Πώς να ορυχείο Ubiq το 2021: Αξίζει να το ξέρεις;

Όταν οι άνθρωποι θεωρούν εξόρυξη κρυπτογράφησης το 2020, δεν σκέφτονται πραγματικά πώς να εξορύξουν το Ubiq, καθώς χιλιάδες άλλες επιλογές θα μπορούσαν να τους δώσουν περισσότερα σε αντάλλαγμα.

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων πραγματοποιείται όταν οι συναλλαγές μεταξύ χρηστών επαληθεύονται και προστίθενται στο δημόσιο καθολικό blockchain. Το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές και καθιερωμένο παράδειγμα κρυπτονομίσματος που μπορεί να ανιχνευθεί, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα κρυπτονομίσματα.

Το Ubiq είναι ένα σκληρό πιρούνι am Ethereum που είναι εντελώς ξεχωριστό από το οικοσύστημα Ethereum. Είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του Ethereum blockchain και εφαρμόζει το Ethereum Virtual Machine για έξυπνες συμβάσεις και DApps.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τα πιρούνια Ethereum, εκείνο το σημείο, πιθανότατα πιάσατε τον άνεμο του Ubiq (UBQ). Είναι ένα ανοιχτού κώδικα κοινόχρηστα αποκεντρωμένα χρήματα. Όπως και το Ethereum, σε κάθε περίπτωση, η προβλεπόμενη ομάδα συμφερόντων έρχεται σε αντίθεση.

Αυτό το νόμισμα εγγυάται την ασφάλεια και επικεντρώνεται στον επανασχεδιασμό του sans bug. Η εξόρυξη UBQ είναι μια αναζωογονητική ευκαιρία οφέλους.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μια απλή βήμα προς βήμα κατεύθυνση για τον καλύτερο τρόπο να εξορύξετε το Ubiq.

πώς να ορυχείο ubiq

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να ορυχείο UBIQ

1. Προετοιμάστε την GPU σας για εξόρυξη. Εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα σταθερά προγράμματα οδήγησης από τον επίσημο ιστότοπο.

2. Κατεβάστε το λογισμικό εξόρυξης Ubiq.

3. Επιλέξτε την ομάδα εξόρυξης όπου θέλετε να ορυχεία.

4. Δημιουργήστε το πορτοφόλι που θέλετε να λάβετε την ανταμοιβή μας.

5. Επεξεργαστείτε το αρχείο start.dat με το σημειωματάριο για τη συγκεκριμένη ομάδα εξόρυξης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

6. Ξεκινήστε την εξόρυξη.

Μεταβείτε στην εξόρυξη Ubiq

Πίνακας σύγκρισης πισίνας ορυχείων Ubiq 

Σύγκριση πισίνας ορυχείων Ubiq

Ubiq Mining PoolMaxhash Mining Pool
Ορυχεία Ubiq Maxhash Mining Pool
Το UbiqPool.io χρεώνει 0,5% Τρέχουσα χρέωση MaxHash από 1% έως 2,5% μεταβλητή χρέωση
2η θέση με ισχύ κατακερματισμού Το MaxHash είναι πολύ μεγαλύτερο από το UbiqPool.io

Πολύ κερδοφόρα

Η Maxhash προσφέρει επίσης το σύστημα VARFEE – τα τέλη καταβάλλονται μόνο όταν η πισίνα είναι κερδοφόρα για τη δική μου
Χαμηλές χρεώσεις Συνιστάται μόνο για μεγιστοποίηση των κερδών

Τι είναι το Ubiq; Και οι χρήστες του

Το Ubiq είναι ένα έργο «αρκετά λανθασμένο» (που σημαίνει δίκαιο για όλους, χωρίς προ-εξόρυξη, χωρίς εγκατάσταση, ούτε ICO) που ξεκίνησε το 2014. Το έργο ξεκίνησε αρχικά με το όνομα Jumbucks (JBS). Το JBS ξεκίνησε ως απόδειξη της εργασίας και αργότερα άλλαξε σε απόδειξη της συμμετοχής όταν τελικά άλλαξαν την αλυσίδα Ethereum.

Με την ανταλλαγή ήρθε το όνομα Ubiq και το άμεσο πιρούνι. Τώρα, απλώς και μόνο επειδή είναι ένα πιρούνι του Ethereum δεν σημαίνει ότι είναι ένα αντίγραφο του Ethereum.

Το UBQ είναι το πρώτο πιρούνι Ethereum που επέφερε αλλαγές σε επίπεδο συναίνεσης με τη μορφή νέου κώδικα, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι συμφωνήθηκε με πλειοψηφία από τους προγραμματιστές, τους ανθρακωρύχους και τους επενδυτές. Επιπλέον, έχει επίσης όλα τα πλεονεκτήματα της εικονικής μηχανής Ethereum, μαθαίνοντας από τα λάθη που έκανε το Ethereum και αποφύγετε να τα επαναλάβετε.

Πιθανώς η καλύτερη καινοτομία που έχει το UBQ σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι η εφαρμογή του «αλγορίθμου δυσκολίας ροής». Αυτό είναι σημαντικό για όσους εξορύσσουν το UBQ επειδή, μετά την ολοκλήρωση κάθε μπλοκ, ο αλγόριθμος ροής θα επαναπροσδιορίζει αυτόματα τη δυσκολία του επόμενου μπλοκ.

Αυτό επιτρέπει την ομαλή αύξηση της δυσκολίας εξόρυξης αντί των τρελών, τυχαίων αιχμών που βλέπουν πολλοί ανθρακωρύχοι στο BTC και στο ETH. Αυτή η ομαλή αύξηση σημαίνει μεγαλύτερη ακρίβεια και προβλεψιμότητα των κερδών για τους ανθρακωρύχους.

Το UBQ δημιουργεί ένα νέο μπλοκ κάθε 88 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα απόδειξης εργασίας, το οποίο είναι το ίδιο με το Ethereum και το Ethereum Classic. Διαθέτει επίσης αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps), το οποίο είναι ένα νέο μοντέλο δόμησης για πιο επεκτάσιμες εφαρμογές και έξυπνες συμβάσεις που χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση και την επαλήθευση της εκτέλεσης μιας σύμβασης που στη συνέχεια τροφοδοτείται από το διακριτικό UBQ ως χρεώσεις για συναλλαγές και υπολογισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξυπνα συμβόλαια και τα DApps δεν είναι πλέον μοναδικά, στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά αρκετά κοινά τώρα, αλλά πολλά έργα εξακολουθούν να αποτυγχάνουν. Πολλά ζητήματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν τις ομάδες ανάπτυξης και τι μπορούν να επιτύχουν. Μια κοινή αιτία αποτυχίας είναι μια ομάδα που δεν είναι καλά εξοπλισμένη για να προβλέψει πιθανά προβλήματα ή να επιλύσει ζητήματα που προκύπτουν.

Αυτό οδηγεί σε έργα που καταλήγουν σε πολύ λάθη ή ευάλωτα που εμείς (ο καταναλωτής, ο ανθρακωρύχος, ο έμπορος ή ο επενδυτής) δεν βλέπουμε μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Αν και τα σφάλματα είναι γενικά μόνο για νεότερα έργα, είναι επίσης ένα ζήτημα που οι γίγαντες όπως το BTC και το ETH αντιμετωπίζουν τη συμμετοχή φραγμένων δικτύων.

Ευτυχώς, το UBQ έχει μια ομάδα βετεράνων ανάπτυξης γεμάτη άτομα που συνέβαλαν συνεχώς στην κρυπτο-κοινότητα με την καινοτομία και τη δημιουργία τους. Και για να το ολοκληρώσω, η ομάδα είναι επικεφαλής από έναν από τους αγαπημένους μου προγραμματιστές, τον Julian Yap.

Ποιος είναι ο Julian Yap?

Χωρίς να παίρνει πάρα πολύ θαυμαστή γι ‘αυτόν ή τη δουλειά του, ο Julian Yap είναι ο κύριος προγραμματιστής και ο εγκέφαλος πίσω από το UBQ. Πριν από τον χρόνο του με το UBQ, ο Yap εργάστηκε για την ανάπτυξη του Bittrex, ενός άλλου κρυπτονομίσματος που ονομάζεται Decred (DCR) και του blocktech, μαζί με πολλές συμβολές στο Github.

Πώς να ορυχείο Ubiq και γιατί?

Η Ubiq κάνει τον τολμηρό ισχυρισμό ότι είναι επιχείρηση σταθερή με διαφανή διακυβέρνηση. Το Ubiq είναι ένα σκληρό πιρούνι του Ethereum. Τροποποίησαν ελαφρώς τον κώδικα. Εξακολουθούν να διαθέτουν μια ενεργή έκδοση της Ethereum Virtual Machine ή EVM στην πλατφόρμα τους και η εκτέλεση κώδικα είναι παρόμοια τόσο για έξυπνα συμβόλαια όσο και για Dapps. Ο κωδικός τους είναι ανοιχτού κώδικα και μπορεί να προβληθεί.

Επιτυγχάνουν τη σταθερότητά τους με ένα προβλέψιμο και συντηρητικό πρόγραμμα αναβάθμισης. Σε αντίθεση με άλλες έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων, η Ubiq δεν παρέχει συνεχείς ενημερώσεις ή σκληρά πιρούνια. Έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία κώδικα χωρίς σφάλματα. Αυτό είναι ιδανικό για εταιρείες με μακροπρόθεσμο όραμα να αναπτύξουν τις έξυπνες συμβάσεις τους σε στάδια για να δημιουργήσουν ένα πλήρες περιβάλλον blockchain για μεμονωμένα έργα.

Το να επαναλάβετε το ίδιο έργο είναι μια λύση για οργανισμούς που έχουν περιορισμένους προϋπολογισμούς. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 3.1 πολλές δεκαετίες αργότερα. Οι τράπεζες εμπίπτουν επίσης σε αυτήν την παγίδα χρησιμοποιώντας γλώσσες προγραμματισμού COBOL και Fortran.

Η αναβάθμιση ολόκληρων συστημάτων είναι πολύ ακριβή. δεν μπορεί να υπολογιστεί ο κίνδυνος που σχετίζεται με τη μετάβαση σε συστήματα με καλύτερη λειτουργία και σε νεότερες γλώσσες κωδικοποίησης.

Οι κίνδυνοι είναι γιατί το Ethereum έχει τόσο τεράστια αμυχές, ακολουθεί το σύνθημα της κοιλάδας του πυριτίου. “Μετακινήστε γρήγορα και σπάστε τα πράγματα.” Σε ένα σταθερό περιβάλλον παραγωγής, όπως το Bitcoin, αυτό δεν γίνεται ανεκτό, επειδή έχει πάρα πολύ εγγενή αξία και δεν μπορεί να σπάσει σε ένα τεκμήριο ή να ελέγξει πώς ο κώδικας θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα του έργου. Αυτός είναι ο λόγος που το bitcoin επίσης δεν είναι πλήρες Turing.

Επιστροφή στην πίστα με το Ubiq. Δεν είχαν καμία πρεμιέρα και διεξήγαγαν μια δίκαιη έναρξη, επέλεξαν επίσης να κάνουν χωρίς αναπτυξιακά τέλη. Το έργο δεν είχε καν ICO. Αν και ισχυρίζονται ότι αυτό θα τους βοηθήσει στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, δεν είμαστε σίγουροι ότι τα διακριτικά είναι κινητές αξίες.

Τα κουπόνια είναι επίσης προϊόντα / πρώτες ύλες και χρησιμοποιούνται επίσης ως είσοδοι για τη δημιουργία εξόδων, όπως η χρήση χαρτιού και μελανιού για την εκτύπωση ενός βιβλίου. Το Ubiq UBQ είναι μια έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων που βασίζεται στο Ethereum που είναι 100% Proof of Work POW.

Γιατί το δικό μου Ubiq; Το Ubiq λειτουργεί ως πλατφόρμα και έχει επίσης μάρκες. Έγινε δυνατή λόγω του ότι είναι ένα πιρούνι Ethereum. Αυτό το νόμισμα βασίζεται ουσιαστικά πάνω στην αποδεδειγμένη βάση κώδικα ETH. Η εξόρυξη για Ubiq είναι επικερδής. Επίσης, το ίδιο το νόμισμα είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει λύσεις με ένα κλικ για εσάς. Διατηρεί ένα μόνο ταμπλό, από το οποίο μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις κυψέλες σας και να τις παρακολουθήσετε.

Χρησιμοποιήστε το UBQ για να παρακολουθείτε την καθημερινή σας απόδοση και να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες συντήρησης με ένα μόνο κλικ. Φιλοξενείται σε ένα σύννεφο, ο πίνακας ελέγχου μπορεί να προσεγγιστεί από παντού ανά πάσα στιγμή. Αυτό το νόμισμα αναγνωρίζει τον επισκέπτη και δίνει στο άτομο πρόσβαση στο κατάλληλο δίκτυο (εάν είστε επισκέπτης, θα είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο επισκεπτών).

Εξόρυξη Ubiq – Πώς να ορυχείο Ubiq

Οι ανθρακωρύχοι Ubiq έχουν μερικές επιλογές. Ubqminer, PhoenixMiner, TT-Miner και Nanominer. Χρησιμοποιήσαμε το Claymore Miner, είναι μια πιο περίπλοκη επιλογή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα νομίσματα και επιτρέπει εξαιρετική προσαρμογή. Το Claymore Miner είναι επίσης plug and play, οπότε δεν είναι τόσο κακό.

Εάν θέλετε να διαβάσετε το Claymore Miner, σας προτείνουμε το BitcoinTalk. Το Claymore Miner είναι απλό και εύκολο στην εγκατάσταση. Πρέπει να δώσετε προσοχή στο σημείο όπου εγκαθιστάτε τα αρχεία καθώς πρέπει να έχετε πρόσβαση στο αρχείο start.dat λίγο. Κάντε κλικ στο επόμενο και ολοκληρώστε.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Claymore Miner καθώς δεν υποστηρίζεται, είναι παρόμοιο με το Claymore Miner και πρέπει να σημειώσετε τον κατάλογο εγκατάστασής σας. Επιπλέον, για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εξόρυξης, πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος.

Ορυχεία Ubiq

Τώρα που όλα έχουν εγκατασταθεί, είστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσετε την εξόρυξη. Το επόμενο βήμα είναι να σκεφτείτε ποια πισίνα θα χρησιμοποιήσετε. Παρόλο που δεν συνιστούμε το MaxHash να αποκεντρώνει το δίκτυο, προτείνουμε το MaxHash να μεγιστοποιεί τα κέρδη. Εάν ενδιαφέρεστε για το έργο και δεν είστε μόνο για το κέρδος, ρίξτε μια ματιά στο UbiqPool.io. Κατατάσσονται 2η με κατακερματισμό.

Το UbiqPool.io χρεώνει 0,5% σε σύγκριση με το τρέχον τέλος MaxHash από 1% έως 2,5% μεταβλητή χρέωση.

Στατιστικά μιλώντας, όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη κατακερματισμού του ορυχείου εξόρυξης, τόσο πιθανότερο θα ανταμειφθείτε για τη συλλογική εξόρυξη ενός μπλοκ. Το MaxHash είναι πολύ μεγαλύτερο από το UbiqPool.IO, αλλά περισσότερο στο συμπέρασμα.

Εάν ενδιαφέρεστε για άλλες ομάδες Mining, τόσο το Ubiq όσο και το MiningPoolStats είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Ubiq Minerpool

Μόλις επιλέξετε το pool Miner Ubiq, είστε έτοιμοι να διαμορφώσετε το αρχείο start.dat. Ανοίξτε το αρχείο start.dat στο σημειωματάριο και ανάλογα με τον ανθρακωρύχο, η εγκατάσταση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο ένα αντίγραφο γραμμής και επικόλληση ή τόσο περίπλοκη όσο ώρες έρευνας για να καταλάβετε κάθε επιχείρημα / input.wallet

Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να βρείτε το Stratum Proxy για MaxHash. Αντιγράψτε τον κωδικό ξεκινώντας με το Statum και τελειώνοντας με έναν αριθμό θύρας και τοποθετήστε τον εκεί που πρέπει να πάει το STRATUM_PROXY. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη δική σας διεύθυνση πορτοφολιού, θυμηθείτε να ελέγξετε ξανά τη διεύθυνση.

Το τελευταίο βήμα είναι να εισαγάγετε το όνομα του εργαζομένου σας, οποιοδήποτε όνομα θα λειτουργήσει. θυμηθείτε καθόλου κενά. Τα ονόματα των εργαζομένων βοηθούν αν έχετε περισσότερους από έναν ανθρακωρύχους και πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε το αρχείο εγκατάστασης. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να εκτελέσετε το αρχείο start.dat εάν αντιμετωπίσετε τυχόν σφάλματα. Ελέγξτε πρώτα τη ρύθμισή σας και απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το μηχάνημά σας, για κάθε περίπτωση. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, το BitcoinTalk είναι ο καλύτερος φίλος σας. Ρωτήστε την κοινότητά τους ωραία και θα σας βοηθήσουν.

Απλώς θυμηθείτε να αναζητήσετε πρώτα μια λύση. Πολλοί άνθρωποι είχαν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εάν δεν βρείτε κάτι που μπορεί να βοηθήσει, μη διστάσετε να δημοσιεύσετε βοήθεια. Το Reddit είναι επίσης ευεργετικό.

Εάν το μηχάνημά σας είναι εξόρυξη, ρίξτε μια ματιά για να δείτε ποιος είναι ο ρυθμός κατακερματισμού ανά GPU ή κάρτα γραφικών και επεξεργαστείτε το Stratum Proxy, εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια ξεκινάει η πραγματική διασκέδαση, περνώντας τους αριθμούς για μέγιστο κέρδος.

Πώς να εξορύξετε το πορτοφόλι Ubiq

Πορτοφόλι Ubiq

Η Ubiq έχει μερικούς τρόπους για να αποθηκεύσει τα χρήματά σας. Εάν είστε τζογαδόρος και λατρεύετε να ρισκάρετε, δεν θα συνιστούσαμε τα πορτοφόλια που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης Πύρος και Σπουργίτης (Επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome). Το πορτοφόλι Pyrus δημιουργεί τα πάντα από την πλευρά του πελάτη και υπόσχεται τα κλειδιά σας να μην αγγίζουν ποτέ το Διαδίκτυο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτίθεστε σε εκμεταλλεύσεις του προγράμματος περιήγησης ή του υπολογιστή σας. Ένα πρόγραμμα περιήγησης είναι σχετικά πιο εύκολο στην εκμετάλλευση από ένα λειτουργικό σύστημα, αλλά αυτό εξαρτάται από τη ρύθμιση και τις βέλτιστες πρακτικές σας. Το Sparrow ενέχει τους ίδιους κινδύνους, αλλά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Dapps,

ο Σύντηξη Το Πορτοφόλι βασίζεται στην επιφάνεια εργασίας. Αν και ασφαλέστερο, δεν προσφέρει εκπληκτική ανταμοιβή κινδύνου. Εκτός αν το κάνετε αυτό για να μάθετε για την εξόρυξη και να μην προσπαθείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα κάνοντας αυτό και θέλετε να αποκτήσετε μια αίσθηση για το παιχνίδι, προτείνουμε αυτό το πορτοφόλι.

Το κινητό πορτοφόλι, DexWallet, προσφέρει ίσο κίνδυνο και δεν το συνιστούμε ούτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Γκουάρντα πορτοφόλια, τα οποία λειτουργούν σε πολλές πλατφόρμες. Μπορείς να πάρεις Gubiq (διακομιστής) για ένα πιο προηγμένο πορτοφόλι, το οποίο παρέχει πρόσθετες λειτουργίες όπως στοίχημα.

Όπως πάντα, το μόνο πράγμα που προτείνουμε είναι να χρησιμοποιήσετε τα πορτοφόλια υλικού Ledger ή Trezor. Δεν υπάρχει υποκατάστατο αυτού του τύπου ασφάλειας. Εκτός αν σας αρέσει να ξοδεύετε ώρες προσπαθώντας να καταλάβετε μια τεχνολογική λύση, στην περίπτωση αυτή θα χαρούμε να σας προτείνουμε Πρωτόκολλο παγετώνων.

Ενώ προτείνουμε πορτοφόλια υλικού, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή Fusion στον υπολογιστή εξόρυξης, θα πρέπει να συγχρονίσετε το πορτοφόλι με το blockchain για να αποφύγετε σφάλματα πληρωμής λόγω προβλημάτων συγκέντρωσης Αυτό είναι καλύτερο να είναι ασφαλές από ένα συγγνώμη βήμα. Οποιοδήποτε πορτοφόλι και αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, να δημιουργήσετε και να απομνημονεύσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

συμπέρασμα

Το Ubiq είναι ένα σκληρό πιρούνι am Ethereum που είναι εντελώς ξεχωριστό από το οικοσύστημα Ethereum. Το κίνητρο πίσω από αυτήν την πρόταση ήταν η αύξηση της ασφάλειας blockchain. Ένας μοναδικός αλγόριθμος εξόρυξης μετριάζει τις πιθανότητες επίθεσης 51% χρησιμοποιώντας ενοικιάσεις εξόρυξης Ethash. Ένας προσαρμοσμένος αλγόριθμος προάγει την αποστολή της Ubiq να χωρίσει από το Ethereum και να γίνει μια ανεξάρτητη πλατφόρμα blockchain.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο Πώς να ορυχείο Ubiq που επισημαίνει την εξόρυξη για κέρδος δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα στην έρευνα και στον πειραματισμό. Για αυτόν τον λόγο, δεν συνιστούμε την εξόρυξη Ubiq. Αντίθετα, δίνω ένα πιο κερδοφόρο νόμισμα και χρησιμοποιήστε τα έσοδα για να αγοράσετε Ubiq εάν αυτό είναι αυτό που θέλετε να κάνετε.

Δυστυχώς, θα συνιστούσαμε έντονα να μην αγοράσετε Ubiq επειδή το MaxHash εξορύσσει περισσότερο από το 51% του δικτύου. Αυτό εκθέτει τον χρήστη του Ubiq σε επιθέσεις 51%, όπου το MaxHash είναι ο κύριος της επεξεργασίας συναλλαγών. Μπορούν να αρνηθούν οποιαδήποτε πληρωμή ή διπλή δαπάνη.

Μπορείτε να δείτε τα Reddit, Twitter, Discord, BitcoinTalk, GitHub και το ιστολόγιό τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο. Αυτό το έργο είναι ενδιαφέρον να δούμε στην κατάταξη στο υψηλό 500 με κεφαλαιοποίηση αγοράς αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Εξακολουθούν να παράγουν κώδικα και να αναπτύσσουν μια εξαιρετική πλατφόρμα. Ενώ τους υποστηρίζουμε με πνεύμα, δεν μπορούμε να έχουμε τους εαυτούς μας για να αποκτήσουμε τα κουπόνια τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner