Suosituimmat 7 vinkkiä kulujen hallintaan tämän vuoden juhlakauden aikana

Raha on erittäin tärkeä osa lomaa. Arvostamme niin paljon juhla-ajan hengellistä ja maagista osaa kuin kaikkia niitä arvokkaita ja tärkeitä asioita, joita ei voi nähdä silmilläsi, mutta jotka voidaan tuntea sydämelläsi, kuten Saint-Exupery sanoo.

Raha ei ole yhtä tärkeä lomakauden kannalta. Raha on elinehto suurimmalle osalle suunnitelluista lomatoiminnoista. Lomakauden takia, kuten tiedämme hyvin, maksaa rahaa.

Tarkemmin sanottuna, noin 500 Ison-Britannian puntaa Isossa-Britanniassa kotitalouden jäsentä kohti pelkästään jouluna kuten vuoden 2017 raportit osoittavat.

Voimme vain odottaa juhlava hulluus jatkuu tänä vuonna, ainakin nämä ovat ennusteita tunnetuista Mintel-tilastoista ja raporteista.

Vaikka jokainen markkinointi- ja mainostamisyritys ja pyrkimys siellä saa meidät uskomaan, että juhla on yksinkertaisesti paras aika viettää, ja levittää ja hemmotella laajoja ostoksia, kun taas ostajat nauttivat edelleen syvistä alennuksista, raha saa tämän maailman kiertämään vuoden 2018 lomakauden aikana!

Niin paljon kuin monet ihmiset muistuttavat usein, että raha ei ole avain onnellisuuteen, mieluummin ajattelemme, että vapaus on avain onnellisuuteen ja raha antaa sinulle vapauden, joten mitä enemmän rahaa sinulla on, sitä enemmän vapautta nautit.

Juhla-ajan juhla budjetilla ei todellakaan ole vaihtoehto monille. Loppujen lopuksi tarvitset rahaa ostamaan jotain niin yksinkertaista kuin misteli, jotta voisit luoda jonkinlaisen juhlallisen jännityksen ilmapiirin.

Puhumattakaan siitä, että haluat levittää piristystä ostamalla lahjoja koko perheelle, koristella koko talon, hemmotella itseäsi lomalla palkitsemaan itsesi pitkästä kovasta työstä.

kuitenkin, tässä on todellisuuden tarkistus sinulle – yhtä paljon kuin lomaostokset ovat hauskoja, metsästää muutama juhla-alennus myös, joulujuhla yleensä jättää sinulle ohut ja kevyt lompakko joka vuosi.

Usko meitä, edes suunnittelemattomat ostot ja impulssiostot eivät ole niin kovia säästöillesi varmista, että pidät budjettisi kurissa ja noudata tätä seitsemän erittäin hyödyllistä vinkkiä ja hakkerointia, jotka auttavat sinua hallitsemaan rahaa tehokkaasti.

Päivän päätteeksi, noudattamalla näitä 7 vinkkiä Tämän juhla-ajan kulutuksen hallitseminen auttaa paitsi välttämään lomamenojen yli menemistä myös säästämään rahaa.

Mitä enemmän rahaa säästät, sitä enemmän rahaa sijoitat investointeihin, jotka voisivat tuottaa sinulle vieläkin enemmän rahaa ja tehdä sinusta huomattavasti varakkaampia ja valmiimpia kaikille tuleville juhlapäiville!

Saatat myös pitää: Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mikä sijoitus on?

Vinkki 1: Jingle-kellot, budjetti koko matkan!

luoda budjetteja lomille

Aloita luomalla budjetti, joka voi toimia lomavieraidesi, ihmisten kanssa, jotka aiot yllättää tänä vuonna lahjalla, ja tietysti lompakollasi..

Älä mene yli laidan ja älä käytä rahaa, jota sinulla ei ole tai rahaa mitä tarvitset muuhun juhla-ajan ulkopuolella.

Ota huomioon kaikki juhlien mahdollisesti vaatimat kustannukset, mukaan lukien koristeet, juomat ja ruoka, pienet lahjat, pelit ja kaikki muut yksityiskohdat, jotka voivat nopeasti kasaantua rahapyramidiksi, jolla sinulla ei ole varaa.

Työskentele sen kanssa, mikä sinulla on, äläkä ylitä sitä, mitä sinulla ei ole budjetina.

Me kaikki haluamme pitää upean juhlan tai saada rakkaamme tuntemaan itsensä erityisen hemmoteltuiksi ja onnellisiksi leuan pudottavilla lahjoilla, mutta näin ei ole joka vuosi..

Jos sinun täytyy, pura parempi luodin ja leikkaa tarpeettomat kustannukset, joilla ei ole varaa.

Luettelo kaikista ihmisistä, joille haluat ostaa lahjan tai kutsua juhlimaan juhlallesi, voi olla merkittävä auttava käsi tässä tapauksessa, koska se ohjaa ja ohjaa lomaostoksiasi ja auttaa sinua vähentämään hallitsemattomia menoja..

Älä unohda sisällyttää Jopa luettelon pienimmätkin yksityiskohdat, esimerkiksi sileät sukat, voivat helposti kasautua merkittävään määrään pankkitilisi.

Juhlajuhlat voivat tulla erittäin kalliiksi, ja meillä on usein taipumus päästä yli laidan ruoan ja juomien kanssa, joten yritä olla järkeviä ja osta vain se, mikä jättää sinulle vähemmän mahdollisia jäämiä.

Määritetyn viivan piirtäminen budjetin alkamis- ja päättymispaikkaan on erittäin tärkeää, jotta voit hallita lomaostostottumuksiasi ja auttaa säästämään rahaa, jonka voit sijoittaa myöhemmin.

Me Kaupankäynnin koulutus usein ajatellut lomamenoja kuten kaupankäyntistrategiaa valuuttamarkkinoilla tai osakkeiden markkinoilla. Kun asiat osoittautuvat liian nopeiksi ja on olemassa suuri riski joutua menettämään paljon rahaa, jota muuten tarvitset elämiseen, hallitset paremmin riskiä ja estät kaatumisen ajoissa.

Katso myös: Numero 1 taloudellinen paho, jota haluat välttää hinnalla millä hyvänsä

Vinkki 2: Tee tutkimuksesi ja etsi parhaat tarjoukset

etsiä parhaat tarjoukset

Loma-alennuksia ja myyntiä mainostetaan aina hyvänä tarjouksena, mutta näin ei välttämättä ole.

Sinun on kuitenkin ostettava paljon lahjoja, koristeita, kortteja, rekvisiittaa, ruokaa ja juomia juhlille, ja aiot tehdä sen edelleen juhla-aikana, joten miksi et etsi joitain alennuksia ja myyntiä.

Ajattele sitä leikkaamalla tarpeettomia kustannuksia ja säästämällä rahaa voit sijoittaa johonkin tärkeään myöhemmin ja huomaat, että kaikki kova työ tutkimuksen tekemisessä, alennusten pitämisessä kaikkialla ja alennuskoodien, kuponkien ja kuponkikoodien leikkaaminen pois sen arvoista sanomalehteä lopussa.

Joten varmista tietää missä ja milloin parhaat tarjoukset ovat. Tässä on muutama yksinkertainen mutta erittäin tehokas idea, jotta voit tutkia perusteellisesti ja löytää hyviä tarjouksia.

Vertaa aina verkkohintaa ja kauppahintaa, joskus online-ostoksilla on ero tai alennus. Halvempia tuotteita myydään usein joulua edeltävällä viikolla joten harkitse viime hetken ostoksia. Tietysti etsi joitain kuponkeja verkosta, sanomalehdestä, kiertokirjeistä jne.

Klo Kaupankäynnin koulutus uskomme vakaasti hyvään ja perusteelliseen valmisteluun kaikilla elämän osa-alueilla. Siksi tarjoamme ajantasaista ja maailmanluokan valuuttakauppaa ja osakekauppaa koulutuskurssit täysin ilmaiseksi!

Vinkki 3: Se on upein aika … vaihtoehdoille!

Lahjan ei tarvitse olla erityisen kallista, jotta se olisi mielekäs ja tekisi jonkun onnelliseksi.

Usein asiat, joita teemme rakastamalla rakastamiamme ihmisiä, ovat juuri tarpeeksi. Tänä lomakautena voit ajattele vaihtoehtoisia lahjoja tai vaihtoehtoisia tapoja lahjoittaa tarpeettomien lomamenojen vähentämiseksi.

Jep, myymälästä ostetut tuotteet ovat usein upeita, mutta vaihtoehtoiset lahjat, kuten itse tekemäsi tee itse, jollekin kirjoittamasi runo tai joku ilmaiseksi tarjoama kokemus, on paljon maagisempaa ja jännittävämpää..

Joten muista harkita vaihtoehtoja, kuten käsintehtyjä ja itse tehtyjä lahjoja, kuten käsityöt, leivonnaiset, soittolistat, hieronta, jopa linkki johonkin hämmästyttävistä ilmaisista kursseista Kaupankäynnin koulutus tarjoavat mitä voi muuttaa jonkun elämää ja tarjota hänelle tarkoituksen ja uran.

Ystäville lahjojen antamisen sijaan voit tarjota illallisen tai jälkiruokajuhlien järjestämisen. Saatat jopa päätyä yllättymään siitä, kuinka moni ystävistäsi helpottaa, että he voivat säästää rahaa tänä lomakautena.

Vinkki 4: Osta kaikki Ho-Ho-Honline-lahjat

osta kaikki lahjat budjetilla

Sinun ei todellakaan tarvitse rikkoa pankkia yllättääksesi ja hemmotellaksesi rakkaitasi. Budjetilla ostaminen voi olla yhtä mielekästä ja miellyttävää perheellesi ja ystävillesi, ja joskus parhaat tarjoukset ovat saatavilla vain verkossa.

Mintelin vähittäiskaupan ja vaatetusanalyytikon Alexis DeSalvan tuoreen raportin mukaan vuoden 2018 juhla-aikana ihmiset suunnittelevat ostavansa lahjoja useista eri kaupoista sekä offline- että online-tilassa, mutta verkkokaupan kasvu jatkuu todennäköisesti edelleen. ei ole ihme miksi.

Kanssa niin paljon verkkokauppiaita ja niin paljon lahjoja, jotka ovat yhden napsautuksen päässä, verkkokaupoissa on loistava tapa säästää rahaa vain online-alennuksilla ja ilmainen toimitus, mutta jos et ole tarpeeksi varovainen, voit helposti pudota huonojen kulutustottumusten ansaan ja tehdä impulsiivisia ostoksia huomaamatta, että pankkitilisi numerot laskevat ja laskevat.

Verkkokaupat ovat todella hämmästyttäviä, mutta ne edellyttävät hyvää kurinalaisuutta yhtä monta asiaa elämässä. Kuten me Kaupankäynnin koulutus mielestäni kurinalaisuus on keskeinen piirre, kun yrität säästää tai ansaita rahaa. Kurinalaisuutta arvostetaan myös hyvin esimerkiksi valuuttakauppa, osakekauppa ja salauskauppa samankaltaisia.

Älä missaa: Opi Forex-kaupankäyntiä ilmaiseksi

Vinkki 5: Tee töitä, tallenna, matkustele, juhli, toista

työ tallenna matka juhlia toista

Yhdistyminen perheenä sekä juhla-ajan nauttiminen ja juhliminen kaikkien perheenjäsenten kanssa on yksi joulun erikoisimmista ja maagisimmista asioista.

Valitettavasti nykyajan elämä huomioon ottaen elämme ja työskentelemme usein poissa perheistämme. Tämän vuoksi matkustaminen on yksi suurimmista kustannuksista monille ihmisille ympäri maailmaa juhla-aikana.

Hotelli- ja majoituskustannukset, lentoliput ja muut kuljetusmenetelmät, näyttää siltä, ​​että kaikki menevät yli laidan tulevalle joululomakaudelle, ja kaikki tämä järkyttää melkein pankkitiliäsi.

Nauti joulusta perheen kanssa on kuitenkin edelleen tärkeää useimmille ihmisille, ja he ovat valmiita sukeltamaan lomamatkailun kaaokseen ja kaikkiin sen tuhoisiin kustannuksiin ja toivoon hengissä.

Onneksi on joitain tapoja, jotka voivat auttaa sinua vähentämään joitain kustannuksia ja maksut mukaan lukien: seuraa lentoyhtiöitä ja lentokenttiä sosiaalisessa mediassa ja pidä silmällä tarjouskoodeja ja niiden mahdollisesti julkaisemia alennuksia; matkustaa vain matkatavarana säästääksesi ylimääräisiä matkatavaramaksuja ja varmistaaksesi, että matkalaukkusi eivät eksy lisääntyneen lentoliikenteen ja hullun matkustajamäärän vuoksi; älä tuo lahjoja matkatavaroihisi, vaan lähetä ne paremmin perheellesi; syö ennen lentoon nousua ja ohita kalliit lentoyhtiön ruoat ja välipalat; tehdä ostoksia matkapäiviä ja lentoyhtiöitä varten; matkustaa suuren ryhmän kanssa kustannusten vähentämiseksi jaetuilla kustannuksilla.

Vinkki 6: Pidä itsellesi hauskoja pieniä ekstroja

Yleinen iloinen ilmapiiri on helppo kuljettaa juhla-aikana ja päättää hemmotella itseäsi pienillä iloilla, joita muuten et pidä ympäri vuoden.

kuitenkin, kaikki nuo loma-extrat, kuten me kutsumme heitä, voi nopeasti laittaa kallis hintalappu vuoden viimeiseen kuukauteen.

Jotkut sijoittavat ansaitut rahat uuteen tai kahteen kenkäpariin, toiset haluavat muistaa joulun 2018 valokuvasession kanssa Joulupukki kanssa..

Riippumatta siitä, mistä pidät tänä jouluna, älä unohda, että rahat, joihin olet haalannut joitain tarpeettomia loma-extroja voidaan todella käyttää jotain mielekkäämpään, kuten sijoittamiseen.

Esimerkiksi, sijoittaminen koulutukseen tai varavarojen sijoittaminen kauppatilille on paljon parempi tapa, joka voi tuoda sinulle voittoa. Joten muista leikata kaikki juhla-extrat, muuten nämä syövät nopeasti budjettiisi.

Ihmiset lukevat myös: Milloin on oikea aika aloittaa sijoittaminen?

Vinkki 7: Älä piristä lahjapakkauksia

älä leviä lahjapakkauksissa

Monet meistä valitsevat ammattilaisen lahjapakkauksen vain siksi, että emme ole luonnostaan ​​hyviä tekemään sitä. Kuitenkin maksaa joku lahjan käärimisestä riippumatta siitä, kuinka upea lopputulos on, syö jotain ehdottomasti juhlabudjettiisi.

Sinulla on muutama vaihtoehto leikkaamaan tämä kustannus. Ensinnäkin jotkut vähittäiskaupat tarjoavat ilmaista lahjapakkausta lomakauden aikana.

Voit myös valita yksinkertaisemman pakkauksen, kuten lahjapussin, ei tarvitse nero-ohjaajaa laittaa lahja kauniiseen pussiin.

Lopuksi sinulla on vielä tarpeeksi aikaa harjoitella lahjapaketointitaitojasi! Jos et vieläkään halua tehdä sitä ja valita ammattitaitoista apua, suosittelemme, että käytät kaiken tämän vapaa-ajan hallitsemaan jotain paljon ennennäkemättömämpää, joten miksi et aloita valuuttakaupan oppimista?!

Tiivistettynä

Et halua, että sinua painostetaan säästämään rahaa jokaisena juhlakautena, eikö? Joskus haluamme vain levittää ja hemmotella itseämme ja perhettämme ja ystäviämme, levittää iloa ja iloa.

Tässä tapauksessa sinun pitäisi harkitse joitain vaihtoehtoisia tapoja ansaita lisätuloja. Forex-kauppa on loistava osa-aikatoiminta joka tarjoaa joitain mahdollisuuksia ansaita voittoa ja mahdollisuuksia lisätä varallisuuttasi.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi valuuttakaupan menestykseen, on maailmanluokan valuuttakaupan koulutus.

Klo Kaupankäynnin koulutus on tarjota sinulle paljon mahdollisuuksia oppia valuuttakauppaa ja tutkia mahdollisuuksiasi tulla forex-kauppiaaksi lukemattomien arvokkaiden ja luotettavien tiedon, osaamisen ja taitojen kehittämiskeskusten avulla, mukaan lukien ilmaiset verkkokurssit, kun rekisteröidyt verkkosivustolle, mielenkiintoisia artikkeleita, interaktiivisia tietokilpailuja sekä viihdyttäviä ja informatiivisia videoita.

Jos olet nauttinut tästä artikkelista, varmista, että pidät ja jaa se ystävillesi, jotta myös he voivat hyötyä näistä 7 yksinkertaisesta juhlavinkistä, jotta pankkitilisi ei pääse tyhjäksi joulun aikana. Hyvää joulua kaikille!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner