Ethereum-prisanalyse: Bulls står over for en let modstand omkring $ 650, da CME introducerer ETH-futures

Daglig Ethereum ETH-prisprognose

  • IntoTheBlock’s IOMAP viser sund support på 20-dages SMA.
  • Ethereum har konsekvent trukket mindst 150.000 nye adresser i løbet af de sidste tre måneder.

Ethereum er sprunget op forbi $ 600-niveauet og nærmet sig det $ 650 psykologiske niveau. Det ser imidlertid ud til, at købere og sælgere er begyndt at bruge $ 650-niveauet til både at komme ind på markedet og forlade markedet. Lad os se på, hvad der foregår bag kulisserne.

Bjørne og tyre spiller dragkamp

Ethereum sprang op fra den 20-dages SMA og trender nær $ 650-niveauet. Fra nu af kæmper tyre og bjørne om kontrol over markedet. MACD viser dog stigende bullish momentum, hvilket betyder, at køberne i sidste ende vil genvinde kontrollen.

eth / usd dagligt diagram 121820

Billede: ETH / USD dagligt diagram

IntoTheBlock’s IOMAP viser også, at modstanden på $ 650 er svag til moderat. Køberne skal være i stand til at overtage denne barriere og skyde sig over $ 750.

Billede: IntoTheBlock

På ulempen ligger den sundeste support på 20-dages SMA ($ 590). Tidligere på dette niveau havde 1,17 millioner adresser købt 9,62 millioner ETH-tokens. Denne mur skal være robust nok til at absorbere et enormt salgstryk.

eth / usd 4-timers diagram 121820

Billede: ETH / USD 4-timers diagram

4-timers prisdiagrammet viser en anden stærk modstand på $ 675. Det ser ud til, at når prisen nærmede sig denne zone, blev det relative styrkeindeks (RSI) skubbet ind i den overkøbte zone. Efter afvisningen faldt prisen dog under 70.

Derefter tjekker vi antallet af nye adresser, der kommer ind i Ethereum i løbet af de sidste tre dage.

ethereum adresserer diagram 121820

Billede: IntoTheBlock

Som du kan se, har Ethereum konsekvent trukket mindst 150.000 nye adresser, hvilket er et tegn på et sundt netværk.

Ethereum 2.0 indskudskontrakt har nu >$ 1 mia

Ethereum 2.0 har i øjeblikket mere end 1 milliard dollars Ether (ETH) for første gang. Blockchain har været vidne til en stigning i indskud, da antallet af ETH steg fra 98.000 i sidste måned til den nuværende 1,5 millioner ETH.

Stigningen i indskud er fortsat, selv efter at minimumskravet på 524.000 ETH blev opfyldt den 24. november. Solostakere og stakingstjenesteudbydere har foretaget indskud i stykker på 32 ETH.

Kraken sendte på vegne af sine kunder omkring 100.000 ETH. Andre børser som Coinbase er også klar til at starte Ethereum-indsats. Deltagelsesgraden på 35.000 aktive validatorer er over 99% i henhold til en Trustnodes-rapport.

Systemet fungerer, som det skal, øger tilliden for nye stakere, der ikke kan se deres deponerede ETH i mindst to år. Imidlertid kan handelssteder muligvis lade dem veksle deres kapitalandele til ustakket ETH, kaldet BETH. I henhold til Trustnodes-rapporten kan det indsatte beløb muligvis nå 10 millioner ETH meget hurtigere end forventet. Dette svarer til en praktisk reduktion på 10% af Ethereums samlede forsyning.

CME annoncerer ETH-futures

Chicago Mercantile Exchange (CME) Group har for nylig annonceret sine planer om at udrulle Ethereum kontantafviklede futureskontrakter. Ethereum har bevæget sig konstant opad, med prisen for nylig oversteg $ 600.

Nogle spekulerer i, at ETHs prisrally blev assisteret af den seneste stigning i Bitcoins pris, der for nylig brød til en ny heltidshøjde over $ 20.000. Der ser imidlertid ud til at være en anden katalysator for ETHs opadgående bane. CME-gruppen har meddelt, at den vil lancere ETH-futures, der serverer sine institutionelle investorer i februar 2021.

Den officielle webside siger, at den ene kontrakt vil indeholde 50 ETH, mens en forklaringsvideo præciserer, at kontrakterne afvikles kontant. Dette svarer til, hvordan Bitcoin futures på CME fungerer. Virksomheden har også gjort det klart, at stærk kundefterspørgsel fik dem til at gå denne vej.

Virksomhedens websted siger:

Som med ethvert nyt produkt eller en ny tjeneste besluttede vi at lancere Ether-futures baseret på stærk kundefterspørgsel og et klart formuleret kundebehov.

I dag er ether den næststørste kryptokurrency med både markedsværdi og daglig volumen. Ether-futures på en reguleret, tidstestet børs kan tilbyde investorer en måde at afdække risikoeksponering på ether-kontantmarkedet – vi skaber en fremadrettet kurve, så investorer bedre kan styre prisrisikoen.

Nøgleprisniveauer at se

Det psykologiske niveau på $ 650 er absolut nøglen, da erobring af dette skulle skubbe ETH ind i $ 750-zonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner