Earncrypto Review 2021: Νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε Crypto;

Το Earncrypto.com υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Η αρχική πλατφόρμα προφανώς ξεκίνησε στα τέλη του 2016 και οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων προέρχονται από το 2017. Το Earncrypto.com είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε κρυπτογράφηση συμπληρώνοντας μια ποικιλία εργασιών, παρόμοια με άλλους ιστότοπους ανταμοιβών όπως το Swagbucks. Σε αυτήν την αναθεώρηση Earncrypto, θα εξετάσουμε την πλατφόρμα και θα αναλύσουμε εάν είναι νόμιμη ή όχι, βλέποντας πώς λειτουργεί και καθορίζει εάν είναι απάτη ή όχι.

Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Earncrypto και προφανώς έχουν πληρωθεί πολλά άτομα. Ωστόσο, οι άνθρωποι είχαν επίσης πολλά προβλήματα με αναπάντητες και ελαττωματικές πληρωμές από την εταιρεία και πολλές κριτικές του Earncrypto θεωρούν τον ιστότοπο απάτη.

Σε αυτήν την κριτική Earncrypto, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε διάφορες απόψεις από όλο το Διαδίκτυο για να δούμε αν η πλατφόρμα είναι απάτη ή όχι. Δεν υπάρχουν πολλές επίσημες πηγές από πού να αντλήσετε πληροφορίες, πολλά από αυτά που διαβάζετε για το Earncrypto θα προέρχονται από την κοινή γνώμη.

Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι ακόμη υπό κατασκευή και η σελίδα Σχετικά με εμάς δεν εμφανίζει σχετικές πληροφορίες. Αυτή η έλλειψη πληροφοριών είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη όταν πρόκειται για το άνοιγμα λογαριασμού στο Earncrypto.

Σε τελική ανάλυση, ο ιστότοπος, αν και εύκολος στην περιήγηση και κατανόηση, φαίνεται κάπως άδειος και ξεπερασμένος, κάτι που δεν δίνει καλή εικόνα για την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Εκτός από την κύρια σελίδα τους, υπάρχει ένας λογαριασμός Twitter από το 2017 που δημοσιεύει κάπως τακτικά, αλλά δεν υπάρχουν επίσημοι λογαριασμοί Facebook ή Instagram.

Το subreddit τους είναι από το έτος 2013, αλλά δεν ήταν πολύ ενεργό και δεν έχει περισσότερα από 200 μέλη. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πολλές αναρτήσεις με συνδέσμους παραπομπής και κριτικές που παρέχουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους υποψήφιους χρήστες της πλατφόρμας.

Τι είναι Earncrypto.com?

Η πλατφόρμα καλεί τους ανθρώπους να ολοκληρώσουν μικρές εργασίες για να κερδίσουν κρυπτογράφηση. Αυτές οι εργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν παρακολούθηση βίντεο, απαντήσεις σε έρευνες, κλικ σε διαφημίσεις και λήψη εφαρμογών. Η εταιρεία διαφημίζει επίσης μικρές εργασίες εισαγωγής δεδομένων και προσφορές κρυπτογράφησης που οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν για περισσότερες ανταμοιβές.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε κρυπτογράφηση στο προσωπικό σας πορτοφόλι ή ανταλλαγή. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, η πλατφόρμα προσφέρει απεριόριστα κέρδη σε περισσότερα από 100 νομίσματα. Αυτό το σχήμα είναι αυτό που το καθιστά ελκυστικό για τους χρήστες και ένας από τους τίτλους τους περιγράφει τη λειτουργία τους ως πολύ καλύτερη από την εξόρυξη.

Από όλες τις διαθέσιμες εργασίες, η λήψη εφαρμογών θα μπορούσε να αποφέρει τον υψηλότερο αριθμό μεμονωμένων ανταμοιβών. Ωστόσο, πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε διάφορες εργασίες στις εφαρμογές που κατεβάζετε, για να δημιουργήσετε δραστηριότητα. Αυτό κάνει το χρόνο που ξοδεύετε σε αυτήν την επιβράβευση σημαντικά υψηλότερο από το να παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο, το οποίο δίνει σημαντικά λιγότερους βαθμούς.

Ο ιστότοπος όχι μόνο σας υπόσχεται ανταμοιβές σε κρυπτογράφηση, αλλά προσφέρει επίσης να διδάξετε σε άτομα που ανοίγουν και συντηρούν ένα πορτοφόλι. Ωστόσο, δεν υπάρχουν διακριτοί οδηγοί που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν χρησιμοποιείτε την ίδια την πλατφόρμα. Το μόνο κομμάτι των πληροφοριών που λαμβάνετε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού είναι ότι κάθε βαθμός που κερδίζεται στον ιστότοπο μεταφράζεται σε 0,0000009 Bitcoin.

Μπορείτε να ορίσετε το προτιμώμενο νόμισμα στο προφίλ σας, με το Bitcoin να είναι το προεπιλεγμένο νόμισμα για νέους χρήστες. Εκτός από αυτό, μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές σε άλλα κρυπτονομίσματα όπως DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple και ZCash. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πιο πρόσφατους χρήστες αναφέρουν σε αυτήν την πλατφόρμα προέρχονται από το DogeCoin subreddit.

Άλλες εκτιμήσεις για τους χρήστες: η απόσυρση των πόντων σας σε κρυπτονομίσματα συνοδεύεται από αμοιβή, συνήθως μερικούς βαθμούς. Η ελάχιστη χρέωση μειώνεται όταν συνδέετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, αλλά όχι πολύ.

Earncrypto Review: Legit ή Scam?

Η πρώτη ερώτηση που θα βρείτε σε κάθε πρόσφατη κριτική Earncrypto. Όταν την κοιτάζετε για πρώτη φορά, η πλατφόρμα Earncrypto δεν σηκώνει αμέσως κόκκινες σημαίες. Ο ιστότοπος διαθέτει άδεια DDoS που πρέπει να περάσετε, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Πολλοί άλλοι ιστότοποι με παρόμοιους σκοπούς το κάνουν επίσης.

Ο ιστότοπος δεν έχει λανθασμένο αντίγραφο ή σελίδες που δεν λειτουργούν, κάτι που θα αποτελούσε καλύτερους δείκτες απάτης. Δεν είναι κακώς κατασκευασμένο, εκτός από το απλό περιβάλλον εργασίας του. Το μόνο πράγμα που λείπει από το προφίλ σας είναι ένα κανάλι υποστήριξης, το οποίο πράγματι έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των χρηστών. Ωστόσο, υπάρχει υποστήριξη μέσω email, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. Η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι επίσης πολύ εύκολη και υπάρχει ένας άμεσος σύνδεσμος στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Αυτές οι λειτουργίες προσθέτουν στο συμπέρασμα που επιτεύχθηκε από τις πιο πρόσφατες απόψεις πελατών που συνυπολογίστηκαν σε αυτήν την αναθεώρηση Earncrypto: η πλατφόρμα εργασίας του ιστότοπου είναι νόμιμη, αλλά ενδέχεται να μην είναι σε θέση να χειριστούν πολύ καλά τη βάση χρήστη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίνε οι χρήστες, αλλά μάλλον ότι ο ιστότοπος θα μπορούσε να έχει κάποια εσωτερικά προβλήματα που οδηγούν σε άτομα που δεν λαμβάνουν τις ανταμοιβές κρυπτογράφησής τους.

Υπάρχουν καλές κριτικές για το Earncrypto?

Εάν κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα εξακολουθείτε να βλέπετε πολλές δημοσιεύσεις που διαφημίζουν το Earncrypto.com, αλλά οι περισσότερες από αυτές θα είναι άτομα που προσφέρουν συνδέσμους παραπομπής. Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να κερδίζουν τους περισσότερους βαθμούς τους κοινοποιώντας τους συνδέσμους τους ή παρακολουθώντας βίντεο. Αυτό μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα σε ορισμένες χώρες, καθώς τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση παγκοσμίως.

Το Earncrypto επιτρέπει επίσης μόνο έναν λογαριασμό ανά συσκευή, IP ή νοικοκυριό. Οι διαφημιστές τους θέσπισαν επίσης ορισμένους κανονισμούς για να αποφύγουν την αποστολή της ίδιας διαφήμισης δύο φορές στον ίδιο χρήστη. Όταν προσθέτετε το πρόβλημα της έρευνας σε αυτό, φαίνεται ότι η εκκίνηση ενός λογαριασμού είναι μια κακή επένδυση.

Εάν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο, μπορεί να έχετε καλύτερη εμπειρία, αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια για κάποιον που θέλει να κερδίσει κρυπτογράφηση. Το Earncrypto δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά ούτε για Android ούτε για iOS, το οποίο επίσης σημαίνει ότι η χρήση του φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή σας ως μέσο κέρδους. Δεδομένου ότι οι πιο πρόσφατες πλατφόρμες PTC (ακόμη και οι Swagbucks) έχουν ήδη μετακινηθεί σε εφαρμογές για κινητά, αυτό αφήνει το Earncrypto πολύ πίσω από την άποψη της ανάπτυξης.

Μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin από τις έρευνες στο Earncrypto?

Σύντομη απάντηση, ναι. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να απαντήσετε σε έρευνες που πληρώνουν σε πόντους και θεωρητικά μπορείτε να ανταλλάξετε αυτούς τους πόντους με Bitcoin. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με αυτό το μέρος. Το ζήτημα μπορεί να είναι αν είστε αρκετά τυχεροί που δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση της πλατφόρμας. Οι περισσότεροι χρήστες προτείνουν να αποφεύγετε τη λήψη εφαρμογών, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν κακόβουλο λογισμικό.

Υπάρχουν επίσης πολλές παραβιάσεις Earncrypto που οι άνθρωποι διαφήμισαν πριν από μερικά χρόνια, αν και είναι δύσκολο να βρεθούν πληροφορίες σχετικά με αυτά. Δεν έχουν υπάρξει επίσημες ενημερώσεις από το Earncrypto για αυτό το θέμα επίσης.

Επίσης, εάν σκέφτεστε πώς να κερδίσετε κρυπτογράφηση, οι έρευνες μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή σας. Οι περισσότεροι χρήστες ανακαλύπτουν ότι η ολοκλήρωση αυτών των ερευνών μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα. Οι πιο πρόσφατες αναφορές δείχνουν μεταξύ 5 και 30 λεπτών για κάθε έρευνα. Αυτό εγείρει επίσης την ανησυχία ότι δεν γίνονται δεκτές για έρευνες. Άλλα μέρη όπως το Swagbucks, πάλι, πάσχουν επίσης από αυτό το ζήτημα.

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο πριν από την έρευνα. Αυτό είναι συνηθισμένο σε μέρη που σας προσφέρουν την ευκαιρία να απαντήσετε σε έρευνες. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και το σύστημα επιλέγει έρευνες που μπορεί να σας αφορούν προσωπικά.

Πώς να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο πριν από την έρευνα

Πρέπει να δώσετε πληροφορίες όπως την οικογενειακή κατάσταση, τα οικογενειακά δεδομένα, την εθνικότητα και τη διεύθυνση. Ο ιστότοπος σας ζητά να απαντήσετε στις ερωτήσεις με ειλικρίνεια, σημειώνοντας ότι οι συνεργάτες της έρευνας ενδέχεται να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις πριν δώσουν πρόσβαση σε μια έρευνα. Εάν οι απαντήσεις σας δεν ταιριάζουν, μπορούν να σας αποκλείσουν από την έρευνα.

Ωστόσο, σε αυτήν την κριτική Earncrypto, δεν θα ήταν δίκαιο αν δεν αποκαλύψαμε ότι οι χρήστες παραποιούν αυτές τις πληροφορίες συνεχώς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρείτε διαδικτυακούς οδηγούς που σας λένε πώς να απαντήσετε. Δημιουργώντας ένα διαδικτυακό πρόσωπο με ορισμένα χαρακτηριστικά, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορείτε να παίξετε το σύστημα για περισσότερες έρευνες. Φυσικά, η απόδειξη αυτών των μεθόδων που λειτουργούν είναι φανερή.

Άτομα από άλλες χώρες μπορεί επίσης να δυσκολευτούν να απαντήσουν σε έρευνες, παρόλο που το Earncrypto.com δέχεται όλες τις χώρες. Υπάρχει μια ισπανική έκδοση του ερωτηματολογίου, οπότε ενδέχεται να είναι διαθέσιμες και άλλες γλώσσες.

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις έρευνες, όπως ανέφεραν οι χρήστες, εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τους Αμερικανούς. Αυτό μπορεί να αποτελεί πολιτιστικό εμπόδιο για ορισμένους ανθρώπους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες έρευνες που αρνούνται.

Άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Earncrypto.com

Αυτή η κριτική Earncrypto δεν θα ήταν πλήρης αν δεν διερευνήσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε στην πλατφόρμα, οπότε ας δούμε όλες τις επιλογές που προσφέρει το Earncrypto για να πάρετε πόντους. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά στο κύριο μενού σας.

1. Κερδίστε προσφορές

Η πρώτη επιλογή που θα συναντήσετε είναι το μέρος Κερδίστε προσφορές. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο της έρευνας. Μετά από αυτό, θα λάβετε έναν κωδικό μέσω email που πρέπει να εισαγάγετε για να ξεκινήσετε να κερδίζετε. Πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το AdBlock, όπως θα κάνατε και σε άλλους ιστότοπους ανταμοιβών.

Το τμήμα Earn Offers λειτουργεί ως ο βασικός τομέας για τη λήψη πόντων χωρίς φιλτράρισμα από την εργασία. Υπάρχουν εννέα εργασίες «τοίχοι προσφοράς» στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, με τους τρεις κορυφαίους να επισημαίνονται με χρυσό, ασήμι και χάλκινο ως τοίχους κορυφαίας προσφοράς. Αυτά είναι τα Wannads (πρώτη θέση), το OfferToro (δεύτερο) και το AdWall (τρίτο).

Δημιουργήσαμε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό και απαντήσαμε στο ερωτηματολόγιο στα Αγγλικά και στα Ισπανικά. Χρησιμοποιώντας τις ίδιες απαντήσεις και στα δύο ερωτηματολόγια, δημιουργήσαμε ένα προφίλ για αναζήτηση ερευνών. Υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. Η καταλληλότητα για αυτήν την έρευνα και η απάντησή της απονέμει εντελώς 18 βαθμούς.

έρευνες earncrypto

2. Ολοκληρωμένες εργασίες

Εκτός από το τμήμα Κερδίστε προσφορές, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για ολοκληρωμένες εργασίες. Οι χρήστες από την πλατφόρμα δημιουργούν αυτές τις εργασίες, οπότε δεν υπάρχουν πολλές από αυτές διαθέσιμες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας θέσεις εργασίας για να κερδίσετε κρυπτογράφηση μέσω συνδέσμων παραπομπής, αλλά θα πρέπει να είστε τυχεροί που βρίσκετε θέσεις εργασίας. Δεδομένου ότι η ζήτηση είναι τόσο χαμηλή, οι χρήστες τα αρπάζουν πολύ γρήγορα.

θέσεις εργασίας earncrypto

3. Καταχώριση δεδομένων

Πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σύντομο σεμινάριο για να μπείτε στην ενότητα Εισαγωγή δεδομένων. Το Earncrypto χρησιμοποιεί μια διεπαφή χρήστη που ονομάζεται Type is Money. Οι περισσότερες εργασίες σε αυτήν την πλατφόρμα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, είναι διαθέσιμες μεταξύ 10 μ.μ. και 7 π.μ. EST.

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας οδηγεί στην κύρια οθόνη, όπου θα εισαγάγετε πολλά μικρά κομμάτια κειμένου. Συνήθως είναι ονόματα, διευθύνσεις και άλλα κομμάτια προσωπικών πληροφοριών. Κερδίζετε PP για κάθε σωστή εισαγωγή που κάνετε, αλλά το PP δεν είναι το ίδιο με τα σημεία Earncrypto. Το PP λειτουργεί μόνο στην ενότητα Εισαγωγή δεδομένων και 200 ​​PP ισούται με 1 σημείο Earncrypto ή 0,0000010 BTC.

καταχώριση δεδομένων earncrypto

Το Earncrypto πληρώνει στους χρήστες μία φορά την ημέρα για όλες τις δραστηριότητες που ολοκληρώνουν την προηγούμενη ημέρα. Τους πληρώνουν στις 3 μ.μ. EST για τη δραστηριότητα που έγινε μεταξύ “12 π.μ. EST και 12 μ.μ. EST”, όπως μπορείτε να δείτε στον επίσημο ιστότοπό τους. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν Bitcoin χωρίς να φτάσουν τα 200 PP. Ο ιστότοπος θα τους πληρώσει αρκεί να κερδίζει περισσότερα από 10 PP σε μια μέρα.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη για ορισμένους χρήστες: φαίνεται εξίσου απλοϊκή με τον υπόλοιπο ιστότοπο. Έχει ακόμη και κάποια ορθογραφικά λάθη στο αντίγραφό του, αλλά λειτουργεί το σύστημα κέρδους PP και μπορείτε να βλέπετε το υπόλοιπό σας κάθε φορά που κάνετε κλικ στο Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό τελειώνει τη συνεδρία και μπορείτε να το κάνετε όποτε θέλετε.

4. Εργασίες Crowdflower

Αυτή η επιλογή αφορά γενικές εργασίες που δεν έχουν σχέση με την εισαγωγή δεδομένων. Μπορούν να βρουν τη δουλειά τους από τρεις πηγές: SuperRewards, Wannads και Προσωπικά. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό SuperRewards για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εργασίες τους και πρέπει να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για να δείτε αυτά από το Wannads.

Προσφέρει προσωπικά τις ίδιες επιλογές όπως όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στο Earncrypto: μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να απαντήσετε σε έρευνες, να ανοίξετε λογαριασμούς για πόντους και να κατεβάσετε εφαρμογές. Οι ανταμοιβές τους φαίνονται υψηλές σε σύγκριση με τις SuperRewads και Wannads, και υπάρχουν πολλές εργασίες άμεσα διαθέσιμες.

κερδίστε εργασίες κρυπτογράφησης

Συμπέρασμα αξιολόγησης Earncrypto

Υπάρχει ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες σε αυτήν την πλατφόρμα. Τα περισσότερα από αυτά που βλέπουν οι χρήστες προέρχονται από δημόσιες οδούς όπως το Reddit. Η πλατφόρμα Earncrypto έχει μόνο την πλευρά του χρήστη όταν πρόκειται για αμφισβητήσεις αξιώσεων. Το επίσημο κανάλι υποστήριξης έχει χαρακτηριστεί ως αναξιόπιστο, αλλά ορισμένοι άλλοι χρήστες δεν αναφέρουν καθόλου προβλήματα με την πλατφόρμα.

Δεδομένου ότι αυτή είναι η τρέχουσα πραγματικότητα με το Earncrypto, οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις υποσχέσεις της πλατφόρμας. Η λέξη «δωρεάν» μπορεί να μεταφραστεί σε ώρες εργασίας. Είναι πολύ εύκολο να αποκλειστείς από έρευνες, ακόμη και αν οι χρήστες κατασκευάζουν ένα διαδικτυακό πρόσωπο που τους δίνει περισσότερες επιλογές έρευνας.

Το Earncrypto πραγματοποιεί πολλές συγκρίσεις με το Coinbase, ένα άλλο καταφύγιο για τους ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν «δωρεάν κρυπτογράφηση». Ωστόσο, οι χρήστες θα μπορούσαν καλύτερα να αναζητήσουν το Coinbase και άλλες μεθόδους απόκτησης κρυπτογράφησης για να αποφύγουν προβλήματα.

Το Coinbase έχει επίσης ένα καλύτερο ιστορικό όσον αφορά την πραγματική διδασκαλία κρυπτογράφησης στους χρήστες του. Όπως δηλώσαμε νωρίτερα, το Earncrypto διαφημίζει επίσης την εκπαίδευση σε κρυπτογράφηση για τους χρήστες του, αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι (από το 2019).

Η κοινή γνώμη οδηγεί επί του παρόντος τα περισσότερα από αυτά που μόλις συζητήσαμε σε αυτήν την κριτική Earncrypto, αλλά τα περισσότερα είναι από το 2018 και άλλα επεκτείνονται μέχρι το 2015. Εκτός αν εμφανιστούν πιο ευνοϊκές κριτικές, δεν μπορούμε να βάψουμε μια πολύ καλή εικόνα της αξίας του ως πλατφόρμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner