Αναθεώρηση Τοστ Πορτοφολιού – Ασφάλεια, δυνατότητες και Οδηγός εγκατάστασης

Στον κόσμο του κρυπτονομίσματος, υπάρχουν μερικοί βασικοί όροι στους οποίους πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή…

Τα «Πορτοφόλια» είναι ένας από αυτούς τους όρους (υποθέτοντας ότι ενδιαφέρεστε να αποθηκεύσετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτογράφηση με ασφάλεια και ασφάλεια).

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά πορτοφόλια για εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Λοιπόν, πώς πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα πορτοφόλια για χρήση?

Λοιπόν, σήμερα θα εξετάσουμε απολύτως τα πάντα σχετικά με ένα ψηφιακό πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται Toast Wallet.

Σε αυτήν την ειδική κριτική Toast Wallet, θα εξετάσουμε το πορτοφόλι με βάση τα ακόλουθα κριτήρια και στο τέλος της αξιολόγησης, θα δώσουμε τη βαθμολογία μας σε όλες τις κατηγορίες αξιολόγησης μαζί με τη σύστασή μας σχετικά με το εάν πρέπει ή όχι να το χρησιμοποιήσετε.

Τα κριτήρια αναθεώρησης του Τοστ Πορτοφολιού:

  1. Ευχρηστία: “Είναι το Toast Wallet εύκολο στη χρήση;”
  2. Ασφάλεια: “Είναι το Τοστ Πορτοφόλι ασφαλές;”
  3. Κόστος: “Το Toast Wallet έχει χρεώσεις;”
  4. Ομάδα: «Ποια είναι η ομάδα πίσω από το Toast Wallet και είναι αξιόπιστα»?

(Ω και επίσης … στο τέλος θα σας δώσουμε ένα βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ενεργοποιήσετε το Τοστ Πορτοφόλι, ώστε να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη και πιο ενημερωμένη έκδοση)

Βιαστικά και θέλουν το TLDR? εκδοχή?

TLDR; Το Toast Wallet, κατά τη γνώμη μας, είναι μια καλή (όχι εξαιρετική) επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και καλύτερο πορτοφόλι Ripple που είναι πολλαπλής συσκευής και έχει διάφορα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσει την ασφαλή αποθήκευση του XRP σας, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε εύκολα το βράδυ γνωρίζοντας ότι κάποιος χάκερ δεν μπορεί καν να πλησιάσει να κλέψει την κρυπτογράφηση σας.

Με αυτά τα λόγια, ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες της αναθεώρησης του Τοστ Πορτοφολιού.

Ευχρηστία: “Είναι το Toast Wallet εύκολο στη χρήση;”

Συνοψίζοντας με μία λέξη. κάπως.

Όσον αφορά την πραγματική λειτουργικότητα, μπορεί σίγουρα να επιτύχει αυτό που θέλετε (το οποίο αποθηκεύει με ασφάλεια το XRP σας προφανώς).

Αλλά είναι η εμπειρία τόσο καλή όσο ένα πορτοφόλι όπως το Trezor ή το Ledger?

Δεν είναι καν κοντά.

Δεν είναι επιστήμη πυραύλων να καταλάβετε πώς να δημιουργήσετε ένα Τοστ Πορτοφόλι (όπως θα δείτε στο σεμινάριο στο τέλος αυτού του άρθρου). Ωστόσο, λέγοντας ότι η διεπαφή χρήστη είναι αρκετά συντριπτική.

Ξέρετε το ρητό, “Παίρνετε αυτό που πληρώνετε”?

Λοιπόν, αυτό φαίνεται να ισχύει και με το Toast Wallet, τουλάχιστον όσον αφορά το UI.

Δεν φαίνεται πραγματικά ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια στο περιβάλλον χρήστη της εμπειρίας χρήστη, κάτι που είναι κατανοητό δεδομένου ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή.

Αλλά ας μιλήσουμε για το αν το Τοστ Πορτοφόλι είναι εύκολο στη χρήση, ανεξάρτητα από το αν η εφαρμογή είναι άσχημη ή όχι.

Μετά την εγκατάσταση του Toast Wallet στο iPhone μου, ήταν πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε.

Στο κάτω μενού υπάρχουν τρεις καρτέλες. σπίτι, αποστολή & Ρυθμίσεις.

Αρκετά διαισθητικό, τόσο πλήρη σημεία εκεί.

Επίσης, όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πολλές διευθύνσεις Ripple με τα δικά τους ψευδώνυμα και φράσεις πρόσβασης.

Ομοίως, εκτός από τον άσχημο σχεδιασμό του, στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Ασφάλεια: “Είναι το Τοστ Πορτοφόλι ασφαλές;”

Όταν παίζω με το Toast Wallet, φαίνεται ασφαλές όπως οποιοδήποτε άλλο κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης που έχω συναντήσει.

Για να είμαι ειλικρινής, η ασφάλεια κρυπτογραφικών πορτοφολιών εξαρτάται από το πόσο υπεύθυνοι είστε ως επενδυτής κρυπτογράφησης.

Εάν αποθηκεύσετε τις φράσεις πρόσβασης, τους κωδικούς κ.λπ.… έξυπνα, τότε αυξάνετε τις πιθανότητές σας να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας με ασφάλεια.

Αλλά αν, για παράδειγμα, χάσετε το τηλέφωνό σας στο οποίο έχετε εγκαταστήσει το Τοστ Πορτοφόλι και χάσετε επίσης τη φράση πρόσβασης, τότε είστε τυχεροί και μπορείτε να φιλήσετε το αντίο σας στο Ripple.

Τούτου λεχθέντος, το Toast Wallet έχει μερικές δυνατότητες ασφαλείας που με κάνουν να νιώθω πιο άνετα όταν το χρησιμοποιώ…

  • Κάνοντας τον χρήστη να δημιουργήσει ένα PIN, φράση ανάκτησης και φράση πρόσβασης για την προστασία του πορτοφολιού σας (και πάλι αυτά είναι χρήσιμα μόνο αν τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια)
  • Χωρίς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων χρήστη (είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες του πορτοφολιού σας δεν αποθηκεύονται σε κεντρικούς διακομιστές)
  • Σας παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των διευθύνσεων του πορτοφολιού σας 
  • 20 απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου XRP

Ας αναλύσουμε αυτό το τελευταίο σημείο…

Το αποθεματικό 20 XRP προορίζεται ειδικά για να αποτρέψει το spammers να ανοίξει εκατοντάδες ή χιλιάδες περιττά πορτοφόλια. 

Όσον αφορά την ασφάλειά σας, δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει πολλά, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν λιγότεροι spammers που κυμαίνονται γύρω από το οικοσύστημα Ripple.

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει στο Toast Wallet είναι ότι ο ανοιχτός κώδικας του, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε στην κοινότητα Ripple μπορεί να συμβάλει στη βάση κώδικα για να βοηθήσει στη βελτίωση του πορτοφολιού, να εντοπίσει γρήγορα σφάλματα, να διορθώσει αυτά τα σφάλματα και να βελτιώσει την εφαρμογή στο σύνολό της.

Τέλος, το Toast Wallet φαίνεται να έχει μια αρκετά αξιοπρεπή κοινότητα στο Discord (https://discordapp.com/invite/VXrDsX7) και η υποστήριξή τους φαίνεται αρκετά ενεργή για να ανταποκρίνεται στους χρήστες του στο Google Play και στο iOS App Store.

Κόστος: “Το Τοστ Πορτοφόλι έχει χρεώσεις;”

Οχι.

Φοβερό, 5 αστέρια εκεί. 

Αλλά σοβαρά, το Τοστ Πορτοφόλι είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Το ίδιο το δίκτυο Ripple έχει χρεώσεις για αλληλεπίδραση με αυτό, αλλά το Toast Wallet δεν το κάνει.

Ομάδα: “Ποια είναι η ομάδα πίσω από το Τοστ Πορτοφόλι;”

Πορτοφόλι τοστ φαίνεται να ιδρύθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται StarStone Software.

Κατά τη γρήγορη αναζήτηση στο Google, βρήκα έναν ιστότοπο που μοιάζει με αυτόν:

λογισμικό starstone

Επίσης, αφού έβλεπα το LinkedIn, δεν μπορούσα να βρω κάτι στην ομάδα τους.

Έτσι, ως κάποιος που υποτίθεται ότι εμπιστεύεται αυτό το πορτοφόλι με το σκληρό μου XRP, θα δίσταζα να το κάνω χωρίς να γνωρίζω την ομάδα.

Δεδομένου ότι το έργο είναι ανοιχτού κώδικα, γνωρίζοντας ποια είναι η πραγματική ιδρυτική ομάδα που δεν ανησυχεί τόσο πολύ, ωστόσο, θα ήταν πιο καθησυχαστικό εάν ήταν δημόσιο για τις ταυτότητές τους.

Ποια είναι η τελική μας γνώμη για το Τοστ Πορτοφόλι?

Λοιπόν για μένα προσωπικά, θα προτιμούσα 100% να επιλέξω το πορτοφόλι Trezor.

Η γενική μου φιλοσοφία για επενδύσεις είναι παρόμοια με τη φιλοσοφία μου για την υγεία μου – δεν είναι κάτι που πραγματικά θέλετε να φθηνά ή θα μπορούσε να επιστρέψει αργότερα για να σας δαγκώσει.

Τούτου λεχθέντος, αν έχετε έναν προϋπολογισμό, φαίνεται σαν ένα αξιοπρεπές δωρεάν πορτοφόλι για χρήση, με μια καλή κοινότητα και μια αξιοπρεπή κοινότητα / υποστήριξη για εκκίνηση.

Αν όμως είστε σοβαροί για την επένδυση σε κρυπτογράφηση και τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας εκτός του Ripple, τότε θα παραλείψαμε το Toast Wallet και θα πήγαινα κατευθείαν στο Trezor.io και θα αγόραζα το πιο πρόσφατο πορτοφόλι τους.

Αυτό το ανακεφαλαιώνει για την αναθεώρηση του Τοστ Πορτοφολιού. Ας ελπίσουμε ότι έχετε καταλάβει καλύτερα τα πάντα σχετικά με αυτό το πορτοφόλι αφού το διαβάσετε.

Ω… και αν θέλετε να συνεχίσετε με το Τοστ Πορτοφόλι, ακολουθεί ένας οδηγός εγκατάστασης και εγκατάστασης που μπορείτε να ακολουθήσετε!

Πώς να ρυθμίσετε & Εγκατάσταση τοστ πορτοφολιού…

Τα βήματα θα παρέχουν αναλυτικές οδηγίες για τη ρύθμιση του Τοστ Πορτοφολιού στην κινητή συσκευή σας:

Βήμα 1: Λήψη Τοστ Πορτοφολιού

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Τοστ Πορτοφόλι από Google Play ή το Apple App Store. Μετά την εγκατάσταση, θα σας παρουσιαστεί η άδεια χρήσης και θα ενημερωθείτε ότι υπάρχει ένα ελάχιστο υπόλοιπο 20 XRP (επί του παρόντος περίπου 6 USD) για να ενεργοποιήσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας. Αυτό το ελάχιστο υπόλοιπο δεν απαιτείται από τους προγραμματιστές του Toast Wallet, αλλά από το ίδιο το Ripple Network ως τρόπος αποτροπής ανεπιθύμητων λογαριασμών. Αφού αποδεχτείτε, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού είτε να προσθέσετε μια υπάρχουσα διεύθυνση πορτοφολιού XRP.

αναθεώρηση πορτοφολιού τοστ

αναθεώρηση πορτοφολιού τοστ

Βήμα 2: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και προστασία του λογαριασμού σας

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας ορίζοντας ένα PIN. Μετά από αυτό, το λογισμικό θα δημιουργήσει μια φράση ανάκτησης, την οποία πρέπει να διατηρήσετε με ασφάλεια (θα εμφανιστεί στο κουκκίδα που φαίνεται παρακάτω). Τέλος, πρέπει να ορίσετε τη φράση πρόσβασης. Αυτή η φράση πρόσβασης θα κρυπτογραφήσει πλήρως το πορτοφόλι σας, οπότε φροντίστε να το αποθηκεύσετε σε ασφαλές και ασφαλές μέρος, ώστε να μην το χάσετε ποτέ.

πορτοφόλια crypto

πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

οδηγός πορτοφολιού τοστ

Αυτά τα τρία μέτρα ασφαλείας (PIN, φράση ανάκτησης και φράση πρόσβασης), που διακρίνονται για το Τοστ Πορτοφόλι, είναι το πιο σημαντικό μέρος της ασφάλειας του πορτοφολιού σας. 

Βήμα 3: Δημιουργήστε μια διεύθυνση πορτοφολιού

Μόλις το πορτοφόλι σας είναι ασφαλές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση, να προσθέσετε μια υπάρχουσα ή να λάβετε μια διεύθυνση ματαιοδοξίας (μην ανησυχείτε, όλες οι διαδικασίες είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν).

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε την εμπειρία του Τοστ Πορτοφολιού. Η διεπαφή είναι πολύ απλή και παρέχει μια καλή εμπειρία χρήστη.

ρύθμιση του πορτοφολιού τοστ

ρύθμιση του πορτοφολιού τοστ

Μόλις δημιουργήσετε μια διεύθυνση, μπορείτε να στείλετε κάποιο XRP για να χρηματοδοτήσετε το πρόσφατα δημιουργημένο πορτοφόλι σας, καθώς και να στείλετε μάρκες σε άλλα πορτοφόλια και ανταλλαγές.

καλύτερο πορτοφόλι κυματισμού XRP

 Βήμα 4: Πραγματοποίηση δοκιμαστικών συναλλαγών (Συνιστάται)

Για να ελέγξετε ότι το πορτοφόλι που δημιουργήσατε πρόσφατα λειτουργεί τέλεια, συνιστάται να στείλετε περισσότερο από το απαιτούμενο ελάχιστο υπόλοιπο 20 XRP, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δοκιμαστική συναλλαγή. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να φορτώσετε το πορτοφόλι σας με 40 XRP (επειδή 20 XRP πρέπει να παραμείνει στο πορτοφόλι για να είναι ενεργό) και να στείλετε τα επιπλέον 20 XRP σε άλλη διεύθυνση για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

Πριν σκεφτείτε να αλλάξετε το Τοστ Πορτοφόλι για άλλο πορτοφόλι για να αποφύγετε το αποθεματικό 20 XRP, θυμηθείτε ότι αυτή η απαίτηση ορίζεται από το ίδιο το Ripple Network, επομένως ισχύει για όλα τα πορτοφόλια Ripple! 

Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω αν έχετε απορίες!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner