Omedelbar Edge Review: Är det en bluff eller legitimitet?

När världen först hörde talas om Bitcoin trodde de att det var ett skämt. Men sedan dess har det klättrat till högvärdiga nivåer som har gjort några av sina investerare till mycket pengar. Bitcoin var en av de första Crypto-valutorna och sedan dess har många fler kommit på marknaden. 

Denna mycket likvida och lönsamma marknad har lett till en ökning av Cryptocurrency-handlare och de som vill börja handla. För att kunna handla bra behöver du en bra handelsprogramvara. Så är Immediate Edge den programvaran? Låt oss granska programvaran och se.

Vad är Immediate Edge?

Immediate Edge är den senaste handelsprogramvaran allt i ett. Systemet har byggts på ett sådant sätt att det kan få handel att verka nästan enkel. Det har också visats att en hög vinstnivå är möjlig med en bra strategi. 

Plattformen har ett nytt och banbrytande gränssnitt som passar både nybörjare och experthandlare. Och vissa undersökningar har visat att användarna är mycket nöjda med det nya gränssnittet.

Teamet på Immediate Edge arbetade hårt för att visa komplexa handelsdata på ett enkelt och lättförståeligt sätt. 

Är Omedelbar Edge Legit?

Med så många nya handelsplattformar som går med på marknaden är det förståeligt att du vill ta reda på om plattformen är legitim. Och många studier och recensioner har visat att Immediate Edge verkligen är en Legit-plattform. 

Att undvika oregistrerade och oskyddade system är avgörande i onlinevärlden, och det är därför Immediate edge är registrerat där det fungerar och har ett säkert onlinesystem med den senaste krypteringstekniken. Detta hjälper till att hålla dina data och pengar säkra. 

Hur kommer jag igång på Immediate Edge

Nu är du förmodligen redo att börja handla. Men hur får du inställningar? Lyckligtvis är registrerings- och installationsprocessen lätt. Så här kommer du igång på Immediate Edge:

Bli Medlem

Första saker först. Du måste fylla i dina uppgifter. Detta gör att Omedelbar kant kan tilldela dig en personlig kontoansvarig. Denna kontoansvariga hjälper dig genom processen vilket gör det enklare och mindre stressigt. 

Fyll i formuläret nedan så kommer din kontoansvariga att kontakta dig.

Deposition 

Nästa steg är att göra insättningen. Detta ingår i registreringsprocessen och ger dig tillgång till handelsprogramvaran. Vi rekommenderar att du börjar med minsta insättning på £ 250 / € 250. Att börja litet är bättre än att börja för stort, särskilt för nya handlare. 

Det är viktigt att du måste slutföra verifieringen först för att börja handla. Men när du är klar är du fri att handla.

Insättningar kan göras online med Mastercard, Visa eller Maestro. Det är viktigt att notera att du måste bekräfta och verifiera din identitet innan du kan börja handla. 

Plattformen använder den bästa säkerheten enligt GDPR-regler och SSL-certifikat för alla transaktioner. Detta hjälper dig att skydda ditt kreditkort och din personliga information.

Demokonto

Demokontot är det bästa stället att börja använda plattformen. Det låter dig testa strategier och lära känna programvaran. Problemet som vissa har hittat tidigare med annan handelsprogramvara är att demo-kontot inte är realistiskt. 

Lyckligtvis för dig har Immediate Edge fixat det. De har utvecklat sin Demo-plattform för att vara identisk med Live-plattformen. 

Detta gör det möjligt för användare att vänja sig vid Immediate Edge-plattformen utan att riskera sina riktiga pengar. Du kan prova nya strategier och idéer på demo-kontot och sedan flytta till Live-kontot när du är redo.

Handla för riktigt

Efter att ha använt demoprogrammet bör du känna dig runt plattformen. Och vi rekommenderar att du fortsätter att använda demo-kontot tills du känner dig redo att handla live. Eftersom handel kan medföra förlorar.

När du börjar handla live kommer du att kunna se hur handelsprogramvaran verkligen tar över och standarder över sina konkurrenter. Du kan prova den automatiska handeln och börja nå lönsamhetsmålen. 

Det är viktigt att fortsätta forska och lära, eftersom studier har visat att detta är viktigt för att vara en framgångsrik näringsidkare. 

Funktioner i Immediate Edge

Immediate Edge är en avancerad handelsprogramvara. Men med så många handelsprogramvara där ute och lite hård konkurrens. Så vilka funktioner och omedelbar kant från varandra? Här är några:

  • De Användargränssnitt har byggts speciellt för att göra det enkelt och enkelt att använda. Undersökningar har visat att användare betygsätter sitt system över andra på marknaden.
  • För att uppnå en hög vinstnivå behöver du korrekt och detaljerad rapportering. Detta är vad Immediate Edge ger sina användare. 
  • Dess automatiserat handelssystem och handelssignaler är som ingen annan. Denna funktion är mycket användbar och har visat sig hjälpa handlare att förbättra sina vinster.  
  • De har ett konkurrenskraftigt låg insättning krävs för att börja handla. De kräver bara en deposition på £ 250 / € 250 för att börja handla. Detta gör det mer än överkomligt för nya investerare.
  • Plattformen erbjuder en demo-konto det är en komplett replik av live-programvaran. Detta gör det möjligt för användare att vänja sig vid programvaran innan de börjar handla med riktiga pengar. 
  • Plattformen är FRI! Immediate Edge har lyckats hålla plattformen fri för sina användare. 
  • Handelsplattformen hjälper användare att minimera och kontrollera förluster genom att ställa in stoppa förluster och handelsgränser.

Är omedelbar kant tillgänglig för amerikanska invånare?

Nej, amerikaner kan inte använda Immediate Edge, men det finns många alternativa handelsplattformar registrerade i USA för personer som är intresserade av att handla kryptovalutor.

Finns det en Omedelbar Edge-app?

Nej, handel kan endast ske på en dator eller andra mobila enheter via webbplatsen.

Omedelbar kant: Vår bedömning

Med sin toppmoderna handelsplattform med avancerade funktioner är Immediate Edge en bra programvara för nybörjare och experthandlare. Efter Coininsiders forskning fann vi att detta var en bra och legitim plattform. Vi rekommenderar dock alltid att göra din egen forskning.

Demokontot är den utmärkta funktionen som låter användare öva och lära sig innan de riskerar sina pengar. 

Fyll i formuläret och börja handla på Immediate Edge.

Vanliga frågor om Immediate Edge

Finns det en iOS-app för omedelbar kant?

För närvarande finns det ingen mobilapp på iOS eller Android. Den finns tillgänglig på handelswebbplatsen och kan nås via webben på en mobil eller bärbar dator.

Vad är Omedelbar kant?

Immediate Edge är en handelsplattform för kryptovaluta. Den har ett avancerat gränssnitt som är lätt att använda och navigera.

Kan amerikanska handlare använda Immediate Edge?

Nej. Tyvärr på grund av regler är Immediate Edge inte tillgängligt för handlare baserade i USA. Det finns många alternativ för USA-baserade handlare.

Vad kostar plattformen?

Omedelbar kant är gratis! Det kostar inga att använda programvaran.

Vad är minsta insättning?

Minsta insättning är en överkomlig £ 250 / € 250. Detta gör det enkelt och tillgängligt att komma igång med handel.

Är Omedelbar kant en bluff?

Nej. Det har gjorts studier och recensioner för att undersöka detta och alla har kommit ut och säger att Immediate Edge är Legit och inte en bluff.

Har plattformen ett demo-konto?

Ja det gör det. Immediate Edge har applåderats för sin realistiska demoplattform som är identisk med liveplattformen. Detta gör det möjligt för användare att träna och bekanta sig med programvaran innan de riskerar sitt kapital.

Vad är vinsttaket?

Teoretiskt sett finns det inget tak och många studier har visat vinst över 80%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner