και καθυστερήσεις. Προβλέπεται ότι το Bitcoin Cash θα λύσει αυτά τα ζητήματα με αυξημένο μέγεθος μπλοκ. Εκείνη την εποχή, το μέγεθος του μπλοκ στο δίκτυο Bitcoin περιορίστηκε σε 1MB, ενώ το Bitcoin Cash αύξησε το μέγεθος μεταξύ 8 MB και 32 MB, επιτρέποντας έτσι έως και 25.000 περίπου συναλλαγές ανά μπλοκ (από τον Σεπτέμβριο του 2018) σε σύγκριση με το 1000 – 1500 δυνατό μέσω του blockchain Bitcoin. Η πρόθεση του Bitcoin Cash ήταν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές συναλλαγές, ενδεχομένως να ανταγωνίζεται τις υπάρχουσες παραδοσιακές μεθόδους, όπως VISA ή Mastercard.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ BCH και BTC. Και οι δύο βασίζονται στον μηχανισμό συναίνεσης της απόδειξης της εργασίας, που σημαίνει ότι οι υπολογιστές – ή κόμβοι – στο δίκτυο επιλύουν πολύπλοκες εξισώσεις με το «ορυχείο» για νέα νομίσματα. Για το σκοπό αυτό, τόσο το Bitcoin όσο και το Bitcoin Cash χρησιμοποιούν τον μεγαλύτερο ανθρακωρύχο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Bitmain. Αρχικά, και τα δύο νομίσματα μοιράστηκαν τον ίδιο αλγόριθμο εξόρυξης (Emergency Difficulty Adjustment), αν και το Bitcoin Cash αργότερα προσαρμόζει την έκδοσή του για να διευκολύνει τους ανθρακωρύχους να δημιουργήσουν το διακριτικό BCH και να τους αποτρέψουν να εναλλάσσονται μεταξύ BTC και BCH προς όφελός τους. Η προμήθεια τόσο Bitcoin όσο και Bitcoin Cash μετριέται στα 21 εκατομμύρια νομίσματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Bitcoin Cash γνώρισε ένα σκληρό δίκρανο περίπου ένα χρόνο αφότου δημιουργήθηκε. Το 2018, χωρίστηκε σε Bitcoin Cash ABC – αυτό που τώρα ονομάζουμε Bitcoin Cash – και Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Η διακλάδωση σχετίζεται με προτεινόμενες ενημερώσεις για να συμπεριληφθούν έξυπνα συμβόλαια στο δίκτυο blockchain του Bitcoin Cash και να αυξηθεί το μέσο μέγεθος μπλοκ. Στη συνέχεια, η BCH υποβλήθηκε σε άλλο σκληρό πιρούνι τον Νοέμβριο του 2020, στο πλαίσιο περαιτέρω προγραμματισμένων ενημερώσεων του πρωτοκόλλου δικτύου.

Τι σημαίνει λοιπόν όλα αυτά για την ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021; Στα χαρτιά, το Bitcoin Cash θα πρέπει να είναι μια «καλύτερη» έκδοση του προκατόχου του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πλησιάσει τη συμμετοχή του Bitcoin. Με την ανάπτυξη του Bitcoin SV, το οποίο υποτίθεται ότι έχει αντιμετωπίσει ζητήματα με το Bitcoin Cash, οι τεχνικές λεπτομέρειες του BCH μας δίνουν πολύ λίγα να προχωρήσουμε κατά την πρόβλεψη των κινήσεων των τιμών, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς διαφέρει το Bitcoin Cash από το άλλο Ενσαρκώσεις Bitcoin για να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε πιθανή απόκλιση στην πορεία των τιμών του καθενός.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι το Bitcoin Cash και αξίζει να επενδύσετε στο BCH το 2021?

Ιστορία της κίνησης των τιμών μετρητών Bitcoin

Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε να διαμορφώνετε μια ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021 είναι με μια αναδρομική αναδρομή της προηγούμενης κίνησης των κρυπτονομισμάτων. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε μοτίβα στο πώς έχουν κινηθεί τα διαγράμματα και επίσης σε κάποιο βαθμό να εκτιμήσουμε πώς ορισμένες δυνάμεις της αγοράς θα μπορούσαν να επηρεάσουν την BCH στο μέλλον.

Όπως έχουμε αναφέρει, το Bitcoin Cash είχε μια κάπως διαφορετική αρχή στη ζωή από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα. Ενώ τα περισσότερα νομίσματα – συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin – εισήλθαν στην αγορά σχεδόν αξίζει σχεδόν τίποτα, η BCH άρχισε να διαπραγματεύεται περίπου 600 $ από την αρχή. Αυτό, φυσικά, ήταν εντελώς κάτω από τη δημιουργία του ως αποτέλεσμα του Bitcoin fork. Ωστόσο, υπήρχε αρχικά μεγάλη υποστήριξη επενδυτών για το νέο νόμισμα και οι τιμές αυξήθηκαν σε πάνω από 2.400 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Ωστόσο, αυτή η αρχική επιτυχία αποδείχθηκε ότι ήταν ένα δηλητηριασμένο δισκοπότηρο, καθώς άρχισαν να κυκλοφορούν γρήγορα φήμες για συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών, αναγκάζοντας την Coinbase να αναστείλει Συναλλαγές BCH. Αυτό έδειξε ότι η αξία του Bitcoin Cash έπεσε στα 704 $. Εκτός από την άνοδο του Απριλίου 2018, η πτωτική τάση συνεχίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όταν η BCH διαπραγματευόταν σε χαμηλό όλων των εποχών στα 107 $. Το υπόλοιπο του 2019 ήταν επίσης κάπως αδιάφορο, με το Bitcoin Cash να αναπηδά περίπου μεταξύ $ 200 και $ 300, πριν τελειώσει το έτος με απογοητευτικά 209 $.

Φαίνεται ότι πολλές από τις τεχνολογικές εξελίξεις που υποσχέθηκαν από το Bitcoin Cash απέτυχαν να υλοποιηθούν – τουλάχιστον όχι στο βαθμό που πολλοί επενδυτές προβλέπουν. Σε αντίθεση με τις αρχικές προσδοκίες, το μέσο μέγεθος των μπλοκ που εξορύσσονται στο blockchain του Bitcoin Cash κατέληξε να είναι πολύ μικρότερο από αυτό του Bitcoin, πράγμα που σήμαινε ότι τα αυξημένα ποσοστά συναλλαγών που υποσχέθηκαν δεν πραγματοποιήθηκαν πλήρως. Τι επιπλέον, από την έναρξη του Bitcoin Cash, τα τέλη συναλλαγών του Bitcoin έχουν μειωθεί σημαντικά, χάρη στην αναβάθμιση του SegWit, μειώνοντας τα πλεονεκτήματα του Bitcoin Cash από τον προκάτοχό του.

διάγραμμα τιμών μετρητών bitcoin

Ωστόσο, παρόλο που τα πράγματα μπορεί να ακούγονται κάπως απαισιόδοξα σε αυτό το στάδιο στην ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021, φαίνεται ότι οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν κάποια πίστη στο altcoin και τα πράγματα άρχισαν να γυρίζουν από το 2021.

Θα σκεφτόσασταν να επενδύσετε σε Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash το 2020

Είναι δίκαιο να πούμε ότι το 2020 δύσκολα μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς για την ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021. η πανδημία COVID-19 ήταν κάτι ανωμαλία που προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια ύφεση. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι χρήσιμο να σκεφτούμε πώς τα νομίσματα ξεπέρασαν την καταιγίδα – ή όχι, ανάλογα με την περίπτωση.

Μετά από ένα χαλαρό τέλος έως το 2019, η BCH σημείωσε άνοδο από πάνω από 200 $ σε 393 $ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020. Συνέχισε να ανεβαίνει απότομα, πριν φτάσει στο υψηλό των 12 μηνών σχεδόν στα 500 $ στις αρχές Φεβρουαρίου. Μετά από ένα απογοητευτικό 2019, φαινόταν σαν το Bitcoin Cash να έχει γυρίσει μια γωνία, έως ότου η πανδημία έπληξε και η τιμή του έπεσε απότομα, φτάνοντας περίπου στα 149 $.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν ελαφρώς τους καλοκαιρινούς μήνες και υπήρξε μια έκπληξη ράλι τον Αύγουστο, όπου η BCH έπεσε στα πάνω από 309 $, προτού υποχωρήσει, μειώθηκε μεταξύ περίπου 200 και 250 $ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ωστόσο, για άλλη μια φορά το Bitcoin Cash φαίνεται να βρίσκεται στο δρόμο προς την ανάκαμψη, ενώ η αύξηση των τιμών του μπορεί να μην ήταν τόσο σταθερή όσο άλλα κρυπτονομίσματα, έληξε το 2020 με διαπραγμάτευση άνω των 340 $ και προχωρούσε στο να σπάσει το σήμα των $ 400, προκαλώντας νέο ενδιαφέρον και εικασίες από την ευρύτερη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Παραμένει ασαφές πώς το σκληρό πιρούνι του Νοεμβρίου θα επηρεάσει την τιμή BCH να προχωρήσει. Θεωρητικά, μια αναβάθμιση δικτύου θα πρέπει να οδηγήσει σε αισιόδοξες αισθήσεις, αλλά υπήρξαν προβλήματα με τις ανταλλαγές που αρνούνται να παραθέσουν τα ανταγωνιστικά διακριτικά που προκύπτουν από το πιρούνι: Bitcoin Cash Node (BCHN) και Bitcoin ABC (BCHA). Η Coinbase, για παράδειγμα, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμπεριλάβει τις τελευταίες.

Προβλέψεις ειδικών για Bitcoin Cash το 2021

Ένα βασικό μέλημα για οποιαδήποτε ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 είναι εάν υπάρχει ή όχι συναίνεση μεταξύ των αριθμών της βιομηχανίας κρυπτογράφησης ως προς το πόσο καλά αναμένεται να αποδώσει η BCH το επόμενο έτος. Διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις διαιρέθηκαν κάπως πάνω από το Bitcoin Cash, αλλά εδώ έπρεπε να πουν μερικοί εξέχοντες αναλυτές και επενδυτές:

Ρότζερ Ver

Ο ειδικός της Crypto και ο μακροχρόνιος υποστηρικτής του Bitcoin Cash, Roger Ver, επανέλαβε την υποστήριξή του για την BCH, επιμένοντας ότι το Bitcoin Cash είναι η μόνη έκδοση που συμμορφώνεται πραγματικά με την αρχική λευκή βίβλο Satoshi. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι είπε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος στο Bitcoin Cash, ακριβώς όπως ήμουν όταν ήμουν ο πρώτος επενδυτής του Bitcoin το 2011». Όσον αφορά την ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021, πιστεύει ότι ενώ η BTC θα δει την αξία της να αυξάνεται κατά 10 έως 20 φορές το επόμενο έτος, η τιμή Bitcoin Cash θα διπλασιάσει τουλάχιστον την αξία της από αυτήν που είναι τώρα. Ο κ. Ver ισχυρίζεται ότι το BCH θα συνεχίσει να είναι δημοφιλές επειδή μπορεί να αποθηκευτεί και να ξοδευτεί παρόμοια με τα μετρητά, διευκολύνοντας τις καθημερινές δαπάνες.

Mike Novogratz

Ενώ ο Mike Novogratz έχει καθυστερήσει να κάνει μια ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021, πήρε στο Twitter για να ρωτήσει τους οπαδούς του ποια κρυπτονομίσματα από το diem, bitcoin cash, USDC και tether (USDT) “έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει πληρωμές; ” Πολλές εξέχουσες φωνές στη βιομηχανία κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματιστή των General Protocols Jonathan Silverblood, ο οποίος είπε «από τους τρέχοντες διεκδικητές, εργάζομαι και πιστεύω στο [bitcoin cash] BCH ως ράγες. Συγκεκριμένα, το κάνω επειδή εστιάζουν στη σωστή θήκη χρήσης και καινοτομούν ειδικά σε αυτόν τον τομέα. ”

Kim Dotcom

Ο αμφιλεγόμενος επενδυτής κρυπτογράφησης και ιδρυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας Megaupload, ο Kim Dotcom είναι εξαιρετικά αισιόδοξος στο BCH. «Bitcoin > ιδανικό για αποθήκευση στοιχείων, Bitcoin Cash > υπέροχο για πληρωμές. ” Bitcoin Cash στα 310 $ σήμερα. Περιμένω 3000 $ + το επόμενο έτος. Γιατί; Όλο και περισσότεροι προμηθευτές δέχονται κρυπτογράφηση. Οι προμηθευτές θέλουν χαμηλές χρεώσεις και γρήγορες συναλλαγές. Είμαι αισιόδοξος στο BCH. Θα το επαναλάβω σε ένα χρόνο. Ίσως νωρίτερα », έγραψε πρόσφατα στο Twitter πριν προσθέσει:« Η BCH έχει πολλές περιπτώσεις χρήσης σήμερα. Και ο K.im θα χρησιμοποιήσει το BCH. ” Η Dotcom δημιούργησε την πλατφόρμα K.im, χαρακτηρίζοντάς την ως «την απόλυτη πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων περιεχομένου».

Jedidajah Otte

Γράφοντας ως μέντορας Times Money, ο Jedidajah Otte συμβουλεύει την προσοχή για τα altcoins γενικά – συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin Cash συγκεκριμένα. Ενώ δεν προσφέρει ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021, ο κ. Otte προειδοποιεί ότι οι νεοφερμένοι κρυπτογράφοι πρέπει να «προσέχουν» όταν πλησιάζουν την BCH, χωρίς να διακινδυνεύουν περισσότερο από το 5% των διαθέσιμων επενδυτικών κεφαλαίων τους.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή μετρητών Bitcoin

τιμή bitcoin cahs

Bitcoin

Όλα τα κρυπτονομίσματα επηρεάζονται από το Bitcoin σε κάποια μορφή ή άλλη. Η αρχική κρυπτογράφηση θεωρείται ως δείκτης της ευρύτερης αγοράς και, δεδομένου ότι το BTC λειτουργεί συχνά ως είδος αποθεματικού νομίσματος σε πολλές συναλλαγές κρυπτογράφησης, η απόδοσή του θα είναι πάντα σχετική με άλλα νομίσματα που μπορεί να υπάρχουν στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο . Αυτό από μόνο του καθιστά το Bitcoin βασικό παράγοντα για την ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021.

Ωστόσο, το Bitcoin Cash είναι επίσης αποτελεσματικά σε άμεσο ανταγωνισμό με τον προκάτοχό του, οπότε υπάρχουν άλλοι παράγοντες που παίζουν κατά την εξέταση του τρόπου με τον οποίο το BTC θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα το Bitcoin Cash. Για παράδειγμα, η BCH είχε ως στόχο να μειώσει το κόστος συναλλαγής με μεγαλύτερα μπλοκ, αλλά οποιεσδήποτε τεχνολογικές καινοτομίες που επιτρέπουν στο Bitcoin να βελτιώσει τη χρησιμότητά του ως πλατφόρμα πληρωμών peer-to-peer θα τρώει τα πλεονεκτήματα του Bitcoin Cash, το οποίο είναι πιθανό να σταματήσει οποιαδήποτε πιθανή ανάπτυξη.

Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε επενδύει σε BCH θα πρέπει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με το αρχικό Bitcoin, καθώς και πώς η BTC μπορεί να αντικατοπτρίζει την όρεξη των επενδυτών για κρυπτογράφηση γενικά.

Κανονισμοί που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση

Η ρύθμιση είναι μια συνεχής ανησυχία για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και τους επενδυτές. Ουσιαστικά, ένα μόνο κομμάτι επιθετικής ρύθμισης από μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα μπορούσε να μειώσει την αξία ενός νομίσματος σε σχεδόν τίποτα εν μία νυκτί. Το Ripple, για παράδειγμα, είδε περίπου 50% να εξαλείφει την αξία του στα τέλη του 2020, όταν η SEC αποφάνθηκε ότι το εγγενές διακριτικό της, το XRP, ήταν μια διαπραγματεύσιμη ασφάλεια και όχι ένα νόμισμα.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι υπάρχει η πιθανότητα θετικών ρυθμιστικών αλλαγών, οι οποίες θα μπορούσαν να δουν τεράστια κέρδη για την αγορά κρυπτογράφησης γενικά. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια κανονισμού για οποιαδήποτε μελλοντική ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021 που θα εξεταστεί, θα είναι το επερχόμενο κανονιστικό πλαίσιο της ΕΕ που πρόκειται να οριστικοποιηθεί τους επόμενους μήνες.

Λιανική υποστήριξη

Όπως έχουμε συζητήσει, το Bitcoin Cash προορίζεται να είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer πληρωμών για τον γενικό καταναλωτή. Ως εκ τούτου, οποιεσδήποτε μεγάλες αλυσίδες λιανικής ή εμπορικές πλατφόρμες που αρχίζουν να υποστηρίζουν το BCH ως επιλογή πληρωμής θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην αξία του νομίσματος. Οι πλατφόρμες πληρωμών όπως το Flexa έχουν καταστήσει ευκολότερη από ποτέ για τους καταναλωτές να πληρώνουν πράγματα με κρυπτογράφηση και το PayPal άρχισε πρόσφατα να επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να ξοδεύουν BTC, οπότε η BCH έχει κάποιο έδαφος να καλύψει με αυτήν την έννοια.

Απαίτηση αγοραστή

Τελικά, η τιμή του Bitcoin Cash, όπως οποιοδήποτε άλλο διαπραγματεύσιμο μέσο, ​​θα υπαγορεύεται από την προσφορά και τη ζήτηση. Υπάρχουν μικτές απόψεις για το Bitcoin Cash και το δυναμικό του να ανεβεί τον προκάτοχό του, καθιστώντας δύσκολη την κερδοσκοπία για πιθανές αυξήσεις στη ζήτηση. Ένας συνδυασμός των παραγόντων που αναφέρονται παραπάνω είτε θα παρακινήσει είτε θα αποθαρρύνει τους επενδυτές, αλλά η αστάθεια του BCH σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή δυνατότητα για τους καταλαβαίνους επενδυτές να κάνουν σημαντικά κέρδη – εάν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια πότε θα μπουν και πότε θα βγουν.

Έτοιμοι να επενδύσετε Bitcoin Cash BCH?

Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021

Η ακριβής ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 δεν είναι καθόλου επίτευγμα. Το altcoin γνώρισε μεταβαλλόμενες περιουσίες από τότε που δημιουργήθηκε το 2017 και πολλές κορυφαίες φωνές στον τομέα της κρυπτογράφησης δεν κατάφεραν να προβλέψουν με ακρίβεια τον αντίκτυπο του BCH. Ενώ ακόμη και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές Bitcoin Cash δεν μπορούν να είναι τίποτα, αλλά ελαφρώς απογοητευμένοι από τη συνολική απόδοση του νομίσματος, πρέπει να σημειωθεί ότι έχει δείξει σημαντική ανθεκτικότητα και έχει διατηρήσει τη θέση του ως ένα από τα δέκα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα με ανώτατο όριο αγοράς.

Ακόμη και η στροφή σε τεχνική ανάλυση από κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης δεν δίνει μια ιδιαίτερα σαφή εικόνα.

Το Smartereum είναι εξαιρετικά αισιόδοξο, προβλέποντας ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα φτάσει τα 6700 $ έως το τέλος του 2021 και θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2022. Εν τω μεταξύ, η Tech Bullion έχει προσφέρει μια πιο ήπια πρόβλεψη, πιστεύοντας ότι το σκληρό forking του Νοεμβρίου 2020 θα οδηγήσει σε μια ανοδική πορεία στο BCH , αλλά έως και 400 $ περίπου για το 2021.

Από την άλλη πλευρά, οι προβλέψεις της TradingBeasts υποδηλώνουν ότι το BCH θα σταματήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, με την τιμή του Bitcoin Cash να κυμαίνεται περίπου 350 $ από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Εάν επενδύσετε σε Bitcoin Cash το 2021?

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Bitcoin Cash έχει τη δυνατότητα να αποφέρει καλές αποδόσεις τον επόμενο χρόνο, αλλά οι πιθανοί επενδυτές θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια ορισμένων βιομηχανικών φωνών και να προσεγγίσουν το altcoin με προσοχή. Όπως έχει επισημάνει η ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του BCH και αρκετοί από αυτούς είναι, σε μεγάλο βαθμό, άγνωστες ποσότητες.

Φυσικά το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για οποιοδήποτε άλλο altcoin, αλλά η επιτυχία του Bitcoin Cash εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη βιωσιμότητά του ως σύστημα πληρωμών peer-to-peer, καθώς και από τη διατήρηση κάποιου πλεονεκτήματος έναντι άλλων κρυπτονομισμάτων που ανταγωνίζονται σε αυτόν τον χώρο.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι ότι, ενώ πολλοί αναλυτές προβλέπουν ανάπτυξη για το Bitcoin Cash το 2021, διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό σχετικά με το πόση ανάπτυξη. Οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις για την αύξηση του BCH σε χιλιάδες δολάρια θα πρέπει ίσως να ληφθούν με μια πρέζα αλάτι. Αντ ‘αυτού, οι επενδυτές πρέπει να διαχειρίζονται τις προσδοκίες τους και να αναζητούν πιο συγκρατημένη ανάπτυξη. Ένας λογικός στόχος θα ήταν στην περιοχή ελαφρώς πάνω από 400 $ – με οτιδήποτε περισσότερο θεωρείται ως μπόνους.

Τέλος, τα αποτελέσματα του σκληρού πιρουνιού τον Νοέμβριο ενδέχεται να μην έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί πλήρως. Οι επενδυτές που αποφεύγουν τον κίνδυνο ίσως επιθυμούν να το περιμένουν για τις πρώτες εβδομάδες του 2021 πριν δεσμεύσουν κεφάλαια και προσθέσουν το BCH στα χαρτοφυλάκια τους.

Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin – συμπέρασμα

Το Bitcoin Cash ήταν πάντα ένα κάπως διχαστικό κρυπτογράφηση. Ενώ ορισμένοι ειδικοί του κλάδου πιστεύουν ότι είναι ό, τι είχε ο Satoshi για να είναι το αρχικό Bitcoin, άλλοι πιστεύουν ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και αυτό που συχνά περιγράφεται ως εχθρικό περιβάλλον για τους ανθρακωρύχους θα περιορίσει σοβαρά την ικανότητα της BCH για βιώσιμη ανάπτυξη. Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν μια δοκιμαστική στιγμή για όλες τις χρηματοπιστωτικές αγορές, αλλά όπως έχει επισημάνει η ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 – η BCH φάνηκε να σημειώνει πρόοδο με ένα σταθερό ταύρο πριν από την επιτυχία της πανδημίας COVID.

Η απόδοση του Bitcoin Cash κατά τις πρώτες εβδομάδες του 2021 θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αντίδραση του κλάδου στο περασμένο Νοέμβριο και από το αν οι ανταλλαγές όπως το Coinbase χαλαρώνουν τη στάση τους σχετικά με την άρνηση καταχώρισης τόσο του Bitcoin Cash Node όσο και του Bitcoin ABC. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πιθανό πολλοί επενδυτές να καθυστερήσουν μέχρι να καταστούν σαφείς οι επιπτώσεις του πιρουνιού – κάτι που θα μπορούσε να καθυστερήσει περαιτέρω την αύξηση των τιμών.

Φυσικά, οι έμποροι ημέρας θα απολαύσουν τις συχνές διακυμάνσεις στην αξία του Bitcoin Cash, αλλά οι επενδυτές που εξετάζουν μακροπρόθεσμα θα πρέπει να παρακολουθούν στενά πολλούς παράγοντες: συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα του Bitcoin Cash fork, τυχόν επερχόμενες κανονιστικές αλλαγές και εξελίξεις εντός το αρχικό blockchain Bitcoin.

eToro – Καλύτερος μεσίτης για αγορά Bitcoin Cash BCH

Το eToro έχει αποδειχθεί αξιόπιστο στον κλάδο της κρυπτογράφησης εδώ και πολλά χρόνια – σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε.

Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει.

Ανάλυση τιμών μετρητών Bitcoin 2021 – Συχνές ερωτήσεις

Το Bitcoin Cash θα αυξηθεί το 2021?

Μπορεί να βρείτε την περιστασιακή ανάλυση των τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 που προβλέπει ομόφωνα ότι η BCH θα αυξηθεί σε αξία την επόμενη χρονιά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε να πάει με κάθε τρόπο. Υπάρχουν πολλά σημάδια που δείχνουν ένα θετικό 2021, αλλά υπάρχουν επίσης παράγοντες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την πιθανή ανάπτυξη. Σε κάθε περίπτωση, το Bitcoin Cash είναι σίγουρα ένα κρυπτονόμισμα που πρέπει να παρακολουθήσετε το 2021.

Πώς θα επηρεάσει το σκληρό πιρούνι την αξία του Bitcoin Cash?

Το να πούμε ότι το Bitcoin Cash σκληρό πιρούνι του Νοεμβρίου 2020 ήταν αμφισβητούμενο θα ήταν κάτι υποτιμημένο. Ενώ πολλοί καλωσόρισαν την εκδήλωση ως απαραίτητη αναβάθμιση του πρωτοκόλλου, ορισμένες ανταλλαγές αρνήθηκαν να παραθέσουν τα δύο κρυπτονομίσματα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πώς το πιρούνι θα επηρεάσει τις τιμές προς τα εμπρός, αλλά η πιθανότητα είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν ξεκάθαρα τις πρώτες εβδομάδες του 2021.

Τι προβλέπουν οι ειδικοί για το Bitcoin Cash το 2021?

Υπήρξαν ορισμένες διαφορετικές απόψεις μεταξύ των εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πώς θα αποδώσει η BCH τον επόμενο χρόνο. Από αυτούς που πραγματοποίησαν ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021, η Kim Dotcom είναι ίσως η πιο αισιόδοξη, προβλέποντας ότι το altcoin θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 3.000 $ το επόμενο έτος. Ωστόσο, οι πιο εξέχοντες αναλυτές προβλέπουν πολύ πιο συγκρατημένη ανάπτυξη.

Είναι τώρα καλή στιγμή να επενδύσετε σε Bitcoin Cash?

Το 2021 θεωρείται ως μια μεγάλη χρονιά για την κρυπτογράφηση γενικά, οπότε θα είναι έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους σε αυτήν τη συναρπαστική νέα αγορά. Ενώ ορισμένα νομίσματα προβλέπεται να έχουν τεράστια ανάπτυξη, άλλα φαίνονται πιο αβέβαια. Το Bitcoin Cash έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά για το Bitcoin. Ωστόσο, οι επενδύσεις στην BCH θα πρέπει να γίνουν μόνο ως μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου – ειδικά επειδή τα αποτελέσματα του σκληρού πιρουνιού τον Νοέμβριο του 2020 δεν έχουν ακόμη παρατηρηθεί πλήρως.

Πού μπορώ να αγοράσω Bitcoin Cash?

Εάν η ανάλυση τιμών Bitcoin Cash για το 2021 σας έχει πείσει για τις δυνατότητες της BCH για το επόμενο έτος, τότε θα πρέπει να βρείτε μια ανταλλαγή που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα. Προτείνουμε το eToro ως επιλογή για αρχάριους επενδυτές, καθώς υποστηρίζει όλα τα μεγάλα κουπόνια – συμπεριλαμβανομένου του BCH – καθώς επίσης προσφέρει πολλά αναλυτικά και εκπαιδευτικούς πόρους.

Διαβάστε περισσότερα για το Bitcoin Cash:

Είναι το Bitcoin Cash μια καλή επένδυση και πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin Cash?

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επένδυσης σε Bitcoin Cash, θα είναι εκατομμυριούχος δημιουργός?

Πώς να αγοράσετε Bitcoin Cash – Οδηγός για αρχάριους 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner