Bitcoin-prisanalyse: BTC-tyre står over for en kritisk modstand på vej tilbage til $ 20.000

Daglig Bitcoin BTC-prisprognose

  • To uger gammel modstand står i tyrens vej.
  • 4-timers RSI kunne komme ind i den overkøbte zone og udløse kortvarig korrektion.

Bitcoin har fået alle overskrifterne for sent og med god grund. Fra institutioner til almindelige investorer ser det ud til, at alle vil have et stykke af Bitcoin pie. Denne positive stemning er blevet afspejlet i prisaktionen, da BTC kun ligger en hårsbredde væk fra $ 20.000-zonen.

To uger gammel modstand i vejen

Tyrerne indledte deres rally i weekenden og har formået at snøre sammen fire lige positive dage. Prisen er steget fra $ 18.000 til $ 19.360 og krydser over 20-dages SMA i processen under dette rally. Den glidende gennemsnitlige konvergens / divergens (MACD) antyder, at momentumet er ved at vende fra bearish til bullish.

btc / usd dagligt diagram 121520

Billede: BTC / USD dagligt diagram

Som det kan ses, er der en stærk modstand på $ 19.725, hvilket stoppede prisen i at gå videre to uger tilbage. Køberne er nødt til at overvinde dette niveau for at krybe tilbage til $ 20.000 zonen. Efter at have observeret 4-timers diagrammet kan vi se to kortvarige modstandsbarrierer, som køberne har brug for at overvinde til $ 19,375 og $ 19,700.

btc / usd 4-timers diagram 121520

Billede: BTC / USD 4-timers diagram

Imidlertid er det relative styrkeindeks (RSI) tendenser omkring 66,55 lige ved siden af ​​den overkøbte zone. Hvis den positive prishandling skubber RSI over 70, kan det udløse en kortvarig korrektion.

En halv milliard Bitcoin trukket tilbage fra børser

Ved at tilføje yderligere troværdighed til vores bullish POV viser det sig, at Bitcoin for nylig har været vidne til sit største en-dags fald i beløb, der holdes på børser. Ifølge Santiment blev ca. 29.709 Bitcoins (værd $ 570 millioner) trukket tilbage for få dage tilbage. Dataanalysestarten bemærkede, at dette er det mest betydningsfulde fald på én dag siden april.

bitocin-beløb, der holdes på udvekslingsgrafen

Billede: Santiment

Mængden af ​​BTC, der holdes på børser, ser ud til at være faldende. Børser havde 6% af den samlede Bitcoin-forsyning i begyndelsen af ​​året. Antallet faldt til lidt over 4% i oktober og 3,8% i november. I december faldt dette beløb yderligere til 3,7% (684.000 bitcoins til en værdi af 13 milliarder dollars).

Mængden af ​​Bitcoin, der holdes på børser, og møntens pris ser ud til at korrelere i nogen grad. I 2020 ser stigningen i Bitcoins pris ud til at korrelere med faldet i det beløb, der holdes på børser.

Ifølge en Trustnodes-rapport antyder data, at stigningen i 2019 til $ 14.000 ikke var bæredygtig, da salgsforsyningen steg med flere Bitcoins, der flyttede til børser. Dette er muligvis ikke tilfældet i 2020, da de to målinger bevæger sig i den modsatte retning (muligvis på grund af halveringen). Derfor kan minearbejdere muligvis ikke øge salgspresset, da de kunne i 2021, da de modtager mindre Bitcoin nu.

Fidelitys Bitcoin-forvaringsvirksomhed betragtes som “utrolig succesrig”

Abigail Johnson, administrerende direktør for Fidelity Investments, har sagt, at selskabets Bitcoin-forvaringsvirksomhed har været "utrolig succesrig. ” Selvom hun ikke afgav nogen specifik information, bemærkede Johnson, at Fidelity arbejder hårdt på at forbinde den arvede verden med fremtiden for digitale aktiver.

I et nylig interview med Barron’s sagde Johnson:

At bygge dem til og fra ramper rundt, hvilket letter handel mellem fiat-valutaer og kryptokurver er noget, der sker nu, og jeg er glad for, at den bevæger sig sammen.

I betragtning af forbrugernes efterspørgsel sagde Johnson, at Fidelitys Bitcoin-forvaringsvirksomhed var meget nødvendig. I marts 2019 begyndte Fidelity at tilbyde bitcoin-deponeringstjenester gennem et separat datterselskab kaldet Fidelity Digital Assets. Bortset fra Bitcoin-forvaring leverer Fidelity Digital Assets også tjenester til handel med og handel med kryptokurrency.

I interviewet sagde Johnson, at hun finder kryptokurrencyområdet “fascinerende.” Hun sagde, at Fidelitys kryptokurrencyvirksomhed er på rette vej.

Vi har en masse godt momentum som en virksomhed, hvilket er virkelig spændende, og det er virkelig det, jeg søgte at opnå, da vi flyttede ind i [crypto], så jeg er virkelig glad for det.

Institutioner til at sætte 600 milliarder dollars i BTC, ifølge JPMorgan

En af de største banker i USA, JPMorgan Chase, har anslået, at op til $ 600 millioner kunne strømme ind i Bitcoin. For at dette kan ske, bør forsikringsselskaber og pensionsfonde i Japan, Europa og USA tildele 1% af deres aktiver i flagskibsmønten.

I en nylig note sagde JPMorgan-analytiker Nikolaos Panigirtzoglou, at BTCs institutionelle efterspørgsel vil stige i de kommende år. Ifølge en tidligere U.Today-rapport overraskede Massachusetts Mutual Life Insurance Company kryptovaluta-samfundet ved at erhverve Bitcoin til en værdi af $ 100 millioner.

Panigirtzoglou mener, at flere institutioner vil følge MassMutuals vej og udløse en dominoeffekt.

MassMutuals Bitcoin-indkøb repræsenterer en anden milepæl i Bitcoin-vedtagelsen af ​​institutionelle investorer. Man kan se den potentielle efterspørgsel, der kan opstå i de kommende år, når andre forsikringsselskaber og pensionskasser følger MassMutuals eksempel.

Selvom JPMorgan’s administrerende direktør, Jamie Dimon, stadig er kritisk over for Bitcoin, ser bankens strateger ud til at være mere og mere bullish omkring mønten. I henhold til en nylig Bloomberg-rapport sagde bankens strateger, at Bitcoins institutionelle vedtagelse lige er begyndt.

Indførelsen af ​​bitcoin af institutionelle investorer er kun begyndt, mens for guld er dens vedtagelse af institutionelle investorer meget avanceret.

Nøgleprisniveauer at se efter BTC

Modstanden på $ 19.725 er det mest kritiske niveau at passe på. At bryde forbi tager prisen til $ 20.000. Imidlertid falder en fiasko på dette niveau den primære kryptokurrency til 20-dages SMA ($ 18.670). Hvis prisen falder yderligere, håber køberne på, at den opadgående tendenslinje holder for at forhindre et katastrofalt fald til 50-dages SMA ($ 17.000).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner