itBit Review 2021: Πρώτη ρύθμιση Bitcoin Exchange Exchange

Ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι πύλες μεταξύ των νομισμάτων fiat του κόσμου και του κόσμου των κρυπτονομισμάτων, ενώ άλλες είναι μόνο μέρη όπου μπορείτε να ανταλλάξετε ένα διακριτικό κρυπτογράφησης για ένα άλλο. Ορισμένες ανταλλαγές είναι μεγάλοι ιστότοποι με τους οποίους είναι σχεδόν όλοι εξοικειωμένοι, όπως το Binance, το Coinbase ή το Kraken. Άλλοι είναι λίγοι γνωστοί εκτός των εδαφών τους. Μερικά είναι φιλικά προς τους αρχάριους, ενώ άλλα μπορεί να φαίνονται τρομακτικά ακόμη και σε έμπειρους εμπόρους. Ένα από τα ονόματα που μπορεί να έχετε συναντήσει κατά την ανάγνωση σχετικά με την κρυπτογράφηση είναι itBit. Αυτό το άρθρο είναι ένα αναθεώρηση bit για το 2020, διαβάστε λοιπόν για να μάθετε αν το ItBit είναι κατάλληλο για εσάς.

αναθεώρηση itbit

Τι είναι αυτό?

Με έδρα στη Νέα Υόρκη και διεθνές γραφείο στη Σιγκαπούρη, ανταλλαγή bit ξεκίνησε το 2013 ως υπηρεσία μεσιτείας που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin με νόμισμα fiat. Το 2015 έλαβαν ναύλωση από το Υπουργείο Οικονομικών του Υπουργείου Εξωτερικών της Νέας Υόρκης, καθιστώντας τους το πρώτο οργανωμένο Bitcoin Exchange στις ΗΠΑ. Το ItBit έχει πλέον ρυθμιστεί πλήρως ως τράπεζα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, η οποία τους επιτρέπει να προσφέρουν υπηρεσίες ανταλλαγής και στις 50 πολιτείες. Δεν μπορούν να προσφέρουν πολλές ανταλλαγές.

Είναι νόμιμο?

Το ItBit ήταν το πρώτο ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ και επί του παρόντος υπό πλήρη ρύθμιση ως τράπεζα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Έτσι, το ItBit είναι τόσο νόμιμο όσο μπορείτε.

Για ποιον είναι?

Εάν ελέγξετε τον ιστότοπο ItBit, δηλώνουν επανειλημμένα τον κύριο στόχο τους: ιδρύματα και ενεργούς εμπόρους κρυπτογράφησης. Το ItBit σάς επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin τόσο μέσω της ανταλλαγής τους όσο και μέσω ενός γραφείου OTC, αλλά οι αγορές OTC ξεκινούν από 100.000 USD. Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε μεγάλα ποσά Bitcoin, τότε το ItBit είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για εσάς. Αλλά αν θέλετε απλώς να αγοράσετε Bitcoin αξίας μερικών δολαρίων, να αγοράσετε ένα altcoin ή να κάνετε κάποια συναλλαγή κρυπτογράφησης, τότε είναι καλύτερο αν κοιτάξετε αλλού.

Τι προσφέρει αυτό το Bit?

Το ItBit προσφέρει στους εμπόρους πολλές δυνατότητες για να κάνουν τις συναλλαγές τους γρήγορες και ασφαλείς. Καμία αναθεώρηση ItBit δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να δούμε μερικές από τις πιο σημαντικές, οπότε εδώ πηγαίνουμε:

API bit:

Το ItBit προσφέρει πολλά API για να ενσωματώσει τα δεδομένα της αγοράς περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης στα προγράμματα συναλλαγών ή επενδύσεων.

Προσφέρουν FIX (Χρηματοοικονομικές πληροφορίες eXchange). Το FIX API απευθύνεται σε ιδρύματα και εμπόρους υψηλής συχνότητας. Το FIX παρέχει λύσεις για ιδρύματα, αλγοριθμικούς εμπόρους και ενεργούς εμπόρους.

Υπάρχει επίσης το REST API. Το REST είναι ένα API που βασίζεται σε HTTP και προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα συναλλαγών για αλγοριθμική διαπραγμάτευση ή αλγοριθμική ανάλυση αγοράς. Αυτό είναι ένα δημόσιο API για την ανάκτηση δεδομένων αγοράς από την ανταλλαγή και δεν απαιτείται έλεγχος ταυτότητας.

Τέλος, υπάρχει το Market Data API, το οποίο είναι ένα REST API που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στα βιβλία παραγγελιών του ItBit, στα δεδομένα τιμολόγησης και στα δεδομένα συναλλαγών. Αυτό είναι επίσης ένα δημόσιο API για την ανάκτηση δεδομένων αγοράς από την ανταλλαγή και δεν απαιτείται έλεγχος ταυτότητας.

νομίσματα bit

Η επιλογή νομισμάτων στο ItBit είναι πολύ περιορισμένη. Το ItBit δεν κυκλοφόρησε ως κρυπτογράφηση Είναι μια υπηρεσία μεσιτείας που σας επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin, οπότε δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να προσφέρετε μια ευρεία επιλογή altcoins.

Στο χρηματιστήριο του ItBit, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin (XBT) με δολάρια ΗΠΑ (USD), Ευρώ (EUR) και δολάρια Σιγκαπούρης (SGD). Οι αγορές OTC Bitcoin μπορούν να γίνουν με ETH, BCH, LTC, XLM, PAX, BUSD, PAXG και USDT.

Γραφείο συναλλαγών OTC

Το ItBit προσφέρει ένα εξωχρηματιστηριακό γραφείο συναλλαγών για την αγορά Bitcoin με νομίσματα fiat και ορισμένα άλλα κρυπτονομίσματα. Οι συναλλαγές είναι γενικά γρήγορες. οι περισσότεροι διευθετούνται εντός μίας ημέρας. Υπάρχει ένα σταθερό τέλος συναλλαγής και δεν υπάρχει τέλος ανάληψης. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η ελάχιστη συναλλαγή στο γραφείο OTC είναι 100.000 USD.

Ασφάλιση FDIC

Το FDIC σημαίνει ότι όλοι οι λογαριασμοί είναι ασφαλισμένοι έως και 250.000 $. Το ItBit έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την παρακολούθηση και προστασία των επενδυτών και των εμπόρων, αντιμετωπίζοντας ζητήματα που ενέχουν κινδύνους για την ανταλλαγή. Αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο στο κρυπτοσύστημα και ξεκινάει στο ItBit για τα προληπτικά τους μέτρα. Τούτου λεχθέντος, ενώ η ασφάλιση 250.000 δολαρίων ΗΠΑ μοιάζει πολύ για τους αρχάριους, εμπόρους χαμηλού όγκου, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτά δεν είναι ο στόχος του ItBit. Για εταιρείες και εμπόρους που μπορούν να έχουν Bitcoin αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στο ItBit, το ασφαλισμένο ποσό δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό.

Ασφάλεια

Το ItBit είναι πολύ μεγάλο στην ασφάλεια. Από τη στιγμή που δημιουργείτε έναν λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το 2FA (έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων). Αν και αυτό δεν είναι ασυνήθιστο μεταξύ των ανταλλαγών κρυπτογράφησης, το ItBit το προχωρά λίγο περισσότερο, καθώς τα πρωτόκολλά ασφαλείας του καλύπτουν όλους τους τομείς της ανταλλαγής. Το ItBit χρησιμοποιεί πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, προσπαθώντας να θέσει το πρότυπο για την ασφαλέστερη ανταλλαγή στον κλάδο. Ισχυρίζονται ότι προστατεύουν την πλατφόρμα συναλλαγών από την επίθεση DDoS χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SSL, 2FA και πλήρη κρυπτογράφηση.

Το ItBit προστατεύει το 100% των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης του πελάτη του χρησιμοποιώντας ασφαλή πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης. Το προσωπικό πρέπει να συμμορφώνεται με υποχρεωτικούς ελέγχους ιστορικού και εκπαίδευση συμμόρφωσης.

Κανονισμός λειτουργίας

Όταν η ItBit έλαβε ναύλωση από το NYSDFS (New York State Department of Financial Services) το 2015, έγινε το πρώτο οργανωμένο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ItBit ρυθμίζεται πλήρως ως τράπεζα στη Νέα Υόρκη και αυτό τους επιτρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στις 50 πολιτείες.

Εάν υπάρχει μια συνέπεια της ρύθμισης που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μειονέκτημα από ορισμένους εμπόρους είναι ότι μπορείτε να ξεχάσετε την ανώνυμη διαπραγμάτευση στο ItBit. Το KYC είναι υποχρεωτικό και πιο λεπτομερές από ό, τι σε άλλες ανταλλαγές. Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν ταυτοποίηση και απόδειξη διαμονής. Είναι επίσης πιο αργή από άλλες ανταλλαγές… Η επαλήθευση KYC θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα και δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές ή συναλλαγές έως ότου ολοκληρωθεί.

Αμοιβές

τέλη συναλλαγών itbit

Η κατάθεση νομίσματος fiat στο ItBit είναι στην ακριβή πλευρά. Η κατάθεση USD στο λογαριασμό σας έχει τα ακόλουθα κόστη. οι εγχώριες τραπεζικές μεταφορές κοστίζουν 10 $ + αμοιβές πρακτόρων (εάν υπάρχουν), η διεθνής τραπεζική μεταφορά κοστίζει $ 25 + αμοιβές πρακτορείου.

Οι χρεώσεις ανάληψης ItBit είναι οι ακόλουθες: Οι μεταφορές ACH (έως και 3.000 $) είναι δωρεάν, οι εγχώριες τραπεζικές μεταφορές (άνω των 3.000 $) κοστίζουν $ 20 + αμοιβές πρακτόρων (εάν υπάρχουν). Οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές είναι 40 $ + μεσιτικές χρεώσεις (εάν υπάρχουν).

Τα τέλη συναλλαγών έχουν μια απλή δομή: το τέλος λήψης είναι 0,35% και το τέλος κατασκευαστή είναι 0,03%. Διατίθενται ειδικές χρεώσεις, αλλά πρέπει να κάνετε συναλλαγές άνω των 25 BTC για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το ItBit ταιριάζει καλύτερα σε ιδρύματα και άλλους εμπόρους μεγάλου όγκου.

Τι γίνεται με εναλλακτικές λύσεις σε αυτό το Bit?

Αυτή η κριτική του ItBit έχει επισημάνει ότι οι έμποροι μεγάλου όγκου μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του ItBit. Αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους. Αν θέλετε απλώς να αγοράσετε Bitcoin αξίας μερικών δολαρίων, θέλετε να ξεκινήσετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, θέλετε να αγοράσετε EOS, ADA ή οποιοδήποτε άλλο altcoin ή αν θέλετε απλώς να παραμείνετε ανώνυμοι (και πολλοί κάτοχοι υψηλών ποσοτήτων Bitcoin σίγουρα θέλετε να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ), τότε θέλετε να κοιτάξετε αλλού.

Οι Coinbase, Stormgain και Kraken είναι καλά σημεία εκκίνησης για αρχάριους που θέλουν να αγοράσουν τα πρώτα τους κουπόνια. Τα δύο πρώτα προσφέρουν μερικά ωραία βίντεο και οδηγούς καθοδήγησης που διδάσκουν τα βασικά των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Εάν θέλετε μια μεγαλύτερη επιλογή διακριτικών και εξακολουθείτε να έχετε ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που δεν είναι πολύ τρομακτικό, τότε το Binance είναι μια καλή επιλογή. Για όσους θέλουν να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ, το Coinswitch σάς επιτρέπει να αγοράζετε και να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση χωρίς καν να δημιουργήσετε λογαριασμό σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο.

itBit Review: Συμπέρασμα

Το ItBit θεωρείται ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Και αφού διαβάσετε αυτήν την κριτική, μπορείτε να δείτε τη φήμη τους σίγουρα αξίζει. Τόσο η ανταλλαγή ItBit όσο και το γραφείο OTC είναι εύχρηστες, γρήγορες, ασφαλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες για την αγορά Bitcoin. Τούτου λεχθέντος, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το γεγονός ότι το ItBit δεν στοχεύει σε περιστασιακούς ή χαμηλού όγκου εμπόρους χαμηλής συχνότητας. Εάν θέλετε απλώς να επενδύσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια σε συναλλαγές κρυπτογράφησης, τότε σίγουρα θέλετε να δείτε μια εναλλακτική λύση. Αλλά αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε BTC αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ. Δεύτερον, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το ItBit είναι μια καλή επιλογή για τη συναλλαγή σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner