9 bästa BAT-plånböcker (Basic Attention Token) 2021

Brave Attention Token (BAT) är i grunden ERC20-token som baseras på Ethereum blockchain-teknik. Huvudfokus för grundaren av BAT-mynt var att störa onlineannonseringsdomänen med tiden BAT blev den mest populära på kryptomarknaden.

I den här artikeln kommer Ripple Coin News Team att upptäcka bästa BAT plånböcker. Brave webbläsare vet exakt och spårar var användarna spenderar sin tid. Det utvecklar en uppenbar, transparent och effektiv digital annonsmarknad med hjälp av blockchain-teknik.

Bästa Basic Attention Token Wallets 2021 för att lagra dina BAT-mynt

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet är fri att använda en icke-vårdande kryptovalutaplånbok som stöder alla ERC-20-tokens. Du kan skapa och öppna Atomic-plånboken via olika operativsystem som macOS, Windows, Linux, Android och iOS. Den mest intressanta och kända funktionen är atombyten från den här plånbokens sida som gör att du kan byta kryptovalutor. Med det inbyggda utbytesalternativet kan du konvertera ett antal kryptovalutor med plattformen för Atomic Wallet.

Atomic Cryptocurrency Wallet

Teamet bakom projektet är mycket professionellt och känt i kryptosamhället. Gränssnittet är bäst för både nyfödda och professionella. Plånboken har också sin ursprungliga token som också är en ERC-20-token.

2. Ledger Nano X

Ledger plånbok är i grunden en av de bästa hårdvaruplånböckerna. Den är utformad för att lagra kryptovalutor med massiva säkerhetsfunktioner. Kryptohandlare och investerare använder passionerat plånböcker för sin kryptovaluta som också berömts av dem.

Ledgerföretaget som utvecklade denna plånbok har exponering för att skapa säkerhetslösningar för krypto och blockchain. Det grundades 2014 och har kontor i San Francisco, Paris tillsammans med teamet på ca. 130 anställda.

Lyckligtvis har företaget framgångsrikt samlat in investeringar på 85 miljoner dollar. Om vi ​​pratar om plånbokets användargränssnitt är det väldigt enkelt och lätt att använda. Ledger stöder flera mynt som Bitgo, MyEtherWallet, Copay och några andra också

Ledger är också en bästa rippelplånbok 2021 för att lagra dina XRP-mynt.

3. Trezor

Vi pratar om den bästa plånboken för BAT-token och Trezor är en av dem. Plånboken lanserades 2014 av ett teknikföretag som har producerat många innovativa produkter inom kryptovalutaområdet.

Den har två produkter, nämligen Trezor Model T och Trezor One som stöder en mängd olika krypto tillsammans med säkerhet online. Det är billigare än andra plånböcker. Trezor är väldigt enkelt och enkelt att använda, särskilt för nybörjare.

Den har en unik funktion som du enkelt kan få tillbaka dina pengar eller pengar om du förlorade din enhet. Trezor är en mycket säker och transparent plattform genom detta, användare kan enkelt spåra sina aktiviteter, plånboken stöder tusentals mynt.

  1. Litecoin-prisförutsägelse 2021-2025
  2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Möjligt?
  3. Chainlink-prisförutsägning 2021-2025 Kommer LINK att nå $ 100?

LÄS 10 bästa Tezos (XTZ) plånböcker 2021

4. MyEtherWallets

När det gäller ERC20-tokens som BAT och många andra. MyEtherWallet är den bästa plånboken för att säkra våra tokens. MyEtherWallet tillåter användare att skapa nya plånböcker och förvara alla tokens som är byggda enligt ERC-20s standarder.

Det ger dig säkerhetskopiering av alla tokens och plånboken uppmuntrar också in-plånböcker att byta ut som fiat-valuta till kryptovaluta, Ethereum till bitcoin, Ethereum till ERC20-tokens. Utan att skapa något växlingskonto kan du konvertera BAT-tokens till andra tokens. Så om du är nybörjare och vill säkra BAT token är MEW en pålitlig webbplånbok för dig.

5. Modig plånbok

Den modiga plånboken har utvecklats och lanserades officiellt av VD Brendan Eich. Det är en av de bästa kryptoplånböckerna för BAT-tokens. The Brave är helt gratis för sina användare betyder att användare inte behöver betala för att ta emot och lagra BAT-mynt.

Det allra första steget för att komma igång är att ladda ner den modiga webbläsaren. Efter att du har laddat ner den modiga webbläsaren kan du enkelt lägga till BAT-token. Brave samarbetar med auktorisera utgivare för att ge användare möjlighet och hjälper dem att tjäna mer intäkter än det traditionella sättet att marknadsföra.

Med hjälp av BAT-plånboken kan du enkelt lägga till medel med BTC, LTC, Eth eller BAT genom en överföring till plånböckerna och det viktigaste är att BAT-plånböcker i slutändan överför medel som inte skickas till BATT till plånboken och behåller balans i BAT. Du kan enkelt konvertera fiat-valuta till BAT genom att använda flera börser tillsammans med tillämpade nätavgifter.

6. Meta Mask

Meta mask är en annan kryptoplånbok i grund och botten är det en webbläsarbaserad plånbok som stöder ERC20-token. Den är kompatibel med nästan alla webbläsare som Opera, Mozilla Firefox och Google Chrome.

MetaMask är ett mycket viktigt verktyg för blockchain-entusiaster, nykomlingar, handlare och utvecklare. Det ger dig en unik funktion för att hålla tillbaka ditt konto och i slutändan. Det viktigaste är att dess mätvärde tar en gedigen ställning till användarnas integritet och säkerhet.

Låt mig presentera dig med ytterligare en funktion som säker identitetsvalv betyder ett gränssnitt som kan användas för att hantera din identitet på olika webbplatser.

Bästa Litecoin-plånböcker 2021-upplagan

7. Guarda

Säkerhet för data, information och medel är den allra första prioriteten för alla användare. Guardas plånbok uppfyller alla dessa saker mycket effektivt och effektivt. Guarda stöder ett organiskt och varierat utbud av tokens och kryptovalutor.

Det är en onlinebaserad plånbok som är kompatibel med olika plattformar som Linux-skrivbord, Macintosh och Windows. En smartphone-app finns också för både IOS- och Android-användare. Alternativet med bankkort inte bara i plånboken utan finns också på webbplatsen.

Gränssnittet för Guarda är inte särskilt komplicerat men enkelt och väldigt enkelt att använda. Den stöder mer än 45 kryptovalutor och många fiatvalutor för att bemyndiga krypto. Några mest populära kryptovalutor som BTG, BTC, ETH, ERC20 tokens och andra.

LÄS Topp 6 bästa Bitcoin Cash (BCH) plånböcker 2021

8. Exodus

Exodus är en stationär plånbok med ett insiktsfullt användargränssnitt. Det gör det möjligt för användare att hantera BAT-token bekvämt. Den är kompatibel med Linux-, macOS- och Windows-system.

Exodus stöder inte bara BAT-token utan även 100 andra kryptovalutor. Exodus lanserades officiellt i juli 2016 och ökar kontinuerligt sin användarbas. den har tre huvudsakliga saker som inkluderar portföljavsnittet, plånboken själv och utbytesintegration.

Det är väldigt enkelt och enkelt att använda. Exodus plånbok erbjuder användarna ett snabbt sätt att få tillgång till sina medel, ta emot och skicka mynt hjälper dem också att spåra transaktionerna. Det stöder dig också att filtrera bort alla transaktioner som skickas, byts ut och tas emot.

Exodus betraktas som plånbok med flera tillgångar på grund av stöd från några mest populära som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold och många fler. Användarens integritet, säkerhet och privata nycklar är högsta prioritet för Exodus-plånboken.

9. Trust Wallet

Lita på plånboken är en mycket populär plånbok och får kontinuerligt sin exponering. Det är en (BAT) Basic Attention Token-plånbok som endast är tillgänglig för smartphone-användare.

Det stöder och tillåter sina användare att hantera ERC223, ERC20 och olika mynt som Bitcoin, Monero, Binance Coin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash. Genom Trust-plånboken kan användare enkelt interagera med Ethereum blockchain direkt.

Privata nycklar för användare lagrade lokalt och skyddade med flera lager av skydd och säkerhet. Binance övertar officiellt förtroendeplånboken, genom denna Trust Wallet får mer trovärdighet. Det tillåter användare att byta sina mynt direkt på den decentraliserade börsen.

Slutsats

Du kan enkelt säkra BAT-token på en börs som Binance. Jag hoppas att du efter att ha läst den här artikeln måste bli medveten om de bästa BAT-plånböckerna och deras tillgänglighet på marknaden och funktioner också.

Den modiga plånboken ger ett huvudsystem ombord tillåter användarnas uppmärksamhet och uppmuntrade utgivarna ordentligt. Jag hoppas att den här artikeln är värt att läsa för dig. Vi ser fram emot dina vänliga förslag och feedback.

Bästa Vanliga Vanliga frågor om plånböcker för uppmärksamhet

Hur man tjänar BAT-mynt gratis?

Individer kan enkelt tjäna BAT-mynt genom att helt enkelt använda den modiga webbläsaren i en webbläsare, du får modiga annonser och tjäna gratis BAT-mynt eller så kan du tjäna BAT-mynt gratis genom att bara använda plattformen publish0x.

Vad är den bästa plånboken för att lagra BAT-mynt?

Eftersom vi har upptäckt att de bästa grundläggande plånböckerna för uppmärksamhet har var sin egen unikhet och kompatibilitet men den bästa enligt min uppfattning är Myetherwallet som en krypto passionerad. Jag använder personligen den här plånboken och rekommenderar er alla för att säkra era tillgångar

 vad är den bästa hårdvaruplånboken för att lagra batmynt?

Om vi ​​pratar om den bästa hårdvaruplånboken för att säkra vår BAT-myntbok och Trezor är de bästa alternativen för detta ändamål.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner