Altcoin Trading: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Altcoin Trading: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Θέλετε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα που δεν είναι Bitcoin; Μην ψάχνετε άλλο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2010, υπήρξε μια έκρηξη altcoins που πλημμύριζε την αγορά και πολλοί αυξήθηκαν στην τιμή. Πολλοί θεώρησαν ότι ίσως οι μέρες του Bitcoin ήταν αριθμημένες.

Σήμερα όμως, η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τα altcoins έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και οι τιμές κυμαίνονται λιγότερο.

Τζέις Πάουελ, ο διευθύνων σύμβουλος της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Kraken, πιστεύει ότι σχεδόν όλοι altcoins έχουν πέσει το 95% των υψηλών εποχών τους.

Αυτό μπορεί να είναι απλώς μια αντανάκλαση του κλάδου γενικά, καθώς η αγορά κρυπτογράφησης είναι πιθανώς πιο ώριμη από ό, τι ήταν.

Άλλοι εικάζουν ότι μπορεί να υπάρχει μια φούσκα κρυπτογράφησης που θα μπορούσε να εκραγεί στο μέλλον.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τι είναι τα altcoins και πώς μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος με την ανταλλαγή τους.

Τι είναι το altcoin?

altcoin

Ο όρος altcoin προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «altεγγενές »και« Bitκέρμα“. Μερικές φορές τα altcoins αναφέρονται απλά ως «νομίσματα».

Τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν περίπου 2.355 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να τα δείτε όλα Ετόρο.

Το Bitcoin δεν θεωρείται altcoin επειδή κυριαρχεί στο 66,3% της αγοράς κρυπτογράφησης σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Έτσι, έχοντας κατά νου, βασικά όλα τα κρυπτονομίσματα είναι altcoin, εκτός από ένα.

Εάν όμως ένα altcoin προσπέραζε το Bitcoin, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν εξακολουθούν να αναφέρονται ως altcoin.

Αιθέριο και Κυματισμός είναι οι πιο επιτυχημένοι altcoins.

Η πλειονότητα των altcoins δεν θα επιβιώσει, τελικά θα αποτύχει και θα εξαφανιστεί.

Αν και σε γενικές γραμμές, τα Bitcoin, Ethereum και Ripple κατέλαβαν το 1ο, 2ο και 3ο μεγαλύτερο νόμισμα με ανώτατο όριο αγοράς αντίστοιχα, από την τέταρτη θέση και μετά η σειρά των κρυπτονομισμάτων έχει αλλάξει δραματικά.

Ένα νόμισμα που ήταν η τέταρτη θέση πριν από ένα χρόνο ή ακόμη και πριν από ένα μήνα θα μπορούσε να αντικατασταθεί αμέσως.

Το Bitcoin θεωρείται συχνά η κρυπτογράφηση πρώτης γενιάς και τα altcoins που ακολούθησαν είναι η δεύτερη γενιά, όπως το Ethereum και ορισμένα κρυπτονομίσματα, όπως το Cardano, θεωρούνται η τρίτη γενιά.

Διαβάστε περισσότερα: Altcoins vs Tokens: Ποια είναι η διαφορά?

Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να δημιουργούν νέα κρυπτονομίσματα?

Ο πρωταρχικός στόχος πίσω από πολλούς altcoins είναι το ίδιο με το Bitcoin; να αντικαταστήσει το τρέχον τραπεζικό σύστημα που υπάρχει και να αφαιρέσει τρίτα μέρη από συναλλαγές.

Οι άνθρωποι συνεχίζουν να δημιουργούν νέα κρυπτονομίσματα επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν καλύτερα από το Bitcoin.

Πολλά altcoins προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα του Bitcoin και του Ethereum, όπως η επεκτασιμότητα και η ταχύτητα.

Το κάνουν από πειραματιστείτε με διαφορετικές προσεγγίσεις στη δημιουργία νομισμάτων, την εκπλήρωση συναλλαγών και ασφάλειας, κ.λπ..

Σε μερικές αισθήσεις, βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης του κρυπτονομίσματος. Κανείς δεν ξέρει ποια μέθοδος θα είναι βασιλιάς.

Με τη διαπραγμάτευση altcoins, οι έμποροι στοιχηματίζουν ουσιαστικά σε ορισμένες μεθόδους ως καλύτερες από άλλες.

Ορισμένα altcoins όπως η Tezos το γνωρίζουν καλά και έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουν ότι μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς.

Σκληρά πιρούνια altcoins

Πολλά altcoins έχουν δημιουργηθεί με σκληρό διακλάδωση Bitcoin.

Ένα σκληρό πιρούνι είναι ουσιαστικά μια διάσπαση από ένα άλλο κρυπτογράφηση που δημιουργεί ένα νέο. Για παράδειγμα, Bitcoin Cash.

Ο πρώτος altcoin ήταν ο Namecoin, που βασίστηκε στον ίδιο κωδικό με το Bitcoin το 2011.

Το μεγαλύτερο μέρος του τρόπου λειτουργίας της Namecoin είναι το ίδιο με το Bitcoin, και οι δύο χρησιμοποιούν έναν αλγόριθμο δοκιμαστικής εργασίας και περιορίζονται και στα 21 εκατομμύρια νομίσματα.

Το Litecoin είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός πρώιμου altcoin και βασίζεται επίσης στον κώδικα του Bitcoin και είναι ένα παράδειγμα ενός κρυπτονομίσματος που προσπαθεί να βελτιωθεί στα προβλήματα του Bitcoin.

Πολλά altcoins είναι διακριτικά ERC-20 που είναι κρυπτονομίσματα που έχουν δημιουργηθεί πάνω από το Ethereum μπλοκ αλυσίδας.

Ορισμένα altcoins που ξεκίνησαν ως διακριτικά ERC-20 έχουν μετακινηθεί στο δικό τους blockchain.

Διαφορετικοί τύποι altcoins

τύποι altcoins

Πολλά altcoins ανταγωνίζονται σε παρόμοιες περιοχές. Για παράδειγμα, η Ethereum ανταγωνίζεται με πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα σε έξυπνα συμβόλαια και dApps.

Οι πιο αξιοσημείωτοι αντίπαλοι της Ethereum περιλαμβάνουν EOS, Cardano και Tron.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία άλλωννομίσματα απορρήτου“. Όλοι ανταγωνίζονται για το νόμισμα που προσφέρει το μεγαλύτερο απόρρητο.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Monero, Dash και Zcash.

Και τότε υπάρχουν «σταθερά νομίσματα“, Κρυπτονομίσματα που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν σταθερή τιμή και όσο το δυνατόν χαμηλότερο κίνδυνο. Σε αυτά περιλαμβάνονται TrueUSD, USD Coin και Pax.

Τα σταθερά νομίσματα δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για να επωφεληθούν οι έμποροι. Χρησιμοποιούνται συνήθως από εμπόρους ως αποθήκη αξίας.

Για παράδειγμα, μετά την ανταλλαγή άλλου altcoin, μπορείτε να μεταφέρετε την αξία σε ένα stablecoin για να προστατεύσετε αυτό που έχετε κάνει όταν σταματήσετε τις συναλλαγές.

Τα σταθερά νομίσματα είναι δημοφιλή στις ανταλλαγές ως τρόπος διατήρησης της αξίας. Για παράδειγμα, πολλά σταθερά νομίσματα συνδέονται με το δολάριο ΗΠΑ.

Μερικά altcoins είναι αυτά που αναφέρονται ως «βοηθητικά διακριτικά»Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουπόνι.

Δύο παραδείγματα αυτού θα ήταν το LEO που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Bitfinex exchange και το Binance Coin που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Binance exchange.

Και τα δύο νομίσματα δίνουν στους χρήστες έκπτωση όταν τα χρησιμοποιούν για συναλλαγές.

Πώς μπορώ να αποκτήσω altcoin?

Πολλές ανταλλαγές δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε altcoins με fiat. Συνήθως, θα πρέπει να το κάνετε μέσω ενός άλλου cryptocurrency όπως το Bitcoin ή το Ethereum ή ένα stablecoin όπως το Tether.

Η διαπραγμάτευση altcoins μπορεί να γίνει δύσκολη γιατί μπορεί να απαιτούν ορισμένα πορτοφόλια για να τα αποθηκεύσετε. Ορισμένα altcoins είναι διαθέσιμα μόνο για αποθήκευση στα πορτοφόλια που δημιουργούνται από τους προγραμματιστές τους.

Ωστόσο, μπορεί να πιστεύετε ότι μπορείτε να το ξεπεράσετε μέσω συναλλαγών altcoins ως CFD μέσω ενός μεσίτη, πολλοί μεσίτες δεν αναφέρουν ελάχιστα γνωστά κρυπτονομίσματα.

Ακόμη και οι καλύτεροι χρηματιστές CFD πιθανότατα δεν θα προσφέρουν περισσότερα από 10 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Γιατί οι άνθρωποι ανταλλάσσουν altcoin?

Η διαπραγμάτευση altcoins είναι ένα εξαιρετικός τρόπος διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου σας. Όταν ένα νόμισμα είναι κάτω μπορείτε να ανταλλάξετε άλλο.

Μπορείτε επίσης να αντισταθμίστε τις συναλλαγές σας με την ανταλλαγή δύο κρυπτονομισμάτων που είναι πολύ διαφορετικά

Το πρόβλημα με τα altcoins είναι αυτό δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε πολλά μέρη. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που δέχονται κρυπτογράφηση συνήθως δέχονται μόνο Bitcoin.

Εξαιτίας αυτού, ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση είναι να το ανταλλάσσουν.

Τι πρέπει να ψάχνω όταν διαπραγματεύομαι altcoins?

συναλλαγές altcoins

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε κατά την ανταλλαγή altcoins.

Ρευστότητα είναι το βασικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε κατά την ανταλλαγή altcoins. Δεν θέλετε να ανταλλάξετε ένα altcoin που δεν έχει μεγάλη τιμή επειδή θα είναι δύσκολο να φτάσετε στις τιμές που θέλετε.

Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με ένα altcoin νωρίς στην ανάπτυξή του, θα είναι πιο δύσκολο το εμπόριο.

Μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερη επένδυση, καθώς ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως ότου διαπραγματευτεί αρκετά για να το πουλήσει.

Ωστόσο, η συμμετοχή σε ένα νέο altcoin σε πρώιμο στάδιο, αν και μπορεί να είναι πολύ επικερδής, είναι πολύ επικίνδυνη.

ICO

Μπορείτε να αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε ένα altcoin κατά τη διάρκεια ενός ICO.

Σας συμβουλεύουμε ότι αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ελέγξετε την απόδοση του ICO. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι στο διαδίκτυο που κατατάσσονται στην απόδοση ICO.

Η συμμετοχή στο στάδιο του ICO είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τα altcoins. Συνήθως, μετά από ένα ICO, η τιμή αυξάνεται και οι έμποροι πωλούν για να κάνουν ένα γρήγορο κέρδος.

Συνήθως, αυτοί οι έμποροι δεν θα γνωρίζουν πολλά για το altcoin ή δεν ενδιαφέρονται για το όραμα, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν είναι ότι η τιμή θα αυξηθεί.

Εχοντας πεί αυτό, συνιστάται ιδιαίτερα να γνωρίζετε πολλά για οτιδήποτε altcoin πριν λάβετε μέρος σε ICO.

Σήμερα, πολλοί ICO κρατούνται ιδιωτικά και προσφέρονται μόνο σε μεγάλους θεσμικούς επενδυτές και ακούμε λιγότερο γι ‘αυτούς από ό, τι πριν από λίγα χρόνια.

Τούτου λεχθέντος, καταφέρνουν ακόμα να μεταφέρουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Προσοχή στις απάτες

Με πολλά altcoins, οι δημιουργοί διατηρούν συχνά μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας. Αυτό τους καθιστά ευάλωτους σε συστήματα ανταλλαγής πληροφοριών και αντλιών και απορρίψεων.

Ψάξτε για κρυπτονομίσματα που φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ο οικονομικός κόσμος των έργων, πρέπει να έχουν όραμα.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα κρυπτονομίσματα που υπόσχονται μόνο οικονομικά οφέλη, είναι πιο πιθανό να είναι απάτες.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που κάνει ένα κρυπτογράφηση μοναδικό, μάλλον δεν αξίζει να κάνετε συναλλαγές.

Συχνά, δεν περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως έξυπνα συμβόλαια, Συνήθως θα επαναλαμβάνουν το ίδιο μάντρα άλλων επιτυχημένων κρυπτονομισμάτων χωρίς να εξηγούν πώς θα το επιτύχουν.

Τα Altcoins θα πρέπει επίσης να είναι αποκεντρωμένα και να επιβεβαιώνουν πάντα ότι έχουν blockchain.

Ένα καλό σημάδι ότι αξίζει να διαπραγματευτεί ένα altcoin είναι εάν είναι ανοιχτού κώδικα και οι άνθρωποι μπορούν να εξετάσουν πώς λειτουργεί.

Βασικά σημεία

Εάν θυμάστε κάτι από το άρθρο Altcoin Trading, επισημάνετε αυτά τα βασικά σημεία.

  • Όλα τα κρυπτονομίσματα είναι altcoins εκτός από το Bitcoin. Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 2.354 διαφορετικά altcoins.
  • Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων πρέπει να αναζητήσουν altcoins με καλό όγκο συναλλαγών. Χωρίς όγκο συναλλαγών, μπορεί να είναι δύσκολο το εμπόριο altcoin να είναι επιτυχές.
  • Εμπορία altcoins είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Με αυτόν τον τρόπο οι έμποροι μπορεί να είναι λιγότερο εκτεθειμένοι σε κίνδυνο.
  • Ψάχνω altcoins που προσφέρουν κάτι μοναδικό στο εμπόριο. Εάν δεν ξεχωρίζουν τόσο διαφορετικά από το πλήθος, μπορεί να μην υπάρχει πολύς λόγος να τα ανταλλάξετε.

Μάθετε να ανταλλάσσετε altcoin με το μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα κρυπτονομίσματα και πώς να τα ανταλλάξετε; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο μάθημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων!

Αν σας άρεσε να διαβάζετε το Altcoin Trading: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! από Εκπαίδευση συναλλαγών, παρακαλώ δώστε το σαν και μοιραστείτε το με οποιονδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης.

Αποποίηση ευθυνών: Τα εικονικά νομίσματα είναι εξαιρετικά ασταθή. Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner