Bitcoin-prisanalyse: BTC når ny all-time high efter Tesla-godkendelse

Daglig Bitcoin BTC-prisprognose

  • Tesla meddelte, at de havde købt $ 1,5 milliarder dollars i BTC.
  • Bitcoin Price springer med $ 6.000 denne mandag.

Prisen på Bitcoin forventes at nå $ 50.000, før den står over for korrektion

Mandag viste sig at være en mindeværdig dag for Bitcoin-prisen. Den Elon Musk-ledede Tesla meddelte i deres SEC-arkivering, at de havde købt $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin. Så snart nyheden kom ud, reagerede BTC-prisen med det samme og nåede en ny heltidshøjde på $ 47.131,35.

Tesla køber $ 1,5 md BTC værd

Tesla Inc, det Elon Musk-ledede elbilselskab, købte for nylig Bitcoin til en værdi af $ 1,5 mia. Ifølge sin årsrapport indgivet til US Securities and Exchange Commission (SEC). Carl Quintanilla fra CNBC delte et uddrag fra rapporten på Twitter, der har fået kryptosamfundets opmærksomhed.

“TESLA 10-K: ".. vi investerede i alt 1,50 milliarder dollars i bitcoin under denne politik og kan erhverve og indeholde digitale aktiver fra tid til anden eller på lang sigt. Desuden forventer vi at begynde at acceptere bitcoin som en betalingsform for vores produkter i den nærmeste fremtid..

Kort efter nyheden brød ud, steg Bitcoin igen forbi $ 40.000-mærket igen. Teslas administrerende direktør Elon Musk havde tilføjet hashtagget #bitcoin til sin Twitter-bio for et par dage tilbage. Bare dette var nok til at skubbe møntens pris med 20%. Musk indrømmede, at han var sent til Bitcoin-festen og skulle have købt BTC for “otte år siden” under en klubhuschat.

En anden vigtig faktor at overveje er MicoStrategys massive Bitcoin interesse og investering i nyere tid. Med over 1 mia. Dollars investering i Bitcoin har MicroStrategy skabt overskrifter siden sidste år. For blot et par dage tilbage var virksomheden vært for en større konference, der introducerede Bitcoin og dets brugssager til institutioner fra hele verden.

Især MicroStrategys administrerende direktør Micheal Saylor havde en samtale med Elon Musk i december 2020 om Bitcoin. Musk havde tweetet en provokerende meme om BTC, som Saylor svarede og sagde:

Hvis du vil give dine aktionærer en fordel på 100 milliarder dollars, skal du konvertere TSLA-balancen fra USD til BTC. Andre firmaer på S&P 500 ville følge din ledelse, og med tiden ville det vokse til at blive en $ 1 billion favor.

Musk spurgte derefter Saylor, om transaktioner med milliarder dollars er mulige med Bitcoin. Til dette sagde Saylor:

Ja. Jeg har købt over 1,3 milliarder dollars i #BTC i de sidste måneder & deler gerne min playbog med dig offline – fra en raketforsker til en anden.

CoinShares CSO: Institutioner skal nu allokere til Bitcoin

Meltem Demirors, Chief Strategy Officer hos CoinShares, har advaret om, at det i øjeblikket er risikabelt for institutionelle investorer ikke at have Bitcoin i deres portefølje. I et interview med CNBC adresserede Demirors bekymring for, at Bitcoins bullishness har en tidsbegrænsning. Til sidst vil regulatorer som den amerikanske finansminister Janet Yellen slå ned på kryptorummet.

Direktøren bemærkede en misforståelse om, at Bitcoin er ureguleret, hvilket han mener er “bestemt falsk.” Han tilføjede, at CoinShares bruger meget tid på overholdelse. Ifølge Demirors var tildeling af midler til Bitcoin en risiko for investorer i 2020. I 2021 mener han imidlertid, at “det er en risiko at ikke allokere til Bitcoin.”

Kommentarer til den institutionelle vedtagelse af Bitcoin talte Demirors om MicroStrategy, som har mere end fordoblet sine statsreserver på grund af sin Bitcoin-tildeling. Han nævnte også den nylige Bitcoin-konferencebegivenhed, der var vært MicroStrategy med over tusind virksomhedskasserer til stede. Efter Demirors ‘opfattelse begynder nationalstater nu seriøst at se på, hvilken rolle Bitcoin kan spille i deres økonomis fremtid.

Demirors tilføjede, at denne gang fører institutionel interesse til Bitcoin bull run, mens detailhandlere er mere fokuserede på mindre kryptoaktiver og meme-mønter.

En stor del af interessen for Bitcoin kommer fra institutioner. Når vi ser på tendenser på handelssiden, fra den strukturerede produktside, hvor vi driver og forvalter 4 mia. $ I aktiver for vores kunder, kommer en stor del af tilstrømningen fra institutioner, der allokerer gennem børsnoterede børshandlede produkter eller fonde. Der er deltagelse i detailhandlen, men det er ikke i nærheden af ​​det, vi så i 2017.

Hvor vi ser detaildeltagelsen er i ting som Dogecoin (DOGE) og andre slags mindre markedsværdi-kryptokurver, der egner sig mere til ‘memefication’ og hvad vi kalder ‘meme-mønter’ eller ‘meme-aktier’, hvis du ser på GameStop og AMC. Virkelig hvad der kører Bitcoin efter min mening er det grundlæggende skift i stemning.

BlockTower Capital medstifter: Bitcoin-prisen kan ramme $ 400.000

Ari Paul, CIO for BlockTower sagde for nylig, at han mener, at Bitcoin potentielt kan opnå over 10x gevinster i de næste par år. Paul tog til Twitter for at bemærke, at tyremarkedet kan vare indtil udgangen af ​​2022 med Bitcoin klar til at vokse mellem 153% og 915% fra den nuværende pris.

”Tidsmæssigt antager jeg, at vi har 9-22 måneder. Prismæssigt – mit gæt er, at BTC slutter tyren mellem $ 100k- $ 400k, og alts gør det bedre. ”

I et Real Vision-interview med Bitcoin-tyren Raoul Pal forklarede Paul, at mens han er langsigtet bullish på Bitcoin, mener han, at altcoins vil overgå BTC i den nærmeste fremtid.

Så hvis dette tyremarked ligner dem, der kom før det, og jeg tror det sandsynligvis vil, vil den sidste tredjedel af tyren løbe, generelt, vil alle mønter sandsynligvis overgå Bitcoin. Og det er sket hver gang i fortiden. Det har en tendens til at ske på traditionelle markeder, hvor du får – dybest set smal cap af lavere kvalitet overgår kvaliteten. Og årsagen er, at folks risikotolerance vokser.

Bitcoin-prisen konsolideres over $ 45.000

Forud for denne mandag var Bitcoin-prisen steget fra $ 30.450 til $ 39.000 i løbet af de sidste 10 dage. Efter nyheden krydsede BTC niveauerne på $ 40.000, $ 41.000, hele vejen til $ 47.000. Dette seneste spring har imidlertid skubbet det relative styrkeindeks (RSI) ind i den overkøbte zone, hvilket viser, at aktivet er for dyrt og muligvis står over for en midlertidig korrektion.

btc / usd dagligt diagram 020921

Billede: BTC / USD dagligt

Hvis denne korrektion sker, ser supportbarrieren på $ 38.500 – hvor 708.500 adresser tidligere havde købt 390.000 BTC-tokens – ud til at være robust nok til at absorbere meget salgstryk.

btc / usd volumendiagram 020921

Billede: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet viser to positive tegn – den parabolske SAR er vendt fra bearish til bullish, mens MACD indikerer stigende bullish momentum. Alt dette fortæller os, at BTC kan krybe ind i $ 50.000-barrieren, før denne korrektion står overfor.

btc / usd 4-timers diagram 020921

Billede: BTC / USD 4 timer

Bitcoin-saldo i faldende udveksling

btc / usd glasnode diagram 020921

Udbuddet af BTC på børser er faldet til niveauer sidst set i januar 2018, lige på toppen. Siden da er yderligere 1,8 millioner BTC kommet i omløb, som alle er gået til stærke hænder, der akkumuleres. Dette er et positivt tegn på Bitcoin-prisen, da det viser, at folk prioriterer at holde i stedet for at sælge.

Bitcoin-aktive adresser øges

btc / usd santiment-diagram 020921

I diagrammet ovenfor ser vi en jævn stigning i det 200-dages glidende gennemsnit for aktive adresser (unikke adresser, der interagerer på $ BTC’s netværk). Dette viser os, at Bitcoin-netværket bliver stadigt stærkere.

Bitcoin-pris forventes at nå disse niveauer

Vi forventer, at Bitcoin-prisen vil nå $ 50.000, før vi står over for korrektion. Det tekniske ser ret stærkt ud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner