Αναθεώρηση Gatehub: Ακόμα ένα ασφαλές πορτοφόλι Ιστού για χρήση το 2021;

Σε αυτήν την κριτική στο Gatehub, θα αναλύσουμε την πλατφόρμα σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το εάν το Gatehub είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί για τη δραστηριότητα κρυπτογράφησης. Θα αξιολογήσουμε το Gatehub χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα κριτήρια. χρηστικότητα, χρεώσεις, συνεργασίες, ασφάλεια (το περίφημο hackhub Gatehub) και θα εξετάσουμε ακόμη και εναλλακτικές λύσεις του Gatehub σε περίπτωση που επιλέξετε να μην τις χρησιμοποιήσετε.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Τι είναι το Gatehub?

αναθεώρηση gatehub

Το Gatehub είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαδικτυακού πορτοφολιού που υποστηρίζει μερικά δημοφιλή κρυπτονομίσματα και επίσης όπως το USD. Όπως και οι περισσότερες από τις πλατφόρμες κρυπτογράφησης που έχουν αναπτυχθεί αυτήν τη στιγμή, το Gatehub έρχεται επίσης με το δικό του ενσωματωμένο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει απλώς ότι η πλατφόρμα Gatehub σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να εμπορεύεστε κρυπτογραφημένα και fiat.

Η πλατφόρμα του πορτοφολιού Gatehub είναι online και είναι προσβάσιμη μόνο μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας μια επιτραπέζια συσκευή (Windows, Linux ή Mac) ή μια κινητή συσκευή (Android ή iOS).

Το 2014, όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το Gatehub, αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την κρυπτογράφηση Ripple (XRP). Αλλά με το χρόνο και τις περαιτέρω εξελίξεις στην ανάπτυξή του, υποστηρίζει τώρα άλλα νομίσματα.

Το Gatehub αναπτύχθηκε από την Gatehub Ltd, μια πολυεθνική εταιρεία fintech που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και προϊόντων, που περιλαμβάνουν σύστημα παγκόσμιου διακανονισμού με βάση το blockchain, σύστημα πληρωμών με βάση το interledger, ψηφιακό πορτοφόλι, σύνδεση και υπηρεσία gateway.

Με το Gatehub, μπορείτε να λαμβάνετε, να στέλνετε και να αποθηκεύετε κρυπτονομίσματα. Γίνεται πολύ πιο εύκολο εάν η μεταφορά γίνεται μεταξύ δύο χρηστών του Gatehub, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνει ο αποστολέας είναι να εισάγει το όνομα χρήστη του Gatehub του παραλήπτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια απρόσκοπτη και απλή μεταφορά. Αυτό το χαρακτηριστικό του Gatehub θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι λείπει σε άλλες πλατφόρμες κρυπτογραφικών πορτοφολιών εάν πρόκειται να γίνει σύγκριση.

Το Gatehub δημιουργήθηκε για υιοθετητές κρυπτογράφησης – χρήστες κρυπτογράφησης και έμποροι, για να τους επιτρέψει να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν εύκολα το κυματισμό (XRP) και άλλα κρυπτονομίσματα μεταξύ άλλων χρηστών του Gatehub και επίσης σε άλλα πορτοφόλια ή ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Πώς λειτουργεί το πορτοφόλι Gatehub?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν την κριτική Gatehub, το Gatehub αναπτύχθηκε αρχικά για να φιλοξενήσει μόνο το Ripple (XRP). Αλλά προς το παρόν, το Gatehub υποστηρίζει συνολικά 8 διαφορετικά κρυπτονομίσματα (συμπεριλαμβανομένου του Ripple). Τα υπόλοιπα από αυτά τα νομίσματα είναι Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) και Ethereum Classic (ETC).

Το Gatehub υποστηρίζει επίσης το fiat. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο σύστημα πύλης πληρωμών που καθιστά δυνατή την κατάθεση του fiat. Αυτό σημαίνει απλά ότι μπορείτε εύκολα να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας στο Gatehub χρησιμοποιώντας έναν τραπεζικό λογαριασμό κάνοντας τραπεζικό έμβασμα μέσω SEPA ή SWIFT.

Αυτό το ενσωματωμένο σύστημα πύλης πληρωμών υποστηρίζει επί του παρόντος USD, JPY, EUR και CNY. Όμως, θα πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία επαλήθευσης KYC προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία fiat και να καταθέσετε μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

αναθεώρηση gatehub

Αυτή η διαδικασία επαλήθευσης θα απαιτήσει ορισμένες λεπτομερείς πληροφορίες για εσάς ως άτομο ή εταιρεία εάν εγγραφείτε και επαληθεύσετε ως εταιρικό σώμα. Στη συνέχεια, η μεταφόρτωση των απαιτούμενων εγγράφων τα οποία θα περιλαμβάνουν αντίγραφα οποιουδήποτε αποδεκτού εγγράφου ταυτότητας και το προσωπικό σας ή το αποδεικτικό διεύθυνσης της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας είτε τραπεζικό λογαριασμό λογαριασμών είτε οποιοδήποτε εγκεκριμένο έγγραφο λογαριασμού χρησιμότητας διαθέσιμο.

Ένα ιδιαίτερο ελάττωμα σχετικά με αυτήν τη διαδικασία επαλήθευσης είναι ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες πριν από την επαλήθευση του λογαριασμού σας, οπότε δεν είναι πολύ καλή προσέγγιση εάν το σχέδιό σας είναι να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο νόμισμα αμέσως μετά τη λήψη ενός λογαριασμού Gatehub, θα έχετε για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση έως ότου επαληθευτεί ο λογαριασμός σας.

Επίσης, σε αντίθεση με τα περισσότερα πορτοφόλια που δέχονται διάφορες μορφές τραπεζικών εμβασμάτων, το Gatehub περιορίζεται μόνο σε SEPA και SWIFT και δεν δέχεται καν καταθέσεις μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Εκτός από αυτά τα ελαττώματα, το Gatehub ξεχωρίζει ως ένα κλασικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης μέσω της υποστήριξης κατάθεσης fiat. Επίσης, με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή πορτοφολιού και τον ιστότοπο, γενικά, είναι πολύ εύκολο στη χρήση σε συνδυασμό με την τρέχουσα υποστήριξη άλλων δημοφιλών νομισμάτων εκτός από το Ripple, το Gatehub γίνεται η τέλεια πλατφόρμα πορτοφολιού για αρχάριους κρυπτογράφησης και άλλους χρήστες που δεν είναι χρησιμοποιείται για τεχνικές πορτοφολιών.

Εκτός από την παροχή κρυπτογράφησης και πορτοφολιού fiat, η πλατφόρμα Gatehub έρχεται επίσης με ανταλλαγή όπου οι χρήστες του μπορούν να ανταλλάσσουν εσωτερικά τα κέρματά τους με άλλα κέρματα με μέση χρέωση συναλλαγής χωρίς παρενόχληση και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν τέτοια κέρματα σε ανταλλαγή.

Τέλη Gatehub

Τα τέλη Gatehub περιλαμβάνουν τα τέλη συναλλαγής, τα τέλη κατάθεσης και τα τέλη ανάληψης.

Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης επισημαίνονται στο 0,30% κατ ‘αποκοπή, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι αγοραστές σε κάθε συναλλαγή συναλλαγών πληρώνουν 0,30% του συνολικού ποσού της συναλλαγής που πραγματοποιείται ως αμοιβή στην Gatehub.

Τα τέλη κατάθεσης δεν είναι σταθερά αλλά ποικίλλουν. Όλα εξαρτώνται από τη μέθοδο που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό Gatehub.

Τα τέλη ανάληψης καθορίζονται σε 0,005BTC για αναλήψεις BTC.

Ωστόσο, η ρύθμιση λογαριασμού Gatehub είναι δωρεάν, οι καταθέσεις μέσω SEPA είναι επίσης δωρεάν. Υπάρχει όμως ένα τέλος κυματισμού 0,2% στις συναλλαγές XRP και απαιτείται τουλάχιστον 20 κυματισμοί ως βασικό υπόλοιπο του πορτοφολιού κυματισμού για να το διατηρήσει ενεργό, όπως και άλλα πορτοφόλια XRP.

Συνεργασίες Gatehub

Η Gatehub ως πύλη καθολικού XRP έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την Coil τον Οκτώβριο του 2019.

Αυτό καθιστά την Coil υπεύθυνη για την παροχή μιας νέας μεθόδου κατάθεσης που βασίζεται στο Interledger για χρήστες του Gatehub και coil, η οποία, με τη σειρά της, θα επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν έσοδα από τους ιστότοπούς τους και να πληρώνονται σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, η Coil παρέχει το νέο σύστημα πληρωμών με βάση το interledger και η Gatehub πραγματοποιεί πληρωμές XRP στους δημιουργούς περιεχομένου στο Coil. Αυτό είναι μια μεγάλη εξέλιξη τόσο για το Coil, το Gatehub όσο και για το οικοσύστημα blockchain γενικά.

Είναι το Gatehub Secure? 

Ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτής της αναθεώρησης του Gatehub είναι η ασφάλεια της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Mozilla, ο Gatehub σκοράρει το Β με ασφάλεια. Αυτή η βαθμολογία ασφαλείας είναι μεγαλύτερη από τη μέση βαθμολογία σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια και πλατφόρμες συναλλαγών.

Το Gatehub διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας για να διατηρεί ασφαλείς τους λογαριασμούς που περιλαμβάνουν κωδικούς 2FA, επιβεβαίωση μέσω email για νέες διευθύνσεις IP και νέες συσκευές, εξουσιοδότηση και μη εξουσιοδότηση συσκευών, καθώς και την παροχή ενός αρχείου καταγραφής πρόσβασης, το οποίο βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν πότε και όπου έγινε πρόσβαση στους λογαριασμούς τους για να εντοπιστεί εύκολα τυχόν ύποπτη πρόσβαση.

Hackhub Hack

Μια κριτική για το Gatehub του 2019 δεν θα είναι πλήρης χωρίς να σημειωθεί αυτό το μεγάλο αλλά αρνητικό γεγονός που έπληξε την πλατφόρμα του πορτοφολιού Gatehub. Κάποια στιγμή το 2017, το Gatehub αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα ασφαλείας με τα συστήματά τους και υπήρχε μια δήθεν δήλωση hack στους κεντρικούς διακομιστές του.

Αναφέρθηκε ότι αυτό το συμβάν επηρέασε περίπου 80 έως 90 χρήστες του Gatehub και ότι περίπου 23,2 εκατομμύρια νομίσματα XRP αξίας περίπου 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν κλαπεί.

Ωστόσο, ο Gatehub έκανε μια δήλωση αναγνωρίζοντας την παραβίαση, αλλά με την άρνηση επιστροφής χρημάτων που κλέφθηκαν δηλώνοντας ότι τα χρήματα που λείπουν προέρχονταν από προσωπικούς λογαριασμούς και έτσι ήταν και προσωπική παραβίαση λογαριασμού.

Πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση θα μας υπενθυμίζει πάντα ότι κανένα πορτοφόλι δεν είναι 100% ασφαλές, ειδικά διαδικτυακά πορτοφόλια διαδικτυακών εφαρμογών.

Εναλλακτικές λύσεις για το Gatehub:

Εδώ είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο σε αυτήν την κριτική του Gatehub.

Στην περιοχή των πορτοφολιών, το ShapeShift, το Wipplex, το Atomic, το Exarpy και το Guarda είναι ωραίες εναλλακτικές λύσεις για το XRP και άλλα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Gatehub.

Στον τομέα της ανταλλαγής XRP και άλλων νομισμάτων που υποστηρίζονται από το Gatehub συμπεριλαμβανομένων των fiat, Coinbase, Binance, Poloniex και Bitstamp βρίσκονται στην κορυφή ως εναλλακτικές ανταλλαγές.

Συμπέρασμα αναθεώρησης Gatehub:

Το Gatehub είναι μια πύλη πληρωμής καθολικών XRP που επιτρέπει την παραλαβή, την αποθήκευση, τη μεταφορά και ακόμη και την ανταλλαγή XRP, fiat και άλλων υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων. Είναι μια κλασική πλατφόρμα ανταλλαγής πορτοφολιών και συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους λόγω της ευκολίας χρήσης.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Github, να εγγραφείτε με ένα προσωπικό email και πολύ ισχυρό κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, να επιβεβαιώσετε το email. Θυμηθείτε να επιλέξετε τα απαραίτητα κουτιά και να αποθηκεύσετε με ασφάλεια το μυστικό προσωπικό σας κλειδί ανάκτησης.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Gatehub μεταβαίνοντας στο αρχική σελίδα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner