De 7 bästa plånböckerna för Stellar Lumens (XLM) 2021

Tack vare superkrypto-rallyt 2017 befann sig Stellar Lumens och många andra kryptovalutor i korsningen av investerare. Som nästan alla blockchain-baserade produkter har Stellar-plattformen grunden i decentralisering och vill ansluta globala banker, betalningssystem såväl som människor när de går vidare och gör gränsöverskridande betalningar snabbt, latensfritt och framför allt säkert. 

Säkerheten härrör från bassystemet, blockkedjan från vilken plattformen är beroende av för lämplighet. Stellar-plattformen konkurrerar direkt med Ripple, ett alternativt betalningssystem, och faktiskt var den ursprungliga grundaren av Stellar, Jed McCaleb, en av grundarna till Ripple Net. De har sedan dess skiljt sig men Jed fortsätter att rita en stor mängd XRP – det ursprungliga myntet i Ripple Network varje månad via ett arbetsavtal som löper i sju år.

Om du nu vill investera i Stellar måste du köpa dess inbyggda tokens — Lumens, tickersymbol XLM. Och för att i kryptovalutans värld är investeraren hans / hennes bank, där hans investering lagras är av yttersta vikt. Medan vi rekommenderar att du köper XLM i ansedda börser som stöder fiat-crypto-konvertering som BitFinex, är det bara en hemsk idé att lagra dina XLM-filer i börsen. Börser innehar stora mängder investerarfonder – som ofta handlar och som sådan är honungskrukan för hackare. Det är därför det är ytterst viktigt att välja en pålitlig och motbevisbar plånbok, helst en kall plånbok som är offline.

I det här inlägget tar jag dig igenom topp 7 bästa Stellar Lumens XLM-stödplånböcker undersökt av samhället. Vår lista prioriterar säkerhet, myntstöd, användarvänlighet och pris. Dessa plånböcker är:

1. Guarda plånbok

Guarda plånbok

Guarda är en icke-förvaringsplattform för kryptovaluta med flera plattformar som är utformad för att enkelt lagra, hantera och överföra digitala tillgångar. Guarda stöder för närvarande över 40 mest populära blockkedjor och över 10.000 av deras tokens (inklusive BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH och mer). Alla valutor kan köpas inuti plånböckerna med ett bankkort. Användarna kan också byta valutor via inbyggd växlingstjänst och göra snabba kryptovalutatransaktioner.

Guarda Wallets finns i olika versioner: Webb, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) och Chrome Extension.

Guarda-kryptovalutalager fungerar över olika plattformar och kan nås från vilken enhet som helst som är ansluten till Internet. Förutom de viktigaste plånböckerna med flera valutor erbjuder Guarda ett urval av mobilplånböcker med öppen källkod i en valuta.

Eftersom Guarda tillhandahåller förvaringsfria plånböcker lagras eller används inte användarens personuppgifter eller privata nycklar av företaget på något sätt – detta förbättrar kryptomynt- och token-säkerheten och förhindrar alla risker för informationsläckage.

Huvuddrag:

 • Stöd för 40+ blockchains och över 10 000 tokens;
 • Full användarkontroll över privata nycklar och tillgångar;
 • Användarvänligt gränssnitt;
 • Kredit- / betalkortsvalutaköp;
 • Inbyggt kryptovalutaväxling;
 • 24/7 kundsupportlinje;
 • Säker krypterad säkerhetskopia av plånboken;
 • Plattforms tillgänglighet.

2. Ledger Nano S (“Editor’s Choice”)

storbok nano s plånbok

Först är Ledger Nano S en hårdvaruplånbok. Som tidigare nämnts är hårdvaruplånböcker utanför nätet, vilket betyder att de inte är anslutna till internet men det betyder inte att plånboken inte kan fungera. Allting konstant är Ledger Nano S ett snitt över resten, speciellt när det gäller pris, antalet mynt som stöds (ibland kanske du vill diversifiera) och allmän design. Plånboken söker också och säkerhet är centralt för plånbokdesignern. 

Denna hårdvaruplånbok är en produkt från Ledger Company som bara bildades för två år sedan. Ursprungligen stödde deras första generation av plånböcker Bitcoin och ett par då höga flytande mynt som ETH men de har sedan dess expanderat och erbjuder stöd för XLM

Ledger Nano S har en O-LED-skärm som gör det möjligt för användare att dubbelkontrollera sin transaktion med ett knapptryck och via sin USB-kabel är plånboken kompatibel med Windows 7 och senare versioner, Linux och Chrome OS. Dessutom kan plånboken existera och till och med gå parallellt med electrum, Copay, Mycelium och ett par andra populära heta plånböcker. 

För säkerhet kan Ledger Nano S enkelt synkronisera med Stellar Account Viewer och säkerheten för dina privata nycklar garanteras eftersom de inte faktiskt lagras av enheten utan spåras säkert i blockchain de använder från via enheten. Dessutom, om du tappar bort din enhet, kan de 24 frasorden effektivt fungera som dina återställningsnycklar när du återställer dina XLM-innehav.

 1. Litecoin-prisförutsägelse 2021-2025
 2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Möjligt?
 3. Chainlink-prisförutsägning 2021-2025 Kommer LINK att nå $ 100?

Ledger Nano S utsågs till # 1 bästa XLM-plånbok av våra läsare

3. Atomic Wallet

atomplånbok

Atomic är en förvaringsfri Stellar XLM-plånbok med flera valutor, som stöder över 300 andra mynt och token. Du kan säkra, hantera, byta och köpa XLM i ett användarvänligt gränssnitt som skyddas av ett mnemonic seed. Du kontrollerar helt dina medel.

Multi-plattform

Atomic Wallet är tillgängligt för de flesta operativsystem, inklusive Windows, macOS, Linux och Android. Appen för iOS kommer att släppas 2019.

Säkerhet och anonymitet

I Atomic har bara du full tillgång till dina pengar. Atomic Wallet använder intelligens på enheten och lagrar alla privata nycklar på din dator eller smarttelefon. Din integritet är väl skyddad med det lösenord som du ställer in och en fras på 12 ord.

Flera valutor

Förutom XLM stöder Atomic över 300+ mynt och token. Du kan säkra och hantera dem, utbyta och köpa med inbyggda tjänster och göra allt i ett gränssnitt utan att gå till externa webbplatser. Dessutom ger Atomic dig möjlighet att lägga till vilken ERC20-token som helst med några få klick och hantera den.

Nollavgifter

Atomic är ett freeware som genererar dig en unik plånbokadress. 

Direkt utbyte och köp krypto alternativ

Med Atomic Wallet kan du byta XLM mot 60+ kryptovalutor. Denna tjänst drivs av Shapeshift, Changelly, och Changenow.

Köpalternativet i appen drivs av Simplex, så att du kan köpa XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash med ett kreditkort med några få klick. Hela processen tar flera minuter och tar en avgift på 2% för Atomic.

24/7 support

Atomic bryr sig om sina användare. Supportpersonalen arbetar 24/7 och är alltid redo att hjälpa om något går fel. Den genomsnittliga svarstiden är cirka 1 timme.

du kan också kolla in vår bästa Loopring plånböcker 2021 Lista

4. Stellar Desktop Client

stellar skrivbordsklient

Som namnet antyder är detta en varm / kall plånbok – beroende på internetanslutning – tillgänglig för stationära användare och ett annat genomförbart alternativ om du vill ha Stellar Lumens gratis. Allt du behöver göra är att ladda ner och installera plånboken gratis. 

När installationen är klar kan det sticka ut hur skärmen är välstrukturerad, intuitiv och enkel att använda, en perfekt funktion för nybörjare. 

Det skulle finnas två alternativ: antingen skapa en ny plånbok eller återställa en gammal. Om du väljer att skapa en ny plånbok genereras en lösenordsskyddad textfil och lagras på din dator. Varje gång du vill komma åt din plånbok måste filen aktiveras. I huvudsak fungerar filen som dina privata nycklar som ger dig tillgång till Stellar blockchain och det är därför det är viktigt att säkra den. 

Den enda sårbarheten som användare kan hitta med den här plånboken är stationär datorns tillstånd i en säkerhetsvinkel och om den är ansluten till internet. Om den är ansluten, är det upp till användaren att stal datorns säkerhet och om inte, då är klienten i princip en kall plånbok. Det enda som bör göras är att förhindra att textfilen skadas.

5. Stronghold Wallet

fäste xlm plånbok

För att vara tydlig är Stronghold en utbytesplånbok. Vad som dock gör denna plånbok speciell är att utbytet – Stronghold – körs på Stellar blockchain. Den beskriver sig själv som Stellar-nätverkets på- och avfart som representerar Lumens (XLM) i Stellar-decentraliserade växel, ofta kallat DEX. 

Som nämnts är börser handelsplatser där investerare kan handla, köpa eller sälja tokens och senare lagra dem på plats eller flytta dem någon annanstans. Så genom att köra på Stellar-nätverket kan Stronghold-utbytesplånboken vara den säkra och säkra platsen att lagra Lumens-mynt. 

6. StellarTerm

stellarterm plånbok

Detta är ännu en webbaserad plånbok med ett gott säkerhets rykte och en decentraliserad börs komplett med en fungerande handelskund för handlare eller investerare. Som plånbok garanteras säkerheten för dina XLM-mynt eftersom plånboken körs på Stellar-nätverket som som vi sa är värd för denna plånbok. När du har installerat plånboken kan användare direkt generera de offentliga och privata nycklarna genom sitt lättanvända och attraktiva användargränssnitt. 

StellarTerm kan köras på Windows, Mac samt Linux-operativsystem och så det borde inte vara ett problem för användarna. Det som är bra med den här plånboken är att de privata nycklarna lagras lokalt på din klients dator. 

Dessutom stöder StellarTerm-handelsklienten ett par andra kryptovalutor, vilket innebär att investerare kan välja att konvertera delar av eller hela XLM-innehavet till andra mynt eller poletter av deras smak. Det som till och med är speciellt för StellarTerm är att den är lätt kompatibel med Ledger Nano S, hårdvaruplånboken som vi nämnde ovan.

7. Hummer

lobstr plånbok

Om du föredrar en lätt och enkel att använda en webbplånbok bör Lobster toppa listan. Det är gratis att använda och att starta operationer måste användaren registrera sig med sin e-post. Lobster-webbklientens inloggningsuppgifter kommer att skickas till användarens e-postadress och därefter ska man logga in och skapa ett Stellar-konto. 

Därefter kan man enkelt skapa fröfrasen för kontoåterställning och offentliga och privata nycklar. Det är den privata nyckeln som ska förvaras säkert och det är därför investeraren ska förvara plånboken säkert. Om du vill sätta in din XLM till hummeren konto måste de angivna offentliga nycklarna vara mottagarens adress.

Slutsats

Naturligtvis är det inte de enda plånböckerna som finns tillgängliga, det finns massor där ute. För att sammanfatta är tumregeln när du väljer din Stellar Lumens-plånbok säkerhet, mynt som stöds och pris. Plånböcker ska vara överkomliga och om du behöver lagra XLM-mynt utanför nätet måste du spendera pengar men gör det endast på ackrediterade enhetshandlare. 

Ledger Nano-plånböcker har sina egna distributörer och det är viktigt att följa deras instruktioner eftersom du kan sluta köpa falska Ledger Nano S-enheter laddade med skadlig kod. Om inte, kan en webbplånbok vara ett bra skydd. Den enda försiktighetsåtgärden du bör vidta är ett bra antivirusprogram och ja, appbetyg spelar roll. Njut av blockchain community-godkända plånböcker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner