Kuinka ansaita Bitcoin-elämä karanteenissa jumissa

Kun kolmasosa maailman väestöstä on lukkiutunut SARS-COV-2: n levinneisyyden jälkeen, ihmiset löytävät uusia tapoja tuottaa passiivisia tuloja. Tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka ansaita Bitcoin Living, kun olet jumissa karanteenissa.

Virus, joka aiheuttaa COVID-19, hengitystiesairaus, joka voi osoittautua kohtalokkaaksi joillekin populaatioille. Termejä, kuten “itsensä eristäminen”, “karanteeni” ja “suoja” paikalla, on käytetty kuvaamaan uusia hallituksen pakotteita ja ohjeita, mutta termiä, jonka ihmiset näyttävät käyttävän, on lukitus.

Tässä kuvassa on tyhjä alt-attribuutti; sen tiedostonimi on Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgJos suojapaikalla olevat ohjeet ovat kiertäneet peukaloita – laita ne paremmin käyttöön ansaitsemalla salausta.

Ei pitäisi olla mikään ihme, miksi, koska “lukitus” mahdollisesti tiivistää tunteet juuttua kotiin tekemättä vähän, mutta kuluttaa masentavaa mediaa ja liikaa kaloreita. Italialaiset kokevat sen suurimman ongelman, kun he ovat aloittaneet omat toimintansa yli 9 viikkoa sitten 10. maaliskuuta, jota seurasi nopeasti Yhdistynyt kuningaskunta, joka aloitti 23. maaliskuuta. Yhdysvallat, vaikka se ei ole ylivoimaisesti pisin, useimmissa osavaltioissa, jotka ovat aloittaneet lukituksen vasta vuoden lopussa. Maaliskuuta, ovat edelleen olleet tunne palovamman vähän yli kuukausi.

Joten mitä sinun tulee tehdä? Jotkut ovat poissa vapaa-ajastaan ​​aloittamalla uudet kunto-ohjelmat, leivomalla leipää tai keskittymällä lastensa koulutukseen. Vaikka toiset ovat jumissa tuijottaen muita bitcoin-pörssejä miettien, mitä he voivat tehdä turvaamaan omistuksensa. Hyviä uutisia kaikille – vaikka et olisikaan koskaan aiemmin omistanut bitcoinia, nyt voi olla sinun aika hypätä sisään. Vähällä maksutta ja vaivattomasti. Muista aina, että tutustuessasi näihin ideoihin voit aina siirtyä vaihtotavoille, kuten Bitvavo, auttaa sinua kaupankäynnissä ja läsnäolosi ylläpitämisessä kryptovaluuttamarkkinoilla. Mikä on aina hyvä idea.

Kaivostoiminta

Bitcoinin ja kryptovaluutan kaivostoiminta on ollut tapa saada passiivisesti tuloja niille, joilla on vaihde. Bitcoin-kaivostoiminnan suhteen tavallinen tietokone ei yksinkertaisesti tee niin. Tarvitset erikoistunutta laitteistoa, nimeltään ASIC (sovelluskohtaiset integroidut piirit), joka pystyy kaivamaan Bitcoinin johdonmukaisesti. ASIC: ien tärkein etu on, että ne ovat erittäin tehokkaita Bitcoinin louhinnassa – mutta kompromississa, jotka ovat algoritmikohtaisia. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin kaivoslaitteet kaivavat vain kolikoita SHA-256-algoritmilla (Bitcoin, Bitcoin Cash ja Bitcoin SV).

Mitä se maksaa

Tarvittavien laitteiden ostamisen ja sähkön kysynnän kasvun maksamisen ulkopuolella – ei paljon. Kaivostoiminta tapahtuu puhtaasti koneellasi, ja käyttäjän asettamat vaatimukset ovat vähäiset. Joten sinun tarvitsee vain potkaista ja katsella lompakon käteistä.

Kaupankäynti

Vaikka bitcoinilla käytävä kaupankäynti vie kohtuullisen määrän tietoa, ei tarvitse olla kokenut kauppias. Itse asiassa se, että olet tavallinen käsi perinteisillä markkinoilla, voi todella tarjota sinulle enemmän ongelmia kuin se pystyy ratkaisemaan. Digitaalisiin omaisuuseriin ja valuuttoihin ostamisen kustannusten ei tarvitse olla korkeita, varsinkin jos aloitat sellaisella, joka ei ole yhtä tunnettu kuin bitcoin. On tuhansia kryptovaluuttoja, joihin kannattaa sijoittaa ja joista voit saada pieniä voittoja. Ota sitten nämä voitot ja rakenna lopulta suurempia investointeja, kuten bitcoin.

Mitä se maksaa

Aika ja alkuinvestointi. Ehkä verotettava näistä kahdesta on aika. Bitcoinin kaupan oppiminen ei ole välttämättä helppoa – mutta se on erittäin mahdollista. Sinun tulee lukea minkä tahansa digitaalisen omaisuuden käyttäytyminen, jota aiot käyttää, sekä pitää kotka silmällä markkinoiden käyttäytymistä – sekä nykyisin että historiallisesti..

Kirjoittaminen

On olemassa pitkä ja monipuolinen luettelo erilaisista freelance-työpaikoista, jotka maksavat sinulle mielellään hyvistä ponnisteluistasi bitcoinissa. Erityisesti sisällön kirjoittamiseen tai bloggaamiseen liittyvät. Jotkut keikat edellyttävät vain, että autat jakamaan ja markkinoimaan niiden sisältöä. Tietyt markkinat, etenkin uudemmat, joiden on saatava sana esiin, maksavat omilla salaustunnuksillaan vain rekisteröidyessään sivustolleen, seuraamalla tai uudelleentwiittaamalla sisältöään tai muuten jakamalla sen sosiaalisen median alustoilla.

Mitä se maksaa

Ei mitään, kunhan sinulla on vapaata aikaa käsissäsi. Vielä vähemmän, jos olet jo hieman seppä tai vaikuttaja. Tämän tyyppisiä työpaikkoja on tarjolla satoja, mutta ihanteelliset työpaikat eivät välttämättä ole helppoja heti. Se voi viedä melko vähän Internet-selailua tai jonkin aikaa viettää vankan Upwork- tai Freelancing-profiilin rakentamiseen, mutta kun jalkasi on ovessa – bitcoinit ovat halpoja.

Katsomassa

Bitcoin-hanat ovat toinen hyvä tapa kerätä bitcoin karanteenissa. Jotkut mainostajat, yritykset tai salausverkot osallistuvat ilmatietosisällön kirjoittamiseen ja keräämiseen. Sinulle maksetaan vain niiden sisällön katselemisesta ja kyselyjen täyttämisestä. Monilla sosiaalisen median alustoilla on myös useita lahjoja tai piirustuksia, joihin on helppo päästä mukaan, jos ystäväsi luettelo ei välitä satunnaisesta roskapostista.

Mitä se maksaa

Jälleen enemmän aikaa ja mahdollisesti ystävä tai kaksi. Monet katseluohjelmat edellyttävät, että jaat tai pidät niiden sisällöstä, mikä tekee syötteestäsi hieman sattumanvaraisen seuraajillesi. Mutta sen jälkeen voit päästä toimeen ja ansaita bitcoinia vain tietokoneella ja luotettavalla Internet-yhteydellä.

Myynti

Jos sinulla on jo yritys, etenkin sellainen, joka suljettiin monien muiden äitien ja pop-kauppojen kanssa tänä aikana, siirry verkkoon. Tarjoamiesi tavaroiden tai palveluiden lataaminen henkilökohtaiselle verkkosivustolle tai myyjäkeskukseen, joka sallii salausmaksut, on yksi tapa alkaa ansaita bitcoinia tekemättä mitään. Tämä toimii sinun eduksesi monin tavoin, koska se tarjoaa parempia maksuvaihtoehtoja asiakkaille, auttaa takaamaan heidän yksityisyytensä ja pitää kaikki poissa kaikista alkioista, joita paperiraha iloisesti pitää sisällään.

Mitä se maksaa

Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, maksaminen jollekin perustamisesta voi maksaa, mutta se ei yleensä ole kiristävää. Digitaalisen valuutan maksualustan määrittäminen olemassa olevalle sivustollesi on uskomattoman helppoa, ja Google on täynnä erinomaisia ​​resursseja, jotka selittävät miten se tehdään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner