Τρόπος εξόρυξης κουπονιών NEO: [Staking GAS Tutorial for 2021]

Το NEO είναι ένα Απόδειξη Stake POS Coin με σύστημα διπλού διακριτικού, NEO και ΑΕΡΙΟ. Το κλείδωμα ή το στοίχημα του NEO θα επιτρέψει στους κατόχους διακριτικών να κερδίσουν GAS, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρεώσεις συναλλαγών στο blockchain NEO. Και τα δύο αυτά κουπόνια υποστηρίζονται σε πολλά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο. Ακριβώς μιλώντας, το ΝΕΟ δεν είναι ένα ναύμα. Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να ορυχείο NEO και να ανταμειφθείτε με το NEO.

Μιλάμε για να κάνουμε το αδύνατο και να πληρώνουμε στο NEO για την εξόρυξη άλλων blockchain. Αν και αυτό ακούγεται σαν απάτη, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, δεν είναι. Είναι απλά το νοικιασμένο μοντέλο εξόρυξης.

Όπου η ισχύς κατακερματισμού εκμισθώνεται ή χρησιμοποιείται για την εξόρυξη του κέρδους με την υψηλότερη κερδοφορία στην εξόρυξη και την ανταλλαγή τους με ΝΕΟ.

Η NiceHash το κάνει αυτό εδώ και χρόνια χρησιμοποιώντας Bitcoin ή BTC. Με το UnMineable, μπορείτε να εξορύξετε περισσότερα από 40 νομίσματα και να πληρωθείτε στο νόμισμα της επιλογής σας. Σήμερα εξετάζουμε την πληρωμή στο NEO, γνωστό στο παρελθόν ως Antshares, το οποίο έγινε ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα κρυπτογράφησης μετά την αλλαγή του ονόματός του το 2017.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τη διαδικασία της εξόρυξης ΝΕΟ και πώς λειτουργεί η συναίνεσή της.

πώς να ορυχείο νέο

Τι είναι το NEO και ποιο πορτοφόλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το NEO?

Το NEO είναι πιθανώς ένας δολοφόνος Ethereum, επίσης γνωστός ως το κινεζικό Ethereum. Σε αντίθεση με το Ethereum, το NEO δεν μπορεί να εξορύσσεται άμεσα, επειδή είναι καθαρά Proof of Stake. Ενώ αυτό το άρθρο ακούγεται σαν clickbait (από τότε που ήρθατε εδώ για να μάθετε πώς να ορυχείο NEO), βρήκαμε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο NEO. Αυτό συμβαίνει εάν μπορείτε να διευθύνετε μια εξέδρα εξόρυξης ή μια εκμετάλλευση εξόρυξης. Είναι ένας καταπληκτικός, ανώνυμος τρόπος να διαφοροποιήσετε εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση εξόρυξης.

Το Neo Ecosystem είναι πολύ ανεπτυγμένο και είστε χαλασμένοι για την επιλογή πορτοφολιών επιλογής. Απλώς θυμηθείτε να επιλέξετε ένα πορτοφόλι που έχει τη δυνατότητα να ποντάρετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές στοιχήματος εκεί έξω, δεν πιστεύουμε στο στοίχημα εάν αυτό επιβαρύνει την ασφάλεια.

Είναι ένα ευρέως γνωστό γεγονός ότι τα πορτοφόλια υλικού είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να ποντάρετε. επομένως τους προτείνουμε.

Με το NEO, οι επιλογές σας περιορίζονται με πορτοφόλια υλικού, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές επιλογές. Νέοι κατασκευαστές έχουν έρθει στο πάρτι NEO, το Καθολικό Nano S και το Καθολικό Nano X μπορεί να αποθηκεύσει και να ποντάρει με ασφάλεια το Neo, μαζί με το κομψό Spatum Biometric Wallet που πρόκειται να κυκλοφορήσει και το μεγαλύτερο SafePal S1.

Πώς να ορυχείο NEO

Πώς να ορυχείω ακριβώς το NEO?

Η εξόρυξη NEO δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο ακούγεται. χρειάζεστε μια εφεδρική κάρτα γραφικών ή κάρτες ή ακόμη και έναν επεξεργαστή. Εάν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε μια μονάδα ASIC που μπορεί να εξορύξει το Ethash, είστε στην επιχείρηση και μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εξόρυξης NEO.

Στον ορισμό μας, αναφέραμε ότι δεν μπορείτε να ορυχεία NEO, ωστόσο, μπορείτε να ποντάρετε NEO για GAS. Δεν μιλάμε για αυτό. Αυτό που πρόκειται να κάνουμε είναι να νοικιάσουμε δύναμη κατακερματισμού σε μια πισίνα εξόρυξης. Θα ανταμειφθούμε στο NEO.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να νοικιάσετε τις κάρτες CPU, GPU, ASIC ή FPGA και να πληρώσετε σε NEO. 

Αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί KYC και τι κάνει την εξόρυξη την προτιμώμενη επιλογή για την απόκτηση κρυπτονομισμάτων.

Μεταλλευτικοί αλγόριθμοι ΝΕΟ

Η πρώτη επιλογή που πρέπει να κάνετε είναι πώς θα εξορύξετε. Οι Ethash, RandomX και X16Rv2 είναι οι αλγόριθμοι εξόρυξης που διατίθενται για να διαλέξετε. Το Ethash μπορεί να εξορυχθεί με GPU. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο για τα GPU να αποκομίσουν πραγματικά κέρδη γιατί Ανθρακωρύχοι ASIC εξορύσσουν επίσης τον ίδιο αλγόριθμο. Η ASIC είναι πιο ισχυρές και αποτελεσματικές συσκευές με τις οποίες δεν μπορούν να ανταγωνίζονται κάρτες γραφικών. 

Έχουν γίνει συζητήσεις για το ProgPoW για λίγο τώρα, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα άλλο παρά αποτυχίες που προσπαθούν να ισοπεδώσουν τον ανταγωνισμό τόσο για τους ανθρακωρύχους ASIC όσο και για τους GPU. Για να ορυχείο χρησιμοποιώντας Ethash, χρησιμοποιούμε Claymore Miner, και δεν μπορούμε να πούμε αρκετά καλά πράγματα για αυτόν τον ανθρακωρύχο.

Αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσουμε το Simple Miner OS ή το SMOS με το Ethash για να αποκτήσουμε κάποια ποικιλία. Το SMOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux που χρησιμοποιεί επίσης το Claymore. Το Ethash είναι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται από το Ethereum και ένα πλήθος άλλων νομισμάτων.

Το X16Rv2 είναι ένα νόμισμα GPU και FPGA. Οι ανθρακωρύχοι FPGA κάνουν ένα άδικο πεδίο ανταγωνισμού καθώς έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ανθρακωρύχοι FPGA αποδίδουν σε ταχύτητες έως και 5 φορές καλύτερες από τις GPU, χρησιμοποιώντας την ίδια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.

Το X16Rv2 είναι το άλγο πίσω από το Ravencoin και ένα πλήθος άλλων νομισμάτων. Ο αλγόριθμος Ravencoin έχει αλλάξει πολλές φορές, όπως και το Monero, για να αποφευχθεί η κεντρική φύση των εκμεταλλεύσεων εξόρυξης ASIC.

Δυστυχώς, οι κάρτες FPGA είναι απλώς καλύτερες κάρτες γραφικών και έχουν πλεονέκτημα στο χώρο. Αυτό θα συνέβαινε επειδή χρησιμοποιούν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση από τις τυπικές κάρτες γραφικών.

Ευτυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί λόγω του κόστους και, δυστυχώς, το κόστος είναι πολύ απότομο, οπότε ακόμη και αν ήταν άφθονο, οι άνθρωποι δεν θα τα αγόραζαν.

Το RandomX, από την άλλη πλευρά, είναι μόνο algo CPU. Το RandomX χρησιμοποιείται από το Monero και μια σειρά από άλλα νομίσματα. Αυτό το άλγο φαίνεται να είναι το πιο δίκαιο κέρμα χωρίς άδικα πλεονεκτήματα. Όπως έχουμε δει με Ethash και GPUs έναντι ASICs και με X16Rv2 και GPUs έναντι FPGA.

Ενώ το γήπεδο είναι πιο επίπεδο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε μια εξαιρετική CPU για να κερδίσετε αρκετά κέρματα για να είναι κερδοφόρα. Υπάρχει ακόμη ένα έντονο επίπεδο δυσκολίας για αντιμετώπιση. Η εξόρυξη CPU εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός χώρος.

Το UnMineable θα διαχειρίζεται την επιλογή νομισμάτων των κερμάτων και θα επιλέγει το πιο κερδοφόρο δίκτυο για τη δική μου, κερδίζοντας τον εαυτό τους και εσείς τις περισσότερες ανταμοιβές. Θα το κάνουν επίσης για Ethash, RandomX και X16Rv2. Αυτό παίρνει πολύ τη διαχείριση από την εξόρυξη, η οποία μπορεί είτε να είναι καλό είτε κακό.

Πώς να ορυχείο NEO χρησιμοποιώντας SMER απλού Miner OS

Αυτή η μέθοδος απαιτεί ένα ειδικό μηχάνημα για την εγκατάσταση του SMOS. Αυτό το σεμινάριο πρέπει να προχωρήσει πολύ για να σας δείξει πώς να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση και να εκτελέσετε τον ανθρακωρύχο σε λειτουργία. Το SMOS μπορεί να χρησιμοποιήσει το Claymore για να εξορύξει το Ethash, πρέπει να αντιγράψετε τον ακόλουθο κώδικα και να τον τοποθετήσετε εκεί που πρέπει να πάει.

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.unmineable.com:3333 -ewal NEO: YourAddress.YourWorkerName -epsw x -mode 1 -allpools 1

Για να ελέγξετε ξανά τη ρύθμισή σας, μπορείτε να δείτε αυτό το σεμινάριο εάν χρειάζεστε βοήθεια. Είναι για την Tron, αλλά η μόνη διαφορά είναι ο τύπος διεύθυνσης.

Υπολογιστής εξόρυξης NEO

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις WhatToMine για να υπολογίσετε καθένα από τα εκτιμώμενα κέρδη, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή εξόρυξης αδύνατο για ΝΕΟ. Και οι δύο θα βοηθήσουν τον σκοπό σας. Το WhatToMine θα μειώσει το κόστος σας και το unMineable θα σας δείξει τα έσοδά σας.

Ένας υγιής και ασφαλέστερος κανόνας είναι το μισό των εσόδων σας και δείτε εάν θα εξακολουθείτε να είστε κερδοφόροι. Οι ανθρακωρύχοι αποτυγχάνουν και τα συστήματα δεν κάνουν πάντα όπως πρέπει, καθώς η ζωή βρίσκει έναν τρόπο να διακόψει τις εργασίες εξόρυξης. Με αυτό το buffer, μπορείτε πραγματικά να δείτε αν μπορείτε να παραμείνετε επιπλέων.

Μόλις ολοκληρώσετε τα μαθηματικά, ενημερώστε μας πώς το κάνατε. Η εξόρυξη είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη επιχείρηση με πολλά μεταβλητά κόστη και γωνίες για περικοπή. Η χρήση του FPGA μπορεί να είναι πιο ακριβή για την εκκίνηση, αλλά μετά την αποπληρωμή της κάρτας, τα κέρδη είναι παράλογα.

Πώς να ποντάρετε το NEO

Σήμερα θα ακολουθήσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ποντάρετε στο NEO crypto και να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. Για να ποντάρετε το NEO, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι και εναλλάκτες που υποστηρίζουν και τα δύο νομίσματα, NEO και GAS.

Το πορτοφόλι που υποστηρίζει NEO και GAS 

  • Εξοδος πλήθους

Κορυφαίες ανταλλαγές που υποστηρίζουν NEO

  • Κάθισμα

Πώς να ποντάρετε το NEO στο Exodus Wallet

1. Κατεβάστε το πορτοφόλι exodus

2. Ανοίξτε τον πελάτη Exodus και στείλτε κάποιο NEO που θέλετε να ποντάρετε στον λογαριασμό σας. 

Εάν δεν βλέπετε NEO όταν ανοίγετε τον πελάτη, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εργαλείο αναζήτησης του ταμπλό για να βρείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας.

3. Μόλις προσθέσετε λίγο NEO στο πορτοφόλι σας, θα αρχίσετε αμέσως να κερδίζετε κρυπτογράφηση που ονομάζεται “GAS”. 

Αυτό το διακριτικό μπορεί να ανταλλαχθεί με περισσότερα NEO ή να πωληθεί σε έναν ιστότοπο ανταλλαγής για να φτιαχτεί. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που απαιτείται από εσάς.

4. Ζητήστε τα χρήματά σας 

Στην επάνω δεξιά γωνία του πορτοφολιού NEO, θα δείτε ένα εικονίδιο με το γρανάζι. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε μια επιλογή που θα σας επιτρέψει να διεκδικήσετε τα διακριτικά αερίου που λάβατε. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή “Αξίωση”, τα διακριτικά αερίου θα προστεθούν στο πορτοφόλι σας και είναι έτοιμα για ανταλλαγή.

Πώς να ποντάρετε το Neo for Gas στην ανταλλαγή Binance

Όλοι οι κάτοχοι NEO στο Binance θα λάβουν GAS, το οποίο παράγεται από την NEO κάθε μήνα. Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής. 

Μέθοδος υπολογισμού

Ποσό κατανομής GAS = συνολικό ποσό διανομής του λόγου θέσης κατόχου GAS * NEO (με 8 ψηφία μετά το δεκαδικό σημείο)

Αναλογία θέσης κατόχων NEO = άθροισμα του ποσού ημερήσιας θέσης για κατόχους NEO / άθροισμα του ποσού ημερήσιας θέσης για όλους τους χρήστες NEO

Το ημερήσιο ποσό θέσης βασίζεται σε ένα καθημερινό στιγμιότυπο του NEO Balance.

Χρόνος διανομής

Το Binance θα έχει αντίστοιχες ανακοινώσεις μετά τη μηνιαία διανομή, παρακαλούμε να υποβληθείτε σε ανακοινώσεις.

Ο υπολογισμός θα ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα που το Binance.com είναι online. Η ώρα του πρώτου στιγμιότυπου είναι 00:00 στις 14 Ιουλίου 2017.

Παράδειγμα υπολογισμού

Ο χρήστης Α κρατά NEO για τρεις ημέρες, έχει 30, 300 και 60 NEO αντίστοιχα για αυτές τις 3 ημέρες. Επομένως, το άθροισμα της ημερήσιας θέσης NEO είναι 390. Υποθέτοντας ότι ο συνολικός αριθμός διανομής του GAS είναι 1000 αυτόν τον μήνα και το άθροισμα του ημερήσιου ποσού θέσης για όλους τους χρήστες NEO είναι 600000.

Έτσι, το πραγματικό ποσό διανομής του χρήστη A = 1000 * 390/600000 = 0,65

συμπέρασμα

Η εξόρυξη NEO μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο για να βελτιστοποιήσετε τα μηχανήματά σας και να διαθέσετε τα επιπλέον μετρητά, η επένδυση σε μια καλά ερευνημένη εξέδρα εξόρυξης μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και ικανοποιητική προσπάθεια.

Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ξεκινάς μια γεμάτη εξόρυξη εξόρυξη στο δρόμο. Να είστε πάντα προσεκτικοί με το κόστος σας: η εξόρυξη είναι ακριβή και πολύ ανταγωνιστική. Ωστόσο, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια πολύ επικερδή επιχείρηση στο δρόμο. Αυτό είναι επιπλέον της συμμετοχής στην εξασφάλιση αποκεντρωμένων δικτύων που ενδέχεται, στο μέλλον, να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα χρηματοοικονομικά δίκτυα. 

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουμε συζητήσει νωρίτερα, κατευθύνετε τον ανθρακωρύχο σας στο νόμισμα που θέλετε να εκμεταλλευτείτε. Επιλέξτε μια ομάδα και είστε από τους αγώνες εξόρυξης κρυπτογράφησης. Το UnMinable δίνει πραγματικά ευελιξία και δύναμη στους ανθρώπους που επιλέγουν να ορυχείο χρησιμοποιώντας την πισίνα τους.

Η χρήση του μη Minable έχει ανοίξει τα μάτια. Απολαμβάνουμε πραγματικά τις υπηρεσίες τους. η ικανότητα πληρωμής με κέρμα POS ενώ η εξόρυξη είναι απλώς θαυμάσια. Και φαίνεται να διασκεδάζει σε όλη τη δημιουργία του POS vs POW. Οι ανθρακωρύχοι θα ευνοούν πάντα τον μηχανισμό συναίνεσης POW, ο οποίος είναι κατανοητός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνολογία των κερμάτων POS δεν είναι εκπληκτική, αλλά απλά, πώς ορυχείο εξορύσσει κέρματα POS; Τουλάχιστον με το UnMinable, μπορείτε.

Ως μπόνους, το GAS είναι ένα Cryptocurrency που διανέμεται κρατώντας το NEO στο πορτοφόλι σας, το GAS χρησιμοποιείται για την τροφοδότηση συναλλαγών στο blockchain NEO. Καθώς δημιουργείται κάθε NEO Block, το GAS θα διανέμεται σε όλους τους κατόχους NEO και το Staking έχει καταστεί προσβάσιμο στην πλατφόρμα που υποστηρίζει και τα δύο νομίσματα, NEO και GAS.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner