Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC når helt op efter historisk onsdag

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • BTC overtrådte $ 21.000-barrieren denne onsdag.
  • IntoTheBlock’s IOMAP viser to sunde supportniveauer på $ 19.250 og $ 19.000.

Bitcoin er det førende tema på verdensplan på Twitter og med god grund. Den førende kryptokurrency overtrådte $ 20.000-mærket, nåede sin all-time high og har siden overskredet $ 21.000-barrieren. Alt i alt har det været et ret historisk par dage for Bitcoin.

Bitcoin går op, op og væk

I løbet af de sidste to dage sprang BTC op fra $ 19.400 til $ 21.800. Prisen svæver komfortabelt over 20-dages, 50-dages og 200-dages SMA’er. Relativt styrkeindeks (RSI) er krybt over 70, hvilket viser, at aktivet kan være lidt overpris.

btc / usd dagligt diagram 121720

Billede: BTC / USD dagligt diagram

BTC hviler i øjeblikket oven på sunde supportniveauer, som kan visualiseres af IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price (IOMAP).

bitcoin adresserer volumendiagram

Billede: BTC IOMAP

I henhold til IOMAP er der to sunde supportzoner på $ 19.250 og $ 19.000. På det tidligere niveau havde 987.000 adresser købt 470.270 BTC. Tilsvarende havde lidt mindre end 595.000 adresser på $ 19.250-niveauet købt ~ 430.000 BTC. Hvis der sker en udsalg nu, skal disse to niveauer være robuste nok til at absorbere det bearish tryk.

Lad os se på en kortere tidsramme via 4-timers diagrammet.

btc / usd 4-timers diagram 121720

Billede: BTC / USD 4-timers diagram

Den kortere tidsramme giver dig en bedre idé om den høje volatilitet, som BTC gennemgår lige nu. Bollingerbands kæbe er udvidet betydeligt, hvilket indikerer højere volatilitet. MACD viser også stigende markedsmoment. Som sådan skal BTC være i stand til at skubbe sig over $ 22.000.

Bitcoin bliver den tredje “mest overfyldte handel”

En nylig undersøgelse foretaget af Bank of America har afsløret, at Bitcoin er i ranglisten for “mest overfyldt handel.” Flagskibsvalutaen slog traditionelle investeringer som guld og obligationer.

Bitcoin, der er opført på tredjepladsen, udnævnes som den travleste handel af 15% af respondenterne i undersøgelsen. Tekniske aktier (52%) og korte dollarpositioner (18%) rangerede højere end flagskibskryptovalutaen.

bitcoin-tweet

Undersøgelsen blev gennemført mellem 4. og 10. december, og den stillede spørgsmål relateret til tendenser i investoradfærd. 217 fondsforvaltere kollektivt ansvarlige for 534 milliarder dollars i aktiver deltog i undersøgelsen. På spørgsmålet, om de havde Bitcoin lange positioner, svarede 15% positivt.

På grund af massiv inflation kan tendensen væk fra kontanter og til ikke-korrelerede aktiver som Bitcoin tydeligt ses i undersøgelsesresultaterne. Flere investeringsforvaltere ser efter Bitcoin-køb nu, efter at industrigiganter som MicroStrategy og Square erhvervede store mængder Bitcoin.

Bank of America-undersøgelsen fandt også, at fondsforvalterne er undervægtige i kontanter for første gang siden 2013, efter at have købt et uforholdsmæssigt stort antal aktier, råvarer og andre aktiver inklusive Bitcoin i løbet af de sidste par måneder.

Bitcoin likviditet tommer tættere end nogensinde

Flere store virksomheder som MicroStrategy og GrayScale har skaleret deres eksponering for Bitcoin i år. Efter at have reflekteret over dette tweetede CoinCorner CEO for nylig, at en likviditetskrise for Bitcoin kunne være nær.

Ifølge data, der deles af Messaris Ryan Watkins, har MicroStrategy i øjeblikket 40.824 Bitcoins i lager. Dette beløb er hele 797 millioner dollars værd, og virksomheden har opnået et overskud på 322 millioner dollars, idet de kun har sat 475 millioner dollars i den førende kryptovaluta..

For et par dage siden afsluttede MicroStrategy at skaffe aktionærernes midler til at erhverve mere Bitcoin. Virksomheden samlede $ 650 millioner fra investorer. Administrerende direktør for CoinCorner, Danny Scott, mener, at en Bitcoin-likviditetskrise er lige rundt om hjørnet. Han bemærkede, at GrayScale Investments har lagt hænderne på 115.236 BTC i år, hvilket svarer til 2,2 milliarder dollars.

Han tweetede for nylig, at $ 700 millioner dollars i Bitcoin var trukket ud af kryptokurrencyudvekslinger, da brugere (inklusive finansielle institutioner) stabler BTC på lang sigt i kølelagervægte.

Raoul Pal: Bitcoin spiser verden

Investeringsstrateg Raoul Pal sagde for nylig, at Bitcoin ”spiser verden” på grund af dets 10-årige afkast på over 6.200.000% og et årligt afkast på cirka 200% om året. I en nylig tweet udtrykte Pal sine synspunkter på Bitcoin, da nye data afslørede møntens imponerende ydeevne.

En BTC-investering foretaget i 2011 har leveret afkast på 6.271.233%, som bemærket af Charlie Bilello, administrerende direktør for Compound Capital Advisors. Han tilføjede, at siden da har intet matchet denne præstation. Det næstbedste bud, ifølge ham, er Nasdaq, der tilbyder en skam 512%.

2020 har været et frugtbart år for Bitcoin, da det har overgået aktier, guld og andre makro-væddemål. I modsætning til dets laveste niveau på $ 3.600 i marts er BTC / USD en stigning på 440%. I en nylig tweet sagde makroanalytiker Alex Krueger, at den nuværende prishandling simpelthen er Bitcoin, der forbereder sig på at udvide til nye højder.

Jo mere tid BTC bruger under 20K og jo lavere finansierings- og futuresgrundlag, når prisen nærmer sig 20K, jo stærkere går opad, når den kommer.

Bitcoin tyre forudsiger yderligere opadgående momentum på grund af flere institutionelle købere, der akkumulerer flagskibsvalutaen.

Bedst sælgende forfatter: Bitcoin rammer $ 50.000 USD i 2021

Robert Kiyosaki, forfatteren af ​​Rich Dad Poor Dad, har for nylig forudsagt, at Bitcoin vil ramme $ 50.000 i 2021. Kiyosaki, der har været bullish over for BTC i det forløbne år, sagde, at købe Bitcoin, før det klatrer over $ 20.000 USD, er ideelt, før det rammer hans forudsagt værdi på $ 50.000 USD.

På grund af den massive inflation og den positive stemning omkring Bitcoin ser det ud til, at kryptovalutamarkedet er klar til at stige. Som Kiyosaki sagde, har den øgede interesse for institutionelle investeringer ført kryptovalutamarkedet til et bullish rally.

Da institutioner som Grayscale, Square, MicroStrategy og CME køber mere og mere BTC, er efterspørgslen efter mønten steget. Dette har øget prisen og drevet nye investorer til markedet. Hvis Kiyosakis forudsigelser går i opfyldelse, går Bitcoins pris mod en massiv stigning for at vinde over 250% inden for det næste år.

Nøgleprisniveauer at se

BTC er i øjeblikket i ukendt territorium, så det vil være interessant at se, hvordan indehaverne vil opføre sig, hvis prisen når $ 22.000 psykologisk niveau.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner