Τα καλύτερα βιβλία στο Blockchain για ανάγνωση για αρχάριους το 2021

Το blockchain είναι μια εγγραφή σειράς δεδομένων με χρονική σήμανση που δεν μπορεί να διαγραφεί και διανέμεται και διαχειρίζεται χωρίς κεντρική αρχή. 

Το Blockchain ως τεχνολογία έχει ρεκόρ που χρονολογούνται πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά αρχίζει να υφίσταται και το να έρθει στο προσκήνιο έγινε εφικτό με την έλευση του bitcoin, το οποίο αναπτύχθηκε και βασίστηκε στο οικοσύστημα τεχνολογίας blockchain από το ψευδο πρόσωπο / ομάδα υπό το όνομα Satoshi Nakamoto. Έκτοτε, η τεχνολογία blockchain και τα συνοδευτικά της έχουν λάβει τεράστια αναγνώριση και έρευνα προς τιμήν της. 

Εδώ, θα επικεντρωθούμε λίγο στην επιστήμη και την ιστορία του blockchain και στη συνέχεια στα καλύτερα βιβλία στον πίνακα για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν περισσότερο και να επεκτείνουν τον ορίζοντα τους στον τομέα της τεχνολογίας blockchain και ίσως να χαράξουν μια θέση για τον εαυτό τους ή να χτίσουν σχετικά με τις διάφορες θέσεις που έχουν ήδη χαραχθεί από προηγούμενους ερευνητές και υιοθετητές. 

Η Επιστήμη του Blockchain

Σύμφωνα με την Wikipedia, ένα blockchain είναι ένας αυξανόμενος κατάλογος εγγραφών που ονομάζονται μπλοκ, που συνδέονται με κρυπτογραφία. Κάθε μπλοκ περιέχει ένα κρυπτογραφικό κατακερματισμό του προηγούμενου μπλοκ, μια χρονική σήμανση και δεδομένα συναλλαγών, τα οποία είναι κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με αυτήν την τρέχουσα συναλλαγή ή μπλοκ που συνδέεται με την προηγούμενη, και αυτό γενικά αντιπροσωπεύεται ως Merkle Tree. 

Η Επιστήμη στο Blockchain

Διαχειριζόμενο από ένα δίκτυο peer-to-peer, ένα blockchain είναι σχεδιασμένο ανθεκτικό στην τροποποίηση των δεδομένων του. Είναι ένα ανοιχτό κατανεμημένο καθολικό που μπορεί να καταγράφει συναλλαγές μεταξύ δύο μερών αποτελεσματικά και με επαληθεύσιμο και μόνιμο τρόπο. Η επιστήμη του blockchain βρίσκεται στους τρεις πυλώνες της, οι οποίες είναι: αποκέντρωση που σημαίνει ότι ο έλεγχος στα μπλοκ δεν ελέγχεται κεντρικά, διαφάνεια που εξηγεί ότι όλες οι συναλλαγές και τα αρχεία είναι αληθή, αξιόπιστα και σωστά, και αμετάβλητο, που αντιπροσωπεύει την ικανότητά του να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα με τη διαγραφή, την επεξεργασία ή την απώλεια. 

Η κρυπτογραφία, από την άλλη πλευρά, είναι μια μέθοδος προστασίας πληροφοριών και επικοινωνιών μέσω της χρήσης κωδικών έτσι ώστε μόνο εκείνοι για τους οποίους προορίζονται οι πληροφορίες να μπορούν να το διαβάσουν και να το επεξεργαστούν. Το Blockchain, ως τεχνολογία, βασίζεται στην κρυπτογραφία και αυτό το καθιστά ασφαλές, γρήγορο και, το σημαντικότερο, αξιόπιστο. Το πρώτο έργο σε μια κρυπτογραφικά ασφαλή αλυσίδα μπλοκ αποδίδεται στους Stuart Haber και W. Scott Stornetta το έτος 1991.

Τα καλύτερα βιβλία στο Blockchain

Blockchain: Σχέδιο για μια νέα οικονομία

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στον χώρο τεχνογνωσίας είναι ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν να μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία blockchain ή εκείνοι που πιστεύουν ότι γνωρίζουν περισσότερα βλέπουν κρυπτονομίσματα ή bitcoin ως blockchain και αντίστροφα. Ερμηνεύουν το blockchain που θα κατασκευαστεί αποκλειστικά για την καταγραφή μόνο των συναλλαγών bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων από το ένα πορτοφόλι, το pool mining ή το exchange κ.λπ., στο άλλο, αλλά τα πήγαν όλα λάθος εδώ! 

Blockchain δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην επαλήθευση, αποθήκευση και προστασία δεδομένων Χτίστηκε για να ταιριάζει στην καθημερινή μας ζωή και είναι δραστηριότητες. Το οικοσύστημα blockchain, το οποίο φιλοξενεί bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, αναπτύχθηκε για να ταιριάζει σε σημαντικές πτυχές της ανθρώπινης ζωής, από τομείς όπως η Γεωργία έως η εξόρυξη, η ενέργεια, τα ακίνητα, ο αθλητισμός, οι μεταφορές, η υγειονομική περίθαλψη, η τραπεζική, η μεταποίηση, η εμπορική χρηματοδότηση και ακόμη και η κυβέρνηση / δημόσιοι τομείς. 

BlockChain Bluwprint για μια νέα οικονομία

Η αλήθεια είναι ότι το blockchain δημιουργήθηκε για να καλύψει όλους τους τομείς της οικονομίας, να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί ως προσχέδιο στο οποίο θα οικοδομηθεί και θα ευδοκιμήσει μια πολύ καλύτερη παγκόσμια οικονομία, όπου όλα τα σχετικά δεδομένα για κάθε τομέα είναι κρυπτογραφημένα μόνο για όσους εμπλέκονται και παρέμεινε ασφαλής και ανεμπόδιστη. Ουσιαστικά, με συνοπτικά και απλά λόγια, το blockchain είναι το επόμενο! 

Mastering Blockchain

Κανείς δεν σηκώθηκε ποτέ ένα κρύο πρωί και έγινε ικανός συγγραφέας, ή εύγλωττος ομιλητής / ρήτορας ή έμπειρος και επιτυχημένος καλλιτέχνης ή αθλητής, τους πήρε χρόνο και μελέτη για να κυριαρχήσουν στην τέχνη τους και να γίνουν επαγγελματίες σε αυτά. Το ίδιο ισχύει και για το blockchain, οπότε αν κάποιος θέλει ποτέ να κυριαρχήσει στον χώρο του blockchain, την τεχνολογική τεχνογνωσία, την κρυπτογράφηση, την κωδικοποίηση και άλλα βασικά στοιχεία του blockchain, ένα τέτοιο άτομο αναμένεται να είναι έτοιμο να αφιερώσει χρόνο και φυσικά να μελετήσει στο πεδίο του blockchain. Το τελευταίο μέρος αυτού του άρθρου θα ασχοληθεί με τα καλύτερα βιβλία για το blockchain για να μελετήσει για να βοηθήσει στην τέχνη και την επιστήμη του blockchain.

Τα καλύτερα βιβλία στο Blockchain για αρχάριους 

καλύτερα βιβλία για το blockchain

Υπάρχουν διάφορα βιβλία που διατίθενται επί του παρόντος στη σειρά blockchain, αλλά πρέπει να πάμε για το καλύτερο για να έχουμε πλήρη κατανόηση όλων όσων αφορούν το blockchain που απαιτείται. Τα προτεινόμενα καλύτερα βιβλία σε έναν πίνακα για αρχάριους θα περιλαμβάνουν: 

 1. Blockchain της Melanie Swan: Σχέδιο για μια νέα οικονομία. 
 2. Βιβλίο του Daniel Drescher για τα βασικά του Blockchain: Μια μη τεχνική εισαγωγή σε 25 βήματα.
 3. Ηλεκτρονικό βιβλίο Blockchain της Cybrosys Technologies. 
 4. Mastering Bitcoin από τον Ανδρέα Μ. Αντωνόπουλο. 
 5. Blockchain Revolution από τους Don και Alex Tapscott. 
 6. Blockchain από τη Melanie Swan. 
 7. Το βιβλίο του Satoshi του Phil Champagne. 
 8. Blockchain από το Concept έως την εκτέλεση από τον Debajani Mohanty. 
 9. Blockchain για όλους από τον Sir John Hargrave. και,
 10. Τα βασικά των Bitcoin και των μπλοκ αλυσίδων: Εισαγωγή στα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία που τους ενισχύει ο Anthony Lewis. 

Κάθε ένα από αυτά τα βιβλία σίγουρα θα επεκτείνει τις γνώσεις σας σχετικά με το blockchain, ανεξάρτητα από το επίπεδο που ήσασταν πριν τα διαβάσετε.

Τα καλύτερα βιβλία για την ανάπτυξη Blockchain 

Αυτό το βιβλίο στο Blockchain

Εδώ βλέπουμε τις κορυφαίες επτά προτάσεις μου σχετικά με τα καλύτερα βιβλία blockchain για προγραμματιστές που επιθυμούν να εξερευνήσουν την ανάπτυξη και την επέκταση blockchain. Περιλαμβάνουν; 

 1. Παρουσιάζοντας το Ethereum και το Solidity: Foundations of Cryptocurrency and Blockchain Programming for Beginners από τον Chriss Dannen.
 2. Blockchain Science από τον Roger Watten Hofer. 
 3. Αυτό το βιβλίο στο Blockchain: εισαγωγή μίας ώρας από τον Jonathan Morley. 
 4. Εφαρμογές με δυνατότητα Blockchain: Κατανοήστε το οικοσύστημα Blockchain και πώς να το κάνετε για εσάς από τους David Metcalf, Max Hooper και Vikram Dhillon. 
 5. Ο προγραμματιστής Blockchain: Ένας πρακτικός οδηγός σχεδιασμού από τον Elad Elton. 
 6. Οδηγός προγραμματιστών Blockchain: Αναπτύξτε έξυπνες εφαρμογές με τεχνολογίες Blockchain από τους Brenn Hill et al.
 7. Προγραμματισμός Bitcoin: Μάθετε πώς να προγραμματίζετε τα Bitcoin από το Scratch από τον Jimmy Song. 

Προγραμματισμός Botcoin

Αυτά τα βιβλία περιέχουν όλα όσα χρειάζονται για προγραμματιστές που επιλέγουν να γνωρίζουν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος blockchain. 

Δημοσιευμένα βιβλία στο Blockchain

Ας ρίξουμε μια καλή ματιά σε μερικές κορυφαίες επιλογές που κυκλοφόρησαν πέρυσι για όσους θέλουν βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν και φυσικά είναι ενημερωμένα, με περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα σχετικά με το blockchain. 

 1. Blockchain Bubble or Revolution: Το παρόν και το μέλλον των Blockchain και Cryptocurrencies από τους Aditya Agashe, Neel Mehta και Parth Detroja. 
 2. Βασικά στοιχεία του Blockchain: Ένας οδηγός για την οικοδόμηση γραμματισμού στα οικονομικά, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις του Blockchain από τους Behina Waterbury, Bill Wagner και Tom Serres. 
 3. Blockchain: The Next Everything του Stephen P. Williams. 
 4. Legal Tech, Smart Contracts και Blockchain που επεξεργάστηκε η Corrales Compagnucci και άλλοι. 
 5. Βασικά στοιχεία Bitcoin και Blockchain: Μια μη τεχνική εισαγωγή για αρχάριους στην τεχνολογία Blockchain… από τον Arthur T. Brooks. 

Αυτά τα βιβλία είναι φρεσκοψημένα και περιέχουν αναθεωρημένα και αναθεωρημένα αποτελέσματα σε διάφορες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο τεχνολογικό οικοσύστημα blockchain, όλα τα βασικά του, ακόμη και στην ανάπτυξή του. 

συμπέρασμα 

Για να μάθετε την τέχνη και την επιστήμη του blockchain, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να ετοιμαστείτε να το μελετήσετε. Αυτό το άρθρο έχει δικαιολογήσει καλά και προτεινόμενα βιβλία στο blockchain, τόσο για την ανάπτυξή του, την ιστορία του όσο και για αρχάριους. Απόλαυσε τη διαδρομή. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα βιβλία, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά σε pdf drive ή βιβλία amazon για να τα πάρετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner