Πρόβλεψη τιμής Holo: HOT Prediction 2021-2025

Η Holochain είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης αποκεντρωμένων εφαρμογών με ενέργεια. Επιτρέπει την ανάπτυξη με συνδεσιμότητα peer to peer. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια ιδέα για το Ολοχέιν πρόβλεψη τιμών και την αναμενόμενη ανάπτυξή της, όλα από την τεχνική ανάλυση έως το θεμελιώδες ιστορικό τιμών. Θα έχετε μια καλή εικόνα στο τέλος αυτού του οδηγού σχετικά με το πόσο υψηλές θα είναι οι υψηλές τιμές. Θα γνωρίζετε επίσης εάν η Holochain έχει δυνατότητες στο μέλλον ή όχι. Ας αρχίσουμε.

Σχετικά με την Holochain

Ολοχέιν είναι ένα κατανεμημένο δίκτυο υπολογιστών που μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από το Blockchain τεχνολογίας. Έχει αναφερθεί ότι έχει μια άπειρη δυνατότητα κλιμάκωσης μέσω της δικτύωσης P2P, έτσι ώστε να μην υπάρχει μείωση της αποδοτικότητας του δικτύου καθώς υλοποιούνται κατανεμημένες εφαρμογές. Το Holochain έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους προγραμματιστές μια πλατφόρμα για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών (Dapps) ως εναλλακτική λύση για το Blockchain.

Συνήθως, οι επιχειρήσεις Blockchain είναι αποκεντρωμένες. Ωστόσο, με τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου, η αλυσίδα του Χόλο έχει ακολουθήσει διαφορετική πορεία. Είναι απλώς μια μικρή παραλλαγή της συμφόρησης και της ανακούφισης σκίασης. Ισχυρίζονται ότι έχουν σχεδιάσει ένα εταιρικό δίκτυο νέας γενιάς που δεν μπορεί να ονομαστεί Blockchain και ως εκ τούτου έχει το σήμα Holochain. Το δίκτυο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από τους Eric Harris-Braun και Arthur Brock.

Ο Holochain εξήγησε

Holochain Vs Blockchain

Σε σύγκριση και με τα δύο Blockchains, Ολοχέιν και η βασική δομή του Blockchain παρουσιάζει διάφορες παραλλαγές. Συγκεκριμένα, η δομή των δύο διαφέρει πολύ, ενώ ο σκοπός έχει κάποιες ομοιότητες. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι το Holochain είναι μια φουτουριστική τεχνολογία που στοχεύει να γυρίσει το κεφάλι της σχεδόν σε όλα.

Όπως το Blockchain, το Holochain στοχεύει να κάνει τις συναλλαγές ασφαλείς και διαφανείς μεταξύ των συμμετεχόντων στο δίκτυο. Κρυπτογραφικά, οι πληροφορίες για όλα τα συστήματα είναι ασφαλείς και οι πληροφορίες δεν μπορούν να χειραγωγηθούν ή να τροποποιηθούν. Εκτός αυτού, τα δύο δίκτυα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν peer-to-peer. Αυτό τους βοηθά να επικοινωνούν ατομικά χωρίς κεντρική αρχή.

Οι κόμβοι εξαρτώνται από το ενιαίο δίκτυο για την εκτέλεση και την επαλήθευση συναλλαγών στο δίκτυο Blockchain. Καθώς περισσότερα μπλοκ ενώνουν τις αλυσίδες, το ίδιο ισχύει και για τον υπολογιστικό φόρτο και τα τέλη συναλλαγής. Αντίθετα, οι κόμβοι λειτουργούν στις αλυσίδες τους στο Holochain. Υπάρχει περισσότερος υπολογιστικός χώρος.

 

Ανάλυση τιμών και ιστορικό Holochain (HOT)

Ο Χόλο μπήκε στην αγορά με ένα ICO που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 Μαρτίου και 28 Απριλίου 2018. Συγκέντρωσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια. Το σχέδιο ήταν μια σχετική επιτυχία, η οποία ενισχύθηκε από την περαιτέρω αστάθεια της αγοράς. Το διακριτικό αποτιμήθηκε στα 0,0001 $ κατά τη διάρκεια του ICO. Στις 6 Μαΐου την εβδομάδα μετά, τα επιτόκια αυξήθηκαν σε 0,002 $ και το ένα τρίτο των δισεκατομμυρίων δολαρίων προστέθηκε σε συνολική κεφαλαιοποίηση. Τότε, όμως, ο ρυθμός έπεσε δραματικά και ο Χόλο κυμάνθηκε κατά 0,0003-0,0006 $ λίγο έως τον Ιανουάριο του 2019.

Στα μέσα Ιανουαρίου, τα κρυπτονομίσματα εισήλθαν σε έναν νέο γύρο ανάπτυξης και δεν έχει σημειωθεί σημαντική αποτυχία μέχρι τώρα στην τιμή των ολοχένη. Ο κορυφαίος γύρος ξεκίνησε στις 21 Μαΐου, όταν ένα token αποτιμήθηκε στα 0,0022 $, με σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Ωστόσο, η συναλλαγματική ισοτιμία έχει πλέον μειωθεί ξανά και κυμαίνεται σε περίπου 0,0006864 $, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 114 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Χόλο κατατάσσεται τώρα στην 51η θέση με αυτήν την παράμετρο στην αξιολόγηση κρυπτογράφησης.

  1. Πρόβλεψη τιμής Polkadot 2021 έως 2025 – Θα φτάσει τα 40 $?
  2. Πραγματική πρόβλεψη τιμής 2021-2025 XLM 5 $ Δυνατότητα?

Πρόβλεψη τιμής Holochain 2021,2022,2023,2024 και 2025

Πρόβλεψη τιμής Hol0 2021

Ο Χολοχέιν ήταν σε πολλά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν πολλές στιγμές όπου ο Χολοχέιν δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Οι εξελίξεις ήταν επίσης πιο αργές από το αναμενόμενο. Αναμενόταν επίσης ότι το νόμισμα θα είναι σταθερό καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά δυστυχώς!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της TradingBeasts, το 2021 αναμένεται να τελειώσει με μια καλή βραδιά. Η τιμή προβλέπεται να είναι 0,0008879 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Το Wallet Investor έχει επίσης δείξει κάποια ελπίδα για το νόμισμα. Σύμφωνα με αυτούς, το νόμισμα προβλέπεται να διαπραγματευτεί για 0,00739 $ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Holochain’s Τιμή DigitalCoinPrice Η πρόβλεψη είναι επίσης πολύ λογική. Σύμφωνα με το φόρουμ, οι τιμές του Holo (HOT) θα αυξηθούν στα 0,00102300 $ έως το τέλος του έτους.

Πρόβλεψη τιμής Holochain 2022

Η Holochain διαπραγματεύτηκε στα 0,0006 $ στις αρχές Ιανουαρίου 2021, με μικρή άνοδο στον όγκο της. Η τιμή άρχισε να αυξάνεται σε ανοδική τάση. Τους επόμενους μήνες, οι τιμές θα μπορούσαν να κλιμακωθούν επειδή η Holochain χρησιμοποιεί τις ειδικές τεχνολογίες του οικοσυστήματος. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της TradingBeasts, η τιμή θα μπορούσε να κυμαίνεται από 0,0008844 $ έως 0,0,0010404 $ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Σύμφωνα με Επενδυτής Πορτοφολιού, Το Holochain μπορεί να φτάσει τα 0,000750 $ στο τέλος του 2022.

Πρόβλεψη τιμής Holochain (HOT) 2023

Λόγω των προσπαθειών των δημιουργών του δικτύου Holo HOT, η τιμή του νομίσματος αυξήθηκε στις αρχές του 2019 και του 2020. Το 2021 ξεκίνησε σε καλό σημείο. Για το τρέχον έτος, το ψηφιακό νόμισμα τιμών υπολόγισε την τιμή HOLO. Περίμενα ότι το HOT θα μπορούσε να φτάσει τα 0,00141089 $ στα τέλη του 2023. Εν τω μεταξύ, TradingBeasts ελπίζουμε επίσης πολύ για το μέλλον του νομίσματος. Προβλέπουν τιμή περίπου 0,0010509 $ έως 0,00015454 $. Στην ίδια ετικέτα, το Wallet Investor αναμένει μια τιμή τουλάχιστον 0,000042 $ έως το μέγιστο των 0,000127 $.

Πρόβλεψη τιμής Holochain (HOT) 2024

Μέχρι αυτήν την ημερομηνία, πιστεύουμε ότι τα εμπόδια στις εξελίξεις πρέπει να εξαλειφθούν. Καθώς όλο και περισσότεροι προγραμματιστές αγκαλιάζουν το όραμα της Holochain, θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Η TradingBeasts, ένας από τους καλύτερους προγνωστές νομισμάτων στην αγορά, έχει δείξει ότι η τιμή ενός Holochain (HOT) θα μπορούσε να είναι περίπου 0,0012076 $ έως 0,0017759 $. Ενώ ο Wallet Investor πλησιάζει το νόμισμα διαφορετικά. Σύμφωνα με την πρόβλεψή τους, οι τιμές θα διατηρήσουν τη μνησικακία από 0,000124 $ έως 0,0000062 $.

Πρόβλεψη τιμής Holochain 2025

Το DigitalCoinPrice έχει μια απρόσκοπτη προσέγγιση σε αυτό το νόμισμα. Αυτή η πλατφόρμα προβλέψεων πιστεύει ότι το νόμισμα Holochain παραμένει σταθερό για πολύ καιρό στο τρέχον επίπεδο. Η HOT έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την αγορά σύντομα. Προβλέπεται ότι το νόμισμα θα έχει αξία 0,00211283 $ έως το 2025. Εάν πλησιάσουμε το σήμα του 1 $, είναι δύσκολο να πούμε ότι μπορεί να χρειαστούν 5 χρόνια από το 2025 ή θα ήταν πιθανό εάν η Holochain συμμετέχει στην αγορά Bull.

Ωστόσο, σε άμεση αντίθεση με το DigitalCoinPrice, το Wallet Investor πλησιάζει το νόμισμα διαφορετικά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, αναμένεται ότι το 2025 η Holochain θα διαπραγματεύεται μεταξύ 0,000069 και 0,000035 $ με μέση τιμή 0,0001040 $ καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι προβλέψεις τιμών για το Holochain (HOT)

Η Holochain άνοιξε την πορεία της το 2021 σε τιμή διαπραγμάτευσης 0 0006 $. Τα μέλη της ομάδας και οι προγραμματιστές είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι και γρήγοροι να εφαρμόσουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες ως BUIDL, γεγονός που δείχνει ότι το HOLO θα είναι σημαντικό λόγω της συνεχούς ανάπτυξης και της τεχνικής του ανάπτυξης. Μέχρι το τέλος του 2025, η Holochain θα είναι 0,0458 $ σε αντάλλαγμα και στο μέλλον θα μπορούσε να φτάσει τα 0,56 $.

Πού να αγοράσετε HOT?

Τα κουπόνια Holo μπορούν να αγοραστούν για ομαλότερη και πιο αξιόπιστη απόδοση. Η HOLO έχει δημιουργήσει μεγάλη δυναμική στην αγορά, σύμφωνα με τις ειδήσεις του Holo Hot Coin. Γι ‘αυτό το νόμισμα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ανταλλαγές όπως –

  • Κάθισμα
  • Ανταλλαγή UniSwap
  • Hotbit

Πού να αποθηκεύσετε το HOT

Εάν έχετε αγοράσει το HOT, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ασφαλές πορτοφόλι για να το αποθηκεύσετε. Διάφορα πορτοφόλια μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε και να επενδύσετε σε crypto (υλικό και λογισμικό). Η προοπτική των καυτών σημείων δείχνει μια πολλά υποσχόμενη αύξηση, καθιστώντας τις επενδύσεις αξίες. Ένα ασφαλές πορτοφόλι καθιστά την αποθήκευση των νομισμάτων σας και την εμπορία τους απλούστερη και πιο αποτελεσματική. Διαφορετικά είδη πορτοφολιών είναι διαθέσιμα για την αποθήκευση καυτών διακριτικών. Κάποιοι από αυτούς είναι

  • Καθολικό
  • MetaMask
  • Εμπιστευτικό πορτοφόλι
  • Έμφαση

Συχνές ερωτήσεις για την πρόβλεψη τιμής Holochain (HOT)

Μπορεί το Holochain να φτάσει το 1 $?

Το παραπάνω ποσοστό εξαρτάται από το πόσο ευμετάβλητη είναι η αγορά. Το νόμισμα φτάνει το 1 $ αλλά όχι τώρα. Πρέπει να συμμετάσχει σε μια αγορά ταύρου και η τιμή θα φτάσει αυτόματα στο 1 $.

Είναι το Holo μια καλή επένδυση?

Ναι, εάν συνεχίσετε να επενδύετε στο Holo στην αγορά κρυπτογράφησης για μακροπρόθεσμους λόγους, τότε στο μέλλον θα είναι επικερδές και επικερδές.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Holochain και Holo?

Το Holochain είναι μια μηχανή συγκέντρωσης δεδομένων που βοηθά τους χρήστες να διαχειριστούν την αναγνώριση και τις συναλλαγές τους. Το Holo είναι ένα κατανεμημένο δίκτυο φιλοξενίας που επιτρέπει στους προγραμματιστές λογισμικού από την Holochain να φιλοξενούν τις εφαρμογές τους.

Μπορεί να εξορύσσεται η Ολοχέιν?

Το Holochain είναι ένα δίκτυο ανοιχτού κώδικα και ΟΧΙ, δεν μπορεί να εξορυχθεί. Οι κόμβοι Holochain δεν αποθηκεύουν ολόκληρο το Blockchain στο δίκτυό τους και τα επικυρώνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Holochain δεν μπορεί να εξορύσσεται.

Το συμπέρασμα μας

Είναι πιθανότατα πολύ νωρίς για να συμπεράνουμε την τιμή του Holo, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές προβλέψεις τιμών του Holo. Ακόμα κι αν το altcoin αναμένεται να αυξηθεί μέσα σε πέντε χρόνια, πρέπει να καθορίσετε εάν αξίζει να επενδύσετε το Holo. Το ενδιαφέρον μέρος είναι ότι η τιμή του Holo αυξήθηκε μετά το προηγούμενο έτος παρέμεινε σταθερή. Λόγω της αύξησης 20 φορές στο παρελθόν, δύο φορές οι κάτοχοι ICO έλαβαν ένα αξιοπρεπές εισόδημα από την Holo. Λέγεται προσοδοφόρο, και για τον Χολοχάιν το μέλλον είναι ακόμα λαμπρό. Η έναρξη επενδύσεων τώρα είναι κερδοφόρα.

Ακόμα, έχετε ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν; Σας έχουμε καλύψει. Σχολιάστε παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner